Nashville – Florida 3:4 (po pr.) | Montreal – New Jersey 1:2 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 4:1 (kon.)
Dallas – St. Louis 0:4 (kon.) | Nashville – Florida 4:0 (kon.) | Seattle – Edmonton 3:0 (kon.)
Vegas – Los Angeles 1:2 (po pr.)
konec
Dallas Stars
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
St. Louis Blues
Úterý 27.09.2022, 02:08 • American Airlines Center, Dallas • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:47
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Santini – 2 min., nedovolené bránění.
     
    57:06
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Sim – 2 min., sekání.
    53:01 BITTEN - 0:4
     
    53:01
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    I to se může stát. Hrubka v rozehrávce domácích, ztráta puku po dobrém forčekingu Acciariho, kotouč se dostal zpět před brankoviště Oettingera, kde se ještě stále poohyboval WILLIAM BITTEN a ten pohotovým zakončením podstřelil brankáře Dallasu. Asistence: Noel Acciari.
     
    44:20
    Domácí se dostali do velké šance! Benn vypálil na Ellise, který vyrazil jen před sebe do prostoru mezi kruhy a Stankoven se natahoval po dorážce. Měl to ale na dlouhou ruku a zkoušel střílet v pádu, což se projevilo na přesnosti.
     
    38:22
    Stankoven byl mezi kruhy v obrovské šanci! Dostal se k dorážce své předchozí střely, Ellise měl navíc položeného na ledě, ale napálil jen hokejku bránícího Mikkoly, který zachránil pro St. Louis situaci.
    31:54 LEIVO - 0:3
     
    31:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Trestuhodné zaváhání defenzivy Dallasu, které bylo skutečně potrestáno. Domácí nebyli před brankovištěm důrazní, nechali Gaudeta po střele od modré dojet až před branku, kde znovu vystřelil a následně ještě pustili k dorážce JOSHE LEIVA, který svým druhým gólem v utkání zvyšuje na 3:0. Asistence: Marc-André Gaudet, Niko Mikkola.
     
    20:00
    Střídání v týmu Dallas Stars:
    ze hřiště odchází Chudobin, přichází Oettinger.
     
    20:00
    Střídání v týmu St. Louis Blues:
    ze hřiště odchází Greiss, přichází Ellis.
    19:04 LEIVO - 0:2
     
    19:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Několik příležitostí Dallasu zůstalo bez využití a dp útoku se znovu vřítil Logan Brown. Tentokrát nebyl v roli střelce, ale z pravé strany výborně přenesl hru do levého kruhu, odkud z první vypálil JOSH LEIVO. Chudobin se snažil akrobatickým zákrokem situaci zachránit, ale puk nezachytil. Asistence: Logan Brown, Nathan Walker.
    13:13 BROWN - 0:1
     
    13:13
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tlak, který měli hosté ještě před komerční pauzou, nakonec využívají i po krátké přestávce. Rychlá souhra Blues v útočném pásmu, puk zamířil na levé křídlo, kde si najel LOGAN BROWN a zakončením z levého kruhu otevřel skóre zápasu. Asistence: Tyson Galloway, Josh Leivo.
     
    09:04
    Vyloučení v týmu Dallas Stars:
    Hintz – 2 min., hákování.
     
    05:11
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues:
    Laferriere – 2 min., držení.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 14. Brown (Galloway, Leivo), 20. Leivo (Brown, Walker), 32. Leivo (Gaudet, Mikkola), 54. Bitten (Acciari)


    Dallas Stars: Chudobin (21. Oettinger) – Lindell, Hakanpaa, Lundkvist, Harley, Grušnikov, Cecconi – Hintz, Pavelski, Peterson – Johnston, Benn, Studenič – Dellandrea, Tufte, Damiani – Bourque, Blümel, Stankoven
    St. Louis Blues: Greiss (21. Ellis) – Parayko, Krug, Mikkola, Galloway, Gaudet, Santini – Acciari, Walker, Leivo – Frk, Barbašev, Brown – Sim, Bitten, McGing – Angello, Bakanov, Laferriere
    bahis siteleri