Dallas – Vancouver 1:4 (kon.) | Washington – New Jersey 4:3 (kon.) | Montreal – Toronto 4:2 (kon.)
Ottawa – Florida 3:4 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Carolina 2:7 (kon.) | Minnesota – Columbus 3:2 (po pr.)
Calgary – Edmonton 9:5 (kon.) | Los Angeles – Seattle 4:2 (kon.) | San Jose – Anaheim 4:1 (kon.)
NY Islanders – Tampa 1:4 (kon.) | NY Rangers – Buffalo 5:4 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 11:2 (kon.)
po prodl.
Minnesota Wild
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 1:0)
Columbus Blue Jackets
Neděle 27.03.2022, 01:10 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:23 Jared SPURGEON - 3:2
     
    61:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota vítězí v prodloužení! Kevin Fiala poslal touš šikovnou přihrávkou do mezikruží na JAREDA SPURGEONA, jenž udělal Merzilikinsovi parádní bekhendovou kličku a procpal kotouč u levé tyče do sítě Blue Jackets! Wild tak nakonec poráží Columbus 3:2 v prodloužení! Asistence: Kevin Fiala, Frédérick Gaudreau.
    58:57 Kirill KAPRIZOV - 2:2
     
    58:57
    Minnesota právě vstřelila branku!
    63 sekund před třetí sirénou je srovnáno! KIRIIL KAPRIZOV dostal přihrávku na levé hrazení, Elvis Merzlikins přes clonu před sebou neviděl vůbec nic, uvolnil trochu místa na přední tyči a útočník Wild svou ranou trefil právě tento prostor, čímž srovnává na 2:2 a nás čeká s největší pravděpodobností prodloužení! Asistence: Jonas Brodin, Kevin Fiala.
    38:54 Jakub VORÁČEK - 1:2
     
    38:54
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets krátce před přestávkou otáčí zápas na svou stranu a to při hře ve čtyřech na obou stranách! Vladislav Gavrikov svedl na levém hrazení souboj, při němž zvládl puk nasměrovat na osu hřiště. JAKUB VORÁČEK pak z levého kruhu vyslal parádní bombu do bližšího horního rohu klece Wild! Marc-Andre Fleury si lehce na střelu sáhl, vyrazit ji však nedokázal, kotouč skončil v levém horním rohu jeho brány! Columbus vede 2:1! Asistence: Vladislav Gavrikov, Patrik Laine.
    28:16 Jake BEAN - 1:1
     
    28:16
    Columbus právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že máme srovnáno, Blue Jackets dávají gól na 1:1! Jack Roslovic vystřelil z levého kruhu a v brankovišti Wild se strhla obrovská mela. V ní nějakým způsobem dotlačil kotouč do sítě JAKE BEAN, jemuž je poněkud nepřehledný gól přisouzen! Na každý pád začínáme zase od začátku, stav je vyrovnaný! Asistence: Jack Roslovic, Dean Kukan.
    08:34 Kirill KAPRIZOV - 1:0
     
    08:34
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Minnesota využívá přesilovou hru a otevírá skóre utkání! Kotouč se po střele od modré dostal za svatyni Columbusu. Odtamtud ho Mats Zuccarello křižně přihrál zpoza brány na pravou stranu, kde se z ostrého úhlu prosadil KIRILL KAPRIZOV, který svou chytrou ranou o kalhoty brankáře Merzilikinse poslal touš do sítě! Wilds vedou 1:0! Asistence: Mats Zuccarello, Joel Eriksson Ek.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 9. Kaprizov (Zuccarello, J. Eriksson Ek), 59. Kaprizov (J. Brodin, K. Fiala), 62. Spurgeon (K. Fiala, F. Gaudreau) – 29. Bean (Roslovic, Kukan), 39. J. Voráček (Gavrikov, Laine)


    Minnesota Wild: M.-A. Fleury (C. Talbot) – Spurgeon (C), J. Middleton, Dumba (A), J. Brodin, D. Kulikov, Goligoski – Zuccarello, Hartman, Kaprizov – Boldy, F. Gaudreau, K. Fiala – M. Foligno (A), J. Eriksson Ek, Greenway – Deslauriers, Jost, Duhaime.
    Trenér: Dean Evason.

    Columbus Blue Jackets: Merzlikins (Bérubé) – Peeke, Werenski (A), Bean, Gavrikov, Kukan, G. Carlsson – Laine, Roslovic, Nyquist (A) – O. Bjorkstrand, Sillinger, J. Voráček – Danforth, Kuraly, E. Robinson – Činachov, B. Gaunce, Bemström.
    Trenér: Brad Larsen.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Markovic – Kovachik, Murchison.

    Diváci: 19 089
    bahis siteleri