Skalica – Brezno 2:1 (kon.) | Vlci Žilina – Humenné 2:1 (po pr.) | Martin – Dubnica 4:3 (po pr.)
Levice – Trnava 2:5 (kon.) | Pov. Bystrica – Modré Krídla 4:2 (kon.) | Topoľčany – Žiar nad Hronom 2:1 (kon.)
konec
HK 95 Považská Bystrica
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Modré Krídla Slovan
sk Pátek 04.11.2022, 18:00 • ZŠ Považská Bystrica • 1. liga (SR) • 13. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:21
    Považská Bystrica dala gól! Chyba Bohunického, ktorý si myslel, že bez problémov prihrá cez ROMANA TOMÁNEKA, ale ten mu puk zobral a strieľa gól do prázdnej brány.
    Bez asistencie.
     
    38:02
    Považská Bystrica dala gól! Prečíslenie domácich 3 na 2, Dmitriev zadovkou poslal puk JÁNOVI ZLOCHOVI, ktorý z medzikružia prekonal Baroša a navracia svojmu tímu vedenie.
    Asistencia: Dmitriev.
     
    26:50
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Domáci prišli o puk vo svojom pásme, ku ktorému sa dostal Preisinger a ten poslal prihrávku na LUKÁŠA LIPIANSKEHO, ktorý strelou príklepom dostal puk za Lampera a vyrovnáva na 2:2.
    Asistencia: Preisinger.
     
    23:46
    Modré Krídla Slovan dávajú gól! Po Preisingerovej strele sa puk odrazil od zadného mantinelu na hokejku JÁNA PETRISKU, ktorý dokázal Lampera prekonať a znížiť stav stretnutia.
    Asistencie: Preisinger, Škultéty.
     
    14:25
    Považská Bystrica dala gól! Opäť krásna akcia domácich! Ligas si na ľavej strane pri mantineli podržal puk a videl pred bránou obrancu JURAJA CEBÁKA, ktorý bekhendom zakončil ako skúsený mazák.
    Asistencie: Ligas, Cíger.
     
    00:56
    Považská Bystrica dala gól! Roman Tománek prešiel do pásma a na pravej strane našiel voľného JÁNA ZLOCHU, ktorý otvára skóre zápasu a strieľa rýchly gól.
    Asistencie: Tománek, Ďurkech L.

    Klaudia Kadlecová

    Branky a nahrávky: 1. Zlocha J. (Tománek, Ďurkech L.), 15. Cebák (Ligas, Cíger), 39. Zlocha J. (Dmitriev), 59. Tománek – 24. Petriska (Preisinger, Škultéty), 27. Lipiansky (Preisinger)


    HK 95 Považská Bystrica: Lamper (Pajpach) – Cebák, Ďurkech J. – Ďurkech L., Meszároš – Zaťko, Zlocha A. – Omelka, Gachulinec; – Cíger, Rufati, Ligas – Tománek, Zlocha J., Dmitriev – Jakubec, Pšurný, Urbánek – Vilchinskiy, Sádecký, Švantner
    Trenér: Július Pénzeš

    Modré Krídla Slovan: Baroš (Noskovič) – Ličko, Bohunický – Myšiak, Mrva – Škultéty, Krakovský – Lopuchovský; – Hečko, Fetkovič, Ožvald – Preisinger, Lipiansky, Petriska – Klučiar, Bezák, Trubač – Kukumberg, Petráš, Matoušek
    Trenér: Ján Lipiansky

    Rozhodčí: Adamec, Mĺkvy – Hanko, Ševčík
    bahis siteleri