Everton – Aston Villa 0:1 (kon.) | Leeds – Newcastle 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – West Ham 1:0 (kon.)
Brentford – Wolverhampton 1:2 (kon.) | Southampton – Manchester City 1:1 (kon.)
konec
Brentford FC
1:2 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Sobota 22.01.2022, 16:00 • Brentford Community Stadium, Brentford • Anglická Premier League • 23. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásné sobotní odpoledne. Vítám vás při sledování 23. kola anglické Premier League, u zápasu mezi Brentfordem a Wolverhamptonem.
     
    Brentford FC

    Brentford si jakožto nováček vede mezi anglickou smetánkou velmi dobře. V 19 zápasech nasbíral 23 bodů a momentálně okupuje 14. místo, přičemž náskok na sestupové pásmo čítá devět bodů. Svěřenci kouče Franka aktuálně drží nelichotivou sérii tří ligových porážek v řadě, avšak nutno podotknout, že neměli vůbec lehké soupeře. Postupně prohráli se Southamptonem, Liverpoolem a Manchesterem United. Nejlepším střelcem týmu je Ivan Toney s pěti góly.
     
    Wolverhampton Wanderers

    Vlci potvrzují, že se dokáží měřit s nejlepšími anglickými kluby. Zůstávají ve hře o evropské poháry, se ziskem 31 bodů jsou osmí s odstupem čtyř bodů na šestý Arsenal. Lageho družina čeká v lize na přemožitele už čtyři zápasy, naposledy porazila výsledkem 3:1 Southampton. Wolves nadále působí i v FA Cupu, minulý víkend zdolali 3:1 ex-prvoligový Sheffield United. Střelecké produktivitě celku vévodí čtyřgólový Raúl Jiménez.
     
    Úvodní sestavy:

    Brentford FC: Lössl – Ajer, P. Jansson (C), Pinnock – Canós, M. Jensen, Nörgaard, Janelt, Henry – Mbeumo, Toney.
    Náhradníci: Fernández – Baptiste, Sörensen, Bidstrup, Forss, Ghoddos, Rasmussen, Stevens, Wissa.
    Trenér: Thomas Frank

    Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Kilman, Coady (C), Gomes – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Moutinho, Aït-Nouri – Podence, F. Silva.
    Náhradníci: Ruddy – Cundle, Giles, Hoever, Jordao, Marçal, Traoré, Trincão, Chiquinho.
    Trenér: Bruno Lage

    Rozhodčí: Bankes – Davies, Mainwaring.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních červeno-bílých dresech. Také hosté dnes vsadili na klasiku, oblékli dresy barvy oranžové.
     
    3
    Mladičký útočník Fábio Silva podskočil nákop, který na něj vyslal Rúben Neves. Autové vhazování provede Rico Henry.
     
    4
    Dlouho netrvalo, hosté znovu kombinují. Daniel Podence si narazil s Nevesem, načež odcentroval na Silvu, jeho hlavička proletěla vedle levé tyče.
     
    5
    Malou domů obdržel Jonas Lössl, Měl dostatek času na zpracování a ani potom na něj nikdo nedotíral, s klidem mohl rozehrát k lajně na Canóse.
     
    6
    Mathias Jensen chtěl hrát směrem dopředu, jenže neměl na koho. Proto hru znovu otočil na Lössla, jenž v tomto případě přenesl hru doprava na Pinnocka.
     
    7
    Hosté sebrali balón pro sebe a rychle přesunuli hru na útočnou polovinu. Konstruktivní rozehrávkou hledají okénko v defenzivě soupeře.
     
    8
    Čitelný pas Moutinha středem zachytil Vitaly Janelt. Bez většího rozmýšlení zkusil vyslat do úniku Toneyho, proti němž výborně vystartoval gólman Sá, u míče byl první.
     
    9
    Pohybem si řekl o balón za obranu Bryan Mbeumo. Výborně zapracoval Rayan Aït-Nouri, který dal před soka tělo a nechal míč doputovat do autu.
     
