Anaheim – Nashville 1:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | Carolina – Florida 4:0 (kon.)
Seattle – Edmonton 2:7 (kon.) | Boston – Buffalo 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.)
Vegas – Nashville 5:4 (po pr.) | Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Washington – Montreal 9:2 (kon.)
Tampa – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (2:1, 0:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
Sobota 31.12.2022, 22:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Travis KONECNY - 2:4
     
    59:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers nakonec potvrzují své vítězství, když hosté dostali puk až za bránu Kings, kde ho sebral TRAVIS KONECNY, jenž ho odtud ihned zasunul do opuštěné klece. Asistence: Scott Laughton, Noah Cates.
    53:01 Noah CATES - 2:3
     
    53:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se prosazují ve vlastním oslabení! NOAH CATES po zisku kotouče v rohu obranného pásma zavezl touš až do útočného pásma, kde po přejetí modré zabrzdil a poté poslal puk na domácí klec, kde zaletěl přesně do šibenice. Quick nijak nezasáhl, protože vůbec nic neviděl. Asistence: Rasmus Ristolainen, Nick Seeler.
    29:04 Owen TIPPETT - 2:2
     
    29:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní individuální akce OWENA TIPPETA, jenž si u pravého mantinelu sebral kotouč, poté se pěknou kličkou dostal přes dva domácí hráče a následně poslal touš do bližší šibenice. Asistence: Anthony DeAngelo, James van Riemsdyk.
    13:12 Phillip DANAULT - 2:1
     
    13:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se znova dostávají do vedení! Danault získal puk v obranném pásmu LA a následně ho nahrál do středového kruhu Arvidssonovi, jenž poté žabkou vrátil touš PHILLIPU DANAULTOVI, který po levé straně vjel do útočného pásma, napřáhl a trefil se přesně k vzdálenější tyči hostující klece. Asistence: Victor Arvidsson.
    12:15 Scott LAUGHTON - 1:1
     
    12:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Rázem máme srovnáno, když se i hostující hokejisté prosazují víceméně ze stejné pozice, protože York nahrál kotouč do pravého kruhu SCOTTU LAUGHTONOVI, jehož střela z první zaletěla přesně pod břevno domácí klece. Asistence: Cam York, Owen Tippett.
    09:46 Adrian KEMPE - 1:0
     
    09:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají dvojnásobnou přesilovku! Fiala nahrál na modrou Doughtymu, který to udělal velmi dobře, když si ještě trochu povyjel dopředu, naznačil střelu a až následně nahrál do pravého kruhu ADRIANU KEMPEMU, jehož střela prošla Erssonovi mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Drew Doughty, Kevin Fiala.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Kempe (Doughty, Fiala), 14. Danault (Arvidsson) – 13. Laughton (York, Tippett), 30. Tippett (DeAngelo, J. van Riemsdyk), 54. N. Cates (Ristolainen, Seeler), 60. Konecny (Laughton, N. Cates)


    Los Angeles Kings: Quick (Copley) – Doughty, M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar, Byfield – Arvidsson, Danault, Iafallo – Vilardi, Lizotte, Fiala – Anderson-Dolan, Kupari, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, Farabee, Allison – Laughton, Hayes, MacEwen – P. Brown, Deslauriers, N. Cates.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Samuels-Thomas, Hebert – Flemington, O´Quinn

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri