Vsetín – K. Vary 7:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:4 (1:2, 2:1, 4:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 18.12.2022, 12:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    Třteí třetina rozhodla. Valaši do ní vletěli se dvěma góly na hokejkách a v prvních dvou minutách si vytvořili klíčový náskok. Vary sice snížily, ale srazila je vlastní nedisciplinovanost, protože další gól Vsetína přišel v přesilovce pět na tři. Finální trefu obstarali Vsacané do prázdné brány a bylo rozhodnuto. V prestižním souboji o pomylsné čelo Ligy dorostu uspěl Vsetín, který svého soka přehrál poměrem 7:4. (14:58:26)
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Příplata sice udržel puk v útočném pásmu, jeho přihrávka ale skončila na holi MATYÁŠE BARTOŇKA, který si hostujícího beka obhodil a spolu s dalšími dvěma spoluhráči zamířil vstříc prázdné brance, kterou také trefil. Asistence: Jan Ostřížek.
     
    58:47
    Karlovy Vary vyhrály vhazování v útočném pásmu a kombinují.
     
    57:33
    Koláček měl na pravém kruhu útočného pásma dost času, aby zamířil, případně nahrál najíždějícímu spoluhráči. Nakonec se uchýlil ke střele přes obránce, která nebyla přesná a v prázdné bráně tak neskončila.
     
    56:54
    Domácí v plném počtu. Hosté stále hrají bez brankáře, což se jim málem vymstilo, když Kožíkovi sjel kotouč z hokejky v prostoru vlastního brankoviště.
     
    56:03
    Valaši se osvobozují. Jejich vyhození ale končí jen na jejich útočné modré čáře, kterou si nyní hosté velmi dobře hlídají, protože hrají bez brankáře.
     
    55:39
    Následující pokus z vrcholu levého kruhu patřil kapitánu Šumovi. Jeho střela končí na pravém betonu vsetínského brankáře, kterému spoluhráči pomohli se skrytím kotouče. Hra je přerušena.
     
    55:12
    Karlovy Vary měly při kombinaci problém s udržením útočného pásma. Nakonec od modré vypálil Příplata, jeho pokus byl ztečován mimo.
     
    54:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kovář F. – 2 min., krosček.
     
    53:56
    Klíma nečekaně vypálil od modré čáry. Kotouč k němu pomalu doklouzal a hostující bek vystřelil bez přípravy. K odraženému puku se následně dostal ještě Kožík, jenž zakončil z otočky u pravé tyče. Vsetínský gólman má nyní i várku štěstí.
     
    53:11
    Na druhé straně zkusili navýšit vedení Vsetína Vašička a Palan, ani jeden z pokusů ale ke karlovarské brance nedoletěl.
     
    52:27
    Kroupa na Vimrovu střelu z mezikruží neviděl, navíc byl ještě na teč šikovně nachystaný Vojáček. Vsetínský brankář i přes docela nevýhodnou pozici dokázal úspěšně zakročit a hra je přerušena.
     
    51:59
    Pala zavezl kotouč do útočného pásma a jen nahodil na karlovarskou branku. Kotouč letěl nad, ale domácí zůstávají v útoku.
     
    51:23
    Hosté za dvoubrankové ztráty ještě nic nevzdávají a v plném počtu pěti hráčů na ledě se derou dopředu. Valaši se jen snaží držet pouze okolo mantinelu.
     
    50:33
    Hosté v plném počtu.
     
    50:11
    Domácí se rychlými tempy dostali do pásma a z vrcholu pravého kruhu zahrozil Vašička. Do dalšího zakončení se dostal Ostřížek, jehož pokus zablokoval jeden z bránících hráčů.
     
    49:38
    Vsetínu ještě zbývá klasická početní výhoda pět na čtyři. Karlovy Vary ale drží kotouč u Kroupovy brány.
     
    48:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru pět na tři bleskově využívají. MATYÁŠ BARTONĚK si na vrcholcích kruhů našel to správné místo pro zakončení, svou střelu skryl za clonícího hráče a trefil se přesně k levé tyči. Asistence: Adam Koláček, Filip Kovář.
     
    48:33
    Oddechový čas pro tým VHK ROBE Vsetín.
     
    48:33
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Klíma – 2 min., hákování.
     
    48:14
    Karlovým Varům se daří držet puk daleko od své branky.
     
    47:43
    Filip Kovář zastavil vyhozený puk ještě ve středním pásmu, a tak se s ním stačil i rychle vrátit a zakončit. Jeho střela mířila nad.
     
    47:33
    Hosté ihned po vyhraném vhazování vyhazují.
     
    47:29
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Teuchert – 2 min., podrážení.
     
    47:10
    Hosté se znovu osvobozují.
     
    46:42
    Po výpadu Karlových Varů se domácí jen stěží dostávají do útočného pásma.
     
    46:05
    Koláček nabil z pravého kruhu Ostřížkovi do mezikruží. Druhému jmenovanému vsetínskému útočníkovi ale puk přeskočil hokejku a na druhou stranu mohou hosté.
     
    45:48
    Vsetín v přesilovce cítí velkou fanouškovskou podporu. Palan ale z vrcholu pravého kruhu nevystřelil, protože mu Šilhan zablokoval hokejku. Puk se nakonec přece jen dostal k Tomáškovi, který jej lapačkou přikryl.
     
    45:38
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Teterja – 2 min., napadení.
     
    45:06
    Útočné pásmu pro svůj celek vybojoval Koláček, který tak, jak je mu vlastní, okamžite vystřelil. Jeho pokus neměl moc velký potenciál, ale Tomášek zasahuje a hra je přerušena.
     
    44:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přece jen snižují náskok soupeře. Domácí brankář na střelu ŠIMONA KLÍMY od modré vůbec neviděl, před brankou byl na teč připraven ještě Vimr, ale ten se kotouče vůbec nemusel dotknout, protože proti ráně z velké vzdálenosti nemohl Kroupa nic dělat. Puk letěl přesně k levé tyči. Asistence: Tomáš Teuchert, Pavel Uhlík.
     
    44:03
    Teterja vypálil ihned po vhazování, ale vsetínský brankář se zaskočit nenechal. Po zákroku u brankové konstrukce se k němu navíc sjeli další dva hráči Varů, ale i s tímto závarem si Kroupa poradil.
     
    43:51
    Domácí v plném počtu.
     
    42:31
    Karlovy Vary jsou velmi aktivní. Kroupa má plné ruce práce. Hosté v početní výhodě střílí ze všech stran a nedají vsetínskému brankáři vydechnout.
     
    41:51
    Další průběh ovšem hraje Varům do karet, protože Valaši hráli v šesti. Hosté budou hrát přesilovku.
     
    41:06
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    ze hřiště odchází Kříž, přichází Tomášek.
     
    41:06
    Oddechový čas pro tým HC Energie Karlovy Vary.
     
    41:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí mají skvělý vstup do třetí třetiny. Střela Marka Stodůlky od modré čáry letěla nad a skončila na zadním mantinelu, od kterého se puk odrazil k JANU OSTŘÍŽKOVI, jenž z ostrého úhlu zakončil k bližší tyči. Asistence: Marek Stodůlka.
     
    40:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši poprvé v utkání vedou! FILIP KOVÁŘ si připisuje druhou branku v utkání. Nejprve sice jeho pokus zablokoval jeden z bránících hráčů, následně však puk znovu získal a poslal jej přesně mezi brankářovy betony. Druhý gól Filipa Kováře a opět šlo o velmi pohlednou záležitost. Asistence: Tobiáš Ostrčil.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Šlágr Ligy dorostu má vše, co k němu patří. Ve druhé třetině se hra vyrovnala a vyrovnané je i skóre, což do třetí třetiny slibuje mnohé. Za Valachy ovšem nejprve ne 2:2 vyrovnal Filip Kovář, poté se skóre měnilo až ke konci druhé dvacetiminutovky, kdy při hře 4 na 4 nejprve skóroval Marcel Kovář a o necelou minutu později srovnal stav zápasu Michal Kučný.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:56
    Čtyři sekundy před koncem druhé třetiny mohli fanoušci vidět ještě jednu velmi podobnou akci, v které se ocitl Herman. Mezi betony Kříže se ale neprosadil.
     
    38:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta hry a je opět srovnáno. MICHAL KUČNÝ se po přihrávce Adama Koláčka ocitl sám před gólmanem soupeře, neměl sice moc času na rozmyšlenou, ale bekhendovým pokusem poslal puk pod nadzvednutý levý beton hostujícího brankáře. Asistence: Adam Koláček, Marek Stodůlka.
     
