Tampa – Columbus 6:3 (kon.) | NY Rangers – Minnesota 4:3 (2:1 po s.n.) | Carolina – New Jersey 3:5 (kon.)
Buffalo – Seattle 3:4 (kon.) | Pittsburgh – Vancouver 5:4 (kon.) | Detroit – Winnipeg 7:5 (kon.)
NY Islanders – Dallas 1:2 (0:1 po s.n.) | St. Louis – Calgary 4:3 (po pr.) | Arizona – San Jose 2:4 (kon.)
Colorado – Florida 4:5 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
7:5 (3:1, 2:2, 2:2)
Winnipeg Jets
Středa 11.01.2023, 01:10 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Hosté to ještě jednou zkoušejí bez brankáře.
    58:40 Lucas RAYMOND - 7:5
     
    58:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají pojistku při hře soupeře bez gólmana! Dylan Larkin vybojoval puk na obranné modré a svou přihrávkou poslal proti prázdné brance LUCASE RAYMONDA, který už to měl snadné. Asistence: Dylan Larkin.
     
    57:25
    Hellebuyck na střídačce, branka Jets je prázdná!
     
    56:46
    Mohlo být vyrovnáno! Neal Pionk se v útočném pásmu šikovně uvolnil a mírně z pravé strany orazítkoval vzdálenější tyčku!
    54:55 Mark SCHEIFELE - 6:5
     
    54:55
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a jsou zpátky v zápase! Všemu předcházelo nejisté vyjetí Hussa, který chtěl odehrát od mantinelu odražený kotouč, ale u něj byl dříve Ehlers, jenž z levé strany minul branku. Napravo si však vzal puk Pierre-Luc Dubois, jenž švihem nastřelil brankovou konstrukci a dorážející MARK SCHEIFELE už touš za záda domácího gólmana dopravil – 6:5. Asistence: Pierre-Luc Dubois a Nikolaj Ehlers.
     
    54:26
    Robby Fabbri napadal příliš důrazně Adama Lowryho. Hostujícího hráče podrazil a za faul v útočném pásmu odejde na trestnou lavici. Přesilovka pro Tryskáče.
     
    48:12
    Za nedovolené bránění je vyloučen Moritz Seider. Hosté budou hrát přesilovku.
     
    42:39
    Obrany na obou stranách jaksi scházejí. Ta domácí nechala mezi kruhy volného Pierra-Luca Duboise, ovšem Detroit podržel brankář Husso!
    41:52 Robby FABBRI - 6:4
     
    41:52
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje! Domácí zase vedou o dva góly. Nahození Gustava Lindströma od modré čáry pohotově tečoval za Hellebuyckova záda ROBBY FABBRI – 6:4. Asistence: Gustav Lindström a Joseph Veleno.
     
    41:31
    Další přečíslení hostí! Hned tři hráči najížděli proti osamocenému Filipovi Hronkovi. Ten to udělal pozičně skvěle a dokázal zablokovat Wheelerovu nahrávku.
    40:33 Nikolaj EHLERS - 5:4
     
    40:33
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hned zkraje třetí třetiny tu máme zápletku! Domácí propadli v útočném pásmu. Kyle Connor posunul puk do jízdy NIKOLAJOVI EHLERSOVI, který vyrazil společně se spoluhráčem do přečíslení 2 na 1. Situaci vyřešil sám ranou z pravého kruhu, která prošla Hussovi mezi betony – 5:1. Kyle Connor a Neal Pionk.
     
    39:29
    Pierre-Luc Dubois naznačil na pravém kruhu střelu. Pak ale ještě posunul kotouč doprostřed na Marka Scheifeleho, který svou ranou spíše trefil lapačku Hussa, než že by gólman Detroitu zasáhl vědomě. Husso si jistě oddechl!
     
    37:48
    Dvě minuty za podrážení dostává Andrew Copp. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
    37:38 Dylan LARKIN - 5:3
     
    37:38
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí dvojnásobnou přesilovku využívají! Lucas Raymond nahrál od levého mantinelu na osu Moritzovi Seiderovi. Ten nabil na pravý kruh DYLANOVI LARKINOVI, jenž z jedničky propálil přesouvajícího se gólmana Winnipegu – 5:3. Asistence: Moritz Seider a Lucas Raymond.
     