    10
    Momentálně hrají červeno-bílí. Christianu Nörgaardovi sice nevyšel nástřel na Toneyho, avšak lehce dezorientovaný Coady sklepl balón jen pro protihráče Jensena.
     
    11
    Opět o sobě dal vědět Fábio Silva. Od levé lajny sběhl s balónem na střed a vypálil z dvaceti metrů, balón prosvištěl nad bránou.
     
    12
    José Sá křikl na Conora Coadyho a ten mu balón skutečně přenechal. Vzápětí si dovolil odvážné zpracování a odkopl těsně před dotírajícím Toneym.
     
    13
    Velkou rychlost nabral Daniel Podence, nahrávku od Gomese sebral v plném běhu. Posléze si věřil na Janssona, klička mu ovšem vůbec nevyšla.
     
    14
    Rúben Neves umí z dálky a domácí fotbalisté si tohoto faktu určitě jsou vědomi. Přesto Portugalci nechali hodně prostoru a měli štěstí, že středopolař vystřelil těsně nad břevno.
     
    15
    Do protiútoku spěchal Bryan Mbeumo. Situaci tří proti dvěma však totálně zazdil, když nechal balón za zády a než nad ním znovu získal kontrolu, tak se hostující obranná řada stihla zformovat.
     
    16
    Domácí pokračují v útočení. Od levé lajny nebezpečně centroval Vitaly Janelt a byl to Rayan Aït-Nouri, kdo kulatý nesmysl srazil do zámezí.
     
    17
    Dlouhé autové vhazování vyprodukoval v blízkosti rohového praporku Rico Henry. Toney šikovně prodloužil za sebe, kde ovšem stál na odkop připravený Coady.
     
    18
    Nélson Semedo zkusil pláchnout do samostatného úniku. To by ale nemohl parádně zareagovat Jonas Lössl, dánský gólman vyběhl mimo vápno a před Portugalcem odpálil hrací předmět mimo nebezpečí.
     
    19
    Pochvalu od spoluhráčů i trenéra si vysloužil Rayan Aït-Nouri. Ve skluzu ukázkově zajel pod nohy Canóse, jehož centr srazil do autu.
     
    20
    Brentford získává navrch. Bryan Mbeumo zkusil na malém prostoru v pokutovém území vymíchat Aït-Nouriho i Coadyho, na druhém jmenovaném ztroskotal.
     
    21
    Útok domácích pokračoval rohovým kopem. Mathias Jensen posadil centr na hlavu Ajera, který smolně zakončil do protihráče před sebou.
     
    22
    Nebezpečný střet hlavami mezi spoluhráči. Rico Henry naletěl do Mathiase Jensena a jednalo se opravdu o velkou ránu. Aktuálně není jisté, zda alespoň jeden z aktérů smolného souboje bude moci pokračovat.
     
    23
    Hůře to vypadá s Jensenem, středopolaři se dokonce spustila krev z nosu. A nakonec je krev k vidění i u Henryho, to nejsou hezké obrázky.
     
    24
    Fyzioterapeuti mají plné ruce práce se zastavením krvácení jak u jednoho, tak u druhého hráče. Oba už se zvládli aspoň posadit, to je dobré znamení.
     
    25
    Na lavičce se mezitím převlékl do dresu Mads Rasmussen. Ještě není jisté, koho vystřídá, Jensen i Henry totiž společně odešli za postranní čáru, držíc s kapesník na krvácejícím místě.
     
    26
    Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Rico Henry, přichází Mads Rasmussen.
     
    27
    Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Mathias Jensen, přichází Shandon Baptiste.
     
    28
    Zápas nakonec skončil pro oba hráče. Jak Jensen, tak Henry okamžitě zamířili do kabin, kde dojde k jejich důkladnějšímu vyšetření.
     
    29
    Trenér Thomas Frank musel výrazně zasáhnout do sestavy a bude otázkou, jak dvojice nových hráčů zvládne naskočit do rozjetého vlaku.
     
    30
    Dobrých dvacet metrů proběhl s míčem u kopaček Nélson Semedo. Ve finále i zakončil, balón nasměroval vysoko nad horní tyč.
     
    31
    S těžkým zpracováním si Bryan Mbeumo poradil na jedničku. Následně si ovšem posunul míč až moc k lajně. Z velkého úhlu si na střelu netroufl a klička proti Coadymu mu nevyšla.
     
    32
    Odvážně Ivan Toney vyzkoušel nahrávku patičkou na střed, kde viděl Canóse. Balón ovšem letěl příliš pomalu, takže jej zvládl doběhnout bránící Rayan Aït-Nouri.
     
    33
    Další pauza, v prvním poločase už druhá. Tentokráte je na vině dron, který aktuálně vznáší nad stadiónem. Těžko říct, kým je ovládán.
     
    34
    Fotbalisté Brentfordu i Wolverhamptonu zamířili do útrob stadiónu. Pokračovat se bude až v momentě, kdy se vyřeší, kdo je ten špión, který ovládá dron nad stadiónem.
     
    Problém vyřešen. Hráči nabíhají zpátky na hrací plochu, po krátké rozcvičce bude utkání pokračovat.
     
    45+7
    Čas běžel i v průběhu přerušené hry. Poté, co hlavní arbitr Bankes znovuobnovil hru, ukázal čtvrtý rozhodčí světelnou tabuli s číslem 19, tolik minut se tedy ještě bude hrát.
     
    45+8
    Aktivněji začali hosté. Zleva centroval Daniel Podence a stoper Ethan Pinnock měl co dělat, aby míč přizvedl mimo dosah číhajícího Silvy.
     
    45+9
    Přetažený centr Moutinha od rohového praporku vracel do ohně Toti Gomes, na penaltě Christian Nörgaard přeskočil Coadyho.
     
    45+10
    Pod tlakem Pontus Jansson nevymýšlel nic složitého a přes presujícím Fábiem Silvou odpálil kulatý nesmysl daleko na útočnou polovinu.
     
    45+11
    Potlesk fanoušků si vysloužil Ethan Pinnock. Do posledního momentu vystál Rúbena Nevese, aby nakonec kličku na střed bezchybně vypíchl.
     
    45+12
    Vlci i nadále kontrolují hru, po návratu z kabin jsou výrazně lepším týmem. Do vápna konkurenta vrátil balón Podence, nebezpečí zažehnal vyběhnuvší Lössl.
     
    45+13
    Hodně odvážná nahrávka Rúbena Nevese těsně kolem nohy Mbeuma. Nechybělo moc, aby domácí útočník zničehonic postupoval tváří v tvář brankáři Wolves.
     
    45+14
    Conor Coady ukázal, že kromě bránění zvládá i výborně nahrávat. Průnikový pas na Semeda zvládl na jedničku, leč Portugalec prohrál v rychlostním souboji s Pinnockem.
     
    45+15
    Stoper Brentfordu ovšem odvrátil balón do autu jen za cenu rohového kopu. João Moutinho znovu volil pas na zadní tyč, Leander Dendoncker v záklonu jen prodloužil balón za sebe do země nikoho.
     
    45+16
    Nélson Semedo sprintoval za obranu, avšak na míč čekal marně. Dobrou práci odvedl Sergi Canós, jenž odcouval a míč zvládl odhlavičkovat do autu.
     
    45+17
    Arbitr Bankes odpískal Silvovi útočný faul a Christian Nörgaard bleskově rozehrál. Ivan Toney kličkou po levé lajně nevyzrál na Rayana Aït-Nouriho.
     
    45+18
    Zpracování dlouhého nákopu k levé lajně nedělalo Aït-Nourimu větší potíže. To nelze říct o následné kličce, kterou se sám vyhnal z hrací plochy.
     
