Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Detroit Red Wings
Neděle 03.04.2022, 19:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Vítám vás u přenosu z kanadskoamerické NHL, jejíž zápas mezi Ottawou a Detroitem startuje pro Evropany v příznivém čase. Oba celky už nemohou postoupit do vyřazovací fáze sezóny, a tak ve zbytku základní fáze bojují spíše o čest a někteří hráči také o budoucí smlouvy.
     
    Oba celky se nacházejí ve Východní konferenci, ale také v Atlantické divizi. Lépe postaveným týmem je Detroit, který na postup do vyřazovacích bojů ztrácí na třiadvacet bodů. Posledního „žolíka“ zatím drží Washington Capitals. Red Wings se nacházejí v obrovské krizi, jelikož prohráli posledních pět zápasů, navíc od Pittsburghu inkasovali jedenáct branek. Hostujícímu celku hodně pomáhá návrat Jakuba Vrány, který téměř pravidelně boduje. Za dnešním soupeřem je Ottawa pouze o sedm bodů. Kanadský celek pokračuje v přestavbě týmu, ale má potíže se střílením branek. Vždyť 176 gólů je druhý nejmenší počet v celé konferenci. Hůře je na tom o jednu branku už pouze Philadelphia. Přiblíží se Senators k Detroitu?
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Filip Hronek (DET) 64 zápasů, 33 bodů (5+28)
    Jakub Vrána (DET) 26 zápasů, 9 bodů (7+2)
    Filip Zadina (DET) 65 zápasů, 20 bodů (8+12)
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního přenosu, oba celky za malou chvíli vyjedou na ledovou plochu a hned poté oznámí také sestavy, které se během pár chvil představíme. Kdo se bude radovat z vítězství?
     
    Úvodní sestavy:

    Ottawa Senators: A. Forsberg (Sogaard) – Hamonic, Del Zotto, N. Zajcev, Holden, Zub, Brännström – Batherson, Norris, B. Tkachuk – C. Brown, Stützle, Formenton – Ennis, Colin White, M. Joseph – Watson, Gambrell, Gaudette.
    Trenér: D.J. Smith.

    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Seider, DeKeyser, Hronek, M. Staal, G. Lindström, Walman, Oesterle – L. Raymond, Dylan Larkin, Erne – J. Vrána, P. Suter, M. Rasmussen – Sundqvist, Veleno, Zadina – Hirose, Criscuolo.
    Trenér: Jeff Blashill.

    Rozhodčí: Mitch Dunning, Ghislain Hebert – Kyle Flemington, Scott Cherrey.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:27
    Za přispění spoluhráčů vyhrál úvodní vhazování Josh Norris. Ottawa se okamžitě hnala před branku soupeře, odkud přišla bekhendová střela, kterou vyrazil Thomas Greiss k zadnímu mantinelu.
     
    00:32
    Po vyhraném vhazování to vyzkoušel od modré čáry také Michael Del Zotto, jehož pokus schoval německý brankář Red Wings do lapačky.
     
    01:01
    Tvrdou ránu spoluhráče zastavil v předbrankovém prostoru Connor Brown, který si ho pak sklepl před sebe, ale hostujícího brankáře tentokrát neprověřil.
     
    01:56
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Joseph Veleno, jehož pokus domácí brankář vyrazil vedle branky. Tu následně objel český útočník Filip Zadina, který na Antona Forsberga nevyzrál.
     
    02:51
    Marc Staal dával zpětnou přihrávku mezi kruhy, kde se ale nacházel soupeř. Kanadské mužstvo pak nepřekonalo střední pásmo, proto se vrátilo za vlastní branku a střídá.
     
    03:33
    Na pravém kruhu se nacházel Dylan Gambrell, který střelou přes obránce prověřil pozornost německého gólmana. Kotouč se odrazil do ochranné sítě, a tak se bude vhazovat před brankou Red Wings.
     
    04:30
    Arťom Zub vyslal tvrdou ránu, kterou zastavil před brankou Jake Walman. Stejný obránce pak našel odražený kotouč, jenž se povaloval u pravé tyče a znovu situaci zachránil.
     
