Nigérie – Súdán 3:1 (kon.) | Guinea-Bissau – Egypt 0:1 (kon.)
konec
Guinea-Bissau
0:1 (0:0)
Egypt
Sobota 15.01.2022, 20:00 • Roumdé Adjia Stadium (Garoua) • Africký pohár národů • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:59:19)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:19.
     
    Egypt zvládl důležité utkání o udržení postupových nadějí do další fáze turnaje, Guineu-Bissau porazil nejtěsnějším možným rozdílem 1:0.

    Velký favorit střetnutí tahal po většinu času za delší konec provazu a zdálo se, že je jen otázkou času, než vstřelí první gól. Defenziva outsidera ovšem fungovala výborně a dlouho odolávala vytrvalému tlaku. Až v 69. minutě našel recept na Mendese Mohamed Salah, jenž se opřel do pasu za obranu z voleje a křižnou střelou našel mezeru mezi brankářovým tělem a levou rukou. Guinea-Bissau se inkasovaným gólem nenechala rozhodit a srdnatě bojovala až do závěrečných minut. Dokonce se dočkala vyrovnání, gól však nakonec neplatil pro faul skórujícího Mamy Baldého. Velkou příležitost na srovnání Egypt přežil i v závěru, kdy Cassama napálil míč do pravé tyče.

    Svěřenci kouče Queiroze vybojovali první tři body a rázem poskočili ze čtvrté na druhou příčku tabulky skupiny D. Postup ještě v kapse nemají ani zdaleka, klíčovou bitvu sehrají ve středu proti Súdánu, přičemž jim k postupu stačí remíza. Guinea-Bissau potřebuje pro postup porazit vyšším rozdílem Nigérii a doufat ve výhru Súdánu nad Egyptem.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Obrovské štěstí zachránilo Egyptu tři body! Jorginho v obležení dvou protihráčů zvládl posunout míč na Maura Rodriguese, jehož centr odvrátil Amrú as-Súlija pouze k Moretu Cassamovi, povedená rána skončila na pravé tyči.
     
    90+3
    Leonel Ucha trestuhodně promáchl ve snaze o obranný odkop. Jenže tato skutečnost pořádně překvapila i Mohamed Šeríf, jenž se nestihl zorientovat včas.
     
    90+2
    Zkušeně si u pravé lajny počínal Mohamed Salah. Před Buru dal tělo a počkal si na faul, k němuž také skutečně došlo. Faulující hráč je pořádně frustrovaný.
     
    90+1
    Trézéguet má ještě dost sil a věřil si proti trojici protihráčů. Balón si ovšem nešikovně zamotal pod nohy a skončil tak už na prvním.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Egypt pocítil nebezpečí a více stáhl řady. Nechává soupeře kombinovat, zatím v bezpečné vzdálenosti od vlastní brány.
     
    88
    Střídání v týmu Guinea-Bissau: ze hřiště odchází Panutche Camará, přichází Mauro Rodrigues.
     
    87
    Hráči v červených dresech musí nepříjemnou situaci okamžitě hodit za hlavu a vstřelit gól, který by jim bod skutečně zaručil. Čas hraje proti nim.
     
    86
    Po vyřknutí konečného verdiktu se k rozhodčímu velkou rychlostí rozběhl Moreto Cassama a hlasitě a nejspíše i neslušně si začal stěžovat. Výsledkem je žlutá karta pro středopolaře Guiney-Bissau.
     
    85
    Gól skutečně neplatí! Ndabihawenimana si nechal situaci opakovaně přehrát a dospěl k závěru, že Mama Baldé Kamála fauloval. Egypt tedy stále vede.
     
    84
    Arbitr Ndabihawenimana si jde ještě celou situaci překontrolovat k obrazovce. Řešit se nejspíše bude možný faul skórujícího Mamy Baldého, je pravdou, že si proti Kamálovi lehce pomohl rukama.
    82. Neuznaný gól Mamy Baldého
     
    82
    Tak to je šok, outsider totiž vrací skóre do nerozhodné podoby! Parádní individuální akci vykouzlil MAMA BALDÉ. Křídelník nejprve u levé lajny vykoupal Kamála, načež si navedl míč na kraj šestnáctky a nechytatelnou ránou nártem na zadní tyč nechal aš-Šanávího plachtit vzduchem marně.
     
    82
    Ze střední vzdálenosti zkusil štěstí Jorginho. Muhammad aš-Šanáví měl oči na stopkách a nadvakrát balón pro sebe zpacifikoval.
     
    81
    Mohamed Šeríf si pohybem za obranu řekl o balón. Ve finále ale z nepochopitelných důvodů zastavil a pas Hegázího nechal doputovat do autu.
     
    80
    Hráči v bílém si jsou moc dobře vědomi, že polevit by se jim nemuselo vyplatit. Proto pokračují v útočení a jsou výrazně aktivnějším týmem.
     
    79
    Po faulu Bury ve středu hřiště hru okamžitě obnovil Trézéguet. Po levé straně vyslal na zteč Mohameda Salaha, tomu nevyšla klička na střed proti uchovi.
     
    78
    Střídání v týmu Egypt: ze hřiště odchází Umar Marmúš, přichází Mohamed Šeríf.
    Střídání v týmu Egypt: ze hřiště odchází Muhammad Alnaní, přichází Hamdí Fathí.
     
    77
    Střídání v týmu Guinea-Bissau: ze hřiště odchází Jefferson Encada, přichází Leonel Ucha.
    Střídání v týmu Guinea-Bissau: ze hřiště odchází Piqueti, přichází Frédéric Mendy.
     
    76
    Panutche Camará si zahrával s ohněm. Hodně tvrdě šel proti Mohamedu Salahovi ve vlastní šestnáctce, ale měl štěstí, nejprve trefil míč.
    75. Sajid spálil tutovku, z voleje trefil pravou tyč
     
    75
    Pojistku egyptského vítězství měl na kopačce Ahmed Sajid. Po centru Kamála zůstal na středu vápna úplně sám, utaženou placírkou z voleje míč poslal do pravé tyče.
     
    74
    Umar Marmúš zastavil Camaru úmyslně faulem. Cítil, že soupeř může rozjet nadějný protiútok, tak protihráče tahal do té doby, dokud ho nestáhl na zem.
     
    73
    Hráč v červených dresech si jsou vědomi, že zbytky sil musí vrhnout do ofenzivy. Času moc nezbývá a skóre hovoří v jejich neprospěch.
     
    72
    Na polovině hřiště fauloval Muhammad Alnaní. Moc dobře věděl, že protestovat příliš nemůže, protože jednu žlutou už na kontě má.
     
    71
    Hlavní rozhodčí Ndabihawenimana ještě s videorozhodčím řešil, zda skórující Salah nestál v ofsajdovém postavení. Konzultace trvala krátce, vše proběhlo v pořádku.
    69. Mohamed SALAH - 0:1
     
    69
    Egypt právě vstřelil branku!
    Střelecká smůla prolomena a kým jiným, než MOHAMEDEM SALAHEM! Egyptská megastar dostala od as-Súliji parádní oblouček za obranu do volného prostoru, těžká křižná rána z voleje Mendesovi smolně propadla do sítě mezi tělem a levou rukou.
     
    69
    Guinea-Bissau může zase na chvíli vydechnout. Výborné krytí míče ukázal Panutche Camará, až to Trézéguet nevydržel a protihráče fauloval.
     
    68
    Svěřenci kouče Candého podnikli další útočný výpad. Na jeho konci stál Piqueti a jeho střílený centr o kus vedle brány.
     
    67
    Zpracování zradilo Buru. Zdánlivě jasnou situaci vůbec nezvládl a pravou nohou si posunul kulatý nesmysl mimo hrací plochu.
     
    66
    Po pravé straně naběhl s míčem do pokutového území Ahmed Sajid. Po kličce od osy hřiště vypálil pravačkou vysoko nad.
     
    65
    Počátek akce bezchybný, vyřešení tragické. Trézéguet prolétl po lajně kolem Camary, načež odcentroval nad hlavy všech přítomných hráčů ve vápně.
     
    64
    Nově příchozí Jorginho zhatil slibně se rozvíjející útok, když na střed vyslal příliš pomalou přihrávku a Ahmad Hegází ji bez problémů vystihl.
     
