Mexiko – Belgie 1:6 (kon.) | Bulharsko – Belgie 0:11 (kon.)
konec
Bulharsko
0:11 (0:3, 0:3, 0:5)
Belgie
Čtvrtek 21.04.2022, 20:00 • Laugardalur Arena, Reykjavík • Mistrovství světa - II. B Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:52 Andy KOLODZIEJCZYK - 0:11
     
    59:52
    Belgie právě vstřelila branku!
    Gólovou belgickou nadílku uzavírá ANDY KOLODZIEJCZYK. Pětadvacetileté pravé křídlo skórovalo z podobné pozice, jako před malou chvílí Coolen, i on uspěl křižnou střelou v prostoru u pravé tyčky bulharské svatyně. Bez asistence.
    59:20 Ben COOLEN - 0:10
     
    59:20
    Belgie právě vstřelila branku!
    Desítka padla! Parádní individuální akcí se prezentoval Boni, který ze středního pásma projel od levého k pravému mantinelu až za bulharskou bránu. Zvládl i finálku, k pravé tyčce nahrál BENU COOLENOVI a ten křižnou střelou propasíroval kotouč do sítě. Asistence: Lucas Boni a Jef van den Bosch.
     
    57:36
    V obranném pásmu u pravého mantinelu fauloval Janaki Gatčev. Jednomu z pronikajících konkurentů přesekl hokejku, Belgie má šanci zaznamenat dvouciferný počet branek.
    56:42 Alec JAMES - 0:9
     
    56:42
    Belgie právě vstřelila branku!
    Dlouhá početní převaha pěti proti třem nakonec přeci jenom je využitá. Postaral se o to ALEC JAMES, když si na modré vyměnil hrací předmět s Nevenem, popojel si blíže bráně a zprava vypálil příklepem na zadní tyč. Karabadjakov byl bez šance, přes clonícího protihráče nic neviděl. Asistence: Frank Neven a Ben Coolen.
     
    55:02
    Zbytečné dvě minuty pro Miroslava Vasileva, který posílá spoluhráče do čtyř přílišným otálením při vhazování. Rozhodčímu pohárek trpělivosti přetekl a bulharského centra vyloučil.
    52:36 Ben COOLEN - 0:8
     
    52:36
    Belgie právě vstřelila branku!
    Favorit zapisuje do statistik třetí proměněnou přesilovou hru v gól. Mezi kruhy zůstal úplně nepokrytý BEN COOLEN, jemuž sice zakončení nevyšlo, leč puk jedoucí po ledě Karabadjakova evidentně překvapil a gólman jej nedokázal udržet před brankovou čárou. Asistence: Alec James a Frank Neven.
     
    51:08
    Opět vyloučení a znovu na bulharské straně. Krosček Tomislava Georgieva nezůstal bez povšimnutí, hlavní arbitr Korte okamžitě zvedl pravici.
     
    47:16
    Rozhodčí potřebovali poradu, aby se nakonec shodli, že vyloučí bulharského gólmana Andreu Karabadjakova, jeho vyhození cestou mimo kluziště netečovalo plexisklo. Trest odpyká Dan Georgiev.
    44:32 de CEUSTER - 0:7
     
    44:32
    Belgie právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace přináší sedmý belgický gól. V rychlém sledu se od Coolena přes Gorise dostal kus černé gumy až k JACQUESI DE CEUSTEROVI, člen elitní formace u levé tyčky soupeřovy svatyně zdárně zvedl puk nad lapačku Karabadjakova. Asistence: Emiel Goris a Ben Coolen.
     
    40:01
    Do třetí třetiny poslal bulharský trenér Velev gólmanskou dvojku Andreu Karabadjakova. Dimitar Dimitrov inkasoval šest branek a podle všeho už toho má dost.
    38:04 Lowie CUYLAERTS - 0:6
     
    38:04
    Belgie právě vstřelila branku!
    Pokračuje navyšování náskoku. Od modré čáry vypálil z otočky LOWIE CUYLAERTS a pro Dimitrova by nejspíše střela nebyla vůbec nebezpečná, kdyby před ním nestal jiný protihráč, přes nějž brankář nic neviděl, touš mu do sítě proletěl vedle pravé ruky. Asistence: Jacques de Ceuster a Ben Coolen.
    31:52 Yoren DE SMET - 0:5
     
    31:52
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané využili druhou přesilovou hru v utkání a završili populárního "bůra". Protože měl dost volného prostoru, tak YOREN DE SMET vypálil z pravého kruhu příklepem a brankáři puk propadl výstrojí za brankovou čáru. Asistence: Emiel Goris a Bryan Henry.
     
    30:18
    Jen co skončila přesilovka Bulharska, začíná třetí belgická. Fauloval Konstantin Dikov, jenž nezachytil pohyb Coolena, i on si vypomohl nedovoleným bráněním.
     
    28:17
    Zbytečný prohřešek vyrobil ve střední třetině Jordan Paulus. Belgický zadák se nechal školácky předskočit Veselinem Dikovem, nebezpečí hasil jen za cenu trestu za nedovoleného bránění.
    26:39 Yoren DE SMET - 0:4
     
    26:39
    Belgie právě vstřelila branku!
    Svěřenci kouče van Iersela přidávají další kousek do sbírky. Verelst na sebe natáhl dva protihráče a bekhendovou nahrávkou uvolnil v levém kruhu YORENA DE SMETA, který zacílil nechytatelně nad Dimitrovovo levé rameno. Asistence: Sam Verelst.
    19:55 Bryan HENRY - 0:3
     
    19:55
    Belgie právě vstřelila branku!
    Gól do šatny je možná tím rozhodujícím zásahem do bulharského vazu. Verelst zprava přenesl hru do levého kruhu na Bogaertse. Ofenzivu podpořivší obránce nezazmatkoval a ještě celou akci vyšperkoval pasem před bránu na BRYANA HENRYHO, šestadvacetiletý křídelník před Dimitrovem šikovně píchl do kotouče a mohl se společně se spoluhráči začít radovat. Asistence: Brent Bogaerts a Sam Verelst.
     
    17:30
    První přesilovku Belgie využila, jak si povede ve druhém případě? Menší dvouminutový trest vyfasoval Konstantin Dikov za nesportovní chování směrem k rozhodčím, na trestnou lavici se mu viditelně moc nechtělo.
     
    13:13
    Bulhaři mají možnost vrátit se na kontakt v přesilové hře. Menší dvouminutový trest vyfasoval Lucas Boni, na obranné modré podrazil rozjetého Atanasova.
    12:38 Frank NEVEN - 0:2
     
    12:38
    Belgie právě vstřelila branku!
    Belgičané početní převahu přetavili v gól a disponují dvoubrankovým náskokem. Coolen najel do levého kruhu, odkud naznačil střelu, aby nakonec zadovkou posunul puk na FRANKA NEVENA, jehož pokus ztečoval mimo dosah gólmana jeden z bránících hokejistů. Asistence: Ben Coolen a Dries Blockx.
     
    11:02
    První přesilovou hru střetnutí si zahraje Belgie. Před vlastní brankou se krosčekem provinil Veselin Dikov, jednoho z protihráčů sestřelil k zemi přímo před zraky rozhodčího.
    06:11 Alec JAMES - 0:1
     
    06:11
    Belgie právě vstřelila branku!
    Favorit se ujímá vedení na počátku sedmé minuty! Bulharský obránce chtěl vyhodit, jenže kotouč úplně minul. Této skutečnosti využil Versin, jenž rychle zkontroloval situaci a v pravém kruhu vybídl k zakončení ALECA JAMESE, za ránou z první ke vzdálenější tyči se Dimitrov natahoval marně. Asistence: Jeffie Versin.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 7. James (Versin), 13. Neven (Coolen, Blockx), 20. Henry (Bogaerts, Verelst), 27. de Smet (Verelst), 32. de Smet (Goris, Henry), 39. Cuylaerts (de Ceuster, Coolen), 45. de Ceuster (Goris, Coolen), 53. Coolen (James, Neven), 57. James (Neven, Coolen), 60. Coolen (Boni, van den Bosch), 60. Kolodziejczyk


    Bulharsko: Dimitrov (41. Karabadjakov) – Gatčev, K. Dikov, Rajnov, Stamenov, I. Georgiev, D. Georgiev, B. Dikov, Tomov – T. Georgiev, Vasilev, V. Dikov – Nakov, M. Nikolov, Atanasov – Gacev, Čaljov, Kožuharov – A. Nikolov.
    Trenér: Ivajlo Velev

    Belgie: Waumans (van Looveren) – Goris, Darques, Neven, Paulus, Cuylaerts, Bogaerts – de Ceuster, de Croock, Coolen – Verelst, de Smet, Henry – Versin, Blockx, James – Kolodziejczyk, Boni, van den Bosch.
    Trenér: Jeffrey van Iersel

    Rozhodčí: Korte – Gerth, Gunnarsson

    Diváci: 37
    bahis siteleri