Kanada – J. Korea 11:0 (kon.) | Česko – Itálie 3:4 (po pr.) | USA – Čína 11:0 (kon.)
konec
USA
11:0 (4:0, 5:0, 2:0)
Čína
Pátek 11.03.2022, 13:05 • Národní krytý stadion (Peking) • Paralympiáda - para hokej • Semifinále
Partner:
    33:02 Josh PAULS - 11:0
     
    33:02
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Střeleckou listinu rozšiřuje americký kapitán JOSH PAULS. Parádně se prokličkoval od levého mantinelu před bránu. Wanga prostřelil pod tělem, puk skončil na levé tyči. Pauls zůstal v pozoru, volný kotouč dojel a popostrčil ho za brankovou čáru. Bez asistence.
    31:57 Brody ROYBAL - 10:0
     
    31:57
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Desítka padla! Wallace velmi dobře věděl o BRODYM ROYBALOVI, jemuž adresoval pas do levého kruhu, Wang Wej se k pravé tyčce natahoval za tvrdou ránou soupeře marně. Asistence: Jack Wallace a Malik Jones.
    27:40 Joseph WOODKE - 9:0
     
    27:40
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Parádní kombinace, není co řešit. JOSEPH WOODKE si rychlou jízdou k levé tyčce soupeřovy svatyně řekl o nahrávku, kterou také od Zycha dostal, kotouč pak s přehledem zametl za záda bezmocného Wanga. Asistence: Kyle Zych a Jack Wallace.
    23:13 Declan FARMER - 8:0
     
    23:13
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Parádní představení DECLANA FARMERA pokračuje. Krásně se proháčkoval po pravé straně, odkud nahrával před bránu. Do puku vložil lapačku gólman Wej a od ní se kus černé gumy odrazil za brankovou čáru. Nebýt smolného zásahu brankáře, dával by do odkryté brány Misiewicz. Asistence: Kyle Zich.
    22:31 Malik JONES - 7:0
     
    22:31
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Sedmý gól skutečně přichází. Do útočné třetiny zavezl hrací předmět Roybal, posléze přenesl žabičkou hru do pravého kruhu na Wallace. Tvrdou ránu beka Wang Wej vyrazil pouze k MALIKU JONESOVI, na něj zívala prázdná brána. Asistence: Jack Wallace a Brody Roybal.
    19:47 Declan FARMER - 6:0
     
    19:47
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    V podání Američanů vypadá parahokej strašně jednoduše. Roybal nechal v pravém kruhu kotouč za sebou Misiewiczovi. Autor dvou branek se zachoval nesobecky a před prázdnou bránu vylepšil pozici DECLANU FARMEROVI, který ke čtyřem asistencím přidává i vstřelený gól. Asistence: Joshua Misiewicz a Brody Roybal.
    17:59 Joshua MISIEWICZ - 5:0
     
    17:59
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Wang Wej si připsal několik skvělých zákroků, tento inkasovaný gól si však za rámeček nedá. Střílený pas Paulse sice lehce tečoval JOSHUA MISIEWICZ, což ovšem nic nemění na faktu, že čínský gólman byl úplně mimo pozici. Puk mu podjel pod tělem. Asistence: Josh Pauls.
    14:05 Brody ROYBAL - 4:0
     
    14:05
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Početní převaha využita! Farmer oslovil v levém kruhu najetého BRODYHO ROYBALA. Třiadvacetiletý parahokejista si věřil na ránu z první, kotouč napálil neomylně do levého víka. Asistence: Declan Farmer a Joshua Misiewicz.
    08:45 Joshua MISIEWICZ - 3:0
     
    08:45
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Třetí gól je na světě. Farmer nahrál před bránu JOSHUOVI MISIEWICZOVI, jenž sice napoprvé beton Ťi nepřehodil, nicméně puk se mu vzápětí postavil na hranu a napodruhé už byl úspěšný. Asistence: Declan Farmer a Kyle Zich.
    05:55 Brody ROYBAL - 2:0
     
    05:55
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Druhý gól v průběhu dvaatřiceti vteřin, Čína nestíhá. Spolupráce mezi Declarenem Farmerem a BRODYM ROYBALEM se opakovala. První jmenovaný nahrál kolegovi před bránu, osamocený americký forvard vzápětí zachoval chladnou hlavu, kotouč si zpracoval a poslal jej brankáři nechytatelně do levé šibenice. Asistence: Declan Farmer.
    05:23 Brody ROYBAL - 1:0
     
    05:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Favorit se ujímá vedení a dělá důležitý krok směrem k postupu do finále. Parádní individuální akci předvedl Farmer, který si dojel gólmanem vyraženou vlastní střelu, načež si našel prostor k další ráně. Gól ovšem náleží BRODYMU ROYBALOVI. Ten byl protihráčem natlačen do brankoviště a až od jeho helmy se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Declan Farmer.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 6. Roybal (Farmer), 6. Roybal (Farmer), 9. Misiewicz (Farmer, Zich), 15. Roybal (Farmer, Misiewicz), 18. Misiewicz (Pauls), 20. Farmer (Misiewicz, Roybal), 23. Jones (Wallace, Roybal), 24. Farmer (Zich), 28. Woodke (Zych, Wallace), 32. Roybal (Wallace, Jones), 34. Pauls


    USA: Lee (Lamarre) – Grove, Pauls (C), Wallace, Woodke, DeQuebec – Roybal, Jones, Eustace, Zych, Farmer (A), Misiewicz, Roman (A), McKee.
    Trenér: David Hoff

    Čína: Ťi (16. Wang Wej) – Chu, Ču, Lyu, Paj (A), Čche – Wang Č'-tung, Šen, Cchuej (C), Sung, Wang Ťü-ťiang, Čang, Tchien, Li, Jü.
    Trenér: Nikolaj Šaršukov

    Rozhodčí: Webinger (CAN) – Fergenbaum (CAN), Lunden (SWE)
    bahis siteleri