Montreal – Arizona 3:6 (kon.) | Washington – NY Islanders 4:3 (2:1 po s.n.) | Toronto – Dallas 4:0 (kon.)
NY Rangers – Anaheim 4:3 (po pr.) | Nashville – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 7:3 (kon.)
Chicago – Boston 1:2 (po pr.) | Edmonton – Detroit 7:5 (kon.) | Vancouver – New Jersey 6:3 (kon.)
Los Angeles – Colorado 0:3 (kon.) | San Jose – Florida 2:3 (po pr.)
po prodl.
San Jose Sharks
2:3 (2:1, 0:0, 0:1 - 0:1)
Florida Panthers
Středa 16.03.2022, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:11 Frank VATRANO - 2:3
     
    61:11
    Florida právě vstřelila branku!
    Game over! Když nemůže cestu k vítězství najít Huberdeau nebo Barkov, ukáže se býti spasitelem FRANK VATRANO. Jeho příklep srovnal skóre na 2:2, jeho příklep nyní rovněž rozhoduje o osudu zápasu. Parádní trefa do horního růžku branky, tady byla lapačka Jamese Reimera prostě krátká. Radko Gudas děkuje svým kolegům za bojovný výkon, Florida zvládla utkání, ve kterém dvakrát prohrávala. Asistence: Gustav Forsling a Sam Reinhart.
     
    54:24
    A to je další tyčka! Mason Marchment propálil vše, co mu stálo v cestě, jenže branková konstrukce ho připravuje o radost. Marchment se rovnou může prohlásit za smolaře této třetiny.
    52:58 Jemná teč Sama Reinharta znamenala tyčku za zády Jamese Reimera.
     
    52:58
    Puk se po Huberdeauově střele odráží do modrého půlkruhu a Sharks ho záhadným způsobem odpraví pryč. Reimer už byl překonán, přesto třetí gól Panthers ne a ne přijít.
     
    51:37
    San Jose neulehčuje situaci Andrew Cogliano, který ztratil v souboji krok a pomohl si jasným podrážením.
    48:52 Neuznaný gól Floridy.
     
    48:52
    Florida dostala puk za čáru, když se Mason Marchment prohnal útočným pásmem jako mocný živel. Jenže při snaze o zakončení se mu povedlo zbourat i spoluhráče Eeta Luostarinena. Ten zavadil o Vlasice, který v řetězové reakci upadl na Jamese Reimera. Domácí brankář nebyl schopný zakročit, branka tedy po konzultaci s videem nemohla platit.
    44:55 Potřetí v utkání se mohlo San Jose prosadit zásluhou Meiera, jenže Knight měl kus štěstí.
     
    44:55
    Za obránci si počkal Timo Meier, jeho ostrý příklep proskočil dokonce i za Knighta, jenže při talentovaném brankáři teď stáli všichni svatí. Puk dokázal podpažím lehce vychýlit, což stačilo k tomu, aby neinkasoval.
    43:29 Frank VATRANO - 2:2
     
    43:29
    Florida právě vstřelila branku!
    Ve druhé části si vinou častých vyloučení čtvrtá formace moc nezahrála, teď ale pro Floridu zařizuje srovnání. Noel Acciari využil příhodného odrazu od mantinelu, přihrál do slotu a odtud už nechytatelný příklep vyslal FRANK VATRANO. Reimer měl minimum času na reakci a kapituluje podruhé v utkání. Asistence: Noel Acciari.
    39:53 Hertl měl ke dvěma asistencím přidat i gól, ale ukvapil se.
     
    39:53
    Dorážka Tomáše Hertla končí na tyči! Útočník Sharks nevěří vlastním očím, teď měl na hokejce možná definitivní rozhodnutí duelu.
     
    39:26
    Rozhodčím došla trpělivost, MacKenzie Weegar schytá dvě minuty za nesportovní chování. Navíc ironicky tleská sudím z trestné lavice a je s podivem, že nedostal i osobní trest.
     
    35:14
    Vášně neberou konce. Jonathan Huberdeau si vzal na paškál Barabanova, oba si odsedí menší trest za hrubost.
    34:42 Montour včasným zásahem zachránil Floridu na konci oslabení, na Bonina zívala prázdná klec.
     
    34:42
    Přesilovka trvá tak dlouho, že už se do hry dostali i neobvyklí účastníci. Nick Bonino měl tři obrovské šance! Na hraně brankoviště ukázal své kvality, jeho první dvě dorážky ovšem dokázal zpacifikovat Spencer Knight a k té třetí, která by znamenala jistý gól, se zase Bonino neprocpal.
     
    32:50
    MacKenzie Weegar ani neprotestuje. Snažil se vyhodit kotouč, ale poslal ho až za plexisklo. To je třetí floridský přestupek v krátkém čase.
     
    31:11
    Ještě 27 vteřin bude hrát San Jose přesilovou hru. Za držení odchází na trestnou lavici Sam Bennett. Po komerční přestávce budou Sharks usilovat o další přesilovkový gól.
     
    29:38
    Bude se hrát v poměru čtyři na čtyři. Za hrubost musí na trestnou lavici Nicolas Meloche ze San Jose i hostující Mason Marchment, který nachystal předchozí šanci.
    29:38 Luostarinen hledal mezírku mezi betony, tu však Reimer utěsnil.
     
    29:38
    Krádež v přímém přenosu! Před branku dostal vyvedenou přihrávku Eetu Luostarinen, jenže James Reimer se parádně přemístil a udržel kotouč před brankovou čarou. Pak vzniká rozmíška mezi oběma týmy.
     
    26:19
    Jonah Gadjovich zahodil rukavice a chtěl se s Patricem Hörnqvistem poměřit v pěstním souboji. Švéd to odmítnul, takže za katr půjde jen prvně jmenovaný, který dostává dvě minuty za hrubost.
    13:58 Nicolas MELOCHE - 2:1
     
    13:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Třebaže Tomáš Hertl nevyužil přečíslení, podařilo se mu rukavicí o chvíli později sklepnout puk v ledu a získat tak výhodnou možnost v útočném pásmu. Přihrávkou našel najetého NICOLASE MELOCHEA, který to prostě zkusil. A jeho nahození překvapivě prošlo až za Spencera Knighta. Mladý brankář si tento gól určitě za rámeček nedá, na kotouč celou dobu viděl, přesto nevykryl volné místo v rámci svého postavení. Asistence: Tomáš Hertl a Marc-Édouard Vlasic.
    11:21 Jonathan HUBERDEAU - 1:1
     
    11:21
    Florida právě vstřelila branku!
    A dokonce přichází úder v oslabení, účty jsou rázem srovnané. JONATHAN HUBERDEAU ukázal ránu z jiné planety. Při přečíslení dva na jednoho neviděl možnost k přihrávce, zvolil proto přímou ránu do vzdálenějšího růžku branky, který trefil náramně. James Reimer měl nachystanou lapačku, ale zůstal na místě jako opařený. Tato branka Floridě pomůže po psychické stránce. Bez asistence.
     
    10:20
    Vysvětlení si žádal Aleksander Barkov, ale je jasné, že se mu povedlo zasáhnout protihráče vysokou holí. Odsedí si dvě minuty a bez zraněného Forslinga jsou Panthers v dalších problémech.
    08:19 Logan COUTURE - 1:0
     
    08:19
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Gustavovi Forslingovi musí z ledu pomáhat spoluhráči. Rána Erika Karlssona mu poničila kotník, Sharks pak zkušeně sehráli znásobenou výhodu v poměru hráčů na ledě. Tomáš Hertl si odskočil po přihrávku na hranu brankoviště a nachystal LOGANU COUTUREOVI jasnou pozici, ze které musel přidat 20. gól v sezoně. Spencer Knights už z bezprostřední vzdálenosti na směr kotouče nezareagoval. Asistence: Tomáš Hertl a Timo Meier.
     
    07:10
    Po vlastní ztrátě si musel Radko Gudas pomoci háčkem, takže máme prvního viníka tohoto zápasu.
     
    04:38
    Za brankou zabojoval Mason Marchment a zcela volný Anthony Duclair v obrovské šanci selhal na chráničích Jamese Reimera. Na druhé straně otravoval Jonah Gadjovich, nicméně proti Knightovi rovněž neuspěl.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 9. Couture (Hertl, T. Meier), 14. Meloche (Hertl, M.-É. Vlasic) – 12. Huberdeau, 44. Vatrano (Acciari), 62. Vatrano (Forsling, S. Reinhart)


    San Jose Sharks: J. Reimer (Sawchenko) – Jaycob Megna, B. Burns (A), J. Middleton, E. Karlsson (A), M.-É. Vlasic, Meloche – T. Meier, Couture (C), Dahlén – Leonard, Hertl (A), Barabanov – Balcers, Bonino, Nieto – Cogliano, Reedy, Gadjovich.
    Trenér: Bob Boughner

    Florida Panthers: S. Knight (Bobrovskij) – Weegar, Ekblad (A), Forsling, Gudas, Lindbohm, Montour – J. Thornton, Barkov (C), Verhaeghe – Huberdeau (A), S. Bennett, S. Reinhart – Marchment, Luostarinen, Duclair – Vatrano, Acciari, Hörnqvist (A).
    Trenér: Andrew Brunette

    Rozhodčí: Markovic, B. Meier – McNamara, Suchánek
    bahis siteleri