Straubing – Färjestad 5:2 (kon.) | Ilves – Salzburg 1:2 (3:4 po s.n.) | Davos – Skellefteå 2:5 (kon.)
Belfast Giants – Třinec cz 3:2 (4:3 po s.n.) | Villach – Cracovia 6:2 (kon.) | Stavanger – Fribourg 0:3 (kon.)
Aalborg – Jukurit 0:3 (kon.) | Luleå – Sparta cz 5:2 (kon.)
konec
Straubing Tigers
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Färjestad Karlstad
Neděle 11.09.2022, 14:35Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:59 SCHÖNBERGER - 5:2
     
    57:59
    Straubing právě vstřelil branku! A máme s největší pravděpodobností hotovo! Domácí ustáli situaci před svou brankou, kotouče se ujal Turnbull, následně ho poslal na SANDRA SCHÖNBERGERA, a ten neměl problém se zakončením do odkryté branky. Asistence: Travis Turnbull.
    38:14 ADAM - 4:2
     
    38:14
    Straubing právě vstřelil branku! Důležitá branka do kabiny pro domácí tým! LUKE ADAM si najel na levý kruh z gólmanova pohledu. Tam měl dostatek prostoru na to, aby si kotouč připravil ke střele a následně vymetl bližší horní růžek. Asistence: Brandon Manning, Travis Thurnbull.
    32:49 NYGARD - 3:2
     
    32:49
    Färjestad právě vstřelil branku! A švédský celek záhy po inkasování rychle odpovídá a je to znovu pouze o jednu přesnou trefu! JOAKIM NYGARD se dostal ke kotouči před brankou. Puk pak už stačilo pouze zvednout nad betony ležícího Misky. Asistence: Linus Johansson.
    32:20 SCHÖNBRAUER - 3:1
     
    32:20
    Straubing právě vstřelil branku! Další gólová radost na domácích tribunách! SANDRO SCHÖNBRAUER si najel před branku, kde úspěšně a bez větších potíží dorazil střelu od modré čáry! Asistence: Brandon Manning, Tim Brunhuber.
    27:14 LUKE - 2:1
     
    27:14
    Straubing právě vstřelil branku! A máme tu další přesnou trefu, která posílá domácí Tigers opět do vedení! ADAM LUKE si najel před branku a dorazil střelu, kterou Tomkins vyrazil pouze před brankoviště. Asistence: Jason Akeson.
    17:19 ELIE - 1:1
     
    17:19
    Färjestad právě vstřelil branku! Studená sprcha pro domácí. Po neuznaném gólu naopak hosté vyrovnávají. Theodor Lennström dostal přihrávku na modrou čáru, odkud nastřelil kotouč na branku. A neomylně následně tečoval REMI ELIE. Asistence: Theodor Lennström, Joel Nyström.
    15:00 AKESON - 1:0
     
    15:00
    Straubing právě vstřelil branku! Máme tu první branku utkání! JASON AKESON v početní převaze nic nevymýšlel, napřáhl na vrcholku pravého kruhu a propálil vše, co mu stálo v cestě! Trefil přesně k tyčce. Asistence: Mark Zengerle, Brandon Manning.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 15. Akeson (Zengerle, Manning), 28. Luke (Akeson), 33. Schönbrauer (Manning, Brunhuber), 39. Adam (Manning, Thurnbull), 58. Schönberger (Turnbull) – 18. Elie (Lennström, Nyström), 33. Nygard (Johansson)


    Straubing Tigers: Miska (Bugl) – Brandt, Daschner, Manning, Scheid, Bourque, Kohl, Klein, Lampl – Leier, Zengerle, St. Denis – Schönberger, Brunnhuber, Turnbull – Eckl, Adam, Akeson – Tuomie, Samanski, Lipon
    Trenér: Pokel

    Färjestad Karlstad: Tomkins (Hildeby) – Lindroth, Pokka, Lennström, Nyström, Göransson, Tornberg, Bergqvist – Nygard, Johansson, Lindqvist – Nilsson, Elie, Aslund – Jakobsson, Ejdsell, Viksten – Lawer, Westfält, Björklund
    Trenér: Mitell

    Rozhodčí: Baca, Hunnius – Heffner, Hofer
    bahis siteleri