Bochum – Mönchengladbach 0:2 (nedohr.)
nedohráno
VfL Bochum
0:2 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 18.03.2022, 20:30 • Rewirpowerstadion, Bochum • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Videopřenos
     
    Ještě jednou tedy opakujeme, že duel zůstává za stavu 0:2 pro Mönchengladbach nedohrán. Důvodem je zasažení čárového sudího Christiana Gittelmanna kelímkem od piva, který po něm hodil jeden z fandů Bochumi. O osudu utkání se bude teprve rozhodovat.
     
    Tak pozor! Zápas dnes nejspíš nebude dohrán! Jaký bude jeho osud, zatím není jasné, ale nyní už je to opravdu oficiální, zbytek duelu je minimálně pro dnešek zrušen a o jeho osudu se bude teprve rozhodovat!
     
    Zápas je skutečně přerušen! Krajní sudí Gittelmann je zraněn a všichni hráči i jejich realizační týmy zmizeli v útrobách stadionu a my čekáme, co se bude dít dál.
     
    72
    A hra je přerušena! Sudí i hráči odchází do šaten, uvidíme, zda se vůbec bude zápas dohrávat, protože krajní sudí je opravdu vážně zraněn.
     
    71
    Manuel Riemann následně přiběhl ke kotli domácích fandů a řádně tam seřval provinilce, který hodil po krajním sudím kelímek.
     
    70
    A pozor! Z fanouškovského kotle Bochumi přiletěl ke krajní čáře prázdný kelímek od piva, který trefil krajního sudího zezadu do hlavy a způsobil mu asi tržnou ránu!
     
    69
    Elvis Rexhbecaj rozehrál na levou stranu, kde byl Konstantinos Stafylidis, ten poslal do šestnáctky soupeře centr, kde Christopher Antwi-Adjei sklepl placírkou balon na klec Borussie. Yann Sommer však byl opět připraven.
     
    68
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Eduard Löwen, přichází Patrick Osterhage.
     
    61
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia v krátkém rozmezí během nádherného fotbalu nahoru dolů zvyšuje na 2:0! Nyní to skvěle udělal Stefan Lainer, jenž dostal křižný pas na pravou stranu velkého vápna. Neukvapil se však, našel dalším pasem na ose hřiště BREELA EMBOLA, jenž ostrým přízemním projektilem k levé tyči z hranice šestnáctky soupeře zvyšuje na 2:0! Na tohle byl Manuel Riemann krátký, střela byla skvěle umístěna, Mönchengladbach zdvojnásobuje náskok! Asistence: Stefan Lainer.
     
    59
    Marcus Thuram dostal prudký pas na levé křídlo, prošel až k bráně Bochumi, jenže jeho tvrdé zakončení z úhlu Manuel Riemann zvládl vyrazit a jeho beci následně srazili balon na rohový kop.
     
    57
    K zakončení na pravé straně pokutového území se dostal Christopher Antwi-Adjei. Jeho tvrdý pokus však úžasný Yann Sommer vyrazil a následně srazil i dorážku Sebastiana Poltera na rohový kop. Švýcarský brankář drží svůj celek ve vedení.
     
    55
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Borussia jde do vedení, otevírá skóre duelu krátce po startu druhé půle! Luca Netz zahrál od levého rohového praporku krásný centr na zadní tyč, kde přibližně na penaltě vyplaval naprosto nehlídaný ALASSANE PLÉA, jenž tvrdou přízemní ranou na zadní tyč do protipohybu Manuela Riemanna posílá Mönchengladbach do vedení 1:0! Brankář Bochumi byl tady bezmocný. Asistence: Luca Netz.
     
    55
    Florian Neuhaus na druhé straně zakončoval z ostrého úhlu, Manuel Riemann však měl přední tyč pokrytou, zaskočit se nenechal. Roh pro Borussii.
     
    54
    Eduard Löwen si navedl míč z levé strany před šestnáctku Borussie a přes beka pálil na klec Mönchengladbachu. Yann Sommer chytá jeho pokus do koše. Tohle byl snadnější zákrok.
     
    47
    Gerrit Holtmann poslal prudký přízemní pas na levé straně pokutového území do předbrankového prostoru, kde míč šikovně srazil na klec Borussie Sebastian Polter. Yann Sommer předvádí dnes třetí úžasný zákrok a tygřím skokem míč vyráží a chytá! Nádherná práce brankáře Mönchengladbachu.
     
    37
    Nádherný centr nyní z levé postranní čáry poslal Eduard Löwen na zadní tyč k malému vápnu a Christopher Antwi-Adjei hlavičkoval pod břevno Borussie. Yann Sommer předvádí fantastický zákrok a vyráží balon na roh.
     
    32
    Ostrý souboj ve středu hrací plochy, kde Armel Bella-Kotchap zezadu přišlápl chodidlo Breela Embola a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    29
    Velice dobrá standardka pro Borussii. Erhan Mašović byl nejprve Marcusem Thuramem odstrčen, následně svého soupeře zkosil a sudí viděl jen mstící zákrok. Dává bekovi Bochumi žlutou kartu a Mönchengladbach má standardku z moc dobré m´pozice.
     
    14
    Konstantinos Stafylidis dokázal vyhrát hlavičkový souboj a obrovskou šanci měl o chvilku později na pravé straně velkého vápna Christopher Antwi-Adjei. Yann Sommer vyrazil jeho tvrdou ránu nádherným zákrokem a dorážku zleva pak zblokovali jeho beci na rohový kop.
     
    13
    Breel Embolo dostal přihrávku mezi penaltu a hranici velkého vápna. Z otočky dokázal vypálit. Jeho přízemní střela šla ale do středu brány. Manuel Riemann ji dokázal zastavit a připisuje si snadnější zákrok.
     
    8
    Kouadio Koné nyní ve středu hřiště šel skluzem pod nohy Eduarda Löwena a pak i Elvies Rexhbecaje. Za zákroky vidí žlutou kartu a podle mě může být docela rád, že je to kartonek pouze svítivé barvy. Nechybělo moc a mohla být tmavší.

    Petr Šatalík

    Branky: 55. Pléa (Netz), 61. Embolo (Lainer)

    Karty:   29. Mašović (BOC), 32. Bella-Kotchap (BOC) – 8. Koné (MNC)


    VfL Bochum: Riemann – Bockhorn, Mašović, Bella-Kotchap, Stafylidis – Rexhbecaj, Losilla (C), Löwen (68. Osterhage) – Antwi-Adjei, Polter, Holtmann.
    Náhradníci: Esser – Decarli, Soares, Osterhage, Hartwig, Asano, Bonga.

    Trenér: Thomas Reis.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer (C) – Beyer, Ginter, Binsibajní – Lainer, Neuhaus, Koné, Netz – Pléa, Embolo – Thuram.
    Náhradníci: Sippel – Gaal, Jantschke, Scally, Kramer, Bénes, Stindl, Bennetts, Noss.

    Trenér: Adolf Hütter.

    Rozhodčí: B. Cortus – F. Heft, Ch. Gittelmann.
    bahis siteleri