Bochum – Mönchengladbach 0:2 (nedohr.)
nedohráno
VfL Bochum
0:2 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 18.03.2022, 20:30 • Rewirpowerstadion, Bochum • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Ode mne je to tak pro dnešek zatím vše. Děkuji vám za pozornost a někdy příště se budu opět těšit, na počtenou. (22:23:48)
     
    Ještě jednou tedy opakujeme, že duel zůstává za stavu 0:2 pro Mönchengladbach nedohrán. Důvodem je zasažení čárového sudího Christiana Gittelmanna kelímkem od piva, který po něm hodil jeden z fandů Bochumi. O osudu utkání se bude teprve rozhodovat.
     
    Je to tak. Fotbalisté Mönchengladbachu přišli poděkovat svým fandům již v bundách a převlečení. Zápas se dnes nebude dohrávat. O jeho osudu bude teprve v budoucnu rozhodnuto.
     
    Tak pozor! Zápas dnes nejspíš nebude dohrán! Jaký bude jeho osud, zatím není jasné, ale nyní už je to opravdu oficiální, zbytek duelu je minimálně pro dnešek zrušen a o jeho osudu se bude teprve rozhodovat!
     
    Fandové zatím samozřejmě zůstávají na svých místech. Stále však nemají jistotu, že se hráči vůbec vrátí na hrací plochu stadionu v Bochumi.
     
    Samozřejmě nás bude zajímat, zda je Christian Gittelmann v pořádku. A taky zda se bude v zápase pokračovat. Zatím se ale nikdo k návratu na hrací plochu nemá.
     
    Zápas je skutečně přerušen! Krajní sudí Gittelmann je zraněn a všichni hráči i jejich realizační týmy zmizeli v útrobách stadionu a my čekáme, co se bude dít dál.
     
    72
    A hra je přerušena! Sudí i hráči odchází do šaten, uvidíme, zda se vůbec bude zápas dohrávat, protože krajní sudí je opravdu vážně zraněn.
     
    71
    Manuel Riemann následně přiběhl ke kotli domácích fandů a řádně tam seřval provinilce, který hodil po krajním sudím kelímek.
     
    70
    A pozor! Z fanouškovského kotle Bochumi přiletěl ke krajní čáře prázdný kelímek od piva, který trefil krajního sudího zezadu do hlavy a způsobil mu asi tržnou ránu!
     
    69
    Elvis Rexhbecaj rozehrál na levou stranu, kde byl Konstantinos Stafylidis, ten poslal do šestnáctky soupeře centr, kde Christopher Antwi-Adjei sklepl placírkou balon na klec Borussie. Yann Sommer však byl opět připraven.
     
    68
    Celek z Porúří tak poprvé vystřídal, Patrick Osterhage je na hrací ploše. Od své klece však nyní vykopává Yann Sommer.
     
    68
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Eduard Löwen, přichází Patrick Osterhage.
     
    67
    Alassane Pléa šel nyní ostře skluzem do protivníka, kterým byl Christopher Antwi-Adjei, jenž naštěstí stihl v poslední chvíli nadskočit, aby se vyhnul ostrému skluzu. Faulse samozřejmě píská i tak.
     
    66
    Manuel Riemann vykopává od vlastní svatyně na půlící čáru, tam nebyl pískán sporný zákrok na jednoho z hráčů VfL. Breel Embolo se dostal po pravé straně rychle kupředu a jeho střílený centr chytá opět Manuel Riemann do rukavic.
     
    65
    Centr z pravé strany na malé vápno směřoval na hlavu Sebastiana Poltera. Yann Sommer však byl venku z klece včas a mičudu chytá do rukavic.
     
    64
    Yann Sommer vykopává mičudu od vlastní svatyně na levou stranu hrací plochy, tam ho však Kouadio Koné příliš dlouho pro Mönchengladbach neudržel.
     
    63
    Armel Bella-Kotchap se vysouvá kupředu, jeho rána však byla sražená a Elvis Rexhbecaj už byl příliš z úhlu, takže radši volil přihrávku na spoluhráče.

    Petr Šatalík

    Branky: 55. Pléa (Netz), 61. Embolo (Lainer)

    Karty:   29. Mašović (BOC), 32. Bella-Kotchap (BOC) – 8. Koné (MNC)


    VfL Bochum: Riemann – Bockhorn, Mašović, Bella-Kotchap, Stafylidis – Rexhbecaj, Losilla (C), Löwen (68. Osterhage) – Antwi-Adjei, Polter, Holtmann.
    Náhradníci: Esser – Decarli, Soares, Osterhage, Hartwig, Asano, Bonga.

    Trenér: Thomas Reis.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Beyer, Ginter, Binsibajní – Lainer, Neuhaus, Koné, Netz – Pléa, Embolo – Thuram.
    Náhradníci: Sippel – Gaal, Jantschke, Scally, Kramer, Bénes, Stindl, Bennetts, Noss.

    Trenér: Adolf Hütter.

    Rozhodčí: B. Cortus – F. Heft, Ch. Gittelmann.
    bahis siteleri