NY Rangers – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Buffalo – Washington 3:4 (1:2 po s.n.) | Winnipeg – Columbus 4:3 (po pr.)
Colorado – Philadelphia 6:3 (kon.) | Calgary – Arizona 4:2 (kon.) | Boston – NY Islanders 6:3 (kon.)
Detroit – Tampa 1:2 (po pr.) | Vegas – Chicago 5:4 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
6:4 (2:1, 3:1, 1:2) Stav série: 1:2
HC Sparta Praha
Sobota 26.03.2022, 16:30 • Winning Group Arena • Play-off DHL extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    58:42
    Sparta stále hraje bez brankáře.
     
    58:32
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Fajmon – 2 min., sevření puku rukou).
     
    57:42
    Vyhození Sedláčka mířilo mezi tyče, ale nakonec se odrazilo od brankové konstrukce za bránu, píská se icing.
     
    56:34
    Sparta získala buly v pásmu. Hrabal odjíždí na střídačku, Sparta hraje v šesti.
     
    51:04
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Krupička – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:50
    Skvělou akci nyní předvedl Šalé, jenž se proháčkoval elegantně mezi několika hráči a následně hledal volnou hokejku Malého, který hattrick narozdíl od hostujícího Tomka nezkompletoval.
     
    49:06
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta snižuje na rozdíl dvou branek. TOMÁŠ TOMEK opět stál na modré lajně, odkud nahazoval na Schnattingera. Jeho pkus prošel až za záda domácího brankáře. Pražský obránce tak zkompletoval hattrick – 6:4. Asistence: Michal Vitouch.
     
    48:30
    Michael Schnattinger drží své mužstvo skvělým výkonem! Po krásné kombinaci zakončoval Zembol téměř do prázdné brány. Domácí brankář se rychle přesunul a skvěle Zembola vychytal lapačkou.
     
    48:17
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Rakus – 2 min., držení).
     
    47:20
    Jan Holemý byl sražen při hře s pukem zezadu a k jeho nevoli se nevylučovalo. Domácí tvrďák nenechal nic bez odezvy. Petr Ton projížděl přes modrou čáru, kde mu postavil strom právě Holemý. Ton zůstal po hitu ležet na ledě. po chvíli odešel za doprovody několika hráčů na hráčskou lavici.
     
    45:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ TOMEK dostal puk na modrou čáru. Před Schnattingerem byla dobré clona přes, kterou Schanttinger špatně viděl. Nahození nejproduktivnějšího hráče Pražanů v play off prošlo až za brankovou čáru – 6:3. Asistence: Jakub Zembol.
     
    44:30
    Obrovská šance pro Spartu. Hostující ujížděli ve dvou proti jednomu. Z pravé strany přišel přesný pas na levou. Schnattinger skvěle vyrazil kotouč vyrážečkou.
     
    43:34
    Chvíli před návratem Malého z trestné lavice opět nastartoval své rychlé brusle Meluzín, který chtěl puk v samostatném úniku poslat mezi betony brankáře, což se mu nepovedlo.
     
    41:35
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Malý – 2 min., krosček).
     
    40:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Sparta sice byla první na puku, ale z gólu se raduje Kometa. Šalé našel zpoza brány SEBASTIANA BARTESE, který puk uklidil do prázdné brány. Asistence: Eduard Šalé, Adam Boltvan.
     
    39:15
    Po střele od modré čáry se puk odrazil od mantinelu na hůl Hausera. Schnattinger zamrzl na levé tyči a nestil se přesunout. Hauser se bohužel pro něj dostal do mrtvého úhlu, odkud puk do prázdné brány nemohl uklidit.
     
    38:13
    Sparta právě vstřelila branku!
    PETR TON dostal hodně prostoru na vrcholcích kruhu, odkud puk poslal do pravého horního rohu – 5:2. Asistence: MAXIM KUBÁNEK, MICHAL VITOUCH.
     
    35:57
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa si rozebrala obranu Sparty a ukázkově puk dostala do brány. Sedláček našel z levé strany Šalého, který puk okamžitě poslal na Malého, který číhal na brankovišti. Útočník Komety puk s klidem na holi prohodil mezi rukou a tělem za brankovou čáru – 5:1. Asistence: Eduard Šalé, Ivo Sedláček.
     
    35:19
    Kometa má k dispozici první přesilovku. Tomáš Tomek v osobním souboji protihráče shodil nedovoleně na led, za což je odeslán na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    34:13
    Sparta sice vsítila branku, jenže Jan Krupička, který puk do brány dostal ho do ní dostal za přispění ruky.
     
    32:32
    Historie se mohla opakovat. Další oslabení Komety začlo téměř stejně jako to prvníí, akorát tomu chyběl gól. mladík Šalé upláchl po pravé straně. Následně se dostal před Hrabala, kterého si roztáhl kličkou forhendu, ovšem puk mezi betony brankáře nazasunul.
     
    32:02
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Němec – 2 min., hákování).
     
