Slavia B – Motorlet 4:0 (kon.) | Admira Praha – Karlovy Vary 1:1 (kon.) | Plzeň B – Příbram B 6:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň B
6:0 (3:0)
FK Příbram B
Neděle 08.05.2022, 10:30 • Luční ulice • Česká fotbalová liga (A) • 24. kolo
Předzápasové kurzy
    83. JEDLIČKA - 6:0
     
    83
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Svého druhého gólu se ještě dočká také TOMÁŠ JEDLIČKA. Na pravém křídle měl hodně prostoru, zamířil a náramně trefil. Náhradní brankář Orijah měl být pro hostující stranu impulzem, ale vydržel jen úvod poločasu. Teď inkasuje podruhé během necelé minuty hry.
    82. ALEXANDR - 5:0
     
    82
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Chladnokrevné zakončení z penaltového puntíku k levé tyči obstaral ADAM ALEXANDR. Viktoriáni v této chvíli nadělují „bůra“ a znovu ukazují, jakou dominanci si v dnešním utkání vypracovali. Příbram musí přežít ještě deset minut fotbalového hororu.
    70. JEDLIČKA - 4:0
     
    70
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Tentokrát domácím rozehrávka od rohového praporku vyšla náramně a na přední tyči si skvěle naběhnul TOMÁŠ JEDLIČKA. Jeho neomylné zakončení skončilo v síti a Orijah tak rovněž z tohoto zápasu neodejde s čistým štítem. Rozdíl tří bodů v tabulce dnes na hřišti není vůbec znát, Viktorka je daleko lepším celkem.
    34. GASZCZYK - 3:0
     
    34
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Teď už to ale Milanu Krůtovi vyšlo. Přebral balon na hranici šestnáctky a krátkým centrem dokázal najít PAVLA GASZCZYKA. Ten trefil volej přesně k pravé tyči, takže brankář Ondřej Bleha už se stihl pouze ohlédnout do strany. Viktoria vede o tři góly a o jejím vítězství už v tuto chvíli téměř nemůže být pochyb.
    10. KŘÍŽ - 2:0
     
    10
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Viktoria skvěle brání střed hřiště a Příbram je v kombinanční křeči. Hlavičku Víta Koláře dokázali před vápnem získat právě Západočeši a okamžitou ranou k pravé tyči překvapil brankáře DOMINIK KŘÍŽ. Už po 10 minutách vede Plzeň o dvě branky a sebevědomě kráčí za třemi body.
    5. KRŮTA - 1:0
     
    5
    Plzeň B právě vstřelila branku!
    Štiplavý centr Pavla Gaszczyka ještě Ondřej Bleha zvládl vyboxovat, ale pak nápor Plzně přece jen končí úvodním gólem. Z levé strany přiletěla do vápna další zásilka, kterou šikovně umístil MILAN KRŮTA. Na hlavičku z bezprostřední blízkosti už Bleha nezareagoval a zdá se, že Viktorka bude nadále diktovat tempo zápasu.

    Patrik Czepiec

    Branky: 5. Krůta, 10. Kříž, 34. Gaszczyk, 70. Jedlička, 82. Alexandr (pen.), 83. Jedlička

    Karty:   65. Lukavský (PRB)


    FC Viktoria Plzeň B: Mrózek – Fišer (K) (79. Oravec), Vach (46. Čihák), Gaszczyk, Krůta (70. Kolerus), Kodýtek, Kronus (62. Pospíšil), Žilák, Kříž (70. Jedlička), Sojka, Alexandr
    Náhradníci: Daněk – Kolerus, Pospíšil, Jedlička, Oravec, Čihák

    Trenér: Josef Parlásek

    FK Příbram B: Bleha (46. Orijah) – Schindler, Dvořák (K), Hošek (57. Cmiljanovič), Vostárek, Kolář, Budínský (71. Vott), Hájek (46. Alghamdi), Lukavský, Švestka, Vokřínek
    Náhradníci: Orijah – Cmiljanovič, Zahladko, Vott, Majid, Nedvěd, Alghamdi

    Trenér: Lukáš Růžička

    Rozhodčí: Lerch – Vokoun, Doubrava
    bahis siteleri