Kadaň – Chomutov 3:6 (kon.)
konec
SK Kadaň
3:6 (1:4, 1:1, 1:1) Stav série: 0:2
Piráti Chomutov
Sobota 19.02.2022, 17:00 • ZS Kadaň • Krajská liga: Ústecký kraj • 1. kolo
Partner:
     
    49:50
    Piráti právě vstřelili branku!
    Po chybě kadaňské obrany se k puku dostal Chlouba, který předložil přesnou přihrávku pro MILANA KOSTOURKA, který trefil mezírku na ramenem Šebka. Asistence: Chlouba.
     
    48:28
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Teď kadanští ujeli do přečíslení dva na jednoho když Macháček přesnou přihrávkou našel LUKÁŠE BARTÓKA, který přesně zavěsil. Asistence: Macháček.
     
    38:02
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Štruncova střela od modré byla sražena přímo před LUKÁŠE HRDLIČKU, který prostřelil Hanuljaka.
     
    36:05
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dominik Badinka dobře střílel na Šebka, který puk vyrazil před úplně volného ERIKA MEŽNARA, který neměl problém puk doklepnout do prázdné brány. Asistence: Dominik Badinka
     
    19:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští ještě stihli vstřelit jednu branku! Mežnarovo nahození tečoval mezi kruhy PATRIK HUŇADY, jenž zmrazil brankáře, který nestihl reagovat. Asistence: Erik Mežnar a Dominik Badinka.
     
    12:28
    Piráti právě vstřelili branku!
    Mezi kruhy vypíchl PETR FREIBERG soupeři kotouč a následným pokusem zamířil do černého – 1:3. Asistence: František Mála.
     
    12:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští jdou do vedení! Dominik Badinka nahazoval kotouč proti brance, ale domácí obránci jej srazili mezi kruhy, kde byl pohotový PATRIK HUŇADY. Hostující útočník zamířil přes bránícího soupeře k bližší tyči, s čímž Šebek nepočítal. Asistence: Dominik Badinka a Jakub Chrpa.
     
    6:43
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak to byla geniální souhra chomutovských hráčů, kteří celkem rychle vyrovnávají! František Mála vyhrál vhazování dopředu a celkem jednoduše se dostal za domácího centra. Přihrávka následně mířila před branku, odkud RADIM ŘEZNÍČEK zametl černou gumu do odkryté klece. Asistence: František Mála.
     
    01:13
    Kadaň právě vstřelila branku!
    Velmi překvapivé vedení, do kterého jde domácí mužstvo! Na levém kruhu zůstal zcela osamocený LUKÁŠ HRDLIČKA, který využil nepřesného postavení Miroslava Hanuljaka, jehož prostřelil zakončením na první tyčku – 1:0. Asistence: Ladislav Nguyen a Radek Krpenský.

    Tadeáš Kožený

    Branky a nahrávky: 2. Hrdlička (Nguyen, Krpenský), 39. Hrdlička, 49. Bartók (Macháček) – 7. Řezníček (Mála), 13. Huňady (Badinka, Chrpa), 13. Freiberg (Mála), 20. Huňady (Mežnar, Badinka), 37. Mežnar (Dominik Badinka), 50. Kostourek (Chlouba)


    SK Kadaň: Šebek (Pešek) – Holan (C), Toman, Krása, Strunz, Chotaš, Jenček – Stoklásek, Hrdlička, Krpenský (A), Bartók (A), Mojžíš, Macháček, Nguyen, Hradecký, Novotný
    Trenér: Franišek Wágner

    Piráti Chomutov: Hanuljak (Pecháček) – Charousek, Petrásek, Žižka, Novák, Ferbas, Bártek, Dominik Badinka – Řezníček, Chlouba (A), Jaroš, Mežnar, Josef Rindoš, Freiberg, D. Šilar, Mála, Kostourek (A), Huňady, Chrpa (C)
    Trenér: Petr Martínek

    Rozhodčí: Biedermann – Grunt, Zítka
    Kadaň 0 2 Chomutov
    #1 Sobota 12.02.2022 • 17:30
    Chomutov - Kadaň 14:3
    #2 Sobota 19.02.2022 • 17:00
    Kadaň - Chomutov 3:6
    #3 Neděle 27.02.2022 • 16:00
    Chomutov - Kadaň
    bahis siteleri