Ottawa – Nashville 2:3 (kon.) | New Jersey – Montreal 4:7 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:0 (kon.)
Columbus – Philadelphia 1:4 (kon.) | Carolina – Buffalo 5:3 (kon.) | Dallas – Toronto 3:4 (po pr.)
Chicago – Seattle 0:2 (kon.) | Arizona – Vancouver 1:5 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 2:3 (kon.)
San Jose – Calgary 2:4 (kon.)
konec
New Jersey Devils
4:7 (1:3, 1:1, 2:3)
Montreal Canadiens
Pátek 08.04.2022, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:34
    Evans ve středovém kruhu geniálně vypíchl puk Smithovi a kvaltoval sám na Dawse, jenž si po laciném gólu spravil chuť zákrokem lapačkou.
     
    55:32
    Rem Pitlick se málem radoval z dalšího gólu Montrealu. Po špatné rozehrávce Devils poslal švih z pravého kruhu do tyče.
    53:17 Kale CLAGUE - 4:7
     
    53:17
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tohle už bude pro domácí bodové ambice konečná. Z Gallagherovy střely se puk dostal na levou stranu, odkud z takřka nulového úhlu zkusil štěstí KALE CLAGUE a nachytal na přední tyči nepřipraveného Dawse. Tohle jde jednoznačně za mladým brankářem. Asistence: Brendan Gallagher, Christian Dvorak.
    50:59 Jesper BRATT - 4:6
     
    50:59
    Devils právě vstřelili branku!
    Ještě to může být zajímavý závěr zápasu! Armia nepřevzal kotouč u červené čáry a domácí šli rychle vpřed. Tatar vystřelil z mezikruží jen do brusle spoluhráče Hischiera, ale kotouč zprava přece jenom dorazil do sítě JESPER BRATT. Asistence: Nico Hischier, Tomáš Tatar.
     
    43:46
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Brendan Gallagher – 2 min., podrážení).
    41:53 Ty SMITH - 3:6
     
    41:53
    Devils právě vstřelili branku!
    Další změna skóre! Bratt urychleně rozehrál na Hischiera, který po vjezdu do útočné třetiny přenechal puk TY SMITHOVI. Mladý obránce na nic nečekal a střelou přes Schuenemana malinko překvapil kapitulujícího Allena. Asistence: Nico Hischier, Jesper Bratt.
     
    41:26
    Střídání v týmu New Jersey Devils: ze hřiště odchází Andrew Hammond, přichází Nico Daws.
    41:26 Christian DVORAK - 2:6
     
    41:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    Pohroma Devils je dokonána šestým inkasovaným gólem! Wideman přidal k předchozímu gólu i výtečnou asistenci. Z obranného pásma vysunul CHRISTIANA DVORAKA a ten nechytatelně zvedl puk do horního rohu. Asistence: Chris Wideman, Kale Clague.
    41:11 Chris WIDEMAN - 2:5
     
    41:11
    Montreal právě vstřelil branku!
    Christian Dvorak vyhrál buly za sebe. Clague na modré spolupracoval s CHRISEM WIDEMANEM a kotouč se od hokejky Subbana vydal do Hammondovy sítě. Asistence: Kale Clague, Christian Dvorak.
    36:20 Joel ARMIA - 2:4
     
    36:20
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdá rána pro Devils, kteří po zaslouženém snížení opět kapitulují. Chris Wideman našel na ose kluziště JOELA ARMIU, jenž se hezkým manévrem zbavil Pavla Zachy a prudkým švihem uklidil kotouč k břevnu Hammondovy klece. Asistence: Chris Wideman, Brendan Gallagher.
    35:00 A. J. Greer - 2:3
     
    35:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Poehling schytal do nohy tvrdou střelu Gravese. Vyhodit ale nedokázal, takže po akci McLeoda objel bránu A. J. GREER a odrazem o masku Allena zmenšil ztrátu New Jersey na jeden gól. Asistence: Michael McLeod, Ryan Graves.
     
    31:30
    Ani tohle neskončilo gólem, který by si domácí zcela zasloužili. Mercer sebral přihrávku Gallaghera a vyslal do úniku Kuokkanena. Proti bekhendu Allen zavřel prostor mezi betony.
     
    26:51
    Vyloučení v týmu Montreal Canadiens (Kale Clague – 2 min., vysoká hůl).
    13:44 Cole CAUFIELD - 1:3
     
    13:44
    Montreal právě vstřelil branku!
    Proti Hamiltonovi použil Allen vyrážečku. Přenesením přes celou šířku kluziště poté Hamilton nechtěně rozjel protiútok a COLE CAUFIELD dal v úniku již 17. gól v sezóně. Asistence: Nick Suzuki.
    07:11 Tomáš TATAR - 1:2
     
    07:11
    Devils právě vstřelili branku!
    Okamžitá reakce New Jersey! Severson nahazoval do rohu, odkud Mercer nabil do opačného kruhu a TOMÁŠ TATAR z jedničky napral kotouč na přední tyč, kam se Allen nestihl přesunout. Asistence: Dawson Mercer, Damon Severson.
    06:41 Jake EVANS - 0:2
     
    06:41
    Montreal právě vstřelil branku!
    V sedmé minutě je to už o dva góly! Z mlýnice v rohu šel puk před levý kruh, kde rychle napřáhl JAKE EVANS a trefil se přesně do vzdálenějšího horního rohu. Asistence: Corey Schueneman, Mike Hoffman.
    04:35 Nick SUZUKI - 0:1
     
    04:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs vyjeli z napadání Zachy a Marcera. Caufield rozdal puk na Rema Pitlicka a ten zleva předal puk do pravého kruhu, odkud se k bližší tyči trefil NICK SUZUKI. Asistence: Rem Pitlick, Cole Caufield.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 8. Tatar (Mercer, Severson), 35. Greer (M. McLeod, Graves), 42. Ty Smith (N. Hischier, Bratt), 51. Bratt (N. Hischier, Tatar) – 5. Suzuki (R. Pitlick, Caufield), 7. Evans (Schueneman, M. Hoffman), 14. Caufield (Suzuki), 37. Armia (Ch. Wideman, B. Gallagher), 42. Ch. Wideman (Clague, Dvorak), 42. Dvorak (Ch. Wideman, Clague), 54. Clague (B. Gallagher, Dvorak)


    New Jersey Devils: A. Hammond (42. Daws) – Severson (A), Siegenthaler, D. Hamilton (A), Graves, P. K. Subban, Ty Smith – Bratt, N. Hischier (C), Šarangovič – Mercer, Zacha, Tatar – Zetterlund, J. Boqvist, Kuokkanen – A. Johnsson, M. McLeod, Greer.
    Trenér: Lindy Ruff

    Montreal Canadiens: J. Allen (Montembeault) – D. Savard, Clague, A. Romanov, Edmundson (A), Ch. Wideman, Schueneman – R. Pitlick, Suzuki (A), Caufield – Josh Anderson, Evans, M. Hoffman – Armia, Dvorak, T. Pitlick – B. Gallagher (A), Poehling, J. Ylönen.
    Trenér: Martin St. Louis

    Rozhodčí: Halkidis, Rooney – Alphonso, Nansen

    Diváci: 10 435
    bahis siteleri