    04:56
    Od obránců si odstoupil Mathieu Joseph, který se nacházel až u modré čáry. Jeho pokus byl nepřesný, když zamířil pouze nad branku hostujícího týmu.
     
    05:49
    Adam Gaudette z pravé strany útočného pásma hledal spoluhráče na druhé straně. Avšak přihrávka neprošla, a tak je na tahu Detroit Red Wings.
     
    06:43
    Od pravého mantinelu se zakončením snažil brankáře překvapit Dylan Larkin. Ovšem největší hvězda hostujícího celku neuspěla.
     
    07:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek zvládl situaci u modré čáry, díky níž se dostal do přečíslení. Celou akci na sebe vzal MICHAEL RASMUSSEN, jehož pokus z pravého kruhu zamířil na brankářovu lapačku. Anton Forsberg na zakončení zápěstím nestihl reagovat. Asistence: Jakub Vrána a Filip Hronek.
    07:21 Michael RASMUSSEN - 0:1
     
    07:53
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Joseph Veleno – 2 min., hákování).
     
    08:04
    Vyhození spoluhráče zachytil ve středním pásmu Dylan Larkin, který přejel do útočné třetiny. Tam zvedl hlavu a směřoval přihrávku na zadní tyč, kde viděl spoluhráče. Avšak černá guma k němu neprošla.
     
    08:50
    Další útočnou akci kanadského mužstva zastavil Filip Hronek, jenž vyhodil přes celé kluziště. Oba celky posílají na ledovou plochu čerstvé síly.
     
    09:27
    Zakončení z levé strany vykopl Thomas Greiss betonem. Následně se puku zmocnili obránci Detroitu, kteří znovu vyhodili přes celé kluziště.
     
    Střely na branku: 8:4
     
    10:28
    Přihrávku od mantinelu převzal v kruhu pro vhazování Austin Watson, jenž kotouč posunul směrem k brance. Ovšem Thomas Greiss si na střelu po ledě počíhal betonem.
     
    10:58
    Arťom Zub dlouhou přihrávkou našel na útočné modré čáře Bradyho Tkachuka, který následně vyhrál souboj v rohu kluziště. Po chvíli přišel další pokus od modré čáry, jenž nebyl úspěšný.
     
    11:42
    Thomas Greiss vyrazil pumelici od modré čáry do kruhu pro vhazování, kde se nacházel Dylan Gambrell. Ten měl před sebou odkrytou horní část branky, avšak netrefil zařízení.
     
    12:48
    Senators vypadají o něco lépe, avšak v úvodní části hry prohrávají. Vyrovnání měl na holi Dylan Gambrell, který nebyl úspěšný. Ottawa aktuálně ale zahrála na icing.
     
    13:25
    Nahozením před branku se od modré čáry prezentoval Arťom Zub. Ruský obránce otřel svůj pokus o soupeře, od něhož puk zamířil vedle levé tyče.
     
    14:00
    Filip Zadina dlouhou dobu vymýšlel, zda bude střílet nebo přihrávat na zadní tyčku. Černá guma místo v brance skončila v ochranné síti.
     
    14:12
    Akci Josepha Velenoa dokončil Filip Zadina, jehož bekhendový pokus zamířil do připraveného švédského brankáře. Český útočník neměl čas na to, aby vymyslel ještě nějakou kličku.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Lindström – 2 min., vysoká hůl).
     
    Střely na branku: 10:5
     
    15:35
    Před brankou pracující Brady Tkachuk přihrával do pravého kruhu pro vhazování, kde situaci přejel Josh Norris. Tohle ale byla pěkně sehraná akce, ovšem bez nutné přesnosti.
     
    16:24
    Na ose hrací plochy se pohyboval Connor Brown, jehož pokus nad branku srazil Filip Hronek. Ottawa následně vyhrála souboj za brankou, avšak německého brankáře už neprověřila.
     
    17:42
    Na levé straně útočného pásma se nacházel Alex Formenton, který se rychle otáčel, ale zamířil jen do přijíždějícího soupeře.
     
    18:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ruský obránce Ottawy dostává od německého brankáře dáreček! Před Thomasem Greissem vznikla dálnice, a tak ARŤOM ZUB vyslal střelu těsně nad ledem. Černá guma navíc mířila přesně mezi gólmanovy betony – 1:1. Asistence: Brady Tkachuk a Mathieu Joseph.
    18:18 Arťom ZUB - 1:1
     
    19:59
    Po pěkné souhře na pravé straně útočného pásma mířila přihrávka před branku. Tam byl sice zády k brance Josh Norris, jehož pokus bekhendem zastavil betonem Thomas Greiss.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Sledovali jsme velmi zajímavou první třetinu, v níž otevřel skóre Michael Rasmussen, jenž využil české spolupráce. Ovšem od té doby Ottawa přidala a působila lepším dojmem. Jenomže dlouhou dobu nebyla schopná vsítit gól, což se povedlo až Arťomu Zubovi, jemuž výrazně vypomohl gólman Red Wings. A tak se po přestávce bude pokračovat za vyrovnaného stavu.

    Střely na branku: 14:6
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:27
    Na obranné modré čáře nezpracoval kotouč Adam Erne, a tak se ho zmocnil Mathieu Joseph, jenž se do útočného pásma nemohl vrátit.
     
    21:17
    Filip Hronek za vlastní brankou prohrál souboj, ale následně puk dobře soupeři vypíchl. Detroit Red Wings tak míří za útočnou akcí.
     
    21:57
    Na začátku druhé periody se objevuje hodně nepřesností, a tak se ani jeden z týmů nemůže dostat do tlaku. Ovšem po souboji Tylera Ennise a Gustava Lindströma se bude vylučovat.
     
    22:12
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Lindström – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators rychle využívají početní výhodu, čímž otáčí skóre na svou stranu! Po rychlé kombinaci zamířil kotouč do pravého kruhu pro vhazování, odkud přesně pod vyrážečku brankáře zamířil JOSH NORRIS. Asistence: Tim Stützle a Brady Tkachuk.
    22:32 Josh NORRIS - 2:1
     
    23:45
    Jakub Vrána přihrával na zadní tyčku, kam si od modré čáry najížděl Pius Suter. Ovšem kotouč zamířil až k hrazení a Ottawa se znovu v klidu ubrání.
     
    24:36
    Gustav Lindström hraje jako blázen, tentokrát krosčekem poslal na mantinel Tylera Ennise. Ten okamžitě opouští ledovou plochu a míří do kabiny – vylučovat se nebude.
     
    25:13
    Střelecký pokus registrujeme také na druhé straně, odkud do z vrcholu kruhu zkusil Marc Staal. Jeho střelu dobře viděl Anton Forsberg, a tak puk vyrazil k mantinelu.
     
    25:54
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., hákování).
     
    26:19
    Z levé strany se před branku hnal Tim Stützle, jenž se ke střele nedostal, jelikož Thomas Greiss vypíchl kotouč hokejkou.
     
    26:54
    Z osy hrací plochy vyslal nepříjemný pokus Drake Batherson, který vyrazil vedle sebe Thomas Greiss. Puk si rukavicí zpracoval Tim Stützle a mířil do odkryté brány. Jenomže gólman Red Wings se skvěle přesunul a předvedl fantastický zákrok.
     
    28:00
    Ottawa se nacházela v útočném pásmu, ale přihrávka mířila na Connora Browna, jenž už mířil na střídačku.
     
    28:27
    Na druhé straně se za obranou nacházel Dylan Larkin, který si hodil kotouč na bekhend. Avšak Anton Forsberg s kličkou počítal a udržel Senators v těsném vedení.
     
    Střely na branku: 19:9
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Austin Watson – 2 min., hákování).
     
    29:43
    Až po minutě přesilové hry přišlo první ohrožení branky Detroitu. Jenomže Lucas Raymond z vrcholu pravého kruhu zamířil přesně do brankářovy lapačky.
     
    30:28
    Jakub Vrána se pokusil o přihrávku na druhou stranu útočného pásma. Avšak kotouč byl před brankou zastavený, a tak se ke střele dostal Filip Zadina, jenž trefil jen brankářův beton!
     
    31:05
    Od pravého mantinelu přihrával Oskar Sundqvist, který viděl najetého spoluhráče za obranu. Avšak Joseph Veleno černou gumu nezpracoval.
     
    Střely na branku: 19:12
     
    31:56
    Alex Formenton se snažil individuálně projít až k zakončení, ovšem při poslední kličce mu kotouč utekl k soupeři.
     
    32:30
    Anton Forsberg musel být velmi pozorný, protože spoluhráč přihrával od zadního mantinelu přes brankoviště. Švédský brankář se nenechal překvapit a hru přerušil.
     
    33:12
    Filip Hronek znovu splnil svou práci na jedničku, když u mantinelu zastavil Connora Browna. V posledních minutách se hra hodně přelévá, ale největší šanci zahodil Filip Zadina.
     
    33:46
    Brady Tkachuk dával těžkou přihrávku na pravou stranu, kde se kotouče zmocnil Pius Suter. Avšak dlouho trvalo než se hra otočila, a tak se první jmenovaný hráč stihl vrátit.
     
    34:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kanadské mužstvo uniká do dvoubrankového vedení! Od modré čáry se napřáhl Nick Holden, jehož pokus zastavil před brankou Jake Walman. Puku se tak zmocnil pohotový JOSH NORRIS, který nedal německému brankáři šanci zasáhnout – 3:1. Asistence: Nick Holden a Mathieu Joseph.
    34:16 Josh NORRIS - 3:1
     
    35:37
    Senators dlouho otáleli s rozehrávkou, po chvíli se odhodlali, ale kotouč skončil jen na zakázaném uvolnění. Bude se vhazovat po pravici švédského gólmana.
     
    36:17
    Skvělým výpadem se přes Alexa Formentona dostal Dylan Larkin, který už byl sám před brankářem. Ovšem byl mu až moc blízko, a tak jej z hranice brankoviště nepřekonal.
     
    Střely na branku: 24:15
     
    36:48
    Kotouč od modré čáry nahazoval Erik Brännström a Thomas Greiss jej znovu neudržel ve výstroji. Ovšem Ottawa se tentokrát k dorážce neprobojovala.
     
    37:42
    Hra se znovu přerušuje, jelikož kotouče se dotkli hráči na hostující střídačce. Detroit Red Wings se po vhazování znovu nachází pod tlakem.
     
    38:11
    Dvěma pokusy z osy hrací plochy se prezentoval Josh Norris. Proti prvnímu zasáhl německý brankář ramenem a proti druhému zase betonem.
     
    38:31
    Tim Stützle už mohl vystřelit, ale místo pokusu z levé strany hledal raději položenou hůl Drakea Bathersona. Jenomže Thomas Greiss situaci přečetl a puk k najíždějícímu soupeři nepustil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce si oba celky vypracovaly několik dobrých příležitostí a možná byl Detroit i nebezpečnější. Jenomže branky vsítila pouze Ottawa, která otočila stav na svou stranu a vede už 3:1. Pokud chtějí hráči Red Wings myslet na body, budou muset zlepšit především koncovku. Povede se jim to po další přestávce?

    Střely na branku: 28:15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:36
    Od levého mantinelu nezamířil přesně na zadní tyčku Dylan Larkin. Na druhé straně to samé zkoušel Tim Stützle, ale Thomas Greiss byl připravený zasáhnout.
     
    41:18
    Na levé straně se stahovačkou zbavil soupeře Filip Zadina, jehož následná střela zamířila přesně do připraveného švédského gólmana.
     
    41:48
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Arťom Zub, jehož pokus kousek nad ledem mířil ke vzdálenější tyči. Avšak brankářův beton byl včas na správném místě.
     
    43:13
    Brady Tkachuk dlouho otálel s rozehrávkou, a tak domácí celek o puk přišel. Po chvíli si na levé straně k brance sjížděl Filip Hronek, ale ani on nenašel recept na překonání brankáře.
     
    43:54
    Střelou přes obránce se předvedl Jake Walman, který mířil k bližší tyči. Anton Forsberg byl znovu dobře postavený a zapsal si do statistik další úspěšný zákrok.
     
    44:29
    Na ledové ploše zůstal ležet Alex Formenton, kterého za brankou atakoval Gustav Lindström, jenž soupeře poslal na mantinel. Domácí hráč se navíc střetl se spoluhráčem a potřebuje lékařskou pomoc.
     
