Cheb – Kobra 2:5 (kon.) | Havlíčkův Brod – Písek 6:4 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 1:4 (kon.)
SHK Hodonín – Kometa Brno B 2:1 (kon.) | Vel. Meziříčí – Žďár n/S 4:3 (kon.) | Děčín – Letňany 3:7 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 14:3 (kon.) | Nová Paka – Hronov 5:1 (kon.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 6:4 (kon.)
Příbram – Tábor 8:3 (kon.) | Opava – Nový Jičín 3:4 (po pr.) | Řisuty – Klatovy 4:2 (kon.)
konec
HC Stadion Cheb
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
HC Kobra Praha
Středa 16.02.2022, 18:00 • Zimní stadion Cheb • 2. liga skupina Jih (ČR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:17
    Kobra právě vstřelila branku!
    No, tak teď to domácí budou mít už hodně těžké, pokud chtějí stále pomýšlet na bodový zisk! Pod pátý přesný zásah Branických se podepisuje MAXIM HAVRDA, který projel za modrou čáru a přes clonícího protihráče zaskočil Kašpara střelou do rohu – 2:5! Asistence: Václav Zídek.
     
    37:53
    Kobra právě vstřelila branku!
    Pražané svému soupeři utkání a podruhé v Chebu vedou o dva góly! Na střelu Hlinky těsně po vhazování Kašpar ještě zareagovat zvládl, na následnou dorážku z dílny DENISE HELDÁKA ale už ne – 2:4! Asistence: Filip Hlinka, Matyáš Hrubý.
     
    34:42
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hrobové ticho v chebské hale prořízl výbuch radosti na pražské střídačce, Stejskal trestnou lavici opouští předčasně! Havrda nahrál na modrou čáru SEBASTIANU JANDOVI, který následně prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 2:3! Asistence: Maxim Havrda, Lukáš Tondr.
     
    23:33
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Po naprosto trestuhodné chybě Lukáše Sochůrka máme na západě Čech vyrovnáno! Branický gólman nezvládl schovat volný puk pod svou rukavici a rychleji se k němu tak dostal Ljutov, který ho posunul na hokejku MARTINA TRAPLA a ten naprosto hravě zakončil do obrovského prázdného prostoru v brance – 2:2! Asistence: Daniil Ljutov, Aleksej Vasiljev.
     
    18:47
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Pravidlo "nedáš – dostaneš" opět potvrdilo svou platnost, kontaktní gól je na světě! David Troška dlouhou přihrávkou poslal do úniku JAROSLAVA VAŠÍČKA, který z nájezdu Sochůrka překonal ranou zakončením nad beton – 1:2! Asistence: David Troška.
     
    16:14
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí sice v posledních minutách byli jednoznačně lepším celkem, ale nakonec opět inkasují! Za gólem stojí branická lajna smrti, těsně po vyhraném vhazování se před klec protáhl TOMÁŠ ŠŤASTNÝ a pokořil Kašpara – 0:2! Asistence: Lukáš Tondr, Kamil Bříška.
     
    00:27
    Kobra právě vstřelila branku!
    Výborný start pro Pražany! Už sedmadvacet sekund po úvodním buly se na střeleckou listinu zapisuje druholigový fantom KAMIL BŘÍŠKA, hned první akce Kobry končí gólem – 0:1! Asistence: Sebastian Janda, Tomáš Šťastný.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 19. Vašíček (Troška), 24. Trapl (Ljutov, Vasiljev) – 1. Bříška (Janda, T. Šťastný), 17. T. Šťastný (Tondr, Bříška), 35. Janda (Havrda, Tondr), 38. Heldák (Hlinka, Hrubý), 44. Havrda (Zídek)


    HC Stadion Cheb: Kašpar (Pitoňák) – Vasiljev, Kulhánek, Kořán, Troška, Leština (A), Strýček (C), Stejskal (A) – Trapl, Fečo, Krutina, Hlavatý, Novotný, Krejsa, Holub, P. Šťastný, Rozhon, Ljutov, Vašíček.
    Trenér: Michal Jäger.

    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Ženíšek, Knesl, Svach, Holý, Zmeškal, Janda, Procházka – Petrák, Bříška (C), Havrda, Zídek, Novák, T. Šťastný, Čech, Hlinka, Tondr, Heldák, Hrubý.
    Trenér: Miloslav Šeba.

    Rozhodčí: Hlinka – Tichý, Pěkný

    Diváci: 210
    bahis siteleri