    63
    Skvěle si s protihráčem poradil Mohamed Abdelmonem. Do poslední chvíle počkal, co Panutche Camará vymyslí, po kličce na střed mu balón vypíchl.
     
    62
    Trézéguet si všiml volnějšího středu hřiště. Zkusil si míč prohodit mezi Burou a Camarou, po kontaktu s druhým jmenovaným však skončil na zemi.
     
    61
    Hodina střetnutí je pryč, do konce základní hrací doby zbývá třicet minut. Egypt hraje s Guineou-Bissau stále bez branek, což mu vůbec nehraje do karet.
     
    60
    Střídání v týmu Guinea-Bissau: ze hřiště odchází Steve Ambri, přichází Jorginho.
     
    59
    Guinea-Bissau zkouší i útočit, a to hlavně z protiútoků. Jeden takový podnikl Steve Ambri, jenž se mu nedostalo podpory a sám proti obranné řadě soupeře neměl nárok na úspěch.
     
    58
    Střídání v týmu Egypt: ze hřiště odchází Mustafa Mohamed, přichází Ahmed Sajid.
    Střídání v týmu Egypt: ze hřiště odchází Abdalláh as-Saíd, přichází Trézéguet.
     
    57
    Na druhé straně musel zasahovat Jonas Mendes. Situaci mu lehce zkomplikoval Salahovu střelu lehce tečující spoluhráč Candé, gólman si přesto poradil.
     
    56
    Fali Candé si věřil, jednou dnes z podobné pozice zahrozil. Opět poslal balón přes zeď, i v tomto případě ovšem příliš vysoko.
     
    55
    Prohřešek proti pravidlům spáchal Ajmán Ašraf. Steve Ambri mu šikovně prostrčil míč mezi nohama, načež mu protihráč nechal v cestě tělo a reprezentant Guiney-Bissau se po nárazu poroučel k zemi.
     
    54
    Muhammad aš-Šanáví hledal dlouhým odkopem Mohameda Salaha. Útočník Liverpoolu ovšem prohrál hlavičkový souboj se Sorim Maném.
     
    53
    Na zemi skončil Moreto Cassama. Výrazně mu k tomu pomohl Umar Marmúš, jenž se při presinku dopustil nedovoleného zákroku.
     
    52
    Do běhu obdržel nahrávku Omar Kamál. Při zpracování ovšem ztratil rychlost, čehož beze zbytku využil Jefferson Encada.
     
    51
    Standardu hráčům v červeném vůbec nevyšla. Fali Candé vyslal příliš nízký centr, který hlavou odvrátil do bezpečí Mohamed Abdelmonem.
     
    50
    Za nebezpečný skluz proti Cassamovi byl potrestán kartou žluté barvy Muhammad Alnaní. Sice trefil míč, ale přitom i nepříjemně dojel pravou nohu konkurenta.
     
    49
    Je zřejmé, že Panutche Camará rád zkouší průniky. Ale proti pevné defenzivě soupeře mu nevycházejí, nyní ztroskotal na Hegázím.
     
    48
    Podle očekávání začal druhý poločas pokračujícím náporem Egypta. Po centru Kamála hlavičkoval Umar Marmúš nad bránu.
     
    47
    Zatímco trenér Guiney-Bissau Candé žádnou změnu v sestavě neudělal, tak egyptský kouč Queiroz stáhl Hamdího a do hry vpustil Abdelmonema.
     
    46
    Střídání v týmu Egypt: ze hřiště odchází Mahmúd Hamdí, přichází Mohamed Abdelmonem.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:01.
     
    První poločas zápasu mezi Guineou-Bissau a Egyptem branku nepřinesl. Podle očekávání jsou aktivnější favorizovaní fotbalisté Egypta. Nejblíže byl gólu Mustafa Mohamed, jeho technické zakončení na zadní tyč skončilo na levé části brankové konstrukce. Outsider zatím hraje velmi obstojně a ukazuje, že remíza se Súdánem nebyla náhodná. Reálně dnes může stále pomýšlet na zisk dalších cenných bodů do tabulky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Mustafa Mohamed v rychlostním souboji výrazně předčil Opu Sangantého, jenže stoper vzápětí využil svých fyzických předností a u rohového praporku protihráče přetlačil tělem.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu dvě minuty.
     
