Ottawa – Montreal 1:2 (kon.) | Detroit – Toronto 7:10 (kon.) | Nashville – Tampa 2:3 (kon.)
Vegas – Colorado 2:3 (kon.) | San Jose – Boston 1:3 (kon.) | Calgary – Minnesota 7:3 (kon.)
Los Angeles – NY Islanders 5:2 (kon.) | Carolina – Edmonton 2:1 (kon.) | Dallas – Buffalo 4:2 (kon.)
Chicago – St. Louis 0:4 (kon.) | Arizona – Winnipeg 3:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
7:10 (1:3, 1:4, 5:3)
Toronto Maple Leafs
Neděle 27.02.2022, 01:30 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:41 Mitchell MARNER - 7:10
     
    55:41
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Filip Hronek má na kontě čtyři kanadské body, ale k těm teď přidal už několikátou minelu vedoucí k inkasovanému gólu. Pas podél modré na Staala mu ukradl Bunting. Český obránce se na něj v protiútoku nalepil, letní posila z Arizony ho ale přechytračila zadovkou na MITCHELLA MARNERA a na toho už zívala prázdná branka. Asistence: Michael Bunting.
    50:33 Ondřej KAŠE - 7:9
     
    50:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Gól v oslabení nemůže v tomto šíleném zápase chybět! Seider nezkrotil kotouč na modré čáře. Vzal mu jej Kämpf a rychlý protiútok vyřešil přihrávkou na ONDŘEJE KAŠEHO, jenž zkušeně zakončil do brankářova protipohybu. Asistence: David Kämpf, Justin Holl.
     
    50:23
    Sheldonu Keefeovi přibývají další vrásky na čele. Jeho tým bude kvůli Marnerově podražení Rowneyho čelit oslabení.
    47:45 Lucas RAYMOND - 7:8
     
    47:45
    Detroit právě vstřelil branku!
    V Little Caesars Areně se dějí skutečně bláznivé věci! Mrázek si ještě nesáhl na puk a už ho podruhé vytahuje z brány. Mezi nohama mu na konci nenápadné akce LUCASE RAYMONDA propadl švih LUCASE RAYMONDA. Se zakončením po ledě český gólman zjevně nepočítal. Asistence: Dylan Larkin, Moritz Seider.
    47:04 Ilja MICHEJEV - 6:8
     
    47:04
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Teprve druhou střelou v této třetině dávají Maple Leafs velice uklidňující gól! Parádní akci provedl ILJA MICHEJEV. Rus se na pravém křídle prohnal okolo Bertuzziho. Vřítil se do brankoviště a během kontaktu s betonem gólmana se štěstím protlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Alexander Kerfoot, Ilja Ljubuškin.
    45:21 Michael RASMUSSEN - 6:7
     
    45:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ani změna gólmana úplně domácí rozlet nezpomalila. Mrázek je pokořen z první střely! Zase šlo o gólovou teč po Seiderově nahození od modré čáry. Českému brankáři ztečoval kotouč nad lapačku MICHAEL RASMUSSEN, jenž číhal na okraji brankoviště za všemi obránci. Asistence: Moritz Seider, Joe Veleno.
     
    44:42
    Střídání v týmu Toronto Maple Leafs: ze hřiště odchází Jack Campbell, přichází Petr Mrázek.
    44:42 Joseph VELENO - 5:7
     
    44:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak pozor, comeback sezony je zase o něco reálnější! Campbell pro dnešek asi dochytal, protože hrubě podcenil střelu z ostrého úhlu. JOE VELENO zleva našel prostor u bližší tyče. Asistence: Filip Hronek, Danny DeKeyser.
    42:09 Carter ROWNEY - 4:7
     
    42:09
    Detroit právě vstřelil branku!
    Další gól v Campbellově síti už znamená podstatnější varování pro hosty z Kanady! I u tohoto gólu je česká stopa Filipa Hronka, jehož nahození v prostoru mezi kruhy protečoval do brankářova protipohybu CARTER ROWNEY. Slavícího muže zezadu neuhlídal Spezza. Asistence: Filip Hronek, Adam Erne.
    40:35 Filip HRONEK - 3:7
     
    40:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí stahují část ze své velké ztráty! Z velké mely okolo bodu pro vhazování se puk odrazil k hokejce FILIPA HRONKA. Ten nahodil puk před sebe a nachytal Campbella, jenž na první pohled trochu zaspal. Asistence: Marc Staal, Lucas Raymond.
     
    40:01
    Další změna v brankovišti Red Wings. Vrací se do něj v první třetině stažený Alex Nedeljkovic.
    38:38 Auston MATTHEWS - 2:7
     
    38:38
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Elitní lajna Toronta si zase pohrávala se soupeřem v útočném pásmu a zvýšila na 7:2! Do ofenzivních radovánek se zapojil také Brodie, který poslal puk před brankoviště. U toho stál AUSTON MATTHEWS a položenou hokejkou tečoval nad beton Greisse. Asistence: TJ Brodie, Mitchell Brodie.
    33:47 Sam GAGNER - 2:6
     
    33:47
    Detroit právě vstřelil branku!
    Zasloužená odměna Rudých křídel za poslední minuty! SAM GAGNER v rohu zastavil špatnou rozehrávku Campbella a okamžitě servíroval centr na brankoviště. Tam byl zaparkován Larkin, nicméně místo něj si puk srazil do vlastní odkryté klece David Kämpf. Bez asistence.
    29:19 Mitchell MARNER - 1:6
     
    29:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Čistý hattrick pro MITCHELLA MARNERA doprovází několik čepic na ledě! Greiss pravým betonem vykopl prudký švih Matthewse. Ten ještě pomohl ve spolupráci s Buntingem puk získat nazpátek a zblízka sledoval, jak Marnerova střela z kruhu prochází mezi nohama DeKeysera za Greissova záda. Asistence: Michael Bunting, Auston Matthews.
     
    26:28
    Seider byl nehezky naražen na mantinelem Robertsonem. Německý obránce bude v pořádku, útočníka Toronta přesto menší trest nemine.
    24:13 Mitchell MARNER - 1:5
     
    24:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Ještě před půlkou zápasu je, zdá se, rozhodnuto. Matthews vyhrál závod o icing. Po nahrávce Buntinga zakončil do nohy Rowneyho, avšak dorážka MITCHELLA MARNERA už byla gólová. Asistence: Auston Matthews, Michael Bunting.
    20:33 Mitchell MARNER - 1:4
     
    20:33
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Nepříjemný start druhé části pro Detroit! Od Matthewse převzal kotouč MITCHELL MARNER a švihem z pravého kruhu prostřelil Greisse. Asistence: Auston Matthews, Michael Bunting.
     
    14:57
    Filip Zadina byl podražen hokejkou Johna Tavarese. Po reklamní pauze se uskuteční první přesilovka Red Wings.
     
    11:06
    Nevděčnou pozici na nefungující obranou přebírá místo třikrát pokořeného Nedeljkovice jeho náhradník Thomas Greiss.
    11:06 David KÄMPF - 1:3
     
    11:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Kanadský tým okamžitě reaguje a bere si zpět dvougólový náskok! Michejev to zkusil od modré čáry. Ve slotu se s Hronkem přetahoval DAVID KÄMPF a čepelí hokejkou sklepl vysoký puk za nešťastného gólmana. Asistence: Ilja Michejev, Kerfoot.
    10:33 Lucas RAYMOND - 1:2
     
    10:33
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings se dostávají do zápasu! Larkin vyhrál buly na Hronka, který přisunul puk pálícímu Staalovi. Campbell vyrážel pouze do mezikruží a poté nestačil na dorážku LUCASE RAYMONDA. Čtrnáctá trefa pro tohoto nováčka. Asistence: Marc Staal, Filip Hronek.
    06:18 Michael BUNTING - 0:2
     
    06:18
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je čas, aby na střídačce Detroitu zazvonil hlasitý budíček! MICHAEL BUNTING nejprve nebezpečně tečoval nahození zpoza levého kruhu. Poté mu zpoza brány puk vrátil Holl a on jej zblízka propašoval za Nedeljkovice. Asistence: Justin Holl, Mitchell Marner.
    03:52 William NYLANDER - 0:1
     
    03:52
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Velmi jednoduchou akcí Maple Leafs zúročili svou dosavadní převahu! WILLIAM NYLANDER obdržel od Holla přihrávku z obranného pásma. V pravém kruhu napřáhl a zavěsil do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Justin Holl, Ondřej Kaše.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 11. L. Raymond (M. Staal, Hronek), 34. Gagner, 41. Hronek (M. Staal, L. Raymond), 43. Rowney (Hronek, Erne), 45. Veleno (Hronek, DeKeyser), 46. M. Rasmussen (Seider, Veleno), 48. L. Raymond (Dylan Larkin, Seider) – 4. W. Nylander (Holl, O. Kaše), 7. Bunting (Holl, Marner), 12. Kämpf (I. Michejev, Kerfoot), 21. Marner (Matthews, Bunting), 25. Marner (Matthews, Bunting), 30. Marner (Bunting, Matthews), 39. Matthews (Brodie, Marner), 48. I. Michejev (Kerfoot, Ljubuškin), 51. O. Kaše (Kämpf, Holl), 56. Marner (Bunting)


    Detroit Red Wings: Nedeljkovic (12.–41. Greiss) – Seider, Leddy, Hronek, M. Staal (A), G. Lindström, DeKeyser (A) – L. Raymond, Dylan Larkin (C), Zadina – Bertuzzi, P. Suter, Fabbri – Naměstnikov, Veleno, M. Rasmussen – Gagner, Rowney, Erne.
    Trenér: Jeff Blashill

    Toronto Maple Leafs: J. Campbell (45. P. Mrázek) – Liljegren, Rielly (A), Holl, Brodie, Ljubuškin, R. Sandin – Marner (A), Matthews, Bunting – W. Nylander, Tavares (C), O. Kaše – Kerfoot, Kämpf, I. Michejev – Simmonds, Spezza, N. Robertson.
    Trenér: Sheldon Keefe

    Rozhodčí: Skilliter, Hanson – Smith, Deschamps

    Diváci: 18 791
    bahis siteleri