Vsetín – K. Vary 7:4 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
7:4 (1:2, 2:1, 4:1)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 18.12.2022, 12:00 • Vsetín, Zimní stadion Na Lapači • Liga dorostu • 28. kolo
Partner:
     
    59:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Příplata sice udržel puk v útočném pásmu, jeho přihrávka ale skončila na holi MATYÁŠE BARTOŇKA, který si hostujícího beka obhodil a spolu s dalšími dvěma spoluhráči zamířil vstříc prázdné brance, kterou také trefil. Asistence: Jan Ostřížek.
     
    48:42
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru pět na tři bleskově využívají. MATYÁŠ BARTONĚK si na vrcholcích kruhů našel to správné místo pro zakončení, svou střelu skryl za clonícího hráče a trefil se přesně k levé tyči. Asistence: Adam Koláček, Filip Kovář.
     
    44:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté přece jen snižují náskok soupeře. Domácí brankář na střelu ŠIMONA KLÍMY od modré vůbec neviděl, před brankou byl na teč připraven ještě Vimr, ale ten se kotouče vůbec nemusel dotknout, protože proti ráně z velké vzdálenosti nemohl Kroupa nic dělat. Puk letěl přesně k levé tyči. Asistence: Tomáš Teuchert, Pavel Uhlík.
     
    41:06
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Domácí mají skvělý vstup do třetí třetiny. Střela Marka Stodůlky od modré čáry letěla nad a skončila na zadním mantinelu, od kterého se puk odrazil k JANU OSTŘÍŽKOVI, jenž z ostrého úhlu zakončil k bližší tyči. Asistence: Marek Stodůlka.
     
    40:31
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši poprvé v utkání vedou! FILIP KOVÁŘ si připisuje druhou branku v utkání. Nejprve sice jeho pokus zablokoval jeden z bránících hráčů, následně však puk znovu získal a poslal jej přesně mezi brankářovy betony. Druhý gól Filipa Kováře a opět šlo o velmi pohlednou záležitost. Asistence: Tobiáš Ostrčil.
     
    38:59
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta hry a je opět srovnáno. MICHAL KUČNÝ se po přihrávce Adama Koláčka ocitl sám před gólmanem soupeře, neměl sice moc času na rozmyšlenou, ale bekhendovým pokusem poslal puk pod nadzvednutý levý beton hostujícího brankáře. Asistence: Adam Koláček, Marek Stodůlka.
     
    38:14
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Šilhan nejprve neprošel přes Palu se Zeťákem, ale nevzdal se a udělal dobře. Puk totiž v útočném pásmu Varů zůstal, dostal se k MARCELU KOVÁŘOVI, který od pravé tyče se štěstím přehodil pravé rameno domácího brankáře. Asistence: Jan Uhlík.
     
    23:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A po pohledné akci FILIPA KOVÁŘE je vyrovnáno! Nejproduktivnější hráč soutěže bez větších problémů obešel tři hráče soupeře a z ostrého úhlu našel skulinku v bližším horním rohu. Asistence: Matyáš Bartoněk.
     
    19:36
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Konečně se to domácím povedlo. Vsetínské hráče jsme v první třetině viděli v přečíslení nebo v brejku několikrát a tentokrát už se ADAM KOLÁČEK nemýlil. Ve své individuální šanci měl dost času na rozmyšlenou a z levého kruhu poslal puk ke vzdálenější tyči. Asistence: Filip Vlk, Marek Stodůlka.
     
    06:40
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nedůraz se Vsetínským nevyplatil. Hosté získali kotouč v útočném pásmu a PAVEL UHLÍK nakonec puk protlačil kolem levé tyče až za záda vsetínského brankáře. Asistence: Jan Teterja.
     
    02:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Na druhé straně otvírají skóre hosté. TOMÁŠI TEUCHERTOVI se na pravém křídle nabízel ještě jeden ze spoluhráčů, ale jediný bránící hráč cestu pro přihrávku zablokoval. Teuchert to tak vzal na sebe a z levého křídla poslal kotouč přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Petr Vojáček.

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 20. Koláček (Vlk, Stodůlka), 24. Kovář F. (Bartoněk), 39. Kučný (Koláček, Stodůlka), 41. Kovář F. (Ostrčil), 42. Ostřížek (Stodůlka), 49. Bartoněk (Koláček, Kovář F.), 60. Bartoněk (Ostřížek) – 3. Teuchert (Vojáček), 7. Uhlík (Teterja), 39. Kovář M. (Uhlík J.), 45. Klíma (Teuchert, Uhlík P.)


    VHK ROBE Vsetín: Kroupa (Cegliňski) – Vašička, Pala, Stodůlka (C), Zeťák, Kučný (A), Herman – Ostřížek, Koláček, Ostrčil, Žárský, Bartoněk, Palan, Malý, F. Kovář, Drozd, Vlk.
    Trenér: Marek Melenovský

    HC Energie Karlovy Vary: Kříž (Tomášek) – Příplata, J. Uhlík, Roštejnský, Teterja, Postl, Klíma, Magner – Vimr (A), Skuhravý (A), Teurchert, Kožík, M. Kovář, Šilhan, Chromek, Vojáček, P. Uhlík, Šuma (C).
    Trenér: Adam Sýkora

    Rozhodčí: Michael Hranoš — Pavel Rychlý, Šimon Mikler
    bahis siteleri