    36:37
    Hostující Brenden Dillon dostává trest za vysokou hůl. Vyloučení hodně rozzuřilo kouče Jets Ricka Bownesse, jehož tým se musí bránit ve třech.
     
    36:05
    Filip Hronek vybojoval pro domácí přesilovku. Podrazil ho David Gustafsson.
    32:08 Nate SCHMIDT - 4:3
     
    32:08
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Kanadský celek trestá domácí za přílišnou pasivitu kontaktním gólem! Hosté po reklamní přestávce zůstali v útočném pásmu, kde kroužili s kotoučem. Cole Perfetti, který měl puk u zadního mantinelu, vymyslel bekhendovou přihrávku do předbrankového prostoru. Tam si sjel z pozice obránce NATE SCHMIDT, který zamířil k pravé tyčce z pohledu Villeho Hussa – 4:3. Asistence: Cole Perfetti a Blake Wheeler.
    29:46 Sam GAGNER - 4:2
     
    29:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté zaslouženě snižují! Sam Gagner nejprve nalezl Axela Jonssona Fjällbyho, který z jedničky přestřelil. Poté se dostal za brankou k puku David Gustafsson, který našel bekhendovou přihrávkou právě před brankoviště sjíždějícího SAMA GAGNERA a zkušený útočník dokázal najít mezírku v postoji brankáře Hussa. Tomu kotouč propadl za brankovou čáru někde mezi tělem a pravou rukou. Asistence: David Gustafsson a Axel Jonsson Fjällby.
     
    25:50
    Neskutečné, co dokáží hosté neproměnit! Tryskáčům se podařilo rozebrat obranu soupeře a Pierre-Luc Dubois střílel z pravého kruhu na odkrytou branku. Nastřelil však pouze bližší tyčku!
     
    23:44
    A mohlo to být už o čtyři góly! David Perron uvolnil Joea Velena, který najížděl sám na Hellebuycka. Zkusil bekhendovou kličku, ovšem hostující brankář přiložil levý beton k ledu včas.
    22:57 Dominik KUBALÍK - 4:1
     
    22:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla však skórují z rychlého brejku! Neal Pionk neudržel útočnou modrou čáru a ve snaze zachytit puk navíc zakopl. Za jeho záda se tak dostal Oskar Sundqvist, který vyrazil do přečíslení 2 na 1 společně s DOMINIKEM KUBALÍKEM. Švédský útočník našel Kubalíka jemnou žabičkou, po níž český ostrostřelec zamířil k bližší tyčce z pohledu přesouvajícího se Hellebuycka – 4:1. Asistence: Oskar Sundqvist.
     
    20:20
    Hned šance Winnipegu! Mezi kruhy se dostal k puku Morgan Barron, který trefil dobře postaveného Hussa.
     
    19:25
    Hosté chtějí před přestávkou ještě stáhnout manko! V přečíslení 2 na 1 uvolnil Scheifele svého mladého spoluhráče Colea Perfettiho. Ten šel do bekhendové kličky, kterou přečetl Husso, jenž má puk v lapačce!
    17:17 Neal PIONK - 3:1
     
    17:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Od modré čáry vystřelil švihem NEAL PIONK a nenápadný pokus skončil až za zády brankáře Hussa, jehož lapačka sáhla do prázdna. Finský gólman měl pravděpodobně zakrytý výhled. Před ním stáli Wheeler a také spoluhráč Copp – 3:1. Asistence: Mark Scheifele a Cole Perfetti.
    15:27 Oskar SUNDQVIST - 3:0
     
    15:27
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla přesilovku nevyužila, gól ale padl pár sekund po jejím skončení! Moritz Seider poslal z modré čáry nahrávku před branku. Našel hůl OSKARA SUNDQVISTA, který vystřelil kolem nohou bránícího DeMela a kotouč skončil v