Real Sociedad – Real Betis 0:4 (kon.) | Ath. Bilbao – Real Madrid 1:0 (kon.)
konec
Real Sociedad San Sebastian
0:4 (0:1)
Real Betis
Čtvrtek 03.02.2022, 20:00 • Reale Arena (San Sebastián) • Španělský pohár • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný čtvrteční večer. Vítám vás při sledování čtvrtfinále španělského poháru, u zápasu mezi Realem Sociedad a Realem Betis.
     
    Real Sociedad San Sebastian

    Fotbalisté Realu Sociedad prožívají poměrně dobrou sezónu. V domácí soutěži okupují po 21 zápasech šestou příčku se ziskem 34 bodů, přičemž jsou ve hře i o Ligu mistrů, na čtvrté Atlético Madrid ztrácí pouhé dva body. Svěřenci kouče Alguacila letos ještě neprohráli, v pěti zápasech dvakrát remizovali a třikrát zvítězili. Do poháru se Real Sociedad zapojil ve druhém kole, v němž porazil 4:3 Panaderiu, ve třetím 3:0 Zamoru, ve čtvrtém 3:2 Leganés a naposledy v osmifinále výsledkem 2:0 Atlético Madrid. Střelecké produktivitě celku vévodí Mikel Oyarzabal s dvanácti trefami.
     
    Real Betis

    Betis je na tom v LaLize ještě lépe. Se ziskem 40 bodů okupuje v tuzemské soutěži třetí příčku a má skvěle nakročeno k postupu do Ligy mistrů. Na pátou Barcelonu disponují pětibodovým náskokem, na vedoucí Real Madrid pak zaostává rozdílem deseti bodů. Pellegriniho družina drží sérii pěti utkání bez porážky, v doposud posledním střetnutí zvítězila 4:1 v Espanyolu. Z poháru postupně vyřadila Alicante, Talaveru, Valladolid a městského konkurenta Sevillu. Nejlepším střelcem týmu je Juanmi se čtrnácti góly.
     
    Úvodní sestavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, Elustondo, Le Normand, Muñoz – Merino, Guevara, D. Silva – Januzaj, Isak, Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Ayesa – Gorosabel, Guridi, Illaramendi, Pacheco, Portu, Rafinha, Rico, Sörloth, Zubeldia, Zubimendi.
    Trenér: Imanol Alguacil

    Real Betis: R. Silva – Sabaly, Bartra, Ruiz, Moreno – González, Carvalho – Canales (C), Fekir, Juanmi – Iglesias.
    Náhradníci: Bravo, Rebollo, Robles – Bellerín, Guardado, Joaquín, Lainez, Miranda, Pezzella, Rodríguez, Ruibal, Tello, José.
    Trenér: Manuel Pellegrini

    Rozhodčí: J. Martínez – Alonso, M. Martínez.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v tradičních bílých dresech. Také hosté vsadili v pohárovém klání na klasiku, oblékli dresy barvy zeleno-bílé.
     
    3
    Pěknou nahrávku vymyslel Juanmi, jenž na malém vápně našel Borju Iglesiase. Ten však zády k bráně nic zajímavého nevymyslel, neuspěl kličkou proti Zaldúovi.
     
    4
    Dobrou práci odvedl u levé lajny Nabil Fekir. Francouz zvládl pod tlakem nastřelit nataženou nohu Muňoze, čímž vybojoval rohový kop.
     
    5
    Centr směřoval na přední tyč, kde kraloval Robin Le Normand. Pětadvacetiletý stoper vyskočil vysoko, Iglesiasovi nedal žádnou šanci.
     
    6
    Středopolař Mikel Merino si všiml, že Rui Silva stojí poměrně daleko od brankové čáry. Chtěl jej přehodit, jenže střela mu vůbec nevyšla a bránu výrazně minul.
     
    7
    Individuálně zkusil štěstí Alexander Isak. Talentovaný Švéd zamíchal nohama, tím ovšem Bartru nerozhodil a o míč na jeho úkor přišel.
     
    8
    Nabil Fekir zvedl hlavu a zprava chtěl přenést hru doleva na Sergia Canalese. Tomu vůbec nevyšlo zpracování, balón odrazil k protihráči.
     
    9
    Za dlouhým výkopem gólmana Remira startoval Adnan Januzaj. S těžkým zpracováním si poradil na jedničku, načež jej zezadu nedovoleně podrazil Fekir.
     
    10
    Rozehrávku volného přímého kopu se chopil právě faulovaný Adnan Januzaj. Vyslal centr do vnitra pokutového území, Ruiz přehlavičkoval Le Normanda.
     
    11
    Adresátem nelehkého Isakova centru byl Mikel Oyarzabal. Zády k bráně si chtěl balón stáhnout pro sebe, ten však jen proletěl kolem něj až do zámezí.
     
    12
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Úvodní gól střílí hostující mužstvo ze Sevilly! Carvalho potrestal laxní přístup Guevary, jehož tělem odtlačil a z pravé strany šestnáctky pak nahrál na penaltu úplně volnému JUANMIMU, jenž z první zakončil po zemi nechytatelně k pravé tyči, Remiro neměl žádnou šanci zasáhnout.
    12. JUANMI - 0:1
     
    14
    Bude zajímavé sledovat, jak domácí na inkasovaný gól zareagují. Před domácími fanoušky určitě nebudou chtít vypadnout, Betis nemá ani zdaleka nic jistého.
     
    15
    Příliš agresivní byl při presinku Alexander Isak. Dlouho obtěžoval Victora Ruize, ale dle pohledu hlavního rozhodčího jej obtěžoval nedovoleně, tak hru přerušil.
     
    16
    Hosté nikam nespěchají. Dílčí cíl, vstřelit první gól, splnili a nyní je na soupeři, jak na nastálý průběh střetnutí zareagují.
     
    17
    Útočný faul odpískán i hostům. Jmenovitě Nabilu Fekirovi, který si tělem odstavil Zaldúu, nicméně Martínez byl jiného názoru. Balón pro Real Sociedad.
     
    18
    Za dlouhým autovým vhazováním Muňoze běžel Adnan Januzaj. Morenovi šikovně prohodil míč mezi nohama, jenže za levým obráncem stál stoper Bartra, ten Belgičana dále nepustil.
     
    19
    Průniková nahrávka Williama Carvalha na Borju Iglesiase měla oči. Výborně ovšem registroval míč Le Normand, ve skluzu posunul míč k brankáři.
     
    20
    Hráči v zeleno-bílých dresech pokračují v aktivním pojetí hry. Další pas za obranu směřoval na Canalese, těsně před ním sebral míč do rukavic vyběhnuvší Remiro.
     
    21
    Mikel Oyarzabal nezvládl převzít plnou kontrolu nad balónem. Mezitím k němu přiběhl Victor Ruiz a nekompromisně mu balón odpálil přímo před nosem.
     
    22
    Nepříjemnosti způsobil Rui Silvovi David Silva, jehož dalekonosná rána portugalskému gólmanovi vypadla a míč proskákal těsně vedle levé tyče.
     
    23
    Akce domácího celku pokračovala rohovým kopem. Jeho exekuci si vzal na starosti Mikel Oyarzabal, místo Elustonda našel Bartru.
     
    24
    Fanoušci a i někteří hráči Realu Sociedad chtěli penaltu poté, co rukou údajně zahrál Marc Bartra. Horní končetinu měl skutečně od těla, ale míč jej naštěstí trefil do hrudi.
     
    25
    Pod tlakem Juanmi dlouho neváhal a z poloviny hřiště volil dlouhou malou domů na Silvu, ten z první nakopl balón zpět na útočnou půli.
     
    26
    Faul na polovině hřiště, jeho autorem Nabil Fekir. Le Normand si posunul míč výrazně od místa přestupku, rozhodčí ho o pár metrů vrátil.
     
    27
    Zajímavou křižnou ránu vyprodukoval z levého křídla Mikel Oyarzabal. Rui Silva skvěle zareagoval a balón vyrazil, načež vyletěl vzhůru praporek pomezního na znamená ofsajdu zakončujícího fotbalisty.
     
    28
    Potlesk fanoušků si vysloužil Alexander Isak. Švédský forvard zabral a balón ještě stihl ve hře, načež napálil do kolena blokujícího Morena. Roh pro Real Sociedad.
     
    29
    Moc nechybělo, aby Robin Le Normand vrátil skóre do nerozhodné podoby. Vyskočil nejvýše ze všech a balón hlavou nasměroval těsně vedle levé tyčky.
     
    30
    Juanmi chtěl vhazovat v domnění, že pomezní přisoudí aut hostům. Ale nestalo se. Alonso situaci dobře viděl a správně posoudil, že právě Juanmi hrál jako poslední.
     
    31
    Po střetu s Victorem Ruizem zůstal ležet na trávníku Adnan Januzaj. K jeho nelibosti hra pokračovala bez přerušení, do píšťalky Martínez foukl až v momentě, kdy Belgičan polehával delší dobu.
     
    32
    S malou domů od Elustonda si Remiro poradil s ledovým klidem. Dovolil si zpracování, pře Fekirem rozehrál obloučkem na osamoceného Zaldúu.
     
    33
    Na hranici velkého pokutového území zůstal ležet Borga Iglesias. Guevara zlostně rozhodil rukama a mohl hrát, protože k přerušení nedošlo.
     
    34
    Arbitr Martínez si ještě celou situaci nechal překontrolovat u videa. Rozhodčí u něj sedící dospěl ke stejnému názoru, Betis penaltu kopat nebude.
     
    35
    Pokutový kop chtěl vybojovat pro změnu domácí Alexander Isak. Sice přeletěl přes nataženou pravou nohu Victora Ruize, stoper ovšem nejprve zasáhl míč.
     
    36
    Ve vzduchu domácí nesou příliš jistí. Rohové kopy jim nevycházejí, Edgar González nedal Le Normandovi šanci solidně zakončit, míč proletěl o kus vedle brány.
     
    37
    Po faulu u levé lajny kopal volný přímý kop Adnan Januzaj. Na malém vápně našel Mikela Merina, který ale neměl ideální přehled o hře a hlavičkoval nepřesně.
     
    38
    První žlutou kartu střetnutí vyfasoval Marc Bartra. Kousek za polovinou hřiště si při výskoku pomohl pravým loktem, jímž bolestivě trefil do hlavy Oyarzabala.
     
    39
    Sám proti dvěma bojoval Sergio Canales jako lev, aby nakonec o míč přeci jen přišel. Upadl po kontaktu s Elustondem a míč do autu kopl levou nohou.
     
    39
    Reale Arena bouří, Real Sociedad vyrovnává! Silva dostal od Oyarzabala nahrávku mezi dva protihráče a přihrávku do vápna pod sebe našel přesně to místo, kam naběhl ADNAN JANUZAJ, křídelník zakončil z jedničky neomylně k zadní, levé tyči.
     
    40
    Ale pozor! Ještě proběhne komunikace s VARem, zda asistující hráč náhodou nestál v postavení mimo hru. Rozhodují centimetry.
     
    41
    Gól neplatí, Betis stále vede! David Silva skutečně obdržel balón v momentě, kdy byl kouskem levé nohy za posledním obráncem.
     
    42
    Střední záložník William Carvalho se chytil za hlavu poté, co nesmyslně podrazil do dvou protihráčů běžícího Oyarzabala. Portugalec věnoval soupeři standardku prakticky zadarmo.
     
    43
    Rui Silva nadále udržuje čisté konto. Adnan Januzaj totiž zvolil příliš krátký centr, který ještě za šestnáctkou odhlavičkoval do bezpečí Canales.
     
    44
    Narážečka mezi Carvalhem a Iglesiasem nevyšla. Zpětný pas se nepovedl a míč letěl vzduchem, Robin Le Normand hrací předmět přepustil Remirovi.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Zajímavou nahrávku za obranu obdržel Nabil Fekir, nechtěně k němu ještě posunul balón bránící Elustondo. Francouz střílel z otočky, vyběhnuvšího Remira zasáhl do levé nohy.
     
    45+2
    Modro-bílí kombinují na útočné polovině, avšak spíše než u šestnáctky soupeře blíže polovině hřiště. Defenziva Betisu zatím pracuje velmi dobře.
     