    45+19
    Zkušeně si pod tlakem poradil Max Kilman. Moc dobře věděl, že přihrávat skrze třemi protihráči je nesmysl, proto hrál malou domů na gólmana a José Sá z jedničky posunul na volného Gomese.
     
    45+20
    Zajímavá standardní situace pro Wolverhampton. Sergi Canós přiběhl do souboje s Pondecem příliš pozdě a podrazil jej v momentě, kdy už míč byl dávno někde jinde.
     
    45+21
    Středopolař João Moutinho místo očekávaného zakončení volil oblouček za obranu, kam měl naběhnout Fábio Silva. Mladičký forvard reagoval pozdě, dříve k míči doběhl pozorný Pinnock.
     
    45+22
    Konečně zaútočili i domácí. Shandon Baptiste posunul hru po levé lajně na Canóse, jemuž vyšla klička na střed, totéž nelze říct o dost nepřesné křižné ráně.
     
    45+23
    Po nedorozumění mezi Aït-Nourim a Coadym mohla kombinace domácích na útočné polovině pokračovat. Toney si narazil s Mbeumem, aby následně centr na Nörgaarda zblokoval Gomes.
     
    45+24
    Další hrozbu zažehnal José Sá. Už předem startoval z brány proti správně očekávanému centru Ajera zleva. Hrací předmět bez potíží schoval v rukavicích.
     
    45+25
    Zajímavý přímý kop také pro Brentford. Vitaly Janelt šikovně odkopl balón před Kilmanem, ten vzápětí protihráči bolestivě stoupl na pravou nohu.
     
    45+26
    Zajímavý signál, kdy se rozběh Ivan Toney, ale patičkou jen prodloužil míč za sebe na Mbeuma, ten ovšem neprostřelil čtyřčlennou zeď.
     
    45+27
    První poločas skončil.
     
    Pořádně protáhlý první poločas zápasu mezi Brentfordem a Wolverhamptonem je u konce. Spíše než góly a zajímavé příležitosti byly k vidění úplně jiné, nečekané věci. Nejprve došlo k nepříjemnému střetu hlavami mezi spoluhráči Jensenem a Henrym, přičemž oba museli z důvodu krvavého zranění střídat. Následně vzletěl nad stadión soukromý dron, takže byl hlavní rozhodčí Bankes podle pravidel nucen přerušit hru, dokud se situace nevyřeší. Utkání pokračovalo po zhruba čtvrthodině a úvodní dějství bylo celkově nastaveno o 27 minut. Ani během 67 minut ovšem gól nepadl, zápas zůstává otevřený na obě strany.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:27.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce žádnou změnu v sestavě. Jediným dvojstřídáním tak zůstává to po kolizi domácích Henryho s Jensenem.
     
    47
    José Sá zůstal při malé domů v klidu i navzdory faktu, že na něj fanoušci hlasitě hučeli. Portugalský gólman z první odkopl na útočnou polovinu.
     
    48
    Příliš dlouhý balón dostal za obranu Bryan Mbeumo. Navzdory natažené pravé nohy na míč nedosáhl, podruhé v krátkém časovém sledu si zahrál Sá.
     
    48
    Wolves právě vstřelili branku!
    Vlci prožívají parádní start druhé půle! JOAO MOUTINHO si narazil se Semedem, načež v pokutovém území znovu převzal balón a šajtlí zakončil neomylně k zadní, pravé tyči. Lössl šel do kolen, na skvěle provedenou střelu neměl šanci dosáhnout.
    48. João MOUTINHO - 0:1
     
    50
    Bude zajímavé sledovat, jak domácí na inkasovanou branku zareagují. Času mají ještě dostatek, takže není potřeba okamžitě začít zběsile útočit.
     
    51
    Zatím to jsou host, kteří pokračují v klidné kombinační hře na útočné polovině soupeře. Domácí běhají bez balónu, což jim viditelně tolik nevoní.
     
    52
    Sergi Canós obral Aït-Nouiho a od pravé lajny centroval do pokutového území. Mbeumo už napřahoval, avšak Kilman zvládl odhlavičkovat balón do bezpečí.
     
    53
    Druhý gól Wolves měl na kopačce Fábio Silva. Do malého vápna dostal ideální střílený centr do nohy od Dendonckera, jenže míč trefil mizerně, poslal ho do protihráče Pinnocka.
     
    54
    Nélson Semedo chtěl pokračovat směrem dopředu, leč neměl na koho a sám proti dvěma si taktéž netroufl. Proto volil zpětný pas na Gomese.
     
    55
    Na trávníku skončil Rayan Aït-Nouri, přičemž mu výraznou měrou pomohl Vitaly Janelt. Navzdory nespokojeným fanouškům arbitr Bankes správně odpískal faul.
     
    56
    Nélson Semedo nabral po pravé lajně velkou rychlost. Pronikl za osobního strážce Ajera, načež Portugalce rozhodil skluzující Pinnock. Výsledkem je odkop od brány.
     
    57
    Riskantní narážečka mezi Nevesem a Dendonckerem se minula účinkem. Zpětný pas vystihl Shandon Baptiste, jehož následně Neves podrazil.
     
    58
    Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Mads Rasmussen, přichází Yoane Wissa.
     
    59
    Proti nadýchanému centru vystartoval z brány José Sá. Nejprve míč vyboxoval a pak došlo k tvrdému střetu mezi ním a Toneym. Gólman zůstává ležet na trávníku.
     
    60
    První žlutou kartu střetnutí vyfasoval Rúben Neves. Sprintujícího Canóse podrazil bez viditelného úmyslu hrát balón, nebylo tedy co řešit.
     
    61
    Hodina z utkání je pryč, do konce zbývá posledních třicet minut. Wolves vedou zásluhou gólu Moutinha, případné vítězství by tento celek zase o něco více přiblížil pohárovým příčkám.
     
    62
    Yoane Wissa je plný sil. Sprintem běžel k brankáři Sá, který o protihráči moc dobře vědě a schválně až těsně před ním sebral míč do rukavic.
     
    63
    Hosté hrají chytře. Nikam se přehnaně neženou a spíše nechávají vymýšlet soupeře. Sami moc dobře vědí, že není kam spěchat.
     
    64
    Ze střední vzdálenosti vyzkoušel štěstí Leander Dendoncker. Tak přesné mířidla jako João Moutinho neměl, míč nasměroval vedle pravé tyče.
     
    65
    Červeno-bílí posunuli kombinaci na útočnou polovinu. Yoane Wissa si vyměnil balón s Toneym a střílel nártem na zadní tyč, bránu přestřelil.
     
    66
    Stoper Toti Gomes si zahrával s ohněm. Přestože k němu velkou rychlostí spěchal Wissa, tak nezměnil rozhodnutí a hrál k pravé lajně na Coadyho. Útočník si na míč sáhl, ale kontrolu nad ním získat nedokázal.
     
    67
    Rúben Neves podcenil rychlostní schopnosti Fábia Silvy. Přestože byl mladý portugalský útočník rozběhlý, tak míč dostihl až za postranní čárou.
     
    68
    Tak pozor, Wolverhampton bude dohrávat o deseti! Hodně přísná červená karta pro Totiho Gomese, jenž sice ve skluzu sestřelil Nörgaarda, ale faul na červenou? Spíše ne.
     
    69
    Hlavní rozhodčí Bankes si ještě jde celou situaci prohlédnout na obrazovku. Bude se měnit rozhodnutí?
     
    70
    Ano, bude. Bankes uznal pochybení a po shlédnutí opakovaného závěru došel k faktu, že faul Gomese byl na žlutou, nikoliv na červenou kartu.
     
