Kluž – Maribor 1:0 (kon.) | Basilej – CSKA Sofia 2:0 (kon.) | Twente – Fiorentina 0:0 (kon.)
Viking FK – FCSB 1:3 (kon.) | Slavia – Raków 2:0 (po pr.) | Beer Ševa – Universitatea Craiova 1:1 (4:3 po pen.)
Fehérvár – Kolín nad Rýnem 0:3 (kon.) | Viborg – West Ham 0:3 (kon.) | AIK Stockholm – Slovácko 0:1 (kon.)
Wolfsberger – Molde 0:4 (kon.) | FC Ballkani – Shkupi 1:0 (kon.) | Nice – Maccabi Tel Aviv 2:0 (po pr.)
Hamrun – Partizan Bělehrad 3:3 (kon.) | Anderlecht – Young Boys 0:1 (3:1 po pen.) | Dudelange – Lech Poznaň 1:1 (kon.)
Slovan Bratislava – Zrinjski Mostar 2:1 (6:5 po pen.) | Linfield – RFS Riga 1:1 (2:4 po pen.) | Antverpy – Başakşehir 1:3 (kon.)
Rapid – Vaduz 0:1 (kon.) | Hajduk Split – Villarreal 0:2 (kon.) | Gil Vicente – Alkmaar 1:2 (kon.)
konec
Viborg FF
0:3 (0:1)
West Ham United
Čtvrtek 25.08.2022, 19:00 • Vibor Stadion, Viborg • Evropská konferenční liga (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u posledního předkola Evropské konferenční ligy, jehož odvetné zápasy jsou na programu – společně s Evropskou ligou – tradičně ve čtvrtek. V rámci velkého množství zápasů se jeden z nich odehraje i na půdě Dánska a tým Viborg FF bude mít hodně složitou práci – z prvního zápasu na stadionu Kladivářů z West Hamu si dovezl porážku 1:3 a pokud chce aspoň teoreticky pomýšlet na postup, musí doma vyhrát alespoň o dvě branky. Utkání na stadionu ve Viborgu s kapacitou 9566 diváků startuje přesně v 19 hodin.
     
    Viborg FF:
    Dánský tým se do evropských pohárů dostal vyhraným play-off o Evropskou konferenční ligu, když v domácí soutěži vyhrál skupinu o udržení a vyzval tak pátý tým ze skupiny o titul – Aalborg. Na jeho hřišti ho porazil 3:1 na penalty, když v základní hrací době skončil zápas 1:1. V současné tabulce je tým s českým záložníkem Janem Žambůrkem na šesté pozici, když v šesti odehraných zápasech třikrát vyhrál a třikrát prohrál.

    V mezinárodních pohárech se představuje po jednadvaceti letech, naposled v sezoně 2000/2001 vypadl v ve druhém kole s Rayo Vallecanem po výsledcích 0:1 venku a 2:1 doma a tehdy ještě platilo pravidlo o větších počtech gólů vstřelených venku.

    I vinou dlouhé odmlky v evropských pohárech měl nízký koeficient a do druhého předkola Konferenční ligy šel dánský tým jako nenasazený. Ovšem litevskou Süduvu přehrál v součtu 2:0 na zápasy, přebral tak její koeficient a ve třetím předkole byl nasazený. Proti faerskému Tórshavnu vyhrál celkově 5:1 a mohl se tak těšit na play-off a bitvu s anglickým týmem.
     
    West Ham United:
    Sedmé místo a kvalifikace o Evropskou konferenční ligu. Toť byla vizitka Kladivářů v loňské sezoně a jedno z nejlepších umístění klubu za posledních mnoho let. West Hamu navíc chyběly pouhé dva body, aby se kvalifikoval přímo do Evropské ligy, jenže to by v posledním kole musel vyhrát na hřišti Brentfordu. Letošní sezonu v Premier League však Hammers začali tragicky, když prohráli všechny tři zápasy (doma s City, v Nottinghamu a doma s Brightonem), nevstřelili ani branku a se skórem 0:5 se krčí na poslední pozici tabulky.

    Jistě ne zcela dobrou náladu v týmu tak vylepšil alespoň první zápas doma v kvalifikaci o Evropskou konferenční ligu, který West Ham vyhrál 3:1 po gólech Scamaccy, Bowena a Antonia. Vítěz pohárů vítězů poháru z roku 1965 a Intertoto Cupu v ročníku 1999 určitě bude chtít navázat na loňské dobré tažení, kdy se po vítězství v základní fázi (soupeři Dinamo Záhřeb, Genk, Rapid Vídeň) dostal do play-off. V osmifinále si porazil se Sevillou, ve čtvrtfinále s Lyonem a až v semifinále padl s pozdějším vítězem z Frankfurtu v součtu 1:3 na zápasy.
     
    Vzájemné zápasy:
    Oba celky se doposud ve vzájemných utkáních nikdy nepotkaly, pomineme-li minulý týden, kdy se střetly v prvním utkání čtvrtého předkola. Jak už bylo zmíněno, West Ham vyhrál doma 3:1:

    Branky: 24. Scamacca (Cornet), 64. Bowen, 78. Antonio (Benrahma) – 69. Jensen (Sørensen)
    Karty: 68. Søndergaard (VBG)

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 1:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 7:6.

    West Ham United:
    Aréola – Coufal, Ogbonna (C) (67. Kehrer), Johnson – Ashby, Coventry (84. Downes), Souček, Cornet – Bowen (66. Benrahma), Scamacca (66. Antonio), Lanzini (46. Fornals).
    Náhradníci: Trott, Randolph, Zouma, Fornals, Antonio, Downes, Benrahma, Kehrer, Okoflex, Elimby, Baptiste, Chesters.

    Viborg FF: Pedersen – Anyembe (34. Gaaei), Zaletel, Bürgy, Sørensen – Jensen (87. Thorsen), Grønning, Leemans (66. Søndergaard), – Žambůrek (87. Berger), Grot, Lonwijk (66. Mortimer).
    Náhradníci: Kiilerich, Gaaei, Lauritsen, Søndergaard, Mortimer, Thorsen, Berger.
     
    Úvodní sestavy:

    Viborg FF: Pedersen – Gaaei, Bürgy, Zaletel, Christian Sørensen – Leemans, Grønning (C), Jacob Jensen – Lonwijk, Grot, Said
    Náhradníci: Kiilerich – Lauritsen, Søndergaard, Mortimer, Jatta, Thorsen, Žambůrek, Berger
    Trenér: Jacob Fischer Friis

    West Ham United: Areola – Johnson, Kehrer, Ogbonna, Cresswell (C) – Souček, Lanzini – Cornet, Fornals, Benrahma – Scamacca
    Náhradníci: Randolph, Hegyi – Zouma, Antonio, Downes, Bowen, Coventry, Okoflex, Ekwah Elimby, Swyer, Mubama
    Trenér: David Moyes

    Rozhodčí: Harald Lechner – Andreas Heidenreich, Maximilian Kolbitsch (vš. Rakousko).
     
    Vše je připraveno k úvodnímu výkopu, zápas za okamžik začne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jako první uvedli míč do hry hráči domácího celku, kteří hned zaútočili a před Areolou bylo pořádně rušno.
     
    3
    Hosté kombinují na své polovině a kontrolují míč, zatím se nikam zběsile nepouštějí. Náskok mají slušný.
     
    4
    West Ham také poprvé zahrozil, kombinaci s Benrahmou zakončoval Scamacca, ale mířil vedle. Na otevřená vrátka v obraně by si domácí měli dávat pozor.
     
    6
    Přímý volný kop pro domácí z levé strany nebyl rozehrán dobře, ale Viborg se ještě udržel na míči. Ani centr z druhé strany však nebyl o nic lepší.
     
    7
    Pískot od zaplněného publika si vysloužil Scamacca, který si dělal v souboji o míč místo a nechtěně trefil Saida, který ho napadal, byl za ním a vůbec o něm nevěděl.
     
    8
    Na trávníku je po souboji o míč další domácí hráč, který opět inkasoval políček od Gianluky Scamaccy. Navíc je ošetřován členy realizačního týmu Viborgu. Jde o krajního beka Christiana Sørensena.
     
    9
    Už se ale pokrčuje ve hře a nyní u rohového praporku šel na zem Pablo Fornals, kterého lehce přistoupl bek Gaaei. Nyní už je i po spolupráci hlavního a asistenta sudího faul pískán.
     
