Katowice – Rögle BK 4:5 (kon.) | Fehérvár – Zürich 1:7 (kon.) | Frölunda – Mountfield HK cz 4:2 (kon.)
HC Slovan – Tappara 2:5 (kon.) | Fribourg – Ilves 3:2 (kon.) | Rapperswil – Mnichov 1:4 (kon.)
Grenoble – Eisbären 2:8 (kon.) | Salzburg – Stavanger 3:2 (po pr.)
konec
GKS Katowice
4:5 (2:1, 1:0, 1:4)
Rögle BK
Čtvrtek 01.09.2022, 18:05 • Jantor, Katowice • Hokejová Liga mistrů • Skupina D
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:02 Samuel JONSSON - 4:5
     
    47:02
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Skóre se nám teď houpá z jedné strany na druhou a zase jsou to hosté, kteří mají krůček blíže k vítězství. SAMUEL JONSSON vyslal přesnou střelu a Murray nedokázal včas zareagovat. Asistence: Linus Sjödin, Tony Sund.
    46:28 Hampus OLSSON - 4:4
     
    46:28
    Katowice právě vstřelily branku! Z ničeho nic tu máme domácí vyrovnání! HAMPUS OLSSON si našel odražený kotouč před Clangem a dopravil kotouč do sítě. Tohle utkání bude ještě velmi zajímavé. Bez asistence.
    44:05 Riley SHEEN - 3:4
     
    44:05
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Pozor, hosté si zřejmě řekli v kabině pár ostrých slovíček a na ledě během pár minut otáčí skóre utkání. RILEY SHEEN vystřelil znovu z osy kluziště a brankáři Murrymu propadl kotouč do branky. Asistence: Kim Rosdahl, Vojtěch Mozík.
    43:15 TAMBELLINI - 3:3
     
    43:15
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! A máme vyrovnáno! ADAM TAMBELLINI využil odrazu bruslí od jednoho domácího hráče a vzápětí hostující útočník poslal kotouč nekompromisně do horní části branky. Asistence: William Wallinder.
    41:44 Riley SHEEN - 3:2
     
    41:44
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! Hosté krátce po startu třetí třetiny vsítili druhou branku v utkání a dotahují se na rozdíl jediného gólu. RILEY SHEEN vystřelil z osy kluziště a kotouč propadl domácímu brankáři do sítě. Asistence: Anton Bengtsson.
    24:21 FRASZKO - 3:1
     
    24:21
    Katowice právě vstřelily branku! Neuvěřitelné! Domácí hokejisté podnikli rychlý výpad a máme tu třetí branku Katowic v utkání. Clang špatně zachytil střelu z levé strany, kterou vzápětí dorazil za gólmanova záda pohotový BARTOSZ FRASZKO. Asistence: Grzegorz Pasiut, Patryk Krężołek.
    05:23 Grzegorz PASIUT - 2:1
     
    05:23
    Katowice právě vstřelily branku! Domácí hokejisté jdou krátce po pěti odehraných minutách poprvé v utkání do vedení! GRZEGORZ PASIUT si našel přihrávku do jízdy a zkušený útočník nasměroval v jízdě kotouč do švédské branky. Asistence: Bartosz Fraszko.
    00:34 Brandon MAGEE - 1:1
     
    00:34
    Katowice právě vstřelily branku! Pozor, máme tu rychlou odpověď ze strany domácího týmu. Bývalý brněnský útočník BRANDON MAGEE se dostal k zakončení bekhendem a zkušený forvard zakončil přesně. Asistence: Mathias Lehtonen.
    00:23 Tony SUND - 0:1
     
    00:23
    Tým Rögle BK právě vstřelil branku! A domácí brankář Murray poprvé v utkání inkasuje! TONY SUND vyslal přesnou střelu z levého kruhu pro vhazování a nachytal domácího gólmana. Asistence: Marco Kasper, Ludvig Larsson.

    Petr Pavlík

    Branky a nahrávky: 1. Magee (Lehtonen), 6. Pasiut (Fraszko), 25. Fraszko (Pasiut, Krężołek), 47. Olsson – 1. Sund (Kasper, Larsson), 42. Sheen (Bengtsson), 44. Tambellini (Wallinder), 45. Sheen (Rosdahl, Mozík), 48. Jonsson (Sjödin, Sund)


    GKS Katowice: Murray (Miarka) – Rompkowski, Kolusz, Mikkola, Wanacki, Wajda, Kruczek, Musiol – Fraszko, Pasiut, Krężołek – Lehtonen, Monto, Magee – Blomqvist, Pulkkinen, Olsson – Hitosato, Smal, Bepierszcz – Prokurat.
    Trenér: Jacek Płachta

    Rögle BK: Clang (Rifalk) – Sund, Jonsson, Mozík, Lesund, Wallinder, Kapla, Engström – Everberg, Tambellini, Zaar – Larsson, Kasper, Stål Lyrenäs – Sheen, Bengtsson, Rosdahl – Tärnström, Niederbach, Sjödin – Ljungman.
    Trenér: Cam Abbott

    Rozhodčí: Bulovec, Baca – Kucharewicz, Zak
    bahis siteleri