    38:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Šilhan nejprve neprošel přes Palu se Zeťákem, ale nevzdal se a udělal dobře. Puk totiž v útočném pásmu Varů zůstal, dostal se k MARCELU KOVÁŘOVI, který od pravé tyče se štěstím přehodil pravé rameno domácího brankáře. Asistence: Jan Uhlík.
     
    37:24
    Hraje se čtyři na čtyři, Ostrčil vybojoval puk v mezikruží útočného pásma a hned vystřelil. Kříž jeho pokus vykopl pravým betonem.
     
    37:14
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Herman – 2 min., napadení.
     
    37:07
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Klíma – 2 min., držení.
     
    36:38
    A pokračuje se dál ve stejném tempu. Po levém křídle se do pásma dostal Koláček, který i přes velice nevýhodnou střeleckou pozici zakončil. Kříž pokud z nulového úhlu pokryl, i když by v opačném případě skončil puk jen na boční síti.
     
    36:18
    Hraje se nahoru dolů, hra nabrala na tempu, obrana téměř neexistuje. Nyní je hra na chvíli přerušna, domácí brankář si po jednom ze zákroků musí spravit výstroj.
     
    35:58
    Na druhé straně zahrozil z podobné akce Filip Kovář. Také v tomto případě vyšel úspěšněji gólman.
     
    35:40
    Z ostrého úhlu to Šilhan zkusil sám, i když se mu na pravém křídle nabízel jeden ze spoluhráčů. Kroupa si proti u pravé tyče pohlídal.
     
    35:18
    Hosté v plném počtu. Valaši se do větších šancí dostali až v závěru početní výhody, na všechny pokusy ale hostující gólman dobře viděl.
     
    34:55
    Bartoněk přinesl do početní výhody trochu uklidnění, když jeho formace vystřídala na ledě pětici složenou převážně z mladších hráčů. Vsetínský útočník získal pásmo a založil kombinaci. Od modré pálil Herman, na teč nebo dorážku byl připraven Ostrčil. Hostující brankář ukrývá kotouč v lapačce.
     
    34:28
    Hosté se znovu osvobozují. Tato přesilovka se domácím vůbec nedaří a vypadá spíše chaoticky.
     
    33:51
    Karlovy Vary hrozí ve vlastní oslabení. Vojáčkovi se dostala na hokejku nahrávka zpoza branky, a tak z první vystřelil. Kroupa byl připraven, ale nakonec zasahovat vůbec nemusel, protože pokus letěl mimo.
     
    33:26
    Vlk nezpracoval Vašičkovi přihrávku a hosté vyhazují.
     
    33:18
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Klíma – 2 min., podrážení.
     
    33:00
    Hostující celek rozehrává z vlastní pásma. Moc klidu na založení útoku ale nemá.
     
    32:20
    Valachům s vyrovnáním narostlo sebevědomí a od té doby můžeme na ledě vidět úplně jiný tým. Domácí ovládají střední pásmo, kde Karlovarským odebírají kotouče. Právě po takovém činu se do útoku dostal Ostřížek, jehož střelu k bližší tyči má Kříž pod kontrolou.
     
    31:38
    Hra se přesunula na druhou stranu, kde se hosté snaží dostat do zakončení, ale Vsacané jsou proti. I útočníci důrazně plní obrannou práci a nepouští své soupeře ani na vrcholky kruhů.
     
    30:29
    Vsetínští si i při pobytu v útočném pásmu vytvořili situaci dva na jednoho, z které zakončoval Pala. Kotouč skončil na levém betonu brankáře Kříže, od kterého se odrazil ke Koláčkovi. Ani jednomu z Valachů před brankou se nepodařilo dostat puk k odkryté levé tyči a otočit tak skóre utkání.
     
    30:02
    Hraje se za bránou hostujícího celku, kde oba týmy svádí boj o kotouč.
     
    29:03
    Jedna z přihrávek od modré čáry skončila na hokejce Ostřížka, který se nebojácně vydal proti dvěma hráčům soupeře do akce. Na pravém kruhu jej zastavil Roštejnský a celá situace končí v rohu kluziště za brankou Karlových Varů.
     
