Tottenham – Brighton 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – Norwich 3:2 (kon.) | Southampton – Arsenal 1:0 (kon.)
Watford – Brentford 1:2 (kon.)
konec
Manchester United
3:2 (2:1)
Norwich City
Sobota 16.04.2022, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:6. (17:55:36)
     
    Je konec! Manchester United zvládl duel s posledním Norwichem a vítězí 3:2. United vlétli do souboje jako velká voda a už v sedmé minutě po chybě hostující defenzivy otevřel skóre hvězdný Cristiano Ronaldo. Stejný hráč se navíc prosadil ve 32. minutě po rohovém kopu. Hosté ale snížili v nastavení, když se z ojedinělé šance trefil Kieran Dowell. Krátce po změně stran navíc vyrovnal Pukki. Domácí se poté směrem vpřed trápili, ale rozhodující zásah obstaral z přímého kopu Ronaldo, který se díky hattricku stal hrdinou Manchesteru United.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Juan Mata ještě po odvážném průniku zakončil z hranice velkého vápna, ale jeho dělovka levačkou skončila blokem prvního obránce.
     
    90+3
    Ronaldo na levé straně zakombinoval s Dalotem a hráči United následně přenesli hru na pravou stranu. Norwich se ne a ne dostat k míči.
     
    90+2
    Domácí už opět hrají s míčem na kopačkách na polovině soupeře a nechtějí balón půjčit Norwichi. Defenziva hostů je pozorná.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    David de Gea nyní rozhodně nespěchal s rozehrávkou a nasbíral pro domácí celek cenné sekundy k dobru.
     
    89
    Elanga potáhl míč vpřed po pravé straně, ale na polovině Norwiche se otočil a uklidnil rozehrávku. Domácí si dávají pozor na mezírky v obraně.
     
    88
    Dalot vhazoval na levé straně, jenže jeho pobídka skončila na hlavě obránce ve žlutém dresu Norwiche. Hosté okamžitě otáčejí směr hry.
     
    87
    Norwichi už moc času na vstřelení vyrovnávací branky nezbývá. Domácí Manchester United navíc soupeře v posledních minutách nepouští do útoku.
     
    86
    Rashford chtěl přihrávkou do vápna najít Juana Matu, jenže malý Španěl se nechal předskočit jedním ze stoperů ve žlutém dresu.
     
    85
    Marcus Rashford zbytečně fauloval na vlastní polovině a nabídl Norwichi rozehrávku. Hosté se postarali o bleskovou kombinaci.
     
    84
    Střídající Jonathan Rowe chtěl rozběhnout Pukkiho, ale zadáci United si akci pohlídali a nechali míč propadnout do zámezí.
     
    83
    Ronaldo si naváděl míč do dalšího zakončení, ale jeho technickou obalovačku zastavil vystupující zadák.
     
    82
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Pierre Lees-Melou, přichází Jonathan Rowe.
     
    82
    Rashford dostal prostor na pravé straně a vymyslel střílený centr. Jeden z obránců Norwiche jeho pobídku tečoval na rohový kop.
     
    81
    Diogo Dalot přenesl hru na pravou stranu, kde byl Anthony Elanga. Švédský mladík dostal míč do vápna, ale Mata už měl z úhlu těžkou pozici.
     
    80
    Hostující Norwich po obdržení třetí branky okamžitě zvýšil aktivitu a tlačí se do ofenzivy. Čeká nás dramatická koncovka dnešního souboje.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. Ronaldo (Elanga), 32. Ronaldo (Telles), 76. Ronaldo – 45+1. Dowell (Pukki), 52. Pukki (Dowell)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 9:4. Střely mimo: 5:7. Rohy: 6:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 7:6.
    Manchester United: de Gea – Dalot, Lindelöf, Maguire, Telles (74. Mata) – P. Pogba (74. Rashford) – Sancho, B. Fernandes, Lingard (63. N. Matić), Elanga – Ronaldo.
    Náhradníci: D. Henderson – E. Bailly, P. Jones, Mata, N. Matić, Rashford, Wan-Bissaka, Medžbrí, Garnacho.

    Norwich City: Krul – Byram, G. Hanley, B. Gibson, D. Giannoulis – McLean (73. Gilmour), Normann – Dowell (73. Płacheta), Lees-Melou (82. Rowe), Rašica – Pukki.
    Náhradníci: Gunn – M. Aarons, Gilmour, Płacheta, Rowe, Rupp, Sörensen, Tzolis, Zimmermann.
    bahis siteleri