Tampa – Columbus 6:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – New Jersey 3:5 (kon.)
Buffalo – Seattle 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 5:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 7:5 (kon.)
NY Islanders – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 4:3 (po pr.) | Arizona – San Jose 2:4 (kon.)
Colorado – Florida 4:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
7:5 (3:1, 2:2, 2:2)
Winnipeg Jets
Středa 11.01.2023, 01:10 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:40 Lucas RAYMOND - 7:5
     
    58:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají pojistku při hře soupeře bez gólmana! Dylan Larkin vybojoval puk na obranné modré a svou přihrávkou poslal proti prázdné brance LUCASE RAYMONDA, který už to měl snadné. Asistence: Dylan Larkin.
    54:55 Mark SCHEIFELE - 6:5
     
    54:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jsou zpátky v zápase! Všemu předcházelo nejisté vyjetí Hussa, který chtěl odehrát od mantinelu odražený kotouč, ale u něj byl dříve Ehlers, jenž z levé strany minul branku. Napravo si však vzal puk Pierre-Luc Dubois, jenž švihem nastřelil brankovou konstrukci a dorážející MARK SCHEIFELE už touš za záda domácího gólmana dopravil – 6:5. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Nikolaj Ehlers.
    41:52 Robby FABBRI - 6:4
     
    41:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! Domácí zase vedou o dva góly. Nahození Gustava Lindströma od modré čáry pohotově tečoval za Hellebuyckova záda ROBBY FABBRI – 6:4. Asistence: Gustav Lindström a Joseph Veleno.
    40:33 Nikolaj EHLERS - 5:4
     
    40:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hned zkraje třetí třetiny tu máme zápletku! Domácí propadli v útočném pásmu. Kyle Connor posunul puk do jízdy NIKOLAJOVI EHLERSOVI, který vyrazil společně se spoluhráčem do přečíslení 2 na 1. Situaci vyřešil sám ranou z pravého kruhu, která prošla Hussovi mezi betony – 5:1. Kyle Connor a Neal Pionk.
    37:38 Dylan LARKIN - 5:3
     
    37:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí dvojnásobnou přesilovku využívají! Lucas Raymond nahrál od levého mantinelu na osu Moritzovi Seiderovi. Ten nabil na pravý kruh DYLANOVI LARKINOVI, jenž z jedničky propálil přesouvajícího se gólmana Winnipegu – 5:3. Asistence: Moritz Seider a Lucas Raymond.
    32:08 Nate SCHMIDT - 4:3
     
    32:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kanadský celek trestá domácí za přílišnou pasivitu kontaktním gólem! Hosté po reklamní přestávce zůstali v útočném pásmu, kde kroužili s kotoučem. Cole Perfetti, který měl puk u zadního mantinelu, vymyslel bekhendovou přihrávku do předbrankového prostoru. Tam si sjel z pozice obránce NATE SCHMIDT, který zamířil k pravé tyčce z pohledu Villeho Hussa – 4:3. Asistence: Cole Perfetti a Blake Wheeler.
    29:46 Sam GAGNER - 4:2
     
    29:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě snižují! Sam Gagner nejprve nalezl Axela Jonssona Fjällbyho, který z jedničky přestřelil. Poté se dostal za brankou k puku David Gustafsson, který našel bekhendovou přihrávkou právě před brankoviště sjíždějícího SAMA GAGNERA a zkušený útočník dokázal najít mezírku v postoji brankáře Hussa. Tomu kotouč propadl za brankovou čáru někde mezi tělem a pravou rukou. Asistence: David Gustafsson a Axel Jonsson Fjällby.
    22:57 Dominik KUBALÍK - 4:1
     
    22:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla však skórují z rychlého brejku! Neal Pionk neudržel útočnou modrou čáru a ve snaze zachytit puk navíc zakopl. Za jeho záda se tak dostal Oskar Sundqvist, který vyrazil do přečíslení 2 na 1 společně s DOMINIKEM KUBALÍKEM. Švédský útočník našel Kubalíka jemnou žabičkou, po níž český ostrostřelec zamířil k bližší tyčce z pohledu přesouvajícího se Hellebuycka – 4:1. Asistence: Oskar Sundqvist.
    17:17 Neal PIONK - 3:1
     
    17:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Od modré čáry vystřelil švihem NEAL PIONK a nenápadný pokus skončil až za zády brankáře Hussa, jehož lapačka sáhla do prázdna. Finský gólman měl pravděpodobně zakrytý výhled. Před ním stáli Wheeler a také spoluhráč Copp – 3:1. Asistence: Mark Scheifele a Cole Perfetti.
    15:27 Oskar SUNDQVIST - 3:0
     
    15:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla přesilovku nevyužila, gól ale padl pár sekund po jejím skončení! Moritz Seider poslal z modré čáry nahrávku před branku. Našel hůl OSKARA SUNDQVISTA, který vystřelil kolem nohou bránícího DeMela a kotouč skončil v levém horním rohu z pohledu Hellebuycka – 3:0. Asistence: Moritz Seider a Lucas Raymond.
    07:21 Jonatan BERGGREN - 2:0
     
    07:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Prosadil se JONATAN BERGGREN, kterého našel bekhendovou přihrávkou od zadního mantinelu Andrew Copp a Berggren zamířil nad levé rameno Hellebuycka – 2:0. Asistence: Andrew Copp a Moritz Seider.
    01:16 Jake WALMAN - 1:0
     
    01:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings jdou do rychlého vedení! JAKE WALMAN přebral v útočném pásmu puk od kolegy z obrany Moritze Seidera. U levého mantinelu oklamal protihráče DeMela a vybruslil si na osu, odkud střelou švihem překonal Hellebuycka. Asistence: Moritz Seider a Andrew Copp.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Walman (Seider, Copp), 8. Berggren (Copp, Seider), 16. Sundqvist (Seider, Raymond), 23. Kubalík (Sundqvist), 38. Larkin (Seider, Raymond), 42. Fabbri (Lindström, Veleno), 59. Raymond (Larkin) – 18. Pionk (Scheifele, Perfetti), 30. Gagner (D. Gustafsson, Jonsson Fjällby), 33. Schmidt (Perfetti, Wheeler), 41. Ehlers (Connor, Pionk), 55. Scheifele (Dubois, Ehlers)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot (A), Määttä, Lindström – Raymond, Larkin (C), Bertuzzi – Rasmussen, Copp (A), Berggren – Perron, Veleno, Fabbri – Kubalík, P. Suter, Sundqvist.
    Trenér: Derek Lalonde

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Samberg, Schmidt, Dillon – Ehlers, Dubois, Connor – Wheeler, Scheifele (A), Perfetti – Kuhlman, Lowry (A), M. Barron – Gagner, D. Gustafsson, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Luxmore, St. Pierre – Fournier, Kelly

    Diváci: 19 075
    bahis siteleri