    44:29
    Za doprovodu lékaře míří Alex Formenton na střídačku a následně i do kabiny. Pro dalšího domácího hráče utkání zřejmě skončilo.
     
    44:56
    Před vlastní branku najížděl Erik Brännström, kterému kotouč sebral Pius Suter. Jeho zakončení ale zamířilo jen vedle pravé tyče.
     
    45:25
    Zakončení z levé strany bylo před brankou sražené. Za brankovištěm se nacházel zcela osamocený Pius Suter, jenž místo odkryté branky zamířil jen vedle pravé tyče! Tohle měl být gól, který mohl Red Wings vrátit do hry o body!
     
    46:24
    Přes českého obránce nepřesně vystřelil Drake Batherson, který zamířil jen vedle pravé tyče. V posledních minutách se výrazně přidalo a sledujeme hokej, který se přelévá ze strany na stranu.
     
    Střely na branku: 30:21
     
    47:31
    Z rohu hrací plochy přihrával do druhé vlny Lucas Raymond. Zcela osamocený Jake Walman zamířil z mezikruží do brankářova ramena.
     
    48:09
    Další pumelici od modré čáry vyslal Arťom Zub, jehož pokus zamířil do zadního mantinelu. Od něho se pak vrátil do brankoviště, kde byl ale pozorný Thomas Greiss.
     
    48:37
    Senators mířili do přečíslení, ale přihrávka před branku neprošla. Kotouče se tak zmocnil Jakub Vrána, který přejel celé kluziště. Následný bekhend směřoval pod horní tyčku, ale Anton Forsberg byl znovu správně postavený.
     
    49:18
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Travis Hamonic, jenž trefil prvního soupeře. Tlak Ottawy ale dál rostl, avšak pokus z pravé strany zamířil jen do boční sítě.
     
    50:20
    Středem hrací plochy se do útočného pásma proháčkoval Pius Suter, jehož následný pokus mířil ke vzdálenější tyči. Jenomže lapačka švédského brankáře byla na správném místě, a tak se Senators dále přibližují k vítězství.
     
    Střely na branku: 31:25
     
    50:31
    Utkání se překlopilo do poslední desetiminutovky, kterou kanadský tým začíná ofsajdem.
     
    50:54
    Z osy posouval puk doprava Filip Zadina a zakončením z jedné se prezentoval Jakub Vrána. Pokus českého brankáře buď vyrazil Anton Forsberg a nebo přímo mířil do boční strany sítě.
     
    52:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings jsou zpátky ve hře o body a opět v tom má prsty český hráč! Filip Hronek projel přes dvě pásma a následně přihrál na levou stranu, kde velkou rychlost nabral hostující kapitán. DYLAN LARKIN zamířil před branku, kde bekhendovým blafákem pokořil Antona Forsberga. Asistence: Filip Hronek a Marc Staal.
    52:35 Dylan LARKIN - 3:2
     
    54:06
    Za obranu si najížděl Pius Suter, který byl ještě před zakončením faulován. Očekával jsem trestné střílení, avšak rozhodčí uděluje jen dvě minuty za držení.
     
    54:06
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Nikita Zajcev – 2 min., držení).
     
    Střely na branku: 31:26
     
    54:06
    Rozhodčí ještě prověřovali záznam hry, v němž zkoumali možnou branku hostujícího celku. Jenomže Anton Forsberg udržel černou gumu před brankovou čárou, a tak se stav nemění!
     
    54:37
    Detroit už se nacházel v útočném pásmu, ale po nepřesné přihrávce na modrou čáru jej musel opustit. Následně Ottawa další akci zastavila hned po překonání modré.
     
    55:00
    Dylan Larkin dnes schytal hodně ran do zad a na dálku už si něco vysvětluje s Alexme Formentonem.
     
    55:15
    Skrytou střelu přes spoluhráče vyslal z levého kruhu pro vhazování Filip Hronek. Zakončení českého obránce zamířilo jen do hrudníku připraveného švédského gólmana.
     
    56:04
    Filip Zadina se pokoušel o přihrávku na obránce, kterou soupeř zastavil a vydal se do přečíslení. Před branku si najížděl Mathieu Joseph, jehož pokus zastavil betonem Thomas Greiss!
     
