Real Sociedad – Real Betis 0:4 (kon.) | Ath. Bilbao – Real Madrid 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:4 (0:1)
Real Betis
Čtvrtek 03.02.2022, 20:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:07:27)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 7:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 12:10.
     
    Až v nečekaně jednostrannou záležitost se proměnilo čtvrtfinálové utkání španělského poháru mezi Realem Sociedad a Realem Betis. Přestože domácí vstupovali do zápasu v roli favorita, tak schytali debakl 0:4.

    Hlavní zbraní Betisu v cestě za postupem byl Juanmi, jenž se postaral o první dva góly. Nalomení domácí fotbalisté ve zbývajícím průběhu inkasovali ještě dvakrát, mezi úspěšné střelce se zapsali střídající Willian José a Aitor Ruibal.

    S kým se Real Betis utká v další fázi ještě není jisté. Kromě něj postoupili do semifinále Valencia s Vallecanem, již známou trojici doplní vítěz zápasu Real Madrid – Athletic Bilbao.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední ofenzivní akci ještě rozjel Aitor Riubal, když zleva přenesl hru doprava na volného Juanmiho. Toho zradilo zpracování, vzápětí nevyzrál na Le Normanda.
     
    90+2
    Zeleno-bílí hrají chytře. Kombinují na vlastní polovině a čekají na závěrečný hvizd. Soupeř vzdal snahu o presink, i on chce mít utkání už co nejdříve za sebou.
     
    90+1
    Taktéž devátý rohový kop domácích skončil neúspěchem. Centr na přední tyč nebyl vůbec dobrou volbou, Victor Ruiz odpálil kulatý nesmysl mimo nebezpečí.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
    89. Portu napálil tyč, dorážející Sörloth minul bránu
     
    89
    Domácím není přán ani čestný úspěch. Oyarzabal povedenou nahrávkou do pokutového území vybídl ke skórování Portua, jeho křižná střela skončila na pravé tyči. Vzápětí dorážející Sötloth úplně minul bránu.
     
    88
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Joaquín.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fekir, přichází Rodri.
    87. Aitor RUIBAL - 0:4
     
    87
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Demolice domácího celku pokračuje. Bartra vyslal parádním pasem za obranu do úniku AITORA RUIBALA. Adresát zvládl převzetí míče na jedničku a z levé strany naběhl do vápna, aby ve finále akce poslal klečícímu brankáři kulatý nesmysl do pravé šibenice.
     
    86
    Volný přímý kop vybojoval Martín Zubimendi. Tělem odstavil Nabila Fekira a Francouz tuto skutečnost nepřekousl, soka pak stáhl k zemi za dres.
     
    85
    Reale Arene oněměla smutkem. Smutní fanoušci po třetím inkasovaným gólu svých oblíbenců ztratili i poslední kapku naděje, nyní jen smutně čekají na závěrečný hvizd.
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Portu.
    83. Willian JOSÉ - 0:3
     
    83
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Exekuci si vzal na starosti WILLIAN JOSÉ. Po většinu času pozoroval gólmana, až těsně před kopem sklonil hlavu k zemi. Vybral si zakončení po své pravé ruce a dobře udělal, Remiro skočil opačným směrem.
     
    81
    Je tomu tak! Martínez měl jasno poměrně rychle, situaci si prohlédl pouze dvakrát. Ukázal směrem k bílému bodu a Zaldúovi navíc udělil kartu žluté barvy.

    Milan Huppert

    Branky: 12. Juanmi, 57. Juanmi, 83. José (pen.), 87. Ruibal

    Karty:   81. Zaldúa (RSC) – 38. Bartra (RBE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 7:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 12:10.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, Elustondo, Le Normand, Muñoz – Merino, Guevara (46. Zubimendi), D. Silva (73. Rafinha) – Januzaj (73. Sörloth), Isak (83. Portu), Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Ayesa – Gorosabel, Guridi, Illaramendi, Pacheco, Portu, Rafinha, Rico, Sörloth, Zubeldia, Zubimendi.

    Trenér: Imanol Alguacil

    Real Betis: R. Silva – Sabaly, Bartra, Ruiz, Moreno – González, Carvalho – Canales (C) (88. Joaquín), Fekir (88. Rodri), Juanmi (77. Ruibal) – Iglesias (66. José).
    Náhradníci: Bravo, Rebollo, Robles – Bellerín, Guardado, Joaquín, Lainez, Miranda, Pezzella, Rodri, Ruibal, Tello, José.

    Trenér: Manuel Pellegrini

    Rozhodčí: J. Martínez – Alonso, M. Martínez
    bahis siteleri