    28:04
    Po Uhlíkově střele z vrcholu pravého kruhu zvoní tyč. Hosté zůstávají v tlaku.
     
    27:31
    Zeťák si poradil v situaci dva na dva a Teuchertovi na levém křídle vypíchl kotouč, čímž jej dostal do své moci. Také viděl najíždějícího Koláčka, kterému puk okamžitě poslal. Střelec první vsetínské branky se ovšem do zakončení neprodral.
     
    27:13
    Domácí v plném počtu.
     
    26:06
    Kroupa nejprve nemusel řešit žádnou velkou šanci soupeře, protože všechny střelecké pokusy letěly mimo. Střely hostů jsou však čím dál přesnější a domácí brankář má s některými z nich problémy. Karlovarští trpělivě čekají na všechny vyražené kotouče a jsou draví po zakončení.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Kučný – 2 min., faul kolenem.
     
    23:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A po pohledné akci FILIPA KOVÁŘE je vyrovnáno! Nejproduktivnější hráč soutěže bez větších problémů obešel tři hráče soupeře a z ostrého úhlu našel skulinku v bližším horním rohu. Asistence: Matyáš Bartoněk.
     
    22:50
    Vlk se po levém křídle dostal do útočného pásma, ale neměl komu přihrát. Valaši se při přechodu do útočného pásma trochu zasekli, přesto se nakonec dostávají ke střele.
     
    22:10
    Hosté si i v krátké dohrávce početní výhody vytvořili tlak, z kterého teď těží. Vimr pálil od modré, jeho střelu zablokoval Drozd.
     
    21:12
    Domácí v plném počtu.
     
    20:34
    Vsetínští to zkouší znovu. Filip Kovář ovšem v přečíslení dva na jednoho přihrál z otočky a pas tak svého adresáta nenašel.
     
    20:23
    Karlovy Vary stále hrají přesilovou hru po vyloučení domácího obránce Hermana. Ihned po začátku třetiny se usazují v útočném pásmu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Aktivnějši vstoupili do úvodní části zápasu Valaši, nicméně po individuální šanci Tomáše Teucherta se jako první prosadili hosté, což domácí trochu srazilo. Hra Valachů začala být nervóznější, což se podepsalo také na druhém gólu Karlových Varů, kdy hosté získali puk v útočném pásmu a Pavel Uhlík zakončil u pravé tyče. Více ze hry najednou měli hráči ze západu Čech, ale Valaši velmi vytrvale hrozili z brejků. Až se to jednou povedlo. Adam Koláček ve vlastním oslabení v poslední minutě první třetiny snížil na aktuální 1:2.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Konečně se to domácím povedlo. Vsetínské hráče jsme v první třetině viděli v přečíslení nebo v brejku několikrát a tentokrát už se ADAM KOLÁČEK nemýlil. Ve své individuální šanci měl dost času na rozmyšlenou a z levého kruhu poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Filip Vlk, Marek Stodůlka.
     
    19:12
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Herman – 2 min., podrážení.
     
    19:07
    Hostující brankář si kotouč málem srazil do branky sám. Filip Kovář nahrával z rohu kluziště svému spoluhřáči k pravé tyči, až tam ale kotouč nedoputoval a zastavil se o Křížův levý beton, čehož si karlovaský gólman vůbec nevšiml a přemisťoval se dál na druhou stranu brankoviště.
     
    18:12
    Další vsetínské přečíslení, tentokrát čistě v podání kmenových hráčů deváté třídy. Vlkovi se ovšem v předbrankovém prostoru nepodařilo přes bránícího hráče přecedit kotouč na Malého, a tak Valaši vůbec nezakončili.
     
    17:04
    Po vhazování se puk dostal k Teterjovi, který čekal v mezikruží. Jeho střela z první letěla nad levý horní roh vsetínské branky.
     
    16:47
    Po pasáži hry před Křížovu brankou se centrum dění přestěhovala před vsetínského brankáře Kroupu. Ten ale zatím příliš práce nemá, protože jeho spoluhráči střely obětavě blokují.
     
    16:05
    Malého střelu z pravého kruhu zablokovala jedna z hostujících hokejek. Ani hráči Varů tak netušili, kde kotouč skončí. Puk nakonec letěl vysoko a ocitá se v rohu kluziště.
     
    15:37
    Stodůlka se propracoval před branku, ale do zakončení už se přes dva hráče Varů nedostal. Hosté šikovně vyhazují na druhou stranu kluziště.
     
    15:04
    Další vsetínský přechod do útoku zastavuje postavení mimo hru.
     
    14:44
    Už po konci přesilovky se puku na útočné modré čáře chopil Kučný a vydal se trochu blíž, kde v pádu zakončil na gólmanovu vyrážečku. Kríž v karlovarské brance si se zakončením poradi.
     
    14:34
    Hosté v plném počtu.
     
    13:52
    Velmi nebezpečná byla Bartoňkova střela z pozice obránce a blízko k prvnímu vsetínskému gólu byl také Pala, který z hranice brankoviště zakončoval k odkryté pravé tyči.
     
    13:31
    Vimr nutí Kroupu zasahovat po nahození ze středního pásma. Karlovy Vary si ve vlastním oslabení počínají velmi suverénně.
     
    13:08
    Dlouhý souboj o puk v rohu kluziště vyhráli hosté a vyváží jej až ke vsetínské brance.
     
    12:34
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary:
    Šilhan – 2 min., držení.
     
    12:30
    Na začátku utkání spoléhali na brejky spíše hosté, ale teď se karta otočila. V přečíslení dva na jednoho se ocitli Koláček s Malým, když první jmenovaný rychlými kroky přebruslil obranu soupeře. Malý za jízdy trefil jen přemísťujícího se brankáře, v dalším průběhu byli ovšem Vsetínští nedovoleně zastaveni a bude se vylučovat.
     
    12:02
    Pokus o rozehrávku Vsetína končí na zakázaném uvolnění.
     
    11:28
    Vsetín se snaží o rozehrávku z vlastního pásma, ale hra domácích je velmi nervózní. Puk Valachům odskakuje od hokejek a musí si dávat pozor na bystré hráče soupeře.
     
    10:43
    Teuchert neprošel sám přes tři vsetínské hráče, kotouč mu na útočné modré čáře vypíchl Žárský. Ani Valaši ovšem nejsou v přechodu do pásma úspěšní a hraje se mezi modrými čarami.
     
    10:04
    Domácí v plném počtu.
     
    09:45
    Vsetínská čtveřice dobře brání. Jeden z obranných zákroků na pravém kruhu vyslal do brejku Koláčka, který z pravého křídla přestřelil vzdálenější horní roh.
     
    09:20
    Hosté se usadili v útočném pásmu a kombinují. Jejich střelba je poměrně častá, ale Kroupa na všechny pokusy dobře vidí.
     
    08:34
    Filip Kovář s Tobiášem Ostrčilem se ocitli před karlovarským gólmanem v situaci dva na jednoho. Kovář s kotoučem na hokejce chvíli otálel a pak přihrál Ostrčilovi, který se snažil jen jemně tečovat, ale pokus mu nesedl a skončil mimo bránu.
     
    08:11
    Valaši vyhráli souboj u mantinelu a velmi rychle se osvobozují.
     
    08:04
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín:
    Vašička – 2 min., krosček.
     
    07:37
    Hosté se tlačí do prostoru brankoviště. U pravé tyče teď nadvakrát dotěrně zakončoval Kožík. Kroupa si tento prostor pohlídal a přenechal kotouč spoluhráčům, kteří vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    07:23
    Roštějnského střela od modré čáry mířila do ochrané sítě. Hra je přerušena a vhazovat se bude po Kroupově levici.
     
    07:09
    Nyní vypadají Karlovy Vary povzbuzeny dvoubrankovým vedení a usadily se v útočném pásmu, kde kombinují.
     
    06:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedůraz se Vsetínským nevyplatil. Hosté získali kotouč v útočném pásmu a PAVEL UHLÍK nakonec puk protlačil kolem levé tyče až za záda vsetínského brankáře. Asistence: Jan Teterja.
     
    06:12
    Vsacané zakládají útok z vlastního pásma, ale jejich hra začíná být poněkud chaotická.
     
    05:31
    Vary se opět dostávají do nenápadných, ale nebezpečných šancí. Nejprve z mezikruží vystřelil Kožík, jeho pokus letěl k mantinelu, kde se puku chopil Vojáček. Jeo střelu z levého kruhu zastavuje gólman Kroupa vyrážečkou.
     
    04:49
    Příplata se snaží uklidnit hru. Spolu s Vimrem drží kotouč u své branky a připravují se na rozehrávku. Oba týmy střídají.
     
    04:14
    Filip Kovář zkusil své štěstí ihned po buly. Sledujeme vyrovnané utkání, více času zatím v útoku strávili Valaši.
     
    03:01
    Nechybělo mnoho a mohlo být vyrovnáno. V předbrankovém prostoru dobře pracovali Koláček, Malý a Vlk, přičemž poslední jmenovaný zakončoval od pravé tyče. Do střely z bezprostřední blízkosti se položil jeden z bránících hráčů, kterého puk trefil.
     
    02:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na druhé straně otvírají skóre hosté. TOMÁŠI TEUCHERTOVI se na pravém křídle nabízel ještě jeden ze spoluhráčů, ale jediný bránící hráč cestu pro přihrávku zablokoval. Teuchert to tak vzal na sebe a z levého křídla poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Petr Vojáček.
     
    01:41
    Drozd z pravého kruhu přestřelil. Vsetínský útočník dostal přesnou křižnou přihrávku do jízdy, ale jeho pokus mířil nad spojnici břevna a pravé tyče.
     
    01:00
    Stodůlka měl problém s přechodem přes dva bránící hráče Karlových Varů, ale nakonec útočnou třetinu vybojoval. Kotouč předal Vlkovi, jenž zakončoval z pravého kruhu.
     
    00:42
    Koláček obral o kotouč Vimra, který se snažil podél levého mantinelu projít do útočného pásma. Valaši zahládají útok zpoza vlastní branky.
     
    00:11
    Bartoněk po vyhraném vhazování nahazuje puk do útočného pásma. Tam jej v souboji získávají hosté a vyhazují na zakázené uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Cegliňski) – Vašička, Pala, Stodůlka, Zeťák, Kučný, Herman – Ostřížek, Koláček, Ostrčil, Žárský, Bartoněk, Palan, Malý, F. Kovář, Drozd, Vlk.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Energie Karlovy Vary: Kříž (Tomášek) – Příplata, Uhlík, Roštejnský, Teterja, Postl, Klíma, Magner – Vimr, Skuhravý, Teurchert, Kožík, M. Kovář, Šilhan, Chromek, Vojáček, Uhlík, Šuma
    Trenér: Adam Sýkora

    Rozhodčí: Michael Hranoš — Pavel Rychlý, Šimon Mikler.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 28. kola Ligy dorostu mezi celky VHK ROBE Vsetín a HC Energie Karlovy Vary B.

    Předehrávka v předvánočním termínu je šlágrem celé soutěže, který je v základní části na programu jen jednou. Jde totiž o souboj týmů, které vedou svou tabulku. Domácí Vsetín suverénně vede skupinu Východ, Karlovy Vary zase drží prvenství na Západě. Oba týmy mají stejný počet bodů a bude zajímavé sledovat právě jejich vzájemný souboj.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 20. Koláček (Vlk, Stodůlka), 24. Kovář F. (Bartoněk), 39. Kučný (Koláček, Stodůlka), 41. Kovář F. (Ostrčil), 42. Ostřížek (Stodůlka), 49. Bartoněk (Koláček, Kovář F.), 60. Bartoněk (Ostřížek) – 3. Teuchert (Vojáček), 7. Uhlík (Teterja), 39. Kovář M. (Uhlík J.), 45. Klíma (Teuchert, Uhlík P.)


    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Cegliňski) – Vašička, Pala, Stodůlka (C), Zeťák, Kučný (A), Herman – Ostřížek, Koláček, Ostrčil, Žárský, Bartoněk, Palan, Malý, F. Kovář, Drozd, Vlk.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Energie Karlovy Vary: Kříž (Tomášek) – Příplata, J. Uhlík, Roštejnský, Teterja, Postl, Klíma, Magner – Vimr (A), Skuhravý (A), Teurchert, Kožík, M. Kovář, Šilhan, Chromek, Vojáček, P. Uhlík, Šuma (C).
    Trenér: Adam Sýkora

    Rozhodčí: Michael Hranoš — Pavel Rychlý, Šimon Mikler
    bahis siteleri