Anaheim – Nashville 1:6 (kon.) | Pittsburgh – New Jersey 2:4 (kon.) | Carolina – Florida 4:0 (kon.)
Seattle – Edmonton 2:7 (kon.) | Boston – Buffalo 3:4 (po pr.) | Columbus – Chicago 4:1 (kon.)
Vegas – Nashville 5:4 (po pr.) | Los Angeles – Philadelphia 2:4 (kon.) | Washington – Montreal 9:2 (kon.)
Tampa – Arizona 5:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:4 (2:1, 0:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
Sobota 31.12.2022, 22:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:33 Travis KONECNY - 2:4
     
    59:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers nakonec potvrzují své vítězství, když hosté dostali puk až za bránu Kings, kde ho sebral TRAVIS KONECNY, jenž ho odtud ihned zasunul do opuštěné klece. Asistence: Scott Laughton, Noah Cates.
     
    58:43
    Quick už pomalu míří na svou střídačku!
     
    56:24
    Šance Los Angeles se snižují, jelikož Gabriel Vilardi (LAK) ve středním pásmu hodně zbytečně hákoval DeAngela a za své počínání dostává dvě minuty.
    53:01 Noah CATES - 2:3
     
    53:01
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers se prosazují ve vlastním oslabení! NOAH CATES po zisku kotouče v rohu obranného pásma zavezl touš až do útočného pásma, kde po přejetí modré zabrzdil a poté poslal puk na domácí klec, kde zaletěl přesně do šibenice. Quick nijak nezasáhl, protože vůbec nic neviděl. Asistence: Rasmus Ristolainen, Nick Seeler.
     
    52:16
    Po velmi dlouhé době zde máme vyloučení, ale znova je to na hostující straně. Ivan Provorov (PHI) zasáhl pronikajícího Kempeho holí do obličeje a dostává dvě minuty.
     
    45:04
    Ersson nyní předvedl hned sérii důležitých zákroků, které začali střelou Arvidssona a následně pokračovalo několik dorážek domácích, které však všechny brankář Philadelphie zastavil.
     
    41:54
    Allison zavezl puk do útočného pásma, kde nakonec jen prostě z levého kruhu vystřelil a jeho překvapivá střela orazítkovala břevno domácí klece.
    29:04 Owen TIPPETT - 2:2
     
    29:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní individuální akce OWENA TIPPETA, jenž si u pravého mantinelu sebral kotouč, poté se pěknou kličkou dostal přes dva domácí hráče a následně poslal touš do bližší šibenice. Asistence: Anthony DeAngelo, James van Riemsdyk.
     
    21:03
    Mikey Anderson (LAK) putuje na trestnou lavici na dvě minuty za krosček.
     
    19:20
    Farabee se dokonce dostal do velmi zajímavého útoku, když přebruslil Kempeho, avšak se svou střelou už následně Quicka nepřekonal.
     
    18:06
    Jen co skončil jeden trest hostů, tak začne další, protože na trestnou lavici míří Nick Seeler (PHI) a opět se jedná o podražení. Trenér Tortorella už se na své střídačce jen směje.
     
    16:08
    Los Angeles bude hrát další přesilovou hru, protože je na dvě minuty za sekání vyloučen Joel Farabee (PHI), který však očividně vůbec neví za co je vyloučen.
    13:12 Phillip DANAULT - 2:1
     
    13:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí se znova dostávají do vedení! Danault získal puk v obranném pásmu LA a následně ho nahrál do středového kruhu Arvidssonovi, jenž poté žabkou vrátil touš PHILLIPU DANAULTOVI, který po levé straně vjel do útočného pásma, napřáhl a trefil se přesně k vzdálenější tyči hostující klece. Asistence: Victor Arvidsson.
    12:15 Scott LAUGHTON - 1:1
     
    12:15
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! Rázem máme srovnáno, když se i hostující hokejisté prosazují víceméně ze stejné pozice, protože York nahrál kotouč do pravého kruhu SCOTTU LAUGHTONOVI, jehož střela z první zaletěla přesně pod břevno domácí klece. Asistence: Cam York, Owen Tippett.
     
    11:50
    Hayes z levého kruhu vyslal svižnou střelu, která orazítkovala tyč domácí klece!
     
    10:47
    Hned po vhazování došlo k faulu Carla Grundströma (LAK), jenž si odsedí dvě minuty za nedovolené bránění.
    09:46 Adrian KEMPE - 1:0
     
    09:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Kings využívají dvojnásobnou přesilovku! Fiala nahrál na modrou Doughtymu, který to udělal velmi dobře, když si ještě trochu povyjel dopředu, naznačil střelu a až následně nahrál do pravého kruhu ADRIANU KEMPEMU, jehož střela prošla Erssonovi mezi jeho rukou a tělem. Asistence: Drew Doughty, Kevin Fiala.
     
    08:49
    Tak situace pro Philadelphii začíná být hodně vážná, protože domácí budou hrát téměř dvouminutovou přesilovou hru proti třem. Travis Konecny (PHI) totiž taktéž oslabuje svůj tým za podrážení.
     
    08:41
    Los Angeles bude hrát první přesilovou hru v utkání, protože je na dvě minuty za podrážení vyloučen Cam York PHI).
    03:29 První velká šance domácích, kterou však Doughty nedokázal proměnit.
     
    03:29
    Tak to byla hodně krásná kombinace domácích hokejistů na jejímž konci byl Doughty, který si sjel mezi kruhy a následně měl před sebou už jen Erssona, jehož však se svou kličkou do forhendu nepřekonal.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 10. Kempe (Doughty, Fiala), 14. Danault (Arvidsson) – 13. Laughton (York, Tippett), 30. Tippett (DeAngelo, J. van Riemsdyk), 54. N. Cates (Ristolainen, Seeler), 60. Konecny (Laughton, N. Cates)


    Los Angeles Kings: Quick (Copley) – Doughty, M. Anderson, M. Roy, Durzi, Se. Walker, Edler – Kempe, Kopitar, Byfield – Arvidsson, Danault, Iafallo – Vilardi, Lizotte, Fiala – Anderson-Dolan, Kupari, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    Philadelphia Flyers: Ersson (Hart) – York, Provorov, DeAngelo, Sanheim, Ristolainen, Seeler – Tippett, Frost, J. van Riemsdyk – Konecny, Farabee, Allison – Laughton, Hayes, MacEwen – P. Brown, Deslauriers, N. Cates.
    Trenér: John Tortorella

    Rozhodčí: Samuels-Thomas, Hebert – Flemington, O´Quinn

    Diváci: 18 230
    bahis siteleri