Montreal – Arizona 3:6 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (2:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 4:0 (kon.)
NY Rangers – Anaheim 4:3 (po pr.) | Nashville – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 7:3 (kon.)
Chicago – Boston 1:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 7:5 (kon.) | Vancouver – New Jersey 6:3 (kon.)
Los Angeles – Colorado 0:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
Florida Panthers
Středa 16.03.2022, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:11 Frank VATRANO - 2:3
     
    61:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Game over! Když nemůže cestu k vítězství najít Huberdeau nebo Barkov, ukáže se býti spasitelem FRANK VATRANO. Jeho příklep srovnal skóre na 2:2, jeho příklep nyní rovněž rozhoduje o osudu zápasu. Parádní trefa do horního růžku branky, tady byla lapačka Jamese Reimera prostě krátká. Radko Gudas děkuje svým kolegům za bojovný výkon, Florida zvládla utkání, ve kterém dvakrát prohrávala. Asistence: Gustav Forsling a Sam Reinhart.
    43:29 Frank VATRANO - 2:2
     
    43:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Ve druhé části si vinou častých vyloučení čtvrtá formace moc nezahrála, teď ale pro Floridu zařizuje srovnání. Noel Acciari využil příhodného odrazu od mantinelu, přihrál do slotu a odtud už nechytatelný příklep vyslal FRANK VATRANO. Reimer měl minimum času na reakci a kapituluje podruhé v utkání. Asistence: Noel Acciari.
    13:58 Nicolas MELOCHE - 2:1
     
    13:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Třebaže Tomáš Hertl nevyužil přečíslení, podařilo se mu rukavicí o chvíli později sklepnout puk v ledu a získat tak výhodnou možnost v útočném pásmu. Přihrávkou našel najetého NICOLASE MELOCHEA, který to prostě zkusil. A jeho nahození překvapivě prošlo až za Spencera Knighta. Mladý brankář si tento gól určitě za rámeček nedá, na kotouč celou dobu viděl, přesto nevykryl volné místo v rámci svého postavení. Asistence: Tomáš Hertl a Marc-Édouard Vlasic.
    11:21 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    11:21
    Florida právě vstřelila branku!
    A dokonce přichází úder v oslabení, účty jsou rázem srovnané. JONATHAN HUBERDEAU ukázal ránu z jiné planety. Při přečíslení dva na jednoho neviděl možnost k přihrávce, zvolil proto přímou ránu do vzdálenějšího růžku branky, který trefil náramně. James Reimer měl nachystanou lapačku, ale zůstal na místě jako opařený. Tato branka Floridě pomůže po psychické stránce. Bez asistence.
    08:19 Logan COUTURE - 1:0
     
    08:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gustavovi Forslingovi musí z ledu pomáhat spoluhráči. Rána Erika Karlssona mu poničila kotník, Sharks pak zkušeně sehráli znásobenou výhodu v poměru hráčů na ledě. Tomáš Hertl si odskočil po přihrávku na hranu brankoviště a nachystal LOGANU COUTUREOVI jasnou pozici, ze které musel přidat 20. gól v sezoně. Spencer Knights už z bezprostřední vzdálenosti na směr kotouče nezareagoval. Asistence: Tomáš Hertl a Timo Meier.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 9. Couture (Hertl, T. Meier), 14. Meloche (Hertl, M.-É. Vlasic) – 12. Huberdeau, 44. Vatrano (Acciari), 62. Vatrano (Forsling, S. Reinhart)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – Jaycob Megna, B. Burns (A), J. Middleton, E. Karlsson (A), M.-É. Vlasic, Meloche – T. Meier, Couture (C), Dahlén – Leonard, Hertl (A), Barabanov – Balcers, Bonino, Nieto – Cogliano, Reedy, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Weegar, Ekblad (A), Forsling, Gudas, Lindbohm, Montour – J. Thornton, Barkov (C), Verhaeghe – Huberdeau (A), S. Bennett, S. Reinhart – Marchment, Luostarinen, Duclair – Vatrano, Acciari, Hörnqvist (A).
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Markovic, B. Meier – McNamara, Suchánek
    bahis siteleri