Nashville – Florida 1:4 (kon.) | Toronto – Montreal 3:2 (kon.) | Detroit – Columbus 4:5 (po pr.)
NY Rangers – Ottawa 5:1 (kon.) | Seattle – Calgary 1:4 (kon.) | Philadelphia – Anaheim 3:5 (kon.)
St. Louis – NY Islanders 6:1 (kon.) | Vancouver – San Jose 4:2 (kon.) | Vegas – Arizona 6:1 (kon.)
Edmonton – Colorado 1:2 (0:1 po s.n.) | Washington – Boston 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Nashville 3:2 (po pr.)
Minnesota – Los Angeles 6:3 (kon.) | Tampa – Buffalo 5:0 (kon.)
konec
St. Louis Blues
6:1 (2:0, 4:1, 0:0)
New York Islanders
Neděle 10.04.2022, 02:07 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:21 Robert THOMAS - 6:1
     
    39:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Během minuty je tu odpověď St. Louis! Vladimir Tarasenko přihrál z pravé strany na levý kruh, odkud vypálil ROBERT THOMAS dostatečně pohotově, Semjon Varlamov se proti jeho zakončení nestihl přesunout a kotouč tak na přední tyči zamířil do sítě! Blues tak znovu vedou o pět branek, tentokrát 6:1! Asistence: Vladimir Tarasenko, Pavel Bučněvič.
    38:41 Grant HUTTON - 5:1
     
    38:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders snižují na 1:5! Brock Nelson nahrál kotouč na modrou čáru, odkud tvrdě vystřelil GRANT HUTTON, na jehož ránu Jordan Binnington nejspíš přes dvojici hráčů před sebou pořádně neviděl a ta tak skončila v jeho síti! New York však stále prohrává o čtyři branky! Asistence: Brock Nelson.
    36:57 Ivan BARBAŠEV - 5:0
     
    36:57
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    To je gól! Blues dávají Islanders bůra! Jordan Kyrou šel od půlky hřiště sám na klec Islanders, forhendovou kličkou poslal kotouč o tyčku pod bruslí Varlamova na brankovou čáru. Situaci dojel IVAN BARBAŠEV, jenž dostrčil puk do sítě New Yorku a St. Louis tak vede již 5:0! Asistence: Jordan Kyrou, Justin Faulk.
    25:41 Justin FAULK - 4:0
     
    25:41
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis přidává během dvou minut druhý gól! Bluesmani šli nyní do situace tři na jednoho! Jordan Kyrou na levém křídle vypálil přízemní projektil, Semjon Varlamov jeho pokus vykopl, jenže přímo na hůl JUSTINA FAULKA, jenž tak z dorážky dává druhý gól během krátké chvíle a ještě zvýrazňuje vedení Modrásků, kteří vedou již 4:0! Asistence: Jordan Kyrou, Ivan Barbašev.
    24:05 Justin FAULK - 3:0
     
    24:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis vede již 3:0! Blues opět vytvořili závar před Varlamovem, kotouč se dostal do rohu hrací plochy, odkud precizní přihrávkou našel Brandon Saad na vrcholu kruhů JUSTINA FAULKA, jehož přesnou tvrdou ránu k levé tyči Varlamov neviděl přes chumel hráčů před sebou a ta tak skončila v jeho síti! Modrásci mají již výrazný náskok! Asistence: Brandon Saad, David Perron.
    17:10 Vladimir TARASENKO - 2:0
     
    17:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis vede již 2:0! Blues nyní vytvořili pěkný závar v pásmu Islanders. Colton Parayko dostal puk na pravou stranu k modré čáře a vypálil. Semjon Varlamov jeho pokus vyrazil, jenže s dorážkou byl na brankovišti připraven VLADIMIR TARASENKO, který bleskově dopravil touš do sítě New Yorku! Modrásci zdvojnásobují své vedení! Asistence: Colton Parayko, Robert Thomas.
    14:21 Nick LEDDY - 1:0
     
    14:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    St. Louis otevírá skóre utkání, ačkoliv dosud měli převahu spíš Islanders! Robert Thomas měl kotouč na pravém kruhu, výstavním pasem našel na vrcholu toho levého NICKA LEDDYHO, jenž se parádní ranou do bližšího horního růžku trefuje do sítě celku, ve kterém hrozně dlouho působil! Určitě zvláštní okamžik pro tohoto borce! Blues díky jeho trefě vedou 1:0! Asistence: Robert Thomas, Vladimir Tarasenko.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 15. Leddy (R. Thomas, Tarasenko), 18. Tarasenko (Parayko, R. Thomas), 25. Faulk (Saad, Perron), 26. Faulk (Kyrou, I. Barbašev), 37. I. Barbašev (Kyrou, Faulk), 40. R. Thomas (Tarasenko, Bučněvič) – 39. G. Hutton (Nelson)


    St. Louis Blues: Binnington (Husso) – Parayko, M. Scandella, Faulk, Leddy, Bortuzzo, C. Rosén – Tarasenko (A), R. Thomas, Bučněvič – Perron, R. O'Reilly (C), Saad – Toropčenko, B. Schenn (A), I. Barbašev – N. Walker, L. Brown, Kyrou.
    Trenér: Craig Berube.

    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Dobson, Chára, Pulock, Pelech, Greene, G. Hutton – Beauvillier, Nelson (A), A. Lee (C) – Palmieri, Pageau, Bailey (A) – Wahlstrom, Barzal, Ross Johnston – Parise, M. Martin, Andreoff.
    Trenér: Barry Trotz.

    Rozhodčí: Kozari, L´Ecuyer – Murray, Baker.

    Diváci: 18 096
    bahis siteleri