    56:54
    V dnešním utkání je jediný rozdíl a ten se jmenuje Anton Forsberg! Švédský gólman oplývá jistotou a nyní si počíhal na nastavenou hůl Lucase Raymonda, kterého ke skórování vybídl Dylan Larkin.
     
    57:14
    Tentokrát Josh Norris posunul puk na braku od pravého mantinelu. Jednalo se spíše o propagační nahození, s nímž Thomas Greiss nemohl mít potíže.
     
    Dnešní utkání sleduje 16 402 diváků.
     
    58:06
    Thomas Greiss už míří na střídačku a pouští do útočného pásma dalšího útočníka. Podaří se Detroitu Red Wings ještě vsítit vyrovnávací trefu?
     
    58:12
    Hostující celek si bere ještě oddechový čas, po němž se bude vhazovat před švédským brankářem. Red Wings potřebují nutně vytvořit tlak a skórovat.
     
    58:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, čepice na led – JOSH NORRIS se dočkal HATTRICKU! Domácí útočník se na modré čáře zbavil soupeře a následně přesně zamířil do odkryté branky, čímž střetnutí definitivně rozhodl! Asistence: Mathieu Joseph a Nikita Zajcev.
    58:23 Josh NORRIS - 4:2
     
    58:50
    Thomas Greiss znovu míří na střídačku, a tak Detroit Red Wings zkusí s výsledkem ještě něco udělat!
     
    59:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve výsledku se ještě prohloubil, protože NIKITA ZAJCEV z vlastní třetiny trefil opuštěnou branku! Asistence: Nick Holden.
    59:16 Nikita ZAJCEV - 5:2
     
    Konec zápasu.
     
    V poslední části hry Detroit výrazně přidal a zásluhou Dylana Larkina se vrátil do hry o body. Jenomže při hře bez brankáře dvakrát inkasoval, a tak si vítězství do tabulky zapsala Ottawa. Senators byli čtyřicet minut lepším týmem, a tak si více zasloužila dva body, což se také potvrdilo.

    Střely na branku: 36:32.
     
    Hvězdy zápasu:

    1. Josh Norris (OTT) 3+0
    2. Mathieu Joseph (OTT) 0+3
    3. Brady Tkachuk (OTT) 0+2
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Anton Forsberg (OTT) 30 zákroků, 2OG, úspěšnost 93,75%, čas na ledě 59:59

    Thomas Greiss (OTT) 31 zákroků, 3OG, úspěšnost 91,18%, čas na ledě 59:04
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA

    Filip Hronek (DET) 0+2, 2 střely, účast 0, čas na ledě 22:36
    Jakub Vrána (DET) 0+1, 2 střely, účast -2, čas na ledě 14:47
    Filip Zadina (DET) 0+0, 4 střely, účast 0, čas na ledě 12:48
     
    Tímto se s vámi loučím a přeji vám příjemný nedělní večer. (21:52:44)

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 19. Zub (B. Tkachuk, M. Joseph), 23. Norris (Stützle, B. Tkachuk), 35. Norris (Holden, M. Joseph), 59. Norris (M. Joseph, N. Zajcev), 60. N. Zajcev (Holden) – 8. M. Rasmussen (J. Vrána, Hronek), 53. Dylan Larkin (Hronek, M. Staal)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Sogaard) – Hamonic, Del Zotto, N. Zajcev, Holden, Zub, Brännström – Batherson, Norris, B. Tkachuk – C. Brown, Stützle, Formenton – Ennis, Colin White, M. Joseph – Watson, Gambrell, Gaudette.
    Trenér: D.J. Smith

    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Seider, DeKeyser, Hronek, M. Staal, G. Lindström, Walman, Oesterle – L. Raymond, Dylan Larkin, Erne – J. Vrána, P. Suter, M. Rasmussen – Sundqvist, Veleno, Zadina – Hirose, Criscuolo.
    Trenér: Jeff Blashill

    Rozhodčí: Mitch Dunning, Ghislain Hebert – Kyle Flemington, Scott Cherrey

    Diváci: 16 402
    bahis siteleri