    71
    Brentford právě vstřelil branku!
    Žlutá, nebo červená, to teď domácí fanoušky a hráče Brentfordu vůbec nezajímá! Standardka zůstala v platnosti a vzešlo z ní vyrovnání, o nějž se postaral IVAN TONEY. Od Mbeuma dostal parádní přetažený centr do pravé nohy, rána z voleje na zadní tyč neměla chybu.
    71. Ivan TONEY - 1:1
     
    73
    Domácí jsou na koni a pokračují v útočení. Volného prostoru využil na pravé straně Wissa k centru, který však poslal přímo do rukavic gólmana.
     
    74
    José Sá vyběhl s míčem v rukavicích až na hranici šestnáctky, přičemž cestou sestřelil k zemi Janssona. Následně se strhla roztržka mezi oběma tábory.
     
    75
    K nelibosti domácích fanoušků je to právě stoper Pontus Jansson, jenž inkasoval kartu žluté karty, a to za bránění v pohybu brankáři.
     
    75
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Fábio Silva, přichází Adama Traoré.
     
    76
    Fotbalisté v oranžových dresech jsou nyní těmi, kteří kontrolují hru na útočné polovině soupeři. Cesta do pokutového území jim zatím zůstává uzamčena.
     
    77
    Na pravém křídle se uvolnil Nélson Semedo. Naslepo sáhl ke střílenému centru, kulatý nesmysl proletěl vápnem až k levé lajně, kde míč sebral Podence.
     
    78
    Wolves právě vstřelili branku!
    Svěřenci kouče Lageho jsou znovu o krok napřed! Útok pokračoval a byl to RÚBEN NEVES, kdo dostal od Moutinha míč kousek za šestnáctku. Na kroucenou střelu k levé tyči si Lössl sáhl, ale vytáhnout míč mimo tři tyče nezvládl.
    78. Rúben NEVES - 1:2
     
    79
    Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Shandon Baptiste, přichází Marcus Forss.
     
    81
    Možná se ptáte, jak je možné, že Brentford střídal čtyřikrát, ačkoli se Premier League od nové sezóny vrátila ke třem střídáním na zápas. Důvodem je skutečnost, že hned dvojí změna domácích nastala z důvodu zranění, trenér Frank tak má stále k dobru ještě jedno střídání, přestože už sáhl ke čtyřem změnám.
     
    82
    José Sá výrazně pomáhá spoluhráčům častými výběhu proti centrům. Jeden takový předvedl právě teď, když ve výskoku zachytil nákop Janssona.
     
    83
    Žlutá karta pro Christiana Nörgaarda. Domácí středopolař jako kdyby vůbec nevěděl o Moutinhovi, do nějž naběhl v plné rychlosti a s loktem napřed.
     
    83
    Střídání v týmu Brentford FC: ze hřiště odchází Sergi Canós, přichází Sámán Ghoddos.
     
    84
    Na trávníku jsou fyzioterapeuti, kteří mají na starosti faulovaného Moutinha. S tvrdým direktem na obličej nepočítal a je poměrně dost otřesen.
     
    85
    Domácí kouč Thomas Frank ukazuje na imaginární hodinky, čímž chce dát Bankesovi jasně najevo, že čas, kdy se nehraje, musí promítnout do nastavení.
     
    86
    Zápas pokračuje. Brentford nemůže na nic čekat a musí ze všech sil útočit. Ivan Toney jen těsně nedoskočil na solidní centr Pinnocka.
     
    87
    Wolves marně bojují o vymanění z pod tlaku. Dobrou práci odvedl Conor Coady, po jeho zblokovaném centru však mají domácí rohový kop.
     
    88
    Exekuce se, jako tradičně, chopil Bryan Mbeumo. Volil centr na přední tyč, což nebylo nejšťastnější řešení, v tomto prostoru totiž byli pouze dva hráče v oranžovém.
     
    89
    Po faulu na Nörgaarda centroval Mbeumo pro změnu z přímého kopu. Přetažený centr poslal Ethan Pinnock na penaltu, kde Jansson neuspěl v klícovém souboji s Gomesem.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby sedm minut.
     
    90+1
    Hodně dlouho otálel s odkopem od brány José Sá. Arbitru Bankesovi nakonec pohár trpělivosti přetekl a udělil portugalskému brankáři žlutou kartu.
     
    90+2
    Adama Traoré čekal na balón marně. Pasem po pravé lajně spoluhráče hledal Daniel Podence, skluzující Vitaly Janelt však i s míčem dojel do autu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Daniel Podence, přichází Trincão.
     
    90+4
    Hosté vybojovali výhodu rohového kopu. João Moutinho centroval do prostoru, kde byl jediný spoluhráč a čtyři protihráči. Domácí defenziva nezaváhala a míč získala pro sebe.
     
    90+5
    Sámán Ghoddos našel prostor, odkud poslal střílený centr do vnitra pokutového území. Conor Coady odkopl balón těsně před Toneym.
     
    90+6
    Je rozhodnuto! Neves kličkou k pravé lajně obelstil protihráče, načež průnikovým pasem oslovil Adamu Traorého. Tradičně naolejovaný Španěl se nenechal rozhodit stínícím soupeřem a z pravé strany zacílil nechytatelně k přední tyči.
     
    90+7
    Do akce jde VAR! Že by Traoré dostal nahrávku v době, kdy se již nacházel za posledním obráncem?
     
    90+8
    Ano, gól neplatí! Nevesova nahrávka skutečně směřovala do ofsajdu, velká radost Wolverhamptonu tak byla zbytečná. Brentford stále živí malou naději na bodový zisk.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Wolverhampton v dlouhém zápase urval tři body, v Londýně zvítězil na půdě Brrentfordu 2:1.

    Výrazné prodloužení utkání způsobil hlavně první poločas, v němž nejprve pauza nastala po srážce hlavami mezi Henrym a Jensenem, po níž museli oba střídat. Následně vzletěl nad stadión soukromý dron a zápas byl na další čtvrt hodinu přerušen. Druhé dějství už se týkalo jen fotbalu a konečně začaly padat i góly. Ten první vstřelil ve 48. minutě João Moutinho, trefil se šajtlí neomylně na zadní tyč. Povedenou ránou z voleje srovnal v 71. minutě Ivan Toney, nicméně poslední slovo měli hosté, tři body pro Wolves vystřelil pěkným technickým zakončením Rúben Neves. V závěru ještě rozvlnil síť i Traoré, jeho gól však neplatil kvůli ofsajdu.

    Svěřenci kouče Lageho navzdory zisku tří bodů zůstávají na osmé příčce, nicméně se přiblížili sedmému Arsenalu na rozdíl jediného bodu. Brentford je nadále třináctý, náskok na sestupové pásmo se snížil na osm bodů.
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 6:7.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (18:33:12)

    Milan Huppert

    Branky: 71. Toney (Mbeumo) – 48. Moutinho (N. Semedo), 78. Neves (Moutinho)

    Karty:   75. P. Jansson (BRF), 83. Nörgaard (BRF) – 60. Neves (WOS), 70. Gomes (WOS), 90+1. J. Sá (WOS)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 5:3. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 6:7.
    Brentford FC: Lössl – Ajer, P. Jansson (C), Pinnock – Canós (83. Ghoddos), M. Jensen (27. Baptiste, 79. Forss), Nörgaard, Janelt, Henry (26. Rasmussen, 58. Wissa) – Mbeumo, Toney.
    Náhradníci: Fernández – Baptiste, Sörensen, Bidstrup, Forss, Ghoddos, Rasmussen, Stevens, Wissa.

    Trenér: Thomas Frank

    Wolverhampton Wanderers: J. Sá – Kilman, Coady (C), Gomes – N. Semedo, Dendoncker, Neves, Moutinho, Aït-Nouri – Podence (90+3. Trincão), F. Silva (75. Traoré).
    Náhradníci: Ruddy – Cundle, Giles, Hoever, Jordao, Marçal, Traoré, Trincão, Chiquinho.

    Trenér: Bruno Lage

    Rozhodčí: Bankes – Davies, Mainwaring
    bahis siteleri