Straubing – Färjestad 5:2 (kon.) | Ilves – Salzburg 1:2 (3:4 po s.n.) | Davos – Skellefteå 2:5 (kon.)
Belfast Giants – Třinec cz 3:2 (4:3 po s.n.) | Villach – Cracovia 6:2 (kon.) | Stavanger – Fribourg 0:3 (kon.)
Aalborg – Jukurit 0:3 (kon.) | Luleå – Sparta cz 5:2 (kon.)
konec
Straubing Tigers
5:2 (1:1, 3:1, 1:0)
Färjestad Karlstad
Neděle 11.09.2022, 14:35Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:59 SCHÖNBERGER - 5:2
     
    57:59
    Straubing právě vstřelil branku! A máme s největší pravděpodobností hotovo! Domácí ustáli situaci před svou brankou, kotouče se ujal Turnbull, následně ho poslal na SANDRA SCHÖNBERGERA, a ten neměl problém se zakončením do odkryté branky. Asistence: Travis Turnbull.
     
    57:31
    Hostující celek to bude zkoušet s odkrytými zády! Thompkins zůstává na střídačce.
     
    57:16
    Mohlo být definitivně rozhodnuto! Mark Zengerle dostal přihrávku přímo před branku, kde mu hosté dali trestuhodně příliš prostoru. Zengerle následně ale zamířil pouze nad horní tyčku!
     
    52:13
    Parker Tuomie po dlouhé době přispěchal s nebezpečnou střelou. Najel si do prostoru mezi oběma kruhy a zamířil do pravého horního růžku z brankářova pohledu. Ten ale jen opravdu velmi těsně minul.
     
    45:17
    Vyloučení v týmu Färjestads BK:
    Lindqvist – 2 min., sekání.
     
    43:29
    Vyloučení v týmu Straubing Tigers:
    Manning – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Färjestads BK:
    Johansson – 2 min., hrubost.
    38:14 ADAM - 4:2
     
    38:14
    Straubing právě vstřelil branku! Důležitá branka do kabiny pro domácí tým! LUKE ADAM si najel na levý kruh z gólmanova pohledu. Tam měl dostatek prostoru na to, aby si kotouč připravil ke střele a následně vymetl bližší horní růžek. Asistence: Brandon Manning, Travis Thurnbull.
     
    37:50
    Vyloučení v týmu Färjestads BK:
    Aslund – 2 min., podrážení.
     
    36:45
    Elie se pustil do bitky s protihráčem, kterým byl Marcel Brandt. První jmenovaný dostane trest za bitku do konce utkání, do hry se nepodívá ani domácí hráč. Rozhodčí oba aktéry vylučují.
    32:49 NYGARD - 3:2
     
    32:49
    Färjestad právě vstřelil branku! A švédský celek záhy po inkasování rychle odpovídá a je to znovu pouze o jednu přesnou trefu! JOAKIM NYGARD se dostal ke kotouči před brankou. Puk pak už stačilo pouze zvednout nad betony ležícího Misky. Asistence: Linus Johansson.
    32:20 SCHÖNBRAUER - 3:1
     
    32:20
    Straubing právě vstřelil branku! Další gólová radost na domácích tribunách! SANDRO SCHÖNBRAUER si najel před branku, kde úspěšně a bez větších potíží dorazil střelu od modré čáry! Asistence: Brandon Manning, Tim Brunhuber.
    27:14 LUKE - 2:1
     
    27:14
    Straubing právě vstřelil branku! A máme tu další přesnou trefu, která posílá domácí Tigers opět do vedení! ADAM LUKE si najel před branku a dorazil střelu, kterou Tomkins vyrazil pouze před brankoviště. Asistence: Jason Akeson.
     
    26:26
    Vyloučení v týmu Färjestads BK:
    Ejdsell – 2 min., nedovolené bránění.
     
    24:01
    Vyloučení v týmu Färjestads BK:
    Nilsson – 2 min., vysoká hůl.
     
    22:16
    Brandon Manning si sjel z pozice obránce až před branku, kam také dostal přesnou přihrávku. Manning si chtěl přehodit kotouč na bekhend a zvednout jej nad ležícího Tomkinse, v rychlosti ale neuspěl.
    17:19 ELIE - 1:1
     
    17:19
    Färjestad právě vstřelil branku! Studená sprcha pro domácí. Po neuznaném gólu naopak hosté vyrovnávají. Theodor Lennström dostal přihrávku na modrou čáru, odkud nastřelil kotouč na branku. A neomylně následně tečoval REMI ELIE. Asistence: Theodor Lennström, Joel Nyström.
     
    16:38
    Straubing právě vstřelil branku! Domácí fanoušci se radovali z druhé branky, rozhodčí ji však nakonec nauznávají. Parker Tuomie stál před brankou, načež odražený kotouč za pomoci své helmy hlavičkou dorazil přímo do horního růžku. Rozhodčí si ještě situaci ověřili na videu, takovéto zakončení ovšem dovolené není.
    15:00 AKESON - 1:0
     
    15:00
    Straubing právě vstřelil branku! Máme tu první branku utkání! JASON AKESON v početní převaze nic nevymýšlel, napřáhl na vrcholku pravého kruhu a propálil vše, co mu stálo v cestě! Trefil přesně k tyčce. Asistence: Mark Zengerle, Brandon Manning.
     
    13:39
    Vyloučení v týmu Färjestads BK:
    HL – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Viksten.
     
    13:07
    Vyloučení v týmu Straubing Tigers:
    Brandt – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Färjestads BK:
    Göransson – 2 min., hrubost.
     
    04:02
    Vyloučení v týmu Straubing Tigers:
    Daschner – 2 min., sekání.
     
    02:46
    Další obrovská šance domácího týmu! Po dobře Zengerleho přihrávce v přečíslení se dostal sám před branku Travis St. Denis. Jeho bekhendové zakončení ale skončilo zřejmě na lapačce, kterou Tomkins tento pokus vytáhnul nad horní tyčku.
     
    00:48
    Parker Tuomie se málem stal prvním střelcem dnešního utkání! Dostal dobrou přihrávku za obranu a jel sám na Tomkinse. Ten si ale připisuje dobrý zákrok a drží svůj tým!

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 15. Akeson (Zengerle, Manning), 28. Luke (Akeson), 33. Schönbrauer (Manning, Brunhuber), 39. Adam (Manning, Thurnbull), 58. Schönberger (Turnbull) – 18. Elie (Lennström, Nyström), 33. Nygard (Johansson)


    Straubing Tigers: Miska (Bugl) – Brandt, Daschner, Manning, Scheid, Bourque, Kohl, Klein, Lampl – Leier, Zengerle, St. Denis – Schönberger, Brunnhuber, Turnbull – Eckl, Adam, Akeson – Tuomie, Samanski, Lipon
    Trenér: Pokel

    Färjestad Karlstad: Tomkins (Hildeby) – Lindroth, Pokka, Lennström, Nyström, Göransson, Tornberg, Bergqvist – Nygard, Johansson, Lindqvist – Nilsson, Elie, Aslund – Jakobsson, Ejdsell, Viksten – Lawer, Westfält, Björklund
    Trenér: Mitell

    Rozhodčí: Baca, Hunnius – Heffner, Hofer
    bahis siteleri