Winnipeg – Los Angeles 2:3 (kon.) | Boston – Columbus 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 4:5 (0:1 po s.n.)
Carolina – Minnesota 1:3 (kon.) | Philadelphia – Toronto 3:6 (kon.) | Calgary – St. Louis 4:6 (kon.)
San Jose – Dallas 4:5 (kon.) | Buffalo – Florida 3:5 (kon.) | Ottawa – Detroit 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 3:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:1 (1:1, 1:0, 0:0) Stav série: 1:0
Banes Motor České Budějovice
Neděle 03.04.2022, 14:30 • O2 arena (Praha - Vysočany) • Generali play off Tipsport extraligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Dva pokusy z domácí strany na prázdnou branku byly neúspěšné! Nejprve trefil tyčku Chlapík a posléze mířil nepřesně útočník Forman.
     
    58:06
    Formace Valského se dostala do útočného pásma a rozhodčí přerušuje hru. Zároveň v tomto čase si budějovičtí trenéři vybírají oddechový čas!
     
    53:45
    Teď už se však vylučovat bude, a to konkrétně na domácí straně! Na trestnou lavici za držení zavítal zkušený vousáč Adam Polášek (SPA).
     
    52:46
    Velké šance na druhé straně! Moravčíkovu bombu zneškodnil Hrachovina a následně neuspěl se svou dorážkou Horák.
     
    52:12
    Škoda pro Motor! Ondráček si už sklepával kotouč před posledního obránce domácích, ale zkušený budějovický útočník se nakonec k puku nedostal.
     
    51:20
    Matuškin vybídl na levém kruhu Tomáška, který svou prudkou střelou mířil pouze nad budějovickou branku. Škoda pro domácí.
     
    51:04
    Sparťané mají dobrou možnost odskočit svému soupeři na rozdíl dvou branek. Na trestnou lavici usedl obránce Jan Piskáček (CEB) za podrážení.
     
    45:40
    Obrovská možnost pro Motor! Bučko se dostal k zajímavé střele z mezikruží, ale mladý obránce svou ranou nemířil přesně.
     
    43:48
    Pozor také na druhé straně! David Tomášek se uvolnil v útočném pásmu a svou následnou střelou prověřil pozornost Hrachoviny.
     
    38:54
    Hudáček vyjel ze svého pracoviště a pomohl svým obráncům s rozehrávkou. Řepík servíroval puk Tomáškovi, který v rychlosti nezakončil.
     
    37:14
    Pozor! Hudáček nevěděl, kde je kotouč. Puk nakonec vyplaval na sparťanskou branku a domácí brankář posléze uklidnil hru.
     
    33:28
    Hudáček znovu musel předvést pohotový zákrok. Vondrka ještě hlídkoval před brankou na případnou dorážku, které se však nedočkal.
     
    31:20
    Velká možnost pro hosty! Polášek si sjel do hloubi útočného pásma a svou střelou před brankou mířil těsně nad.
     
    30:36
    Síly na ledě se vyrovnají. Na trestnou lavici útočník Tomáš Šmerha (SPA), který vyfasoval dvě trestné minuty za podrážení. Vhazuje se v útočném pásmu domácích.
     
    29:26
    Bude se vylučovat na obou stranách. Na trestnou lavici za domácí stranu obránce Tomáš Dvořák (SPA) a za hosty je to Martin Beránek (CEB). Motor hraje v oslabení.
     
    28:33
    Rychlý ťukec z domácí strany! Sobotka přihrál Horákovi a ten před branku Řepíkovi. Sparťanský kapitán svou střelou prověřil hruď Hrachoviny.
     
    27:41
    Velká šance Motoru v oslabení! Pech servíroval puk Ondráčkovi, který ve výborné pozici přestřelil sparťanskou branku.
     
    26:50
    Sparťané budou hrát další početní výhodu, když se provinil obránce Petr Šenkeřík (CEB). Budějovický obránce vyfasoval dvě trestné minuty za držení.
     