    10
    Po rozehrávce přímého volného kopu se k ohrožení branky dostal Tomáš Souček, ale napodobil Scamaccu. Také mířil vedle. Každopádně jeden z nejlepších českých hráčů současnosti o sobě dal poprvé pořádně vědět.
     
    12
    Po rohovém kopu Fornalse se nic nestalo, následně ale West Ham po faulu Grota zůstane u míče.
     
    14
    Favorit se snaží vstřelit uklidňující branku, čímž by asi definitivně zlomil odpor dánského týmu. Ale zatím naráží na pozornou obranu Viborgu.
     
    16
    Tohle byla hodně špatná rozehrávka gólmana domácích Pedersena. Nerozuměl si se spoluhráčem a balon ihned sebrali hosté. Ke střele zpoza vápna se dostal Scamacca a vzápětí domácí gólman dobrým zákrokem svou chybu napravil!
     
    18
    Už se opět hraje na druhé straně, domácí mají dva rychlé rohy za sebou. Po prvním byla střela Leemanse zblokovaná, při druhém týž hráč netrefil tři tyče.
     
    20
    West Ham opět výborně napadá rozehrávku domácích, kteří nemají nyní vůbec možnost dostat se přes polovinu hřiště.
     
    22
    West Ham právě vstřelil branku!
    Hosté slaví přímo pod svým kotlem a mají proč. Stejně jako v prvním utkání totiž GIANLUCA SCAMACCA otevírá skóre a výraznou měrou se na gólu podílel Tomáš Souček. Český záložník totiž z pravé strany před vápnem poslal ideální centr na bližší tyč, kde byl právě třiadvacetiletý rodák z Říma a poslal míč nekompromisně k tyčce. Asistence: Tomáš Souček.
    22. Gianluca SCAMACCA - 0:1
     
    25
    Vstřelená branka zcela jistě utnula plány domácích na nějaké zdramatizování tohoto play-off duelu. West Ham nyní v součtu s domácím utkáním vede již 4:1.
     
    26
    Manuel Lanzini až příliš okatě napadal soupeře v jeho velkém čtverci a povalil vracejícího se Saida na zem. Faul pískán nakonec není, rozhodčí nechal výhodu v podobě odkopu od branky.
     
    28
    Jay-Rot Grot dostal na středu hřiště trošku volného prostoru. Potáhl míč před vápno a asi z pětadvaceti metrů zamířil těsně vedle levé tyče Areoly, který jeho střelu jen kontroloval.
     
    30
    Další rozehrávka domácích se opět nepovedla a ti se tak u pravého rohového praporku opět musí bránit.
     
    31
    Nyní už akce po levé straně v podání Viborgu vypadá nadějněji, avšak Jacob Jensen byl na půli cesty k vápnu zdvojen a musel tak volit zpětnou přihrávku.
     
    32
    U dvou odražených míčů nyní byli první domácí hráči. Vzápětí ale prudký pas nezpracoval útočník Lonwijk a míč mu utekl do zámezí.
     
    34
    Cresswell fauloval Jacoba Jensena a domácí budou rozehrávat přímý volný kop ze slušné vzdálenosti. Jak s touto možností naloží Christian Sørensen?
     
    35
    Krajní bek domácích vystřelil, nicméně jeho pokus byl zblokován a Areola tak zasahovat nemusel.
     
    36
    Po dlouhém autu, kterého se ujal v poslední době aktivní Christian Sørensen, bylo před Areolou pořádně živo. Nikdo ale nedokázal pořádně zkrotit neposedný míč a následně domácí naděje končí po faulu Saida na Benrahmu.
     
    38
    Po dobrém pozičním rozestavení hráčů West Hamu musí domácí opět volit zpětnou přihrávku až na stopera Bürgyho, který rozehrává další akci až od svého vápna.
     
    39
    Vzápětí už mají míč na kopačkách opět hosté, kteří až na jednu dvě výjimky naprosto kontrolují hru, Tomáše Součka nevyjímaje.
     
    40
    Ale i výborný celek z Londýna se občas utne. David Moyes nyní pořádně vystartoval na své svěřence poté, co ledabylá přihrávka Lanziniho končí nikoliv na kopačce spoluhráče, ale v autu.
     
    41
    Po ztrátě míče hostí nastala příležitost pro Viborg na rychlý kontr, ale vše je vzápětí zpomaleno. Ke střele zpoza vápna se útočník Grot nedostal, balon tak přišel na pravou stranu pro Gaaeiho, jehož centr do vápna byl vskutku hanebný.
     
    42
    Areola měl zřejmě nejtěžší práci v prvním poločasu. Po centru z levé strany posadil míč přesně na hlavu Jacoba Jensena, který se mezi dvěma beky uvolnil a vyskočil nejvýše. Jeho střelu a la koníček ale francouzský strážce tří tyčí chytil.
     
    44
    Neskutečné, co nyní Alphonse Areola pochytal. Po výborné uličce, za kterou by srdce českého fotbalového fanouška zaplesalo, jej z pravé strany z malého vápna otestoval Jay-Rot Grot. Jeho pokus vyrazil rodák z Paříže před sebe přímo na Justina Lonwijka, který zakončil dorážku přesně do brankáře!
    44. Areola vychytal Grota a Lonwijka
     
    45
    V prvním poločasu se bude hrát o dvě minuty navíc.
     
    45+2
    Míč je v uctivé vzdálenosti od branky Areoly, který se v posledních minutách řádně zapotil. West Ham i díky němu zřejmě půjde do kabiny s jednobrankovým náskokem.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce a West Ham je výrazně blíže k postupu, když vede v součtu již 4:1. Po domácí výhře 3:1 totiž v odvetě opět otevřel skóre Gianluca Scamacca, který ve 22. minutě dostal výborný centr z pravé strany od Tomáše Součka a střelou na bližší tyč se nemýlil. Domácí mohli srovnat v závěru poločasu, ale během pár sekund předvedl gólman Areola dva výborné zákroky proti střelám Grota a Lonwijka a udržel tak svému týmu vedení – 0:1.
     
    Statistiky prvního poločasu:
    Góly: 0-1
    Střely na branku: 3-2
    Zákroky gólmanů: 1-3
    Střely mimo: 5-2
    Držení míče: 48% – 52%
    Rohy: 2-1
    Ofsajdy: 0-1
    Fauly: 4-5
    Žluté a červené karty: 0-0.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Hned na začátek druhého poločasu kopali hosté rohový kop, kterého se ujal Fornals. Nebezpečný ale nebyl.
     
    48
    Centrovaný míč Bena Johnsona si ve vápně dobře našel kapitán Aaron Cresswell, jenž se prodral jako levý krajní obránce až do zakončení, ale míč poslal úplně vedle branky.
     
    50
    Na levé straně mel daleko k míči Pablo Fornals, který spíše čekal, že ho před ním odklidí obránce, což se nestalo. Chyba beka Sørensena ale zůstala nepotrestána.
     
    51
    West Ham právě vstřelil branku!
    Je hotovo, o postupujícím je definitivně jasno. SAID BENRAHMA po Cornetově výborné průnikové přihrávce navyšuje vedení West Hamu na 2:0, když se tváří v tvář brankáři trefil přesně k tyčce. Obránce již do souboje doběhl pozdě. Druhý zápas má tak naprosto stejný průběh jako první Asistence: Maxwel Cornet.
    51. Said BENRAHMA - 0:2
     
    53
    Nyní už bude pro domácí skutečně těžké najít odpověď, před vyprodaným stadionem ale budou chtít dát alespoň čestnou branku.
     
    53
    Cornet si na další útočnou akci bude muset počkat, je mu naprosto správně odmávnutý ofsajd.
     
    55
    Ogbonna fauloval Grota a u míče tak budou opět domácí hráči.
     
    57
    U rohového praporku poblíž asistenta rozhodčího se strhla pořádná strkanice, jelikož Said fauloval Cresswella, který ho vzápětí zalehl a rozhodně to nebylo nic neúmyslného. Vzápětí do strkanice přispěli další dva hráči z každé strany a sudí měli co dělat.
     
    58
    Sudí Harald Lechner vyřešil vše naprosto výborně, když Aaronu Cresswellovi i Ibrahimu Saidovi dává po žluté kartě.
    58. Strkanice Cresswella a Saida
     
    59
    Clint Leemans při zpracování míče koupil ostrý skluz od Angela Ogbonny, který může být rád, že za své počínání nevidí žlutou kartu.
     
    60
    Také rozhodčí je určitě rád, že se rozjitřené emoce trošku zklidní střídáním. Justin Lonwijk, který mohl na konci prvního poločasu srovnat na 1:1, jde dol a místo něj naskočí do útoku Nils Mortimer.

    Z placu jde také Jacob Jensen, místo kterého si zahraje český mladík Jan Žambůrek a nedohraje ani Jay-Rot Grot, který také na konci prvního poločasu mohl vyrovnat. Místo něj na půl hodinu naskočí Alassana Jatta.
     
    62
    Nadále je hra kouskována častými fauly, stejně jako nyní v podobě Grønninga, jenž přejel Fornalse.
     
    63
    West Ham bude zahrávat rohový kop, kterého se ujme Maxwel Cornet.
     
    64
    West Ham právě vstřelil branku!
    Krátce po rohovém kopu se míč vrátil na levou stranu, odkud centroval jeden z hráčů hostí. Hlavičku stopera Kehrera, který si výborně naběhl do vápna, ještě gólman Pedersen výborně vytáhl, na dorážku z kopačky TOMÁŠE SOUČKA ale neměl žádný nárok a český fotbalista tak zapisuje svůj první gól v nové sezoně, čímž spolu s dnešní asistencí stvrzuje své výborné vystoupení.
    64. Tomáš SOUČEK - 0:3
    64. SOUČEK - 0:3
     
    65
    Ojedinělá útočná akce Viborgu skončila před velkým vápnem a hosté hned šli do rychlého kontru. Benrahma přízemním centrem z pravé strany našel mezi dvěma beky Maxwela Corneta, který se mezi střelce nezapsal, když střelou z první z vápna minul branku, přestřelil! Tohle byla obrovská šance hostí na 0:4.
     
    68
    Za rozhodnutého stavu jdou na plac tři čerství hráči West Hamu – Conor Coventry, Flynn Downes a Michail Antonio. A aby si nikdo nemusel nic vyčítat, ze hřiště jdou naopak střelci všech tří branek Kladivářů – Gianluca Scamacca, Said Benrahma a Tomáš Souček.
     
    70
    Cresswell nemůže pokračovat v útočení, zastavuje ho ofsajd.
     
    71
    Po Cornetově rohu zakončoval Kehrer, ovšem nevedl si tak dobře jako Tomáš Souček a minul branku.
     
    72
    Hosté už si hru víceméně užívají, ale občas je jejich kombinace až moc na krásu a zbytečně propadnou.
     
    74
    Stejně tak jako nyní, když se Ibrahim Said uvolnil na hranici levého rohu vápna a zkusil zakončit. Jenže jeho střela šla tak pět metrů vedle šibenice.
     
    75
    Další přímočará akce West Hamu končí odkopem Viborgu, obránce Johnson bude házet aut z pravé strany.
     
    76
    K zakončení se nakonec dostal jeden z hráčů West Hamu. Ovšem brankář Pedersen míč kryl a kdyby ne, předtím byl signalizován ofsajd Lanziniho, jenž byl také dopísknut.
     
    77
    Poslední dvě střídání domácích. Záložník Clint Leemans posílá do hry záložníka Madse Søndergaarda, forvard Ibrahim Said se žlutou kartou dohrál a místo něj si čtvrt hodinky vyzkouší Sofus Berger.
     
    78
    Střela střídajícího Antonia minula branku. Vzápětí převedli domácí kombinační akci, po které stoper Kehrer odkopává míč z malého vápna na roh.
     
    80
    Sørensenův roh nebyl přesný a šel úplně mimo velké vápno. Areola tak zatím ve druhém poločasu prakticky neměl práci.
     
    81
    Johnsonovo špatné rozehrání nikdo z domácích nepotrestal. Krajní bek West Hamu chtěl rychle přenést hru z první na střed hřiště, ale našel jen nohu soupeře, který však branku neohrozil.
     
    81
    Poslední dvě střídání také v kádru hostí. Manuel Lanzini přepustí místo na placu Armstrongu Okoflexovi a Kurt Zouma střídá Aarona Cresswella.
     
    83
    Pohárová sezona pro Viborg končí, domácí si užijí před svými fanoušky a zaplněným stadionem posledních zhruba deset minut i s nastavením.
     
    85
    Hezkou akci na levé straně ukázal Christian Sørensen, jenž dnes podal dobrý výkon. Obešel dva spoluhráče a poté přihrál míč zpět na levou stranu pro Bergera, který poslal ostrý centr do vápna. Ale nikdo z nabíhajících hráčů ho neusměrnil mezi tři tyče. Nejblíže k tomu měl Mortimer, ale minul.
     
    87
    Střídající Michail Antonio zajel do dalšího střídajícího hráče Madse Søndergaarda a vidí za své počínání zaslouženou žlutou kartu. První na straně hostí.
     
    90
    V poslední minutě základní hrací doby předvedl velký sprint po pravé straně Thilo Kehrer, který ale zpětnou přihrávkou nenašel nikoho ze svých dvou nabíhajících spoluhráčů.
     
    90
    Ve druhém poločasu rozhodčí přidá navíc dvě minuty. Není důvod nastavovat více času.
     
    90+1
    Po centrovaném míči Sofuse Bergera se na malém vápně natahoval Alassana Jatta, který ale kulatý nesmysl netrefil a málem sejmul brankáře Areolu.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 0-3
    Góly: 0-1
    Střely na branku: 3-5
    Zákroky gólmanů: 2-3
    Střely mimo: 8-6
    Držení míče: 48% – 52%
    Rohy: 3-4
    Ofsajdy: 1-4
    Fauly: 10-9
    Žluté karty: 1-2
    Červené karty: 0-0.
     
    V dnešním utkání nebylo prakticky co řešit. West Ham byl od začátku lepší a ve 22. minutě po centru Součka otevřel skóre Gianluca Scamacca. Domácí měli šance snad jen na konci prvního poločasu, kdy Grota a Lonwijka zázračně vychytal Areola.

    Když v 51. minutě zvýšil Said Benrahma´na 2:0, bylo vše naprosto jasné a za třináct minut se navíc prosadil také Tomáš Souček, který uzavřel skóre na konečných 3:0.

    West Ham tak v součtu vyhrál 6:1 a může se těšit na základní skupinu Evropské konferenční ligy, kde určitě bude patřit k předním týmům. Z hlediska koeficientů by měl být v prvním či nejhůře druhém losovacím koši.
     
    S konstatováním, že West Ham United vyhrál i s pomocí gólu a asistence Tomáše Součka na půdě Viborgu 3:0 a celkově zapsal výhru v dvojzápasu play-off 6:1, se s Vámi loučí a hezký zbytek večera přeje Tomáš Lysý. (21:05:49)

    Tomáš Lysý

    Branky: 22. Scamacca (Souček), 51. Benrahma (Cornet), 64. Souček

    Karty:   58. Said (VBG) – 58. Cresswell (WHU), 87. Antonio (WHU)


    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:6. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 10:7.
    Viborg FF: Pedersen – Gaaei, Bürgy, Zaletel, Christian Sørensen – Leemans (77. Søndergaard), Grønning (C), Jacob Jensen (60. Žambůrek) – Lonwijk (60. Mortimer), Grot (60. Jatta), Said (78. Berger)
    Náhradníci: Kiilerich – Lauritsen, Thorsen

    Trenér: Jacob Fischer Friis

    West Ham United: Areola – Johnson, Kehrer, Ogbonna, Cresswell (C) (81. Zouma) – Souček (68. Downes), Lanzini (81. Zouma) – Cornet, Fornals, Benrahma (68. Coventry) – Scamacca (68. Antonio)
    Náhradníci: Randolph, Hegyi – Bowen, Ekwah Elimby, Swyer, Mubama

    Trenér: David Moyes

    Rozhodčí: Harald Lechner – Andreas Heidenreich, Maximilian Kolbitsch (vš. Rakousko)
    18.08.2022
    West Ham - Viborg 3:1

    Branky: 24. Scamacca (Cornet), 64. Bowen, 78. Antonio (Benrahma) – 69. Jensen (Sørensen)

    Karty:   68. Søndergaard (VBG)

    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 1:2. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 7:0. Fauly: 7:6.
    bahis siteleri