    31:53
    Bartes poslal puk na útočnou modrou na Meluzína, který nejprve přešel elegantně přes modrou lajnu a následně kotouč golfákem poslal na zadní mantinel.
     
    29:14
    První problémy Komety v druhé třetině. Nejprve nahazoval Hauser mimo bránu. Vzápěti nahazoval obránce hostů na Schnattingera. Nahození bylo přizvednuto a lapačka domácího brankáře ho sice našla, ale následně puk brankářy Brna vypadl. Po téhle nepřesnosti vznikl v brankovišti Komety zmatek, který vyřešil Schnattinger tím, že puk přikryl.
     
    27:11
    Střídání v týmu HC Sparta Praha: ze hřiště odchází Krbeček, přichází Hrabal.
     
    27:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Winning Group Arena se otřásá v základech. Boltvan našel zpoza brány ERIKA MELUZÍNA, který puk poslal z první za záda Krbečka, pro kterého dnešní zápas skončil – 4:1. Asistence: Adam Boltvan.
     
    26:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Eduard Šalé našel přesný pasem z levé strany IVA SEDLÁČKA který se bekhendovou kličkou dostal za obránce a následně puk poslal přesně zápěstím k levé tyči Krbečkovi brány – 3:1. Asistence: Eduard Šalé, Jakub Malý.
     
    24:22
    Neskutečné štěstí pro hosty. Po velkém tlaku Komety nahazoval Sedláček z pravé strany. Puk se od betonu Krbečka odrazil na hůl jeho bratra Iva, jenž v stoprocentní akci puk do volné brány neukldiil.
     
    18:44
    Nepříjemnosti pro domácího gólmana. Tomek se proháčkoval do pásma a střílel. Jeho první pokus trefil obránce a Schnattinger už byl v zákroku, takže zůstal na zemi. Puk se odrazil zpět na hůl Tomka, jehož ránu fantasticky lapačkou zachytil domácí brankář!
     
    17:37
    Nepřesná rozehra Sparty skončila na holi Malého. Domácí útočník rychle z levého kruhu střílel do bočního oblouku!
     
    15:11
    Samostatný únik si vzal na starost Šalé, který rychlou kličkou do bekhendu a následnou střelou pod víko nedal Krbečkovi šanci – 2:1.
     
    15:11
    Meluzín sebral špatný pas a jel sám na Krbečka. Při střele byl zahákován protihráčem, pojede se trestné střílení.
     
    14:19
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Svoboda – 2 min., faul kolenem).
     
    07:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    Odměna pro první útočnou formaci Komety. Šalé nahazoval z pravé strany do betonu Krbečka, od kterého se puk odrazil na hůl JAKUBA MALÉHO. Jeho první dorážka sice za záda Krbečka neprošla, ale druhá už úspěšná byla – 1:1. Asistence: Eduard Šalé, Patrik Fajmon.
     
    02:52
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta dostala Kometu poprvé v zápase pod tlak. Střeli Hausera z pravého kruhu a pokus Hrabík z levého kruhu zvládl Schnattinger vyrazit. Ovšem na střelu TOMÁŠE TOMKA z mezikruží už maskovaný muž Brna nestačil – 0:1. Asistence: Bez asistence.

    Martin Rambousek

    Branky a nahrávky: 8. Malý (Šalé, Fajmon), 16. Šalé (TS), 27. I. Sedláček (Šalé, Malý), 28. Meluzín (Boltvan), 36. Malý (Šalé, Sedláček), 41. Bartes (Šalé, Boltvan) – 3. Tomek, 39. Ton (Kubánek, Vitouch), 46. Tomek (Zembol), 50. Tomek (Vitouch)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Petržílka) – Řehák, Fajmon, Holemý, J. Sedláček (C), Svoboda, Němec – Bartes (A), Hrnčíř, Šalé, Meluzín, Sedláček I., Bělohlav, Malý (A), Kos, Rakus, Boltvan, Harmim
    Trenér: Jan Zachrla

    HC Sparta Praha: Krbeček (Hrabal) – Tomov, Šindelek, Tůma, David, Tomek, Ducháč (C) – Senčák, Kubánek, Mácha, Hauser, Krupička, Hrabík, Ton (A), Vágner, Theimer, Vitouch, Zembol (A)
    Trenér: Richard Žemlička

    Rozhodčí: Ondráček, Mejzlík – Zídek, Polák
    Kometa Brno 2 3 Sparta
    #1 Úterý 22.03.2022 • 18:00
    Sparta - Kometa Brno 6:2
    #2 Středa 23.03.2022 • 18:00
    Sparta - Kometa Brno 5:3
    #3 Sobota 26.03.2022 • 16:30
    Kometa Brno - Sparta 6:4
    #4 Neděle 27.03.2022 • 16:30
    Kometa Brno - Sparta 3:2
    #5 Úterý 29.03.2022 • 18:00
    Sparta - Kometa Brno 6:2
    bahis siteleri