NHL
New Jersey – Boston 3:4 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:0 (odl.) | Carolina – Philadelphia 6:5 (kon.)
Buffalo – Tampa 0:0 (odl.) | Washington – Winnipeg 4:1 (kon.) | NY Islanders – Florida 5:1 (kon.)
Dallas – Montreal 4:2 (kon.) | Nashville – Colorado 2:3 (po pr.) | Chicago – Columbus 5:2 (kon.)
Edmonton – Vancouver 2:5 (kon.) | Arizona – Los Angeles 2:1 (1:0 po s.n.) | Vegas – St. Louis 5:4 (2:1 po s.n.)
Anaheim – Calgary 2:3 (po pr.)
konec
Chicago Blackhawks
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Columbus Blue Jackets
Sobota 24.12.2022, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:16 Jonathan TOEWS - 5:2
     
    52:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Zatímco Columbus dlouhou přesilovku pět na tři nevyužil a nezužitkoval ani pokračující klasickou výhodu, domácí jsou na tom lépe. Ačkoliv se Berni už stihl vrátit na led, mohl jen přihlížet tomu, jak Kane našel před brankou volného JONATHANA TOEWSE a ten neměl problém zasunout puk do volné části branky. Eric Robinson se jej snažil zablokovat marně. Asistence: Jonathan Toews, Max Domi.
    43:21 Marcus BJORK - 4:2
     
    43:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Že by bylo ještě zaděláno na drama? Roslovic zavezl puk po pravé straně do pásma, na kruhu ho předal pro Nyquista, jenž poslal zadovku na MARKUSE BJORKA a jeho rána do šibenice překvapila Alexe Stalocka. Asistence: Gustav Nyquist, Jack Roslovic.
    33:48 Kirill MARČENKO - 4:1
     
    33:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets v přesilové hře snižují průběh zápasu. Těžko říct, kolik toho Alex Stalock viděl přes bránícího Setha Jonese. Bjork adresoval přihrávku na levý kruh pro KIRILLA MARČENKA, který vystřelil a ránou na teploměr prošel puk do sítě. Asistence: Marcus Bjork, Jack Roslovic.
    23:24 Taylor RADDYSH - 4:0
     
    23:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Vstup Blue Jackets do druhé třetiny je katastrofální. Kurashev přejel s pukem do útočného pásma a na pravém kruhu přenechal kotouč pro Toewse. Zkušený forvard našel bekhendovým pasem mezi kruhy TAYLORA RADDISHE, který se lehce prosadil a trefil prostor kolem přesouvajícího se Tarasova, jehož touto trefou vyhnal z branky. Asistence: Jonathan Toews, Philipp Kurashev.
    22:31 Andreas ATHANASIOU - 3:0
     
    22:31
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostům se prostě vůbec nedaří a je to znát. Chicago dělá další krok za přerušením osmizápasové série bez vítězství, když Mitchell našel na modré Laffertyho, který prodloužil puk na levý kruh pro ANDREASE ATHANASIOUA a ten se trefil přesně na bližší tyčku. Asistence: Sam Lafferty, Ian Mitchell.
    16:00 Max DOMI - 2:0
     
    16:00
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Domácí rázem vedou o dvě branky. Johnson na modré viděl najíždějícího Kanea, jenž rychle přejel s kotoučem na osu hřiště. Na pravé straně viděl zcela volného MAXE DOMIHO, kterému adresoval kotouč. Bývalý útočník Blue Jackets se opřel do puku a i když po něm Tarasov lehce sáhl lapačkou, střela byla tak tvrdá, že tak jako tak prošla do sítě. Asistence: Patrick Kane, Jack Johnson.
    13:29 Patrick KANE - 1:0
     
    13:29
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv bylo doposud Chicago horším týmem, jde do vedení. Patrik Laine před modrou po dobrém napadání domácích ztratil puk, který mu vypíchl Jonathan Toews. Kotouč se dostal k PATRICKU KANEOVI, jenž si najel na levý kruh a střelou na bližší tyč nad vyrážečku nedal Daniilu Tarasovovi šanci. Asistence: Jonathan Toews.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. P. Kane (J. Toews), 16. Domi (P. Kane, J. Johnson), 23. Athanasiou (Lafferty, Mitchell), 24. Raddysh (J. Toews, Kurashev), 53. J. Toews (J. Toews, Domi) – 34. Marčenko (M. Bjork, Roslovic), 44. M. Bjork (Nyquist, Roslovic)


    Chicago Blackhawks: Stalock (Mrázek) – McCabe, S. Jones (A), I. Phillips, Murphy, J. Johnson, Mitchell – T. Johnson, Domi, P. Kane (A) – Kurashev, J. Toews (C), Raddysh – Athanasiou, Dickinson, Lafferty – Katchouk, Khaira, Entwistle.
    Trenér: Luke Richardson

    Columbus Blue Jackets: Tarasov (24. Korpisalo) – Gavrikov, M. Bjork, Berni, Gudbranson, A. Boqvist, Peeke – J. Gaudreau (A), K. Johnson, Laine – Marčenko, Roslovic, Nyquist (A) – E. Robinson, Kuraly, Olivier – L. Foudy, Dunne, Meyer.
    Trenér: Brad Larsen

    Rozhodčí: Brandon Schrader, Jon McIsaac – Joe Mahon, Shandor Alphonso
    bahis siteleri