Banská Bystrica – Michalovce 3:4 (kon.) | Nitra – Poprad 5:2 (kon.) | Košice – Trenčín 3:2 (3:2 po s.n.)
Zvolen – Nové Zámky 5:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 0:0 (odl.) | HC Slovan – Prešov 4:2 (kon.)
po s.n. (3:2)
HC Košice
3:2 (1:1, 0:1, 1:0 - 0:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Neděle 27.02.2022, 16:00Tipos Extraliga (SR) • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Marek SLOVÁK - 3:2
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice.
    Autorom víťazného gólu je MAREK SLOVÁK.
     
    63:36
    Rozhodnúť mohli aj Košice! Saucerman unikol na pravej strane pred obrancom a z čistej šance strieľal, ale Bowns zázračne vytiahol svoju lapačku.
     
    62:24
    Mohlo byť rozhodnuté! Košická defenzíva nechala uniknúť Minárika, ktorý išiel sám na bránku. Košarišťan ale nespanikáril, spojil betóny a zápas pokračuje.
     
    59:59
    V poslednej sekunde riadnej hracej doby mohol zápas nabrať úplne inú podobu! V súboji dvoch Chovanov vyhral domáci Michal, ktorý sa zbavil hosťujúceho Martina a prudko zakončil. Duklu zachránil Bowns.
     
    54:27
    Pred trenčianskou bránkou pokračovala veľká ofenzívna snaha Košíc. Tú napokon ukončil Bartánus, ktorý spadol a posunul bránku.
     
    53:55
    Pereskokov prudko strieľal z pravého kruhu, ale jeho puk obetavo zrazil Nemčík. Dukla sa musí brániť.
     
    52:42
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín (Samson Mahbod – 2 min., zdržiavanie hry).
     
    48:38
    Vylúčenie v tíme HC Košice (Michal Mrázik – 2 min., podrazenie).
     
    48:22
    Dobrá šanca hostí! Mahbod najskôr individuálne dostal puk pred brankára. Košarišťan ho iba vyrazil pred seba a odtiaľ nepríjmne zakončoval Minárik. Zdalo sa, že košický gólman má so strelou problémy, ale na druhý pokus napokon hru prerušil.
    45:09 Oliver JOKEĽ - 2:2
     
    45:09
    Košice dali gól!
    Domáci v presilovke museli čeliť individuálnej akcii Mahboda, ale ustáli ju a presunuli sa do útoku. Tam Snuggerud puk nahadzoval z uhla z ľavej strany. To pred bránkou dobre prečítal OLIVER JOKEĽ a tečom vyrovnal na 2:2. Asistencie: Luc Snuggerud, Michal Chovan.
     
    43:19
    Vylúčenie v tíme HK Dukla Trenčín (Marek Valach – 2 min., podrazenie).
    36:04 Tomáš STAROSTA - 1:2
     
    36:04
    Trenčín dal gól!
    Dukla napokon prelomila pomalú časť hry a prvýkrát v zápase sa ujíma vedenia. Vďačiť za to môe absolútne nedôraznému návratu Košíc do defenzívy. Domáci nechali úplne osamoteného TOMÁŠA STAROSTU, ktorý si mohol vyberať, kam puk umiestni. Napokon ho zavesil pod hornú žrď. Asistencie: Samson Mahbod, Radek Duda.
     
    29:31
    Trenčín je v týchto chvíľach aktívnejší. Tybor to skúsil individuálne po pravom krídle. Od mantinelu sa dokázal odlepiť skôr ako obranca, a preto aj zakončil, ale puk smerujúci po zemi postrážil Košarišťan.
     
    28:23
    Trenčín pokračoval v útoku a zahodil veľkú šancu. Na hokejke ju mal po Nemčíkovej prihrávke Mahbod, ale jeho ranu Košarišťan zázračne vyrazil ramenom.
     
    21:57
    Napokon sme sa dočkali aj presnejšej a nebezpečnejšej strely. Jej autorom bol Hudec, ktorý sa na ľavom krídle musel poriadne natiahnuť, aby dosiahol na dlhú prihrávku. Napokon sa mu to podarilo, ale Košarišťan jeho strelu iba vyrazil späť do hry.
    15:39 Denis HUDEC - 1:1
     
    15:39
    Trenčín dal gól!
    Je vyrovnané! Hostia využili obrovské zaváhanie domáceho tímu, ktorý v strednom pásme prihral iba na hokejku DENISA HUDECA. Trenčín sa tak dostal do rýchlej akcie dvoch proti dvom. Hudec sa však rozhodol neprihrávať a urobil dobre. Bez asistencií.
     
    14:45
    Obrovská šanca hostí! Spomedzi kruhov zakončoval po Dudovej prihrávke Martin Chovan, ale jeho ranu zastavila iba konštrukcia košickej bránky.
     
    11:17
    Košičania spálili veľkú šancu. Mrázik prenikol pomedzi trenčiansku defenzívu a na gólmana Bownsa sa vyrútil úplne sám. Nemal však priestor na premýšľanie a zakončil iba mimo bránky.
    04:45 Allan MCPHERSON - 1:0
     
    04:45
    Košice dali gól!
    Domáci tím využíva svoju aktivitu a ujíma sa vedenia. Po nahodení od modrej čiary nasjkôr Bowns puk vyrazil, ale iba pred ľavú žrď, kde bol úplne osamotený ALLAN MCPHERSON. Ten pred odkrytou časťou bránky nemohol zaváhať. Asistencie: Luc Snuggerud, Colton Saucerman.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. McPherson (Snuggerud, Saucerman), 46. Jokeľ (Snuggerud, Chovan), rozh. náj. Slovák – 16. Hudec, 37. Starosta (Mahbod, Duda)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Hudec (TRE)
    1:0   Pereskokov (KOS)
    2. série:
    1:1   Berisha (TRE)
    1:1   Klhůfek (KOS)
    3. série:
    1:1   Mahbod (TRE)
    1:1   Ihnačák (KOS)
    4. série:
    1:2   Valach (TRE)
    2:2   McPherson (KOS)
    5. série:
    2:2   Tybor (TRE)
    3:2   Slovák (KOS)


    HC Košice: Košarišťan (Riečický) – Volgin, Romančík, Snuggerud, Saucerman, Novota, Šedivý, Jacko – Mi. Chovan, Slovák, Bartánus – McPherson, Ihnačák, Pereskokov – Klhůfek, Mrázik, Rogoň – Jokeľ, Havrila, Milý
    HK DUKLA Trenčín: Bowns (Valent) – Lemcke, Kudla, Ma. Chovan, Žiak, Martiška, Starosta, Gaťár, Nemčík – Berisha, Mahbod, Minárik – Tybor, Valach, Duda – Hudec, Sojčík, Honzek – Krajčovič, Rehuš, Švec

    Rozhodčí: Žák, Adamec – Ševčík, Valo
    bahis siteleri