    44
    V Egyptě umí střílet i stopeři! Amrú as-Súlija se nemohl dívat na nemohoucnost spoluhráčů a vyběhl si více do ofenzivy. Po převzetí nahrávky vypálil z pětadvaceti metrů a balón šel poměrně dost vedle pravé tyče, avšak Panutche Camará jej nešikovně tečoval, i tak nakonec hrací předmět prolétl mimo bránu.
     
    43
    Nůžky zkusil vystřihnout Mustafa Mohamed. Jenže míč trefil hodně špatně, navíc málem zasáhl do hlavy protihráče. Arbitr Ndabihawenimana odpískal útočný faul.
     
    42
    Mohamed Salah kroutil kulatý nesmysl přímo do brány. Jonas Mendes byl v pozoru a balón odpálil do bezpečného prostoru.
     
    41
    S blížícím se koncem úvodního dějství se stupňuje i tlak favorita. Po sraženém centru Fathího budeme sledovat další rohový kop.
     
    40
    Odražený míč brilantně zpracoval Ahmad Hegází. Okamžitě rozehrál doprava na Marmúše, jeho centr vyboxoval ven z šestnáctky Mendes.
     
    39
    Útok Egypta pokračoval rohovým kopem. Mustafa Mohamed centroval na penaltu, kde kraloval stoper Opa Sanganté.
     
    38
    Do vnitra pokutového území dostal přihrávku Mohamed Salah. Výborně zapracoval Panutche Camará, jenž sokovi v poslední chvíli zkřížil cestu a jeho ránu zblokoval.
     
    37
    Bura poděkoval Candému za dobře myšlenou přihrávku, byť na ni o kousek nedosáhl. Míč se opět stěhuje na kopačky Egypťanů.
     
    36
    Nedorozumění mezi Fathím a Salahem vedlo ke ztrátě míče. Druhý jmenovaný nepočítal s průnikovým pasem, pro míč si vyběhl Mendes.
     
    35
    Ani ze vzduchu nepřiletěl Egyptu první úspěch. Umar Marmúš si naskočil na centr Mohameda Salaha, balón nasměroval na bránu.
     
    34
    Mohamed Salah místo střely nečekaně nahrál po levici stojícímu Mustafovi Mohamedovi, ten placírkou přizvedl míč příliš vysoko.
     
    33
    Rozehrávka volného přímého kopu z ideální pozice se protahuje. Protesty fotbalistů v bílých dresech pořád neutichají.
     
    32
    Podle očekávání se kolem hlavního rozhodčího okamžitě sběhla smečka Egypťanů, kteří požadovali vyloučení faulujícího hráče. Neúspěšně.
     
    31
    Jefferson Encada může děkovat rozhodčímu, že zůstává ve hře. Stáhl totiž Marmúše k zemi v momentě, kdy by protihráč zcela jistě postupoval sám na gólmana, Ndabihawenimana přesto udělil jen žlutou kartu.
     
    30
    Zajímavé zakončení Mohameda Salaha v síti neskončila. Zkusil technický obstřel s tím, že míč ve finále hodně padal, leč pod břevno nezaplul.
     
    29
    Ahmad Hegází zvedl hlavu a všiml si volného Fathího, tak mu nahrávku adresoval. Ten následně podnikl neúspěšný výpad po levé lajně.
     
    28
    Zprava zkusili štěstí i hráči v červeném. Mama Baldé ovšem vyprodukoval příliš vysoký centr, pro nějž si vyběhl Muhammad aš-Šanáví.
     
    27
    Opět akce po pravé lajně. Mustafa Mohamed utekl osobnímu strážci a centroval naslepo do vápna, nebezpečí zažehnal Opa Sanganté.
     
    26
    Egyptský tlak pokračuje, nicméně skóre zůstává bezbrankové. Po lajně zkusil štěstí Hamdí Fathí, Fali Candé míč vypíchl do zámezí.
     
