HC UP Olomouc – Engineers Prague 2:9 (kon.) | North wings Ústí – VUT Cavaliers Brno 4:2 (kon.) | UK Kings Prague – Riders Univerzita Pardubice 4:0 (kon.)
konec
UK Kings Prague
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Riders Univerzita Pardubice
Pondělí 26.09.2022, 19:00Univerzitní liga ledního hokeje • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:21
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague:
    Jindra – 2 min., podrážení.
     
    48:25
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Kopecký – 2 min., podrážení.
     
    47:36
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    2 min. – příliš mnoho hráčů na ledě, odpyká Skryp.
     
    45:16
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Hebek – 2 min., hákování.
     
    41:44
    Kovařík byl na konci rychlé akce, když se snažil překonat Novotného bekhendovým blafákem. Pardubický maskovaný muž mu ale mrštným vypíchnutím sebral kotouč.
     
    40:31
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Pavlík – 2 min., nedovolené bránění.
     
    38:33
    V přečíslení tři na jednoho předložil Pavlík puk Skálovi k pravé tyči. První jmenovaný měl ale přihrávat mnohem dříve, takhle musel na prázdnou branku střílet Skála z příliš ostrého úhlu.
     
    37:30
    Skála špatně vyřešil situaci dva na jednoho, neboť trefil právě jediného bránícího hráče v cestě.
     
    36:16
    Dorážka po Piskačově ráně od modré klouzala snad po brankové čáře, gól z toho ale není!
     
    33:59
    Jindra dostal křižnou přihrávku k levé tyči, kam si sjížděl z druhé vlny. Jiří Novotný mu ale neskutečně rychlým přesunem doslova ukradl gól z hokejky.
     
    31:28
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Novotný – 2 min., podrážení.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Šrámek – 2 min., nebezpečná výstroj.
    27:52 HAKL - 4:0
     
    27:52
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku! Až neuvěřitelně mnoho prostoru dostal od pardubické obrany Kovařík, jenž se zpoza branky sám probruslil až do slotu. Jeho střelu Novotný ještě zvládl alespoň vyrazit, nicméně na dorážku nikým nekrytého FREDERIKA HAKLA už byl krátký. Asistence: Kryštof Kovařík, Benjamín Velas.
     
    22:16
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague:
    Hakl – 2 min., sekání.
     
    19:31
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague:
    Jindra – 2 min., faul kolenem.
     
    17:03
    Piskač dostal nabito na modrou, kde si pečlivě nachystal svoji střelu. Tu Novotný vůbec neviděl a je dílem velkého hostujícího štěstí, že nezapadla za jeho záda.
     
    13:38
    Vyloučení v týmu UK Hockey Prague:
    Piskač – 2 min., faul kolenem.
     
    12:10
    Kovařík přesně našel Hakla v mezikruží, ten ale v pádu nedokázal kvalitně zamířit a poslal touš přímo do náruče Novotného.
     
    08:52
    Krchňák byl teď jen krůček od hattricku! Z pravého mantinelu dostal nabito na hranu brankoviště, odkud okamžitě pálil. Trefil však jen boční síť.
    06:23 KRCHŇÁK - 3:0
     
    06:23
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku! Nádherná přesilovková kombinace znamená tříbrankové vedení domácích, v Praze je zaděláno na debakl. TOMÁŠ KRCHŇÁK dostal do mezikruží citovku z levého mantinelu, kterou usměrnil přesně k pravé tyči a podruhé se zapsal do listiny střelců. Asistence: Matěj Odehnal, Oliver Glitta.
     
    05:21
    Vyloučení v týmu Riders Univerzita Pardubice:
    Hejný – 2 min., držení.
    03:06 KRCHŇÁK - 2:0
     
    03:06
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku! Studená sprcha pro Riders pokračuje. Nepovedený pokus z levé strany se odrazil přesně na čepel TOMÁŠE KRCHŇÁKA. Ten vyslal střelu ještě nepovedenější, nicméně i přesto si puk nějakým způsobem proklestil cestu mezi Novotného betony a zapadl do branky. Asistence: Prokop Limanovský, David Jindra.
    02:00 HAKL - 1:0
     
    02:00
    Tým Univerzity Karlovy právě vstřelil branku! Tak to je velmi rychlý start v podání domácích Pražanů! Zpoza branky dostal puk do ohně FREDERIK HAKL, jenž nadvakrát bekhendem překonal gólmana a obstaral tak první trefu Karlovy univerzity v nové sezoně. Asistence: Benjamín Velas, Kryštof Kovařík.
     
    01:13
    V dobré pozici na levém kruhu byl Hejný, který však rychlý protiútok úplně zazdil! Nejdříve mu puk sjel a následné zakončení z úhlu už nemohlo Pícla ohrozit.
    Marken.cz

    Jakub Ruč

    Branky a nahrávky: 2. Hakl (Velas, Kovařík), 4. Krchňák (Limanovský, Jindra), 7. Krchňák (Odehnal, Glitta), 28. Hakl (Kovařík, Velas)


    UK Kings Prague: Pícl (Mašek) – Piskač, Lelek, Pika, Odehnal, Lelek, Glitta, Kulda – Velas, Hakl, Krchňák, Volf (C), Jindra, Rudolph, Kovařík, Limanovský.
    Trenér: Filip Čmejla

    Riders Univerzita Pardubice: Novotný – Pražák (A), Obr, Vacek (C), Kopecký – Zheliznyak, Skryp, Stolín, Pavlík (A), Hebek, Klíma, Ladman, Skála, Šrámek, Hejný, Teuber.
    Trenér: Martin Šejba

    Rozhodčí: Glanc – Dědek, Thuma
    bahis siteleri