Nashville – Florida 1:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | Detroit – Columbus 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:5 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 6:1 (kon.)
Edmonton – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Boston 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 3:2 (po pr.)
Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:1 (2:0, 4:1, 0:0)
New York Islanders
Neděle 10.04.2022, 02:07 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:29
    Bude se vylučovat, na trestnou lavici usedá Colton Parayko, který před vlastní klecí trefil vysokou holí do tváře Anderse Leeho.
     
    44:36
    Jordan Kyrou se hnal se dvěma spoluhráči do situace tři na jednoho, nechtěl hamounit a přihrával, jeho pas však přes dobře postaveného Granta Huttona neprošel. Následně se bude vylučovat na straně Islanders, Oliver Wahlstrom sevřel kotouč v ruce, což se nesmí.
     
    25:41
    A navíc bude hrát St. Louis ještě přesilovku, protože si trenér Trotz vzal výzvu, která ovšem nebyla úspěšná. Islanders tak dostanou trest za zdržování hry. Ten odsedí Martin.
     
    14:27
    Následně bude hrát St. Louis ještě přesilovku, protože Ross Johnston dal na buly několik ostrých krosčeků do ramene Alexeje Toropčenka.
     
    09:41
    Colton Parayko vystřelil z pravé strany od modré čáry, jenže jeho ránu sráží do rohu Anders Lee a následně došlo v rohu kluziště ke strkanici mezi Chárou a Perronem. Hádku začal ostrý nájezd Perrona do Cháry, ten taky dostane trest za nedovolené bránění a Islanders tak budou hrát přesilovku.
     
    05:03
    Kyrou vyrazil po pravé straně kupředu, ale svým projektilem klec New Yorku minul. Následně ho v rohu kluziště postrčil na hrazení Zdeno Chára, jenž za to fasuje dvě trestné minuty. Kyrou mizí do kabin, slovenský zadák odsedí trest za nedovolené bránění.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 15. Leddy (R. Thomas, Tarasenko), 18. Tarasenko (Parayko, R. Thomas), 25. Faulk (Saad, Perron), 26. Faulk (Kyrou, I. Barbašev), 37. I. Barbašev (Kyrou, Faulk), 40. R. Thomas (Tarasenko, Bučněvič) – 39. G. Hutton (Nelson)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Parayko, M. Scandella, Faulk, Leddy, Bortuzzo, C. Rosén – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučněvič – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Toropčenko, B. Schenn (A), I. Barbašev – N. Walker, L. Brown, Kyrou.
    Trenér: Craig Berube.

    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Dobson, Chára, Pulock, Pelech, Greene, G. Hutton – Beauvillier, Nelson (A), A. Lee (C) – Palmieri, Pageau, Bailey (A) – Wahlstrom, Barzal, Ross Johnston – Parise, M. Martin, Andreoff.
    Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Kozari, L´Ecuyer – Murray, Baker.

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri