Granada – Levante 1:4 (kon.) | Atlético – Espanyol 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Celta Vigo 0:2 (kon.)
Sevilla – Real Madrid 2:3 (kon.)
konec
Sevilla FC
2:3 (2:0)
Real Madrid
Neděle 17.04.2022, 21:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+9
    Tak ještě zdržení, protože Joan Jordán nakopl Mariana Díaze, který tedy rozhodně nestál tři metry od míče. Toho si byl vědom i Cuadra, útočníkovi udělil žlutou kartu.
     
    90+6
    V pořadí šestým hráčem potrestaným žlutou kartou se stal německý středopolař Toni Kroos. V blízkosti polovině hřiště nedovoleně přerušil slibně se rozvíjející brejk domácích.
     
    90+5
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Karim Benzema, přichází Mariano Díaz.
     
    90+2
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Dlouho se střelecky trápil, leč nakonec je znovu hlavním hrdinou! Řeč je samozřejmě o KARIMU BENZEMOVI. Nejlepší střelec soutěže si na malém vápně našel mezi třemi protihráči prostor ke střele a balón procedil za záda Bunúa. Pochvalu zaslouží i asistující Rodrygo, křídelník se krásně uvolnil kolem Augustinssona a přihrávce pod sebe taktéž těžko něco vytknout.
     
    83
    Za protesty obdržel žlutou kartu Óliver Torres. Mylně se domníval, že byl při akce předcházející gólu faulován, sám pádu naopak hodně přidal a žlutou mohl dostat klidně už za simulování.
     
    82
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Tenhle gól už bude platit, o tom není pochyb! Z rohu ještě nezapršelo, nicméně útok bílého baletu pokračoval a Carvajal zprava vymyslel dokonalou střílenou nahrávku na NACHA FERNÁNDEZE, který po pár vteřinách na hrací ploše rozvlnil síť přízemní ránou k levé tyči.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Lucas Vázquez, přichází Nacho Fernández.
     
    81
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Marco Asensio.
     
    80
    Žlutou kartu obdržel Diego Carlos. Ve vzdušném souboji s Rodrygem si pomohl loktem, kterým brazilského soka smolně trefil do obličeje.
     
    78
    Za postranní čárou čeká na vystřídání Nacho Fernández a po oznámení, že vyrovnávací trefa neplatí, se tak rozohnil, že vyfasoval žlutou kartu ještě před nástupem na trávník.
     
    78
    A gól neplatí! Bývá pravidlem, že pokud už se rozhodčí jde podívat na opakovačky, dojde ke změně verdiktu. V tomto případě tomu tak nebylo, Cuadra si stojí za tím, že Vinícius Júnior hrál rukou.
     
    74
    Z vyrovnávací trefy už se radoval Vinícius Júnior, leč arbitr Cuadra mu radost okamžitě zkazil. Ale co je důvodem? Vázquez určitě v ofsajdu nestál a střelec gólu si zpracovával míč spíše ramenem, než-li rukou.
     
    73
    Rafa Mir měl na hlavě gól, který by výrazně přiblížil Sevillu zisku tří bodů. Po skvostném centru Torrese zleva hlavičkoval úplně osamocený, ale této situace nevyužil a vysoko přestřelil!
     
    72
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Érik Lamela, přichází Lucas Ocampos.
     
    62
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Jesús Manuel Corona, přichází Ludwig Augustinsson.
     
    62
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Marcos Acuňa, přichází Nemanja Gudelj.
     
    50
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Další příležitost Realu končí gólem, zápas se pěkně dramatizuje! Carvajal si na levé straně šestnáctky vyměnil míč s Viníciusem Júniorem, aby následně stříleným pasem oslovil na malém vápně číhajícího RODRYGA, Brazilec zvedl míč nad klečícího Bunúa. Kouč Ancelotti měl při střídání šťastnou ruku.
     
    48
    Karim Benzema zůstává střelecky naprázdno! Do vápna mu poslal nahrávku Modrić a francouzský forvard byl rázem ve velké šanci, ne příliš dobře umístěnou střelu k pravé tyčce ovšem Bunú zvládl vyrazit do bezpečí.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Rodrygo.
     
    46
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Óliver Torres.
     
    41
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Rafa Mir.
     
    39
    Anthony Martial střet odnesl zraněním zadního stehenního svalu, které mu neumožní nadále pokračovat ve hře. V průběhu jeho ošetřování zlostí praštil flaškou s vodou o zem v blízkosti Cuadry, ten sáhl pro žlutou kartu.
     
    31
    O krok později přiběhl do souboje Eduardo Camavinga. Ve skluzu situaci nezachránil, naopak k zemi tvrdě sestřelil Jordána a vysloužil si za odměnu kartónek žluté barvy.
     
    25
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Znovu nejistý Militao, Sevilla opět trestala! Brazilský stoper nezachytil pohyb Corony, a protože nechtěl faulovat, tak jej pustil do tutovky. Domácí křídelník před vyběhnuvším Courtoisem zvládl píchnout balón k ÉRIKU LAMELOVI, na nějž již čekal snadný úkol, a sice poslat kulatý nesmysl do odkryté poloviny brány.
     
    21
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Je to gól! K exekuci volného přímého kopu se postavil IVAN RAKITIĆ, jenž balón netrefil ideálně, ale využil obrovské chyby madridské zdi, v níž nepochopitelně uhnul do levé strany Militao. A právě mezerou po Brazilcově zkratu míč proletěl až do sítě, překvapený Courtois jen bezmocně rozhodil rukama.
     
    9
    Joan Jordán s hlavou nahoře našel středem hřiště Anthonyho Martiala, jenž se na hranici šestnáctky dostal ke střele, přes nohu Militaa nasměroval balón těsně vedle pravé tyče!

    Milan Huppert

    Branky: 21. Rakitić, 25. Lamela (J. M. Corona) – 50. Rodrygo (Carvajal), 82. Nacho Fernández (Carvajal), 90+2. Benzema (Rodrygo)

    Karty:   39. Martial (SEV), 80. Diego Carlos (SEV), 83. Ó. Torres (SEV) – 31. Camavinga (REA), 78. Nacho Fernández (REA), 90+6. Kroos (REA), 90+9. M. Díaz (REA)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 4:5. Rohy: 0:3. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 11:9.
    Sevilla FC: Búnú – Navas (C), Koundé, Diego Carlos, Acuňa (62. Gudelj) – Jordán, Rakitić, A. Gómez (46. Ó. Torres) – Lamela (72. Ocampos), Martial (41. Mir), J. M. Corona (62. Augustinsson).
    Náhradníci: Díaz, Dmitrović – Augustinsson, Delaney, Munír, Nasírí, Gudelj, Mir, G. Montiel, Ocampos, Salas, Ó. Torres.

    Trenér: Julen Lopetegui

    Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Alaba, L. Vázquez (81. Nacho Fernández) – Kroos, Camavinga (46. Rodrygo), Modrić (81. Asensio) – Valverde, Benzema (C) (90+5. M. Díaz), Vinícius Júnior.
    Náhradníci: Lunin, Piňeiro – Asensio, Bale, M. Díaz, Nacho Fernández, Isco, Marín, Rodrygo.

    Trenér: Carlo Ancelotti

    Rozhodčí: Cuadra – De Francisco, López
    bahis siteleri