Plzeň – Sparta 3:0 (kon.) | Slavia – Slovácko 3:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
3:0 (3:0)
AC Sparta Praha
Neděle 08.05.2022, 16:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA - Skupina o titul • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny fotbalové fanynky a fanoušky, kteří se rozhodli si na nedělní den dopřát trochu fotbalu. Od čtyř hodin se totiž v plzeňské Doosan Aréně uskuteční 3. kolo FINÁLE FORTUNA:LIGY, ve kterém FC Viktoria Plzeň změří síly s týmem AC Sparta Praha.

    Viktoria Plzeň po třiceti kolech vyrovnala svůj bodový rekord, to když na svůj účet dokázala nashromáždil hezkých 72 bodů. Na první místo to přesto nestačilo, o jeden jediný bod byla lepší Slavia Praha. Nicméně po dvou kolech nadstavby se situace diametrálně odlišila a nyní to jsou Západočeši, kteří jsou blíže k vytouženému titulu. V prvním kole totiž Viktoria zvládla tuhou bitvu se Slováckem, když zvítězila 3:1, zatímco sešívaní senzačně padli s Hradcem Králové 3:4. Minulý víkend se proti sobě dva aspiranti na titul utkali ve vzájemném souboji. Hrálo se v pražském Edenu a po bláznivé koncovce, kdy obě mužstva v nastaveném čase proměnila penaltu, se zrodila remíza 1:1, která drží Plzeň stále na první místě, dva body před svým rivalem. Viktorka tak má vše ve svých rukou, když zbývající tři zápasy vyhraje, tak bude mistrem. První krok může udělat již dnes, kdy ve šlágru kola hostí pražskou Spartu.

    Sparta Praha po třiceti kolech skončila na třetím místě, na svého rivala z hlavního města ztratila družina Pavla Vrby hned sedm bodů, za Plzní zaostala o bodů šest. Sparta sice má ještě teoretickou šanci na titul, avšak na Plzeň nadále ztrácí tři kola před koncem šest bodů a při rovnosti bodů rozhoduje postavení po základní části, které hraje proti ní. Pražané začali nadstavbu dobře, na svém stadionu porazili Baník Ostrava 3:1, jenomže v následujícím kole, opět na svém stadionu, jen remizovali s Hradcem Králové 1:1. Sparta se tak začala soustředit pouze na pohár, ve kterém je ve finále. Utkání o cennou trofej se proti Slovácku mělo odehrát ve středu na stadionu v Uherském Hradišti, jenomže kvůli silné bouřce se zápas uskuteční až 18. května, tudíž až po konci nadstavbové části.

    Obě mužstva se prosti sobě letos utkala. Nejprve se hrálo na podzim na západě Čech a Viktorka zvítězila 3:2. I odvetu měli červenomodří skvěle rozehranou. Viktoria vedla 2:0, avšak v závěru o vítězství přišla a utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

    Dámy a pánové, pohodlně se usaďte a užijte si náš onlajn přenos. Tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Řezník, Santos, Hejda (C), Havel – Bucha, Kalvach – Kopic, Sýkora, Mosquera – Beauguel.
    Náhradníci: Hruška – Pernica, Trusa, Chorý, Čermák, Šulc, Holík.
    Trenér: Michal Bílek.

    AC Sparta Praha: Heča – Wiesner, Vitík, Hancko, Höjer – Pešek, Sáček, Krejčí ml., Dočkal (C), Hložek – Čvančara.
    Náhradníci: Holec – Pavelka, Krejčí st., Minčev, Haraslín, Karabec, Suchomel.
    Trenér: Pavel Vrba.

    Rozhodčí: Černý – Caletka, Paták.
     
    Rozcvička obou týmů už je minulostí, Doosan aréna se mezitím hezky zaplňuje, dneska bude podle předpokladů vyprodáno.
     
    Fanoušci Plzně ukázali transparent Františka Plasse, který bohužel v týdnu zemřel. Čest jeho památce!
     
    Obě mužstva již nastupují na hrací plochu, samotné utkání začne za malou chvilku. Nechme se překvapit, co nám aktéři dnešního duelu předvedou.
     
    Před samotným duelem ještě proběhla minuta ticha za právě zmíněného Františka Plasse.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop měli na starosti hosté z hlavního města, kteří v prvním poločase budou útočit zleva doprava.
     
    1
    Hosté podnikli rychlý nákop směrem dopředu, avšak hlavičkový souboj vyhrál domácí stoper Eduardo Santos, který míč přiťukl svému brankáři. Staněk vzápětí ihned rozehrál balon zpět do hry.
     
    2
    Zákroky na obou stranách, avšak ani jeden nebyl zapískaný, což se vůbec nelíbí Bořku Dočkalovi, který u hlavního rozhodčího vehementně protestuje.
     
    3
    Plzeň se opět velmi dobře ubránila nátlaku pražského celku, malou domů Kalvach míč opět vrátil až na svého brankáře.
     
    4
    První minuty se odehrávají víceméně jen ve středu pole, kde probíhá velká bitva o balon. Brankáři zatím bez jakékoliv práce.
     
    4
    Na konci čtvrté minuty Kalvach z jedničky poslal balon rovnou do pokutového území, výsledkem je první rohový kop v zápase.
     
    5
    Balon mířil na zadní tyč, tam ovšem nikdo z domácích hráčů nebyl. Míč si přesto posléze zpracoval Jan Kopic, který si balon navedl následně na střed hřiště, svou ránu ale poslal hodně vedle brány.
     
    6
    Bořek Dočkal byl na útočné polovině bleskově dohráván Pavlem Buchou a domácí středopolař nakonec i získal balon pro svůj tým, Milan Havel bude poblíž od své lavičky vhazovat.
     
    7
    Krejčí přesunul hru na Peška na pravou stranu, jehož následný centr sice zpracoval Adam Hložek, žádné nebezpečí z toho ale pro plzeňskou bránu nebylo.
     
    8
    Sýkora počkal na náběh Mosquery, který bleskově hledal Beauguela, tomu ovšem Vitík míč odrazil na další rohový kop.
     
    8
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoria jde v zápase velmi brzo do vedení. Lukáš Kalvach našel od rohového praporku přesně hlavu JEANA-DAVIDA BEAUGUELA, který se trefil hlavou přesně k pravé tyči. Pro francouzského útočníka to je sedmnáctá branka v sezóně.
    8. Jean-David BEAUGUEL - 1:0
     
    10
    Hosté vrhli po rozehrávce opět síly do útoku, leč přihrávka na pravou stranu nebyla přesná a od své branky tak bude rozehrávat míč zpět do hry Jindřich Staněk.
     
    11
    Viktoria opět v šanci. Jan Sýkora měl na levé straně spoustu prostoru k centru, ten ovšem poslal jen na hlavu Vitíka, který míč odrazil do bezpečných vod.
     
    12
    Sparta po rozehrávce drží míč na své polovině hřiště. Plzeň však perfektně napadá a hosté tak nemají ne přihrávky moc času.
     
    13
    Jhon Mosquera tvrdě zajel do soupeře u postranní čáry, hlavní rozhodčí zatím vše řeší pouze domluvou, což se opět nelíbí Dočkalovi.
     
    14
    Jan Kopic se srazil Casperem Höjerem, hostující hráč zatím zůstává ležet na trávíku, leč vypadá to, že vše bude v pořádku.
     
    15
    Plzeň rozehrála další rohový kop, opět z levé strany. Po vrácení míče zpět do ohně opět hlavičkoval Beauguel, balon byl tečovaný, tudíž Viktoria bude opět rozehrávat.
    15. Beauguelovu hlavičku vychýlil na roh Krejčí
     
    16
    Tentokrát Kalvach míč poslal míč přímo na kopačku Jana Kopice, tomu rána ale vůbec nevyšla.
     
    17
    Hancko v hlavičkovém souboji přeskočil Kopice, ovšem pro hosty z toho nic nebylo, jelikož míč posléze skončil v autu.
     
    17
    Čvančara tentokrát tvrdě zajel do Santose, hlavní rozhodčí opět netrestá kartou.
     
    18
    Začíná se přiostřovat, Pešek zajel do Havla. Hlavní rozhodčí vše viděl a pískl míč pro domácí.
     
    19
    Sparta na útočné polovině je zatím bezzubá. Viktoria skvěle napadá a hosté se vůbec nemohou prosadit. Prakticky drží míč jen na své polovině hřiště.
     
    20
    Máme za sebou dvacet minut hry, po kterých již vede Viktoria vede o jednu branku. Sparta se nyní pokusila vyrovnat po akci Hancka, který táhl akci po levé straně, avšak centr nebyl z kategorie nejpřesnějších.
     
    21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňský stadion v euforii, domácí zdvojnásobují své vedení. Jan Kopic přiťukl míč na levou stranu MILANU HAVLOVI, který s pomocí pravé tyče podruhé překonává Milana Heču.
    21. Milan HAVEL - 2:0
     
    23
    Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Bořek Dočkal).
     
    24
    Viktorka nadále lepším celkem, drží s ledovým klidem míč u svých kopaček. Sparta prakticky jen čeká, co Plzeň vymyslí.
     
    25
    Přetažený míč měl najít Mosqueru, na poslední chvíli míč zasáhl hlavou Wiesner na další rohový kop pro domácí.
     
    26
    Tak to je velká komplikace pro Viktorii. Sparta se ubránila po rohovém kopu, Pešek si předkopl balon, Pavel Bucha cosi poslední hráč hostujícího hráče podrazil a od hlavního rozhodčího dostává rovnou červenou kartu.
     
    27
    Celou situaci hlavní rozhodčí ještě konzultuje s kolegou u videa, bude verdikt platit i poté?
     
    28
    Ano je to opravdu tak. Červená karta pro Pavla Buchu potvrzená a domácí se tak budou přes hodinu hry bránit v oslabení.
     
    29
    Dokáže toho Sparta využít? Zatím hosté drží balon na útočné polovině, ale Dočkalova přihrávka nebyl vůbec přesná.
     
    30
    Mosquera počkal na náběh Lukáše Kalvacha, ten zkusil pálit ze střední vzdálenosti, leč domácí záložník trefil pouze nohy bránícího hráče.
     
    31
    Pešek neměl prostor ani čas, aby si obhodil Milana Havla. Domácí krajní bek nakonec bude vhazovat.
     
    32
    Viktoria opět perfektně napadala rozehrávku Sparta. Vitík byl zahnán od pokutového území až k přihrávce na vlastního brankáře, na což si plzeňský tým zasloužil potlesk domácího publika.
     
    33
    Tentokrát měl hostující Vitík již více prostoru k centru, jenomže ten se mu vůbec nepovedl. Jeho balon ukryl do svých rukavic neatakovaný brankář Jindřich Staněk.
     
    34
    Jhon Mosquera získal na útočné polovině na Krejčím nedovolený zákrok. Hostující hráč se zlobí, leč rukama na kolumbijského hráče opravdu sáhl.
     
    34
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečné, Plzeň v oslabení střílí třetí branku. Kalvachův centr hlavou lízl Mosquera do míst, kde byl připravený LUKÁŠ HEJDA a domácí kapitán poté bleskově míč sklepl za záda Heči.
    34. Lukáš HEJDA - 3:0
     
    36
    Sparta je po třetím úderu opařená, pokud plánovala se zápasem rychle něco udělat, tohle je pro ní rána přes čáru. Plzeňský stadion má samosebou opačný názor a na tribunách panuje naprostá spokojenost, pokud teda nejste fanouškem Sparty.
     
    37
    Michal Sáček fauloval, míč rozehraje zpět do hry plzeňský brankář Jindřich Staněk.
     
    38
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Tomáš Wiesner, přichází Lukáš Haraslín.
     
    39
    A právě střídající Haraslín se bleskově po ataku Řezníka ocitl na hrací ploše, vypadá to, ale že hostující hráč bude v pořádku.
     
    40
    U domácí střídačky se nyní začal rozcvičovat Luděk Pernica, Plzeň zřejmě brzo zareaguje na střídání Sparty.
     
    41
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Luděk Pernica.
     
    41
    A právě Luděk Pernica hned vyhrál hlavičkový souboj a první rohový kop Sparty odhlavičkoval do bezpečí.
     
    42
    Kalvach na půlicí čáře podkopl Adama Hložka, hra se začíná čím dá více kouskovat a to jsme teprve na konci prvního poločasu.
     
    43
    Nepřesný centr Sparty z levé strany. Jakub Pešek se natahoval jak mohl, přesto na kulatý nesmysl nedosáhl.
     
    44
    Milan Havel zkusil kličku na Peška, leč z této dvojice byl úspěšnější hostující záložník. Plzeň přesto bude vhazovat.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastaví nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    45+1
    Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Ladislav Krejčí ml.).
     
    45+1
    Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Jean-David Beauguel).

    Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Tomáš Čvančara).
    45+1. Emotivní strkanice, zapojil se i Vrba
     
    45+2
    Kalvach rozehrál další skvělý balon ze standardky, Heča měl plné ruce práce, aby těsně před koncem úvodní půle neinkasoval počtvrté.
    45+2. Mosquera v těsné blízkosti před Hečou hlavičkoval mimo
     
    45+3
    Jean-David Beauguel mimo hru fauloval Vitíka a akce, kterou táhl na druhé straně Jhon Mosquera tak musela být zastavena.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, který naplno patřil domácí Viktorii. Ta, přestože hraje o deseti, vede již po prvním poločase o tři branky. Skóre otevřel již v osmé minutě hlavou Beauguel a na jeho zásah nedlouho poté navázal Milan Havel. Následně dostal Pavel Bucha červenou kartu, přesto o osm minut později udeřila Plzeň potřetí. Lukáš Hejda se prosadil po standardce. Viktoria tak dělá velký krok k tomu, aby z tohoto těžkého zápasu vyválčila tři cenné body.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Casper Höjer, přichází David Pavelka.
     
    47
    Sparta na úvod druhé půle drží balon, pomohl k tomu i střídající Pavelka, avšak Plzeň se zatím skvěle brání a dostupuje hostující hráče.
     
    48
    Luděk Pernica skvěle tělem pokryl balon před Peškem, odkopávat od své branky bude Jindřich Staněk, proti kterému nešla v prvním poločase ani jedna střela.
     
    49
    Pavelka podrazil Mosqueru u levé postranní čáry. Kalvach posléze nacentroval do vápna, Pernica vyhrál hlavičkový souboj, jenomže Beauguel se ke střele již neprotlačil.
     
    50
    Hložek se dobře zapřel proti nárazu Santose, vše nakonec konči autovým vhazováním pro domácí barvy.
     
    51
    Hancko hezky nacentroval míč do vápna, Krejčí se hezky odpoutal od Pernici, avšak sám před brankářem trestuhodně netrefil balon. Staněk tak opět nemusel zasahovat.
    51. Po slibném Hanckově centru netrefil Krejčí
     
    52
    Sparta dokázala dostat míč do sítě, avšak jednalo se o jednoznačný ofsajd. Haraslínova rána skončila u kopaček Hancka, který poté prostřelil Staňka, branka ovšem nemohla být uznána.
    52. Hanckův gól zhatil ofsajd
     
    53
    Sparta nadále drží balon, velmi aktivní je především Hancko, jeho další centr si ovšem nenašel Pešek.
     
    54
    Ladislav Krejčí mladší podrazil u pravé postranní čáry Radima Řezníka a jelikož hostující hráč již jednu žlutou kartu měl, následuje automaticky červená. Síly na hřišti se tak vyrovnávají, i Sparta bude dohrávat o deseti.
     
    56
    Plzeň rozehrála rohový kop z pravé strany, Kalvach našel opět hlavičku Lukáše Hejdy, který byl sám na penaltě, bránu ovšem netrefil.
     
    57
    Jelikož obě mužstva hrají o deseti, tak Plzeň už opět vysoko napadá.
     
    58
    Milan Havel parádně uhlídal Jakuba Peška v pokutovém území, ten se sice domáhá ještě rohového kopu, rozhodnutí hlavního rozhodčího se však nemění. Odkop od plzeňské branky.
     
