Ottawa – Montreal 1:2 (kon.) | Detroit – Toronto 7:10 (kon.) | Nashville – Tampa 2:3 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.) | Calgary – Minnesota 7:3 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 5:2 (kon.) | Carolina – Edmonton 2:1 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 0:4 (kon.) | Arizona – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Arizona Coyotes
3:5 (2:2, 1:0, 0:3)
Winnipeg Jets
Neděle 27.02.2022, 22:00 • Gila River Arena, Glendale • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:52 Kyle CONNOR - 3:5
     
    58:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hra bez brankáře se domácím nakonec nevyplatila. KYLE CONNOR za svou modrou čarou, ohraničující obranné pásmo hostů, přebral kotouč, který následně zavezl do středního pásma a odtamtud poslal do sítě. Asistence: Neal Pionk.
    45:34 Kyle CONNOR - 3:4
     
    45:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg znovu otáčí toto utkání na svou stranu! Krásná kombinace, krásný gól. Dubois poslal touš Svečnikovovi na levý kruh, ten ale nevystřelil, nýbrž si počkal, až se kolem něj sklouzne Mayo a poslal puk dále na volného KYLEA CONNORA, který už jen uklidil do odkryté svatyně. Asistence: Jevgenij Svečnikov a Pierre-Luc Dubois.
    43:17 Blake WHEELER - 3:3
     
    43:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    A je znovu srovnáno! BLAKE WHEELER se se spoluhráčem dostal do akce dva na jednoho. Jeho kolega byl připraven na střelu, ale Wheeler to vzal na sebe a prostřelil brankáře ránou nad nohu.. Asistence: Mark Scheifele a Paul Stastny.
    33:56 Nick RITCHIE - 3:2
     
    33:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácím nestačí moc na to, aby skórovali! Winnipeg tlačí a tlačí, ale nic z toho. Eriksson nyní poslal kotouč NICKU RITCHIEMU, který z úlu vypálil do zadní části gólmanova betonu a o něj dokázal kotouč dostat do sítě.. Asistence: Loui Eriksson a Barrett Hayton.
     
    16:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    A je opět srovnáno" A jakým způsobem! BARRETT HAYTON se prezentoval nádhernou individuální akcí, kdy kotouč prohodil obranou, dojel sám k brankáři, toho kličkou do bekhendu překonal a zasunul kotouč do prázdné branky.. Asistence: Nick Ritchie a Jakob Chychrun.
    10:59 Jevgenij SVEČNIKOV - 1:2
     
    10:59
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to byla bleskurychlá odpověď! Beaulieu pálil z pravého kruhu, ale jeho rána se zastavila na brankáři. JEVGENIJ SVEČNIKOV byl ovšem v dobré pozici a tak dokázal odražený kotouč rychle zamést do branky. Asistence: Nathan Beaulieu a Pierre-Luc Dubois.
    10:16 Jakob CHYCHRUN - 1:1
     
    10:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají krok! Pěkná kombinace vyústila přihrávkou Koljačonoka na JAKOBA CHYCHRUNA. Ten byl u modré čáry a pálil z první. Jeho krásná rána prošla až do branky a hráč mohl oslavit svůj první gól po 25 zápasech. Asistence: Vladislav Koljačonok a Loui Eriksson.
    07:39 Adam LOWRY - 0:1
     
    07:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté jsou ve vedení! ADAM LOWRY dokázal perfektně tečovat střelu Beaulieua, kterou tak nasměroval přímo do pravé šibenice. Asistence: Nathan Beaulieu a Nate Schmidt.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 11. Chychrun (Koljačonok, L. Eriksson), 17. Hayton (N. Ritchie, Chychrun), 34. N. Ritchie (L. Eriksson, Hayton) – 8. Lowry (Beaulieu, N. Schmidt), 11. J. Svečnikov (Beaulieu, Dubois), 44. Wheeler (Scheifele, P. Stastny), 46. Connor (J. Svečnikov, Dubois), 59. Connor (Pionk)


    Arizona Coyotes: Wedgewood (K. Vejmelka) – Mayo, Gostisbehere, Strälman (A), J. Moser, Chychrun (A), Koljačonok – N. Schmaltz, T. Boyd, Keller (A) – Kessel, Galchenyuk, Crouse – L. Eriksson, Hayton, N. Ritchie – Ch. Fischer, Riley Nash, Roussel.
    Trenér: A. Tourigny

    Winnipeg Jets: Comrie (Hellebuyck) – DeMelo, Morrissey, Pionk, Dillon, N. Schmidt, Beaulieu – Wheeler, Scheifele, P. Stastny – J. Svečnikov, Dubois, Connor – A. Brooks, Lowry, Harkins – Poganski, Toninato, Vesalainen.
    Trenér: D. Lowry

    Rozhodčí: K. Rehman, D. Morton
    bahis siteleri