    25
    První žlutou kartu střetnutí si vysloužil Piqueti. Vyskočil sice hodně vysoko, jenže použil i loket, jímž uštědřil ránu do obličeje as-Súlijovi.
     
    24
    Praporek pomezního vyletěl vzhůru, v ofsajdovém postavení se nechal nachytat Mohamed Salah. Za obranu naběhl příliš brzy.
     
    23
    Malou domů obdržel Muhammad aš-Šanáví, ten zatím příliš vytížený není. Mohl si dovolit klidné zpracování, posléze rozehrál po zemi na Hegázího.
     
    22
    Na trávníku skončil Piqueti, ovšem Omar Kamál si počínal v rámci pravidel. Ukázkovým skluzem totiž zasáhl balón a protihráč přes něj přeletěl.
     
    21
    Panutche Camará byl sám proti třem bez šance na úspěch. Zkusil si hodit balón mezi dvojici Hegází, as-Súlija, podle očekávání neuspěl.
     
    20
    Hodně nepovedený nákop v podání Amrúa as-Súliji. Nejspíše hledal Mohameda Salaha, ale výrazně přecenil jeho rychlostní schopnosti.
     
    19
    Faul odpískán Mohamedu Salahovi. Forvard si dělal prostor kolem sebe až příliš vehementně, loktem trefil do obličeje Candého.
    18. Mustafa Mohamed orazítkoval levou tyč
     
    18
    Chyběly centimetry! Umar Marmúš si poradil s těžkým zpracováním po míči za obranu, načež přihrál pod sebe Mustafu Mohamedovi, jehož technické zakončení na zadní tyč orazítkovalo brankovou konstrukci!
     
    17
    Dlouho netrvalo a v držení míče jsou opět Egypťané. Omar Kamál zapojil do hry Fathího, favorit nikam nespěchá.
     
    16
    Alespoň na chvíle si balónu užije Guinea-Bissau. Způsobil to svým zaváháním Muhammad Alnaní, tomu nahrávka podjela pod nohou.
     
    15
    Muhammad aš-Šanáví nezvládl odkop úplně podle představ. Sotva dokopl na polovinu hřiště, kde Panutche Camará přehlavičkoval Salaha.
     
    14
    Výbornou defenzivní práci odvedl Amrú as-Súlija. Správně odhadl, kam Panutche Camará pošle nákop a Ambriho udržel na zádech do té doby, dokud míč nepřešel postranní čáru.
     
    13
    Utkání se hodně kouskuje. U lajny došlo ke střetu mezi Camarou a Hegázím, arbitr Ndabihawenimana odpískal faul.
     
    12
    Moc nechybělo! Fali Candé nevystřelil přes zeď vůbec špatně, leč balón začal klesat pozdě, aby nakonec proletěl těsně nad horní tyčkou.
     
    11
    A další faul těsně za pokutovým územím a tentokráte to je Guinea-Bissau, jež se může těšit ze standardky. Amrú as-Súlija podrazil Cassamu.
     
    10
    Standardka favorita gólem neskončila, naopak na druhou stranu vystartovala Guinea-Bissau. Steve Ambri nepřesným průnikovým pasem hledal Buru.
     
    9
    Rychlý protiútok Egypta zastavil Panutche Camará pouze za cenu nedovoleného zákroku. Zezadu stáhl k zemi Salaha.
     
    8
    Na druhé straně zahrozil Mustafa Mohamed. Navedl si balón kousek za šestnáctky, načež vypálil levačkou o kousek nad břevno.
     
    7
    K pravé lajně obdržel nahrávku do nohy Moreto Cassama. Podíval se do pokutového území, kde měl pouze Ambriho, tomu adresoval příliš vysoký centr.
     
    6
    Outsider ukazuje, že rozhodně nebude jenom bránit. Zkouší sám konstruktivně kombinovat, zatím pouze kolem poloviny hřiště.
     
    5
    Moc dobře si byl Hamdí Fathí vědom, že zahrál horní končetinou. Přesto zkusil hrát dál, avšak rozhodčí prohřešek viděl a odpískal.
     
    4
    Za obrannou řadu Guiney-Bissau zabíhal Mustafa Mohamed. Balónu se nedočkal, čistým způsobem soka odstavil Fali Candé.
     
    3
    První útok patřil favorizovanému Egyptu. Hamdí Fathí hledal ve vápně největší hvězdu týmu Mohameda Salaha, toho ovšem přeskočil Mané.
     
    2
    Fotbalisté Guiney-Bissau pro dnešní střetnutí zvolili dresy červené barvy, reprezentace Egypta nastoupila v dresech bílých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Guinea-Bissau: Jonas Mendes (C) – Encada, Sanganté, Sori Mané, Candé – Cassama, Bura, Camará – Mama Baldé, Ambri, Piqueti.
    Náhradníci: Baldé – Jorginho, Simão Júnior, Fernandy Mendy, Frédéric Mendy, Pelé, Rodrigues, Ucha.
    Trenér: Baciro Candé

    Egypt: aš-Šanáví – Ašraf, Hegází, Mahmúd Hamdí, Kamál – as-Súlija, Alnaní – M. Salah (C), as-Saíd, Marmúš – Mohamed.
    Náhradníci: M. Subhí, Gabaski – Abdelmonem, Alá, Ášůr, Dáwud, Fathí, Šeríf, R. Sobhí, Trézéguet, Marwán, Sajid.
    Trenér: Carlos Queiroz

    Rozhodčí: Ndabihawenimana (BDI) – Amaldine (CMR), Andrianantenaina (MAD).
     
    Egypt

    Egypt bezesporu pomýšlí na příčky nejvyšší, avšak nezačal dobře, v souboji dvou největších favoritů skupiny padl těsně 0:1 s Nigérií po gólu Iheanacha. V roce 2019 Egypťané na mistrovství Afriky sice ovládli skupiny, ale pak senzačně vypadli už v osmifinále, 0:1 prohráli s Jihoafrickou republikou. Podobně jako Guinea-Bissau, tak i Queirozova družina hraje kvalifikaci na světový šampionát a ve skupině F je zatím s přehledem první o sedm bodů před Gabonem.
     
    Guinea-Bissau

    Guinea-Bissau nevstoupila do afrického šampionátu ideálně, když nezvládla roli favorita a se Súdánem pouze remizovala 0:0, přičemž neproměnila ani penaltu. Nicméně nic není ztraceno, byť jak Egypt, tak i Nigérie by měly být kvalitou trošku někde jinde. Guinea-Bissau se afrického šampionátu zúčastnila i před dvěma lety, ve skupině ovšem skončila beznadějně poslední. V probíhající kvalifikaci na mistrovství světa se po šesti zápasech nachází na druhém místě za Marokem a před Guineou se Súdánem.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný sobotní večer. Vítám vás při sledování Afrického poháru národů, u zápasu skupiny D mezi Guineou-Bissau a Egyptem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Milan Huppert

    Branky: 69. M. Salah

    Karty:   25. Piqueti (GBS), 31. Encada (GBS), 86. Cassama (GBS) – 50. Alnaní (EGY)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:9. Rohy: 1:8. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 18:19.
    Guinea-Bissau: Jonas Mendes (C) – Encada (77. Ucha), Sanganté, Sori Mané, Candé – Cassama, Bura, Camará (88. Rodrigues) – Mama Baldé, Ambri (60. Jorginho), Piqueti (77. Frédéric Mendy).
    Náhradníci: Baldé – Jorginho, Simão Júnior, Fernandy Mendy, Frédéric Mendy, Pelé, Rodrigues, Ucha.

    Trenér: Baciro Candé

    Egypt: aš-Šanáví – Ašraf, Hegází, Mahmúd Hamdí (46. Abdelmonem), Kamál – as-Súlija, Alnaní (78. Fathí) – M. Salah (C), as-Saíd (58. Trézéguet), Marmúš (78. Šeríf) – Mohamed (58. Sajid).
    Náhradníci: M. Subhí, Gabaski – Abdelmonem, Alá, Ášůr, Dáwud, Fathí, Šeríf, R. Sobhí, Trézéguet, Marwán, Sajid.

    Trenér: Carlos Queiroz

    Rozhodčí: Ndabihawenimana (BDI) – Amaldine (CMR), Andrianantenaina (MAD)
    thejrc.org