N.Novgorod – Barys 0:0 (odl.) | Dynamo Moskva – Jokerit 2:3 (kon.) | Petrohrad – Kazaň 1:3 (kon.)
Viťaz – Čerepovec 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Viťaz Moskevská oblast
2:3 (1:0, 0:1, 1:1 - 0:1)
Severstal Čerepovec
Úterý 11.01.2022, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz, Podolsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Nikita GUSLISTOV - 2:3
     
    60:41
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Risk domácí lavičky s odvoláním brankáře nevyšel. Chochlov ještě přes celé hřiště napálil jen zadní mantinel, ale NIKITA GUSLISTOV si kotouč dojel a pohotově uklízí do prázdné brány.
    Asistence: Ilja Chochlov.
    59:49 Ivan ZINČENKO - 2:2
     
    59:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Drtivý nápor domácích je korunován úspěchem a remízový král míří do dalšího prodloužení. IVAN ZINČENKO se skvěle zorientoval na brankovišti a bekhendem z úhlu vrátil z úhlu do sítě Audetteovu střelu, která narazila do betonu Podjapolského.
    Asistence: Daniel Audette, Miro Aaltonen.
    40:53 Daniil VOVČENKO - 1:2
     
    40:53
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Příklep Ilji Chochlova Saprykin ztlumil, ale bez jeho vědomí mu kotouč propadl za záda. Tam si dojel DANIIL VOVČENKO dříve než podolští beci a doklepl ho do brány.
    Asistence: Ilja Chochlov, Vladislav Podjapolskij.
    32:17 Jegor MOROZOV - 1:1
     
    32:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    V témže střídání již hosté udeřili a vyrovnávají, když jeden z bránících hráčů byl stále v nevýhodě bez hole. V tlačenici před brankovištěm se nejlépe zorientoval JEGOR MOROZOV a došťouchl Stenqvistovu zpětnou přihrávku.
    Asistence: Jakob Stenqvist, Nikolaj Timašov.
    15:02 Vitalij POPOV - 1:0
     
    15:02
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Smolin objížděl bránu a zakončoval do zahuštěného prostoru bekhendem po ledě. Trefil sice jen brusle hostujícího Abrosimova, odražený puk ale umístil prudce pod víko VITALIJ POPOV a raduje se z teprve třetího gólu v tomto ročníku.
    Asistence: Michail Smolin, Daniel Audette.

    Karel Jedlička

    Branky a nahrávky: 16. V. Popov (Smolin, Audette), 60. I. Zinčenko (Audette, M. Aaltonen) – 33. J. Morozov (Stenqvist, Timašov), 41. Vovčenko (Chochlov, Podjapolskij), 61. Guslistov (Chochlov)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Saprykin (Dorožko) – K. Ljamin, D. Musin, Jepišin, Jegor Voronkov, Golovkov, Borodkin, Rydčenko, F. Zotov – Starkov, Ojamäki, M. Aaltonen – V. Popov, Smolin, Audette – N. Gončarov, Rasskazov, Arkalov – Urulin, I. Zinčenko, Zubov.
    Trenér: Babenko.

    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Chochlov, Press, Timašov, Stenqvist, M. Chabarov, N. Makejev, Čurkin – J. Morozov (C), Joonas Nättinen, Liška – Kodola, Vovčenko, Pilipenko – D. Dumbadze, Geraskin, Guslistov – Rooba, A. Alexejev, Abrosimov – M. Kazakov.
    Trenér: Razin.

    Rozhodčí: Bukin, Naumov – Novikov, Sivov

    Diváci: 1351
    bahis siteleri