Dallas – Vancouver 1:4 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.)
Ottawa – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Carolina 2:7 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 9:5 (kon.) | Los Angeles – Seattle 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.)
NY Islanders – Tampa 1:4 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 11:2 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 27.03.2022, 01:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:15
    Alex Goligoski trefil za vlastní svatyní vysokou holí do obličeje Jakuba Voráčka a komplikuje tak svému týmu snahu o srovnání skóre v závěru duelu.
     
    37:42
    A znovu se bude hrát ve čtyřech. Na trestnou lavici míří Kirill Kaprizov a Gabriel Carlsson. Oba fasují dvě minuty za sekání.
     
    32:01
    Tady se bude vylučovat. Vše odstartoval náraz Olivera Bjorkstranda zezadu do Foligna u hrazení. Útočník Columbusu za něj dostane dvě minuty. Jenže Jordan Greenway následně přijel akci pomstít a vyfasuje také dvě minuty za hrubost. Opět uvidíme hru ve čtyřech.
     
    29:16
    Na ledě se hodně přiostřuje, zásluhu na tom má i doslova urvaný vyrovnávací gól Modrých kabátů. Nyní se po zákroku Merzilikinse strhla mela, ze které rezonují tresty pro Hartmana a Peeka na dvě minuty za hrubost. Uvidíme hru ve čtyřech.
     
    20:00
    Současně s první sirénou dojel Vladislav Gavrikov v rohu kluziště Kevina Fialu, kterému zezadu podkopl nohu, takže Minnesota bude hrát na startu druhé třetiny další přesilovku.
     
    07:26
    Přesilovku si nyní zahraje Minnesota. Cole Sillinger zatáhl v rohu kluziště za dres Matthewa Boldyho a dostává trest na dvě minuty za držení.
     
    00:27
    Jenže nyní Mats Zuccarello dojel u hrazení zezadu Gustava Nyquista, kterému zezadu podrazil kolenem nohu a Blue Jackets se tak lacino dostanou k přesilovce.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 9. Kaprizov (Zuccarello, J. Eriksson Ek), 59. Kaprizov (J. Brodin, K. Fiala), 62. Spurgeon (K. Fiala, F. Gaudreau) – 29. Bean (Roslovic, Kukan), 39. J. Voráček (Gavrikov, Laine)


    Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Middleton, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Goligoski – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Deslauriers, Jost, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason.

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski (A), Bean, Gavrikov, Kukan, G. Carlsson – Laine, Roslovic, Nyquist (A) – O. Bjorkstrand, Sillinger, J. Voráček – Danforth, Kuraly, E. Robinson – Činachov, B. Gaunce, Bemström.
    Trenér: Brad Larsen.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Markovic – Kovachik, Murchison.

    Diváci: 19 089
    bahis siteleri