Levante – Cádiz 0:2 (kon.) | Villarreal – Mallorca 3:0 (kon.) | Sevilla – Celta Vigo 2:2 (kon.)
Atlético – Valencia 3:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:2 (0:2)
Celta de Vigo
Sobota 22.01.2022, 18:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají stav! Z levé strany odcentroval Marcos Acuňa. Míč se od bránících hráčů poodrážel k ÓLIVEROVI TORRESOVI, který ho špičkou kopačky namířil k pravé tyči z pohledu brankáře Ditura – 2:2.
     
    71
    Sevilla právě vstřelila branku!
    A je tu zápletka! Na pravém křídle si vzal míč ALEJANDRO GÓMEZ. Ten si ho přes bránícího Aspase navedl na střelu levačkou, kterou ještě s přispěním teče o jednoho z protihráčů poslal do vzdálenější šibenice. Brankář Dituro se za balónem pouze ohlédl – 1:2.
     
    39
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Hráči Celty okamžitě navyšují své vedení! Brais Méndez nahrál míč IAGOVI ASPASOVI, který si ho přebral u pokutového území. Stopeři Sevilly před ním nepochopitelně couvali a zkušený útočník tak mohl v podstatě ze stoje levačkou po zemi zamířit ke vzdálenější tyči. Dmitrović se za Aspasovým obstřelem natahoval marně – 0:2.
     
    37
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    To hosté svou první šanci proměňují! Po nepovedené obranné hlavičce Marcose Acuňi se dostal na půlce k míči Brais Méndez. Ten ho dotáhl k šestnáctce a nahrál doprava Santiagovi Minovi. Jeho ránu na zadní tyč ještě dokázal Dmitrović vyrazit, ovšem odražený míč si našel FRANCO EMANUEL CERVI, jehož dorážka prošla mezi nohama přesouvajícího se gólmana Sevilly.

    Martin Augustin

    Branky: 71. A. Gómez (J. M. Corona), 74. Ó. Torres – 37. Cervi, 39. Aspas (Méndez)

    Karty:   83. Gudelj (SEV) – 23. Cervi (CVG), 31. Denis Suárez (CVG), 66. Tapia (CVG), 76. Murillo (CVG)


    Držení míče: 65 % : 35 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 9:1. Rohy: 7:0. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:16.
    Sevilla FC: Dmitrović – G. Montiel, Diego Carlos, Rekik, Acuňa – Jordán (90. Cruz), Fernando (46. A. Gómez), Rakitić (C) (46. Ó. Torres) – J. M. Corona (71. Gudelj), Mir (46. Romero), Ocampos.
    Náhradníci: Díaz, Pastor – Juanlu, Romero, Ó. Torres, Carmona, Cruz, Quintana, Zarzana, A. Gómez, Gudelj, Salas.

    Celta de Vigo: Dituro – Mallo (C), Aidoo (65. Murillo), N. Araujo, Galán – Beltrán – Méndez (77. Solari), Denis Suárez (65. Tapia), Cervi (65. Nolito) – Aspas, S. Mina (82. Galhardo).
    Náhradníci: R. Blanco, Balea Carrillo – Fontán, Solari, Murillo, K. Vázquez, Domínguez, Galhardo, Tapia, Nolito, O. Pineda.

    Rozhodčí: Sánchez – Cabañero, Gallego
    bahis siteleri