    25:28
    Teď byli hosté blízko. Hudáček ustál nebezpečný závar ve svém brankovišti a sparťanští obránci následně odpravili kotouč do bezpečí.
    24:09 Filip CHLAPÍK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:09
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté se dostali do útočného pásma, konkrétně FILIP CHLAPÍK, který se zbavil posledního obránce Motoru a talentovaný útočník střelou z osy kluziště překonal Hrachovinu. Asistence: Jan Buchtele.
     
    23:25
    Řepík udělal rychlý pohyb na střed kluziště a sparťanský kapitán následně vystřelil z osy kluziště. Zkušený útočník nebyl v zakončení úspěšný.
     
    23:00
    Sparťané přenesli hru na druhou stranu kluziště a Šmerhova rána z pravého kruhu našla pouze připravenou náruč brankáře Hrachoviny.
     
    20:53
    Pozor! Jeden z budějovických hráčů se dostal do samostatného úniku a jelikož jeden z vracejících se sparťanů fauloval, sudí nařídil trestné střílení!
     
    20:08
    Vhazování ve středovém kruhu ovládli hosté, konkrétně Lukáš Pech. Sparťané se však dostali do velké šance, Hrachovina se stihl přemístit.
     
    13:35
    Jaroslav Pouzar se dostal ke střele z pravé strany kluziště a Hudáček jeho štiplavou ránu zastavil svými betony.
    10:19 Lukáš PECH - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme vyrovnáno! Bučko napřáhl na pravém kruhu pro vhazování a střelu budějovického obránce ještě tečoval mimo dosah Hudáčka LUKÁŠ PECH! Asistence: Martin Bučko, Michal Vondrka.
     
    08:43
    Jiří Novotný nadvakrát zkoušel procedit kotouč u bližší tyčky Hudáčkovy branky, ale budějovický veterán nebyl úspěšný. Hra je vzápětí přerušena.
     
    07:15
    Milan Gulaš projel do útočného pásma středem kluziště a následně svou střelou prověřil sparťanského brankáře. Ten udržel kotouč ve své náruči.
     
    06:29
    Bude se poprvé v utkání vylučovat. Motor dostane k dispozici první přesilovou hru, když obránce Adam Polášek (SPA) obdržel dvě minuty za podrážení.
    02:59 Vladimír SOBOTKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    02:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté jdou do vedení. VLADIMÍR SOBOTKA ujel hostující obraně a přes faul Lukáše Pecha dokázal zakončit. Zkušený útočník svou kličkou vyzrál na Hrachovinu poprvé v utkání. Asistence: Miroslav Forman.
     
    00:43
    První velká šance zápasu. Jakub Valský se prohnal do útočného pásma a osamocen střílel v prostoru před brankou. Hudáček bez obtíží zasáhl.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 3. Sobotka (M. Forman), 25. Chlapík (Buchtele) – 11. Pech (Bučko, Vondrka)


    HC Sparta Praha: J. Hudáček (Machovský) – Matuškin, David Němeček, A. Polášek (A), T. Pavelka, Moravčík, Tomáš Dvořák, Jurčina – M. Forman, Sobotka (A), M. Řepík (C) – Buchtele, Chlapík, Tomášek – E. Thorell, R. Horák, Šmerha – J. Strnad, Vitouch, Dvořáček.
    Trenér: Josef Jandač

    Banes Motor České Budějovice: Hrachovina (Strmeň) – Piskáček (A), Percy, Šenkeřík, Štich, Vráblík, Bučko, Štencel – Vondrka, Pech (A), Gulaš (C) – Holec, Koláček, Karabáček – M. Beránek, J. Novotný, Valský – J. Ondráček, Pouzar, M. Hanzl.
    Trenér: Jaroslav Modrý

    Rozhodčí: Pešina, Ondráček – Hynek, Zíka

    Diváci: 15 089
    Sparta 4 1 Motor ČB
    #1 Neděle 03.04.2022 • 14:30
    Sparta - Motor ČB 2:1
    #2 Pondělí 04.04.2022 • 19:00
    Sparta - Motor ČB 5:1
    #3 Čtvrtek 07.04.2022 • 19:00
    Motor ČB - Sparta 2:3 po prodl.
    #4 Pátek 08.04.2022 • 19:00
    Motor ČB - Sparta 3:1
    #5 Pondělí 11.04.2022 • 18:30
    Sparta - Motor ČB 3:2
    bahis siteleri