    45+3
    Alexander Isak nepochopil úmysl Januzaje, který ho zkusil obloučkem vyslat za obranu. Švéd zůstal stát na místě, míč doputoval až k Silvovi.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Blíže postupu mezi nejlepších osm týmů turnaje má po prvním poločase Betis, který vede na půdě Realu Sociedad nejtěsnějším možným rozdílem 1:0. Ráz střetnutí udává situace z 12. minuty, kdy Carvalho přetlačil Guevaru a nahrál na penaltu Juanmimu, jenž uspěl střelou k pravé tyči. Domácí slavili vyrovnání ve 39. minutě, ale předčasně, protože skórujícímu Januzajovi přihrávající David Silva stál v postavení mimo hru. Domácí nicméně ukázali, že i on umí střílet góly a do druhého poločase je není radno podceňovat, Betis nemá vůbec nic jistého.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Ander Guevara, přichází Martín Zubimendi.
     
    47
    Zatímco hostující kouč Pellegrini žádný zásah do sestavy neudělal, tak domácí trenér Alguacil k jednomu střídání sáhl, Guevaru nahradil Zubimendim.
     
    48
    Domácí nechtějí nechat nic náhodě a zkoušejí vyrovnat co nejrychleji. Technický obstřel zkoušel Mikel Oyarzabal, bránu minul jen těsně.
     
    49
    O další střelecký pokus se přihlásil Alexander Isak. Ani tento Švéd nezvládl zamířit přesně, balón vyslal příliš vysoko nad horní tyčku.
     
    50
    Nově příchozí Zubimendi poslal dlouhý nákop na Isaka, jenž z jedničky sklepl pod sebe ne Januzaje, jehož ránu z první schytal do oblasti břicha Marc Bartra.
     
    51
    Ofenzivní složku mužstva podpořil Moreno. Po levé lajně posunul na Fekira, střílený centr na hranici šestnáctky sebral bránící Elustondo.
     
    52
    Faul na polovině hřiště, autorem Aritz Elustondo. Při ztrátě stability se instinktivně chytil za dres Canalese, jehož stáhl na trávník s sebou.
     
    53
    Zeleno-bílí podle očekávání nikam nespěchají. Do kombinace se dokonce zapojil i gólman Rui Silva, přes něj se hra stočila k levé lajně na Morena.
     
    54
    Nabil Fekir využil volnějšího středu hřiště k dvacetimetrovému sprintu. Vzápětí posunul po pravé straně míč na Canalese, střelu pravačkou zblokoval skluzující Le Normand.
     
    55
    Kousek za velkým pokutovým územím vypálil Sergio Canales. Remiro vyrazil míč k Iglesiasovi, který rozvlnil síť, ale moc dobře věděl, že v době zakončení spoluhráče stál v ofsajdu.
     
    56
    Pellegriniho družina začíná získávat navrch víc a víc. Zprava zkoušel Canales oslovit centrem Borju Iglesiase, ten ve vzduchu proti dvojici stoperů neměl šanci.
     
    57
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů a s jejich postupem to aktuálně vypadá hodně slibně! Moreno na levé straně zvedl hlavu a zpětnou nahrávkou našel na střed sbíhajícího JUANMIHO. Osmadvacetiletý Španěl vystřelil levačkou do levého horního rohu, Remiro natahoval ruce za balónem marně.
    57. JUANMI - 0:2
     
    59
    Není nač čekat, domácí musí vrhnout síly do ofenzivy. Napak od hostujícího celku lze očekávat, že ofenzivní snahy výrazně omezí.
     
    60
    S malou domů si Rui Silva poradil. Zvládl nelehké zpracování a přes Isaka přenesl hru k pravé lajně, zde stál nikým nepokrytý Youssouf Sabaly.
     
    61
    Mikel Merino skrze dvěma protihráči přihrál Isakovi. Švédský útočník zkusil vypálit z dvaceti metrů, levačkou zakroutil kulatý nesmysl vedle levé tyče.
     
    62
    Zeleno-bílí mají utkání plně pod kontrolou. Edgar González si ve středovém kruhu narazil s Carvalhem, pak bez větších problémů posunul patou dozadu na Bartru. Sebevědomí nechybí.
     
    63
    V akci znovu Mikel Merino. Středopolař zabojoval a proti dvěma protihráčům vybojoval standardku, zezadu jej nedovoleně povalil na trávník Canales.
     
    64
    Jenže faul o pár vteřin později přichází i na druhé straně. Proti pravidlům hrál David Silva, nataženou levou nohu místu balónu zasáhl rozběhnutého Carvalha.
     
    65
    Sergio Canales zapisuje do statistik další faul. Januzaje zastavil s jasným cílem zabránit protiútoku, což se podařilo a může být rád, že vyvázl bez žluté karty.
     
    66
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Borja Iglesias, přichází Willian José.
     
    67
    Edgar González napálil při odkopu hlavního rozhodčího, od nějž se míč odrazil k domácímu Merinovi. Ačkoliv by balón získal jeden ze stoperů Realu Sociedad, tak Martínez musel hru přerušit a vrátit hrací předmět podle pravidel do držení hostujícího mužstva.
     
    68
    S fanoušků na tribunách je cítit velká nervozita. Před pár minutami vypískali při nástupu Williana Josého, jenž po pět let oblékal právě dres celku ze San Sebastiánu, nyní hlasitě protestovali i po darování míče Betisu.
     
    69
    Hosty skutečnost, že nehrají v přátelském prostředí, vůbec netrápí. William Carvalho odvážnou kličkou vyřadil ze hry Merina, vzápětí vypálil příliš vysoko.
     
    70
    Fotbalisté v bílo-modrých dresech sice kombinují s míčem na kopačkách, ale ne v prostoru, odkud by se dala ohrozit brána. Defenziva Betisu stále pracuje skvěle.
     
    71
    Ofenzivu podpořil i pravý bek Joseba Zaldúa. Právě na něj Mikel Oyazabal přenesl hru, po zblokovaném centru Sabalym čeká na domácí rohový kop.
     
    72
    Standardka v podobě rohu neznamenala pro Ruie Silvu bezprostřední nebezpečí. Aritz Eustondo zakončoval o dobrý metr vedle brány.
     
    73
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Alexander Sörloth.
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází David Silva, přichází Rafinha.
     
    74
    Alexander Sötloth přehlavičkoval Bartru, leč ve velkém záklonu pouze prodloužil míč k brankáři Silvovi, který pošetřil cenné vteřiny, míč sebral až těsně před Oyarzabalem.
     
    75
    Přes Zubimendiho a Merina získal balón na levé straně šestnáctky Isak. Pod tlakem Sabalyho senegalského beka napálil a získal znovu aspoň roh.
     
    76
    Roh skončil neúspěchem a naopak to byl Juanmi, kdo mohl završit hattrick a definitivně rozhodnout o vítězství Betisu. Přízemní křižnou střelu ovšem vyběhnuvší Remiro vykopl pravou nohou.
    76. Juanmi na Remira nevyzrál
     
    77
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Juanmi, přichází Aitor Ruibal.
     
    78
    Arbitr Martínez si musel upravit pravou štulpnu, takže hra na pár vteřin stála. Nespokojení fanoušci si opět neodpustili hlasitý pískot.
     
    79
    Rafinha chtěl hrát dopředu, jenže neměl na koho. Proto těžiště otočil dozadu, oslovil stopera Elustonda. Čas hraje pro Real Betis.
     
    80
    Kousek za šestnáctkou do balónu práskl Nabil Fekir. Trefil Zaldúu a požadoval odpískání penaltu z důvodu hry rukou. Píšťalka rozhodčího zůstává němá.
     
    81
    Ale pozor! Hlavní rozhodčí Martínez dostal do sluchátka pokyn, aby si celou situaci šel přezkoumat k obrazovce. A opakované záběry napovídají, že by se penalta skutečně kopat měla.
     
    81
    Je tomu tak! Martínez měl jasno poměrně rychle, situaci si prohlédl pouze dvakrát. Ukázal směrem k bílému bodu a Zaldúovi navíc udělil kartu žluté barvy.
     
    83
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Exekuci si vzal na starosti WILLIAN JOSÉ. Po většinu času pozoroval gólmana, až těsně před kopem sklonil hlavu k zemi. Vybral si zakončení po své pravé ruce a dobře udělal, Remiro skočil opačným směrem.
    83. Willian JOSÉ - 0:3
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Alexander Isak, přichází Portu.
     