    59
    Adam Hložek dokázal prostrčit balon do vápna, kam si nabíhal Jakub Pešek, ten měl ale ke kulatému nesmyslu hodně daleko. Míč si tak do svých rukavic sebral brankář Staněk.
     
    59
    Střídání v týmu AC Sparta Praha:
    ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Martin Minčev.
    ze hřiště odchází Bořek Dočkal, přichází Adam Karabec.
     
    60
    Máme za sebou hodinu hry, která nabídla vskutku zajímavou podívanou. Doufejme, že zbývajících třicet minut bude velmi podobných.
     
    61
    Minčev dokoázal dokázal odcentroval, Staněk neudržel míč ve svých rukavicích, jenomže poté předvedl obdivuhodný zákrok proti hlavičce Čvančary.
    61. Staněk se roztáhl a vychytal Čvančaru
     
    62
    Domácí brankář poté zůstává ležet na hrací ploše, doufejme, že bude vše v pořádku.
     
    63
    Jindřich Staněk je připraven již pokračovat. Sparta rozehrála rohový kop a domácí brankář tak musel rychle zpět do práce, nic velkého pro jeho bránu to ovšem nebylo.
     
    64
    Jindřich Staněk ukázal v jaké chytá pohodě. Domácí brankář se neohroženě vrhl pod nohy Haraslína a bleskurychlým zákrokem zachránil domácí mužstvo.
     
    65
    Mosquerův centr byl sražený Minčevem na rohový kop.
     
    66
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Jean-David Beauguel, přichází Tomáš Chorý.
    ze hřiště odchází Jhon Mosquera, přichází Libor Holík.
     
    67
    Kalvach dvakrát rozehrál roh z levé strany, na druhý pokus našel hlavu Eduarda Santose, ten ovšem mířil nad branku.
     
    68
    Martin Minčev se uvolnil za hranou vápna, hostující hráč se rozhodl pro rychlou střelu, prostor mezi třemi tyčemi ovšem netrefil.
     
    69
    Chorý byl při rychlém brejku zastaven Hanckem, hosté se opět pokoušejí znovu ohrozit domácí branku, leč o deseti hráčích k tomu mají opět daleko.
     
    70
    Sparta to zkouší přes Pavelku, který hraje na stoperu. Ten následně předal míč na Karabce, jehož centr si ukořistil pro sebe Jindřich Staněk.
     
    71
    Tak to byla obrovská šance Viktorie! Z ničeho nic vyplaval balon u Radima Řezníka, který byl zcela sám před brankářem. Toho plzeňský obránce i překonal, leč na brankové čáře ho zastoupil David Hancko.
    71. Hancko zaskočil za Heču a zablokoval střelu Řezníka
     
    73
    Ofsajd domácího mužstva, míč se tak stěhuje zpět na hostující kopačky.
     
    74
    Čvančara si křikl o balon do vápna, leč míč nedostal podle svých představ a lopta tak opět skončila až v rukavicích brankáře Jindřicha Staňka.
     
    75
    Adam Hložek je dnes prakticky neviditelný, nutno uznat, že proti perfektní obraně to má velice těžké.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Matej Trusa.
     
    78
    Žlutá karta pro tým AC Sparta Praha (Michal Sáček).
     
    79
    Lukáš Kalvach se vyhnul Sáčkovi, ten ho poté podkopl a Plzeň tak rozehraje zajímavou standardní situaci.
     
    79
    Kalvach opět parádně poslal balon do vápna, tentokrát je ale pískán domácí útočný faul.
     
    80
    Na trávníku poté chvíli zůstával ležet domácí kapitán Lukáš Hejda, leč už je zpět na nohou a opět zaparkovaný ve své kanceláři na stoperu.
     
    81
    Milan Havel vyslal zajímavý centr do vápna, Tomáše Chorého sice přelétl, nicméně Heča nakonec musel míč kontrolovat, aby nespadl do jeho brány.
    81. Havlův přetažený centr málem zaskočil Heču
     
    83
    Adam Hložek si dělal prostor k zakončení, jeho rána z hranice pokutového území byla ovšem sražená mimo tři tyče. Následný roh Viktoria v pohodě přečkala.
    83. Hložkův zblokovaný pokus skončil na rohu
     
    84
    Pernica byl připraven na centr Minčeva a domácí stoper balon v pohodě odkopl od své branky. Sparta tlačí, nicméně k brance má zatím hodně daleko.
     
    85
    Jindřich Staněk opět kraloval ve vzdušném prostoru v Doosan Aréně. Další centr Sparty z pravé strany v pohodě ukryl do svých rukavic.
     
    86
    Plzeň pelášila do otevřené obrany, Libor Holík ovšem si s míčem dával na čas a Viktoria tak nadějný brejk nakonec ani nezakončila střelou na bránu. Přesto zůstává u balonu.
     
    87
    Tomáš Chorý si pomohl útočným faulem, což neuniklo očím hlavního rozhodčího. Nicméně hostům se čas velmi rychle krátí, dalo by se již říci, že o třech bodech je již dávno rozhodnuto.
     
    88
    Precizní Eduardo Santos vyhrál další osobní souboj u své branky a Viktoria tak rychle opět otáčí těžiště hry na druhou polovinu.
     
    89
    Plzeň drží míč na své polovině hřiště. Viktoria už se opravdu nikam hnát nemusí, ta už má dnes nahráno.
     
    89
    Chorý nakonec sprintoval do rychlého brejku, všiml si volného Kalvacha na levé straně, leč na poslední chvíli se vrátil Hancko a ten míč odrazil na rohový kop.
     
    90
    Kalvach hledal na první tyči volného Luďka Pernicu, ten ovšem míč nezasáhl dle svých představ, následně pálil z hranice vápna Lukáš Kalvach, Heča připraven ve svém brankovišti.
    90. Kalvach razantní bombou prověřil Heču
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90+2
    Zajímavá situace. Upadl rohový praporek a nikdo z aktérů na hřišti se neměl k tomu, aby ho vrátil na místo určení.
     
    90+3
    David Hancko už poněkolikáté poslal zajímavý balon do vápna, leč i tentokrát si s ním dokázal Staněk poradit a je zřejmě rozhodnuto.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Hotovo, dvacet! Plzeň poráží pražskou Spartu 3:0 a momentálně vede již o pět bodů. Slavia má ovšem večerní utkání se Slováckem k dobru a pokud by chtěla ještě pomýšlet na titul, tak musí zvítězit. Viktoria dnešním zápasem neprohrála dvacáté utkání v řadě, naposledy padla na podzim na půdě Slavie. Viktoria tak udělala velký krok k titulu, zbývají dvě kola a pokud je zvládne, příští neděli na domácí půdě bude slavit.
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:15.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, s přáním hezkého večera se s vámi z Doosan Arény loučím a příští neděli se opět budu těšit, mějte se fajn. (17:59:39)

    Jakub Štěrba

    Branky: 8. Beauguel (Kalvach), 21. Havel (Kopic), 34. Hejda (Mosquera)

    Karty:   45+1. Beauguel (PLZ) – 23. Dočkal (SPA), 45+1. Krejčí ml. (SPA), 45+1. Čvančara (SPA), 78. Sáček (SPA)   54. Krejčí ml. (SPA)   26. Bucha (PLZ)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 6:4. Rohy: 9:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:15.
    FC Viktoria Plzeň: Staněk – Řezník, Santos, Hejda (C), Havel – Bucha, Kalvach – Kopic (77. Trusa), Sýkora (41. Pernica), Mosquera (66. Holík) – Beauguel (66. Chorý).
    Náhradníci: Hruška – Čermák, Šulc.

    Trenér: Michal Bílek.

    AC Sparta Praha: Heča – Wiesner (38. Haraslín), Vitík, Hancko, Höjer (46. Pavelka) – Pešek (59. Minčev), Sáček, Krejčí ml., Dočkal (C) (59. Karabec), Hložek – Čvančara.
    Náhradníci: Holec – Krejčí st., Suchomel.

    Trenér: Pavel Vrba.

    Rozhodčí: Černý – Caletka, Paták.

    Diváci: 11389
    bahis siteleri