Teplice – Jablonec 0:1 (kon.) | Zlín – Bohemians 1905 1:4 (kon.) | Pardubice – Karviná 2:0 (kon.)
konec
FK Teplice
0:1 (0:1)
FK Jablonec
Sobota 07.05.2022, 16:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • FORTUNA:LIGA - Skupina o záchranu • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Další žlutou kartu uviděl Václav Pilař (Jablonec), který odmítl odevzdat míč soupeři.
     
    89
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Miloš Kratochvíl, přichází Dominik Pleštil.
     
    84
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Ngosa Nsunzu, přichází Dejan Boljevič.
     
    81
    Nedovolené zákroky v závěru zápasu přibývají, tentokrát standardní situaci rozehrával Jablonec. Na centr naskakoval na hranici malého vápna osamocený Jakub Martinec, ale nedoskočil na míč ideálně a zamířil mimo prostor branky.
     
    75
    Odpoledne zahozených šancí pokračuje, tentokrát dobrou situaci zahazují Teplice! Patrik Žitný přihrával na střed hranice vápna, odkud Filip Žák zamířil podél Hanuše, ale také těsně vedle pravé tyče!
     
    74
    Pas letěl před branku, kde si Davis Ikaunieks posadil na zadek Jana Shejbala. Lotyšský útočník už byl před Tomášem Grigarem, kterého trefil do nohy! Aby Jablonec nemrzely velké zahozené příležitosti!
     
    71
    Dalším potrestaným hráčem zápasu je Alois Hyčka (Teplice), jemuž byl odpískaný faul, ale následně si ještě pustil pusu na špacír.
     
    70
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Michal Černák, přichází Václav Pilař.
    ze hřiště odchází Tomáš Malínský, přichází David Houska.
     
    65
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Jan Fortelný, přichází Patrik Žitný.
     
    64
    Michal Černák přihrával na hranici vápna, kde byl v náběhu Tomáš Malínský, jenž se snažil přehodit Tomáše Griraga, ale zamířil jen vedle pravé tyče. Na zakončovatele akce se zlobí Davis Ikaunieks, jenž by balon uklízel do prázdné brány.
     
    61
    Na levé straně vápna se nacházel Davis Ikaunieks a situaci na zadní tyči zavíral Michal Černák, který už prostřelil Tomáše Grigara. Avšak na brankové čáře ještě zůstal Jan Shejbal, který odvrátil pohromu.
     
    59
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází David Ledecký, přichází Filip Žák.
     
    59
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Davis Ikaunieks.
    53. Ránu Kratochvíla zablokoval Tijani
     
    53
    Tomáš Malínský vnikl do pokutového území, kde vymyslel přihrávku do druhé vlny. Okamžitou střelou se prezentoval Miloš Kratochvíl, jenž dostal hodně prostoru, ale nechal vyniknout Tomáše Grigara.
    50. Silný z první mířil mimo
     
    50
    Pěkný centr před teplickou branku vyslal Miloš Kratochvíl, na jehož pas si naskočil Jan Silný. Jeho hlavička zamířila jen nad Grigarovu branku, avšak volala spíše po gólu.
    47. Černák razantní bombou nastřelil břevno
     
    47
    O průnikovou přihrávku se pokoušel Jan Fortelný, který trefil spoluhráče do zad. Jablonec otočil hru a z dálky se do balonu opřel Michal Černák, jehož pokus skončil ne břevně. Odražený balon pak zachytil Tomáš Grigar.
     
    46
    Střídání v týmu FK Teplice:
    ze hřiště odchází Tomáš Vondrášek, přichází Štěpán Chaloupek.
    45+1. Hanuš neskutečně vychytal Sejka zblízka
     
    45+1
    V nastaveném čase mohlo být vyrovnáno! Jan Fortelný poslal centr před branku a balon na zadní tyč vrátil David Ledecký. Ve vyložené situaci se ocitl Václav Sejk, který měl Hanuše blízko sebe, a tak jej trefil.
    40. Kratochvíl protáhl Grigara a po rohu ještě ošemetně hlavičkoval
     
    40
    Blížíme se ke koncovce prvního poločasu a Teplice se aktuálně nacházejí na útočné polovině, kde se faulu dopustil Tomáš Hübschman. Centrem se prezentoval Alois Hyčka, ale Sejkova hlavička nebyla dobře umístěná. Jan Hanuš zapisuje do statistik jednoduchý zákrok.
     
    38
    Na levé straně šestnáctky se nacházel Miloš Kratochvíl, který mířil na první tyčku, avšak Tomáš Grigar zasáhl. Jablonec rozehrával rohový kop a znovu Kratochvíl hrozil. Jenomže míč letěl jen do boční sítě.
    28. Vojtěch KUBISTA - 0:1
     
    28
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Centr z volného kopu sebral ve vzduchu Jan Hanuš, který dlouhým výkopem hledal Jana Silného, jenž sice prohrál hlavičkový souboj s Mohamedem Tijanim. Míč se odrazil před VOJTĚCHA KUBISTU, který své zakončení otřel o Jana Shejbala a zapsal se jako první mezi střelce zápasu.
     
    24
    K rozehrání volného kopu se postavil Michal Surzyn, jehož centr chytil Tomáš Grigar. Domácí brankář rychle vyhodil míč a po chybě Tomáše Malínského Teplice zahrozily. Na levé straně vápna se nacházel Jan Fortelný, jenž trefil do hlavy Jana Hanuše. Po míči se natahoval ještě David Ledecký, avšak jablonecká obrana zasáhl těsně před brankovou čárou!
     
    23
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Ngosa Nsunzu (Teplice), který podražením zastavil pronikajícího Vojtěcha Kubistu, jenž už mířil do vápna.
     
    12
    V pokutovém území se k balonu dostal Jan Silný, který nechal proběhnout Tomáše Vondráška a poté přišla střela k bližší tyči. Jenomže Tomáš Grigar skvěle vyběhl a zasáhl nohou.
    10. Černákova utažená střela jen těsně minula cíl
     
    10
    Mohamed Tijani sice zastavil akci soupeře, ale Daniel Trubač o balon přišel, a tak se k brance hnal Michal Černák. Jeho pumelice z hranice šestnáctky zamířila kousek od pravé tyčky.

    Michal Luxa


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 28. Kubista

    Karty:   23. Nsunzu (TEP), 71. Hyčka (TEP) – 90+1. Pilař (JAB)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 2:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:24.
    FK Teplice: Grigar (C) – Vondrášek (46. Chaloupek), Tijani, Shejbal – Hyčka, Nsunzu (84. Boljevič), Trubač, Fortelný (65. Žitný), Kodad – Ledecký (59. Žák), Sejk.
    Náhradníci: Mucha – Vobecký, M. Vachoušek.

    Trenér: Jiří Jarošík.

    FK Jablonec: Hanuš – Štěpánek, Martinec, Zelený, Surzyn – Hübschman (C) – Černák (70. Pilař), Kratochvíl (89. Pleštil), Kubista, Malínský (70. Houska) – Silný (59. Ikaunieks).
    Náhradníci: Vajner – Považanec, Smejkal.

    Trenér: Jiří Vágner.

    Rozhodčí: Marek Radina – Kamil Hájek, Dan Vodrážka

    Diváci: 3 021
    bahis siteleri