    85
    Reale Arene oněměla smutkem. Smutní fanoušci po třetím inkasovaným gólu svých oblíbenců ztratili i poslední kapku naděje, nyní jen smutně čekají na závěrečný hvizd.
     
    86
    Volný přímý kop vybojoval Martín Zubimendi. Tělem odstavil Nabila Fekira a Francouz tuto skutečnost nepřekousl, soka pak stáhl k zemi za dres.
     
    87
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Demolice domácího celku pokračuje. Bartra vyslal parádním pasem za obranu do úniku AITORA RUIBALA. Adresát zvládl převzetí míče na jedničku a z levé strany naběhl do vápna, aby ve finále akce poslal klečícímu brankáři kulatý nesmysl do pravé šibenice.
    87. Aitor RUIBAL - 0:4
     
    88
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Joaquín.
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Nabil Fekir, přichází Rodri.
     
    89
    Domácím není přán ani čestný úspěch. Oyarzabal povedenou nahrávkou do pokutového území vybídl ke skórování Portua, jeho křižná střela skončila na pravé tyči. Vzápětí dorážející Sötloth úplně minul bránu.
    89. Portu napálil tyč, dorážející Sörloth minul bránu
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90+1
    Taktéž devátý rohový kop domácích skončil neúspěchem. Centr na přední tyč nebyl vůbec dobrou volbou, Victor Ruiz odpálil kulatý nesmysl mimo nebezpečí.
     
    90+2
    Zeleno-bílí hrají chytře. Kombinují na vlastní polovině a čekají na závěrečný hvizd. Soupeř vzdal snahu o presink, i on chce mít utkání už co nejdříve za sebou.
     
    90+3
    Poslední ofenzivní akci ještě rozjel Aitor Riubal, když zleva přenesl hru doprava na volného Juanmiho. Toho zradilo zpracování, vzápětí nevyzrál na Le Normanda.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Až v nečekaně jednostrannou záležitost se proměnilo čtvrtfinálové utkání španělského poháru mezi Realem Sociedad a Realem Betis. Přestože domácí vstupovali do zápasu v roli favorita, tak schytali debakl 0:4.

    Hlavní zbraní Betisu v cestě za postupem byl Juanmi, jenž se postaral o první dva góly. Nalomení domácí fotbalisté ve zbývajícím průběhu inkasovali ještě dvakrát, mezi úspěšné střelce se zapsali střídající Willian José a Aitor Ruibal.

    S kým se Real Betis utká v další fázi ještě není jisté. Kromě něj postoupili do semifinále Valencia s Vallecanem, již známou trojici doplní vítěz zápasu Real Madrid – Athletic Bilbao.
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 7:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 12:10.
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:07:27)

    Milan Huppert

    Branky: 12. Juanmi, 57. Juanmi, 83. José (pen.), 87. Ruibal

    Karty:   81. Zaldúa (RSC) – 38. Bartra (RBE)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 7:2. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 6:3. Fauly: 12:10.
    Real Sociedad San Sebastian: Remiro – Zaldúa, Elustondo, Le Normand, Muñoz – Merino, Guevara (46. Zubimendi), D. Silva (73. Rafinha) – Januzaj (73. Sörloth), Isak (83. Portu), Oyarzabal (C).
    Náhradníci: Ayesa – Gorosabel, Guridi, Illaramendi, Pacheco, Portu, Rafinha, Rico, Sörloth, Zubeldia, Zubimendi.

    Trenér: Imanol Alguacil

    Real Betis: R. Silva – Sabaly, Bartra, Ruiz, Moreno – González, Carvalho – Canales (C) (88. Joaquín), Fekir (88. Rodri), Juanmi (77. Ruibal) – Iglesias (66. José).
    Náhradníci: Bravo, Rebollo, Robles – Bellerín, Guardado, Joaquín, Lainez, Miranda, Pezzella, Rodri, Ruibal, Tello, José.

    Trenér: Manuel Pellegrini

    Rozhodčí: J. Martínez – Alonso, M. Martínez
    bahis siteleri