Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
Ottawa Senators
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
Detroit Red Wings
Neděle 03.04.2022, 19:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:16 Nikita ZAJCEV - 5:2
     
    59:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Rozdíl ve výsledku se ještě prohloubil, protože NIKITA ZAJCEV z vlastní třetiny trefil opuštěnou branku! Asistence: Nick Holden.
     
    58:50
    Thomas Greiss znovu míří na střídačku, a tak Detroit Red Wings zkusí s výsledkem ještě něco udělat!
    58:23 Josh NORRIS - 4:2
     
    58:23
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Dámy a pánové, čepice na led – JOSH NORRIS se dočkal HATTRICKU! Domácí útočník se na modré čáře zbavil soupeře a následně přesně zamířil do odkryté branky, čímž střetnutí definitivně rozhodl! Asistence: Mathieu Joseph a Nikita Zajcev.
     
    58:06
    Thomas Greiss už míří na střídačku a pouští do útočného pásma dalšího útočníka. Podaří se Detroitu Red Wings ještě vsítit vyrovnávací trefu?
     
    56:04
    Filip Zadina se pokoušel o přihrávku na obránce, kterou soupeř zastavil a vydal se do přečíslení. Před branku si najížděl Mathieu Joseph, jehož pokus zastavil betonem Thomas Greiss!
     
    54:06
    Rozhodčí ještě prověřovali záznam hry, v němž zkoumali možnou branku hostujícího celku. Jenomže Anton Forsberg udržel černou gumu před brankovou čárou, a tak se stav nemění!
     
    54:06
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Nikita Zajcev – 2 min., držení).
    52:35 Dylan LARKIN - 3:2
     
    52:35
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings jsou zpátky ve hře o body a opět v tom má prsty český hráč! Filip Hronek projel přes dvě pásma a následně přihrál na levou stranu, kde velkou rychlost nabral hostující kapitán. DYLAN LARKIN zamířil před branku, kde bekhendovým blafákem pokořil Antona Forsberga. Asistence: Filip Hronek a Marc Staal.
     
    50:54
    Z osy posouval puk doprava Filip Zadina a zakončením z jedné se prezentoval Jakub Vrána. Pokus českého brankáře buď vyrazil Anton Forsberg a nebo přímo mířil do boční strany sítě.
     
    47:31
    Z rohu hrací plochy přihrával do druhé vlny Lucas Raymond. Zcela osamocený Jake Walman zamířil z mezikruží do brankářova ramena.
     
    45:25
    Zakončení z levé strany bylo před brankou sražené. Za brankovištěm se nacházel zcela osamocený Pius Suter, jenž místo odkryté branky zamířil jen vedle pravé tyče! Tohle měl být gól, který mohl Red Wings vrátit do hry o body!
     
    36:17
    Skvělým výpadem se přes Alexa Formentona dostal Dylan Larkin, který už byl sám před brankářem. Ovšem byl mu až moc blízko, a tak jej z hranice brankoviště nepřekonal.
    34:16 Josh NORRIS - 3:1
     
    34:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Kanadské mužstvo uniká do dvoubrankového vedení! Od modré čáry se napřáhl Nick Holden, jehož pokus zastavil před brankou Jake Walman. Puku se tak zmocnil pohotový JOSH NORRIS, který nedal německému brankáři šanci zasáhnout – 3:1. Asistence: Nick Holden a Mathieu Joseph.
     
    30:28
    Jakub Vrána se pokusil o přihrávku na druhou stranu útočného pásma. Avšak kotouč byl před brankou zastavený, a tak se ke střele dostal Filip Zadina, jenž trefil jen brankářův beton!
     
    28:43
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Austin Watson – 2 min., hákování).
     
    28:27
    Na druhé straně se za obranou nacházel Dylan Larkin, který si hodil kotouč na bekhend. Avšak Anton Forsberg s kličkou počítal a udržel Senators v těsném vedení.
     
    26:54
    Z osy hrací plochy vyslal nepříjemný pokus Drake Batherson, který vyrazil vedle sebe Thomas Greiss. Puk si rukavicí zpracoval Tim Stützle a mířil do odkryté brány. Jenomže gólman Red Wings se skvěle přesunul a předvedl fantastický zákrok.
     
    25:54
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Danny DeKeyser – 2 min., hákování).
    22:32 Josh NORRIS - 2:1
     
    22:32
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Senators rychle využívají početní výhodu, čímž otáčí skóre na svou stranu! Po rychlé kombinaci zamířil kotouč do pravého kruhu pro vhazování, odkud přesně pod vyrážečku brankáře zamířil JOSH NORRIS. Asistence: Tim Stützle a Brady Tkachuk.
     
    22:12
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Lindström – 2 min., nedovolené bránění).
    18:18 Arťom ZUB - 1:1
     
    18:18
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ruský obránce Ottawy dostává od německého brankáře dáreček! Před Thomasem Greissem vznikla dálnice, a tak ARŤOM ZUB vyslal střelu těsně nad ledem. Černá guma navíc mířila přesně mezi gólmanovy betony – 1:1. Asistence: Brady Tkachuk a Mathieu Joseph.
     
    15:01
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Gustav Lindström – 2 min., vysoká hůl).
     
    11:42
    Thomas Greiss vyrazil pumelici od modré čáry do kruhu pro vhazování, kde se nacházel Dylan Gambrell. Ten měl před sebou odkrytou horní část branky, avšak netrefil zařízení.
     
    07:53
    Vyloučení v týmu Detroit Red Wings (Joseph Veleno – 2 min., hákování).
    07:21 Michael RASMUSSEN - 0:1
     
    07:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Hostující celek zvládl situaci u modré čáry, díky níž se dostal do přečíslení. Celou akci na sebe vzal MICHAEL RASMUSSEN, jehož pokus z pravého kruhu zamířil na brankářovu lapačku. Anton Forsberg na zakončení zápěstím nestihl reagovat. Asistence: Jakub Vrána a Filip Hronek.
     
    04:30
    Arťom Zub vyslal tvrdou ránu, kterou zastavil před brankou Jake Walman. Stejný obránce pak našel odražený kotouč, jenž se povaloval u pravé tyče a znovu situaci zachránil.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 19. Zub (B. Tkachuk, M. Joseph), 23. Norris (Stützle, B. Tkachuk), 35. Norris (Holden, M. Joseph), 59. Norris (M. Joseph, N. Zajcev), 60. N. Zajcev (Holden) – 8. M. Rasmussen (J. Vrána, Hronek), 53. Dylan Larkin (Hronek, M. Staal)


    Ottawa Senators: A. Forsberg (Sogaard) – Hamonic, Del Zotto, N. Zajcev, Holden, Zub, Brännström – Batherson, Norris, B. Tkachuk – C. Brown, Stützle, Formenton – Ennis, Colin White, M. Joseph – Watson, Gambrell, Gaudette.
    Trenér: D.J. Smith

    Detroit Red Wings: Greiss (Nedeljkovic) – Seider, DeKeyser, Hronek, M. Staal, G. Lindström, Walman, Oesterle – L. Raymond, Dylan Larkin, Erne – J. Vrána, P. Suter, M. Rasmussen – Sundqvist, Veleno, Zadina – Hirose, Criscuolo.
    Trenér: Jeff Blashill

    Rozhodčí: Mitch Dunning, Ghislain Hebert – Kyle Flemington, Scott Cherrey

    Diváci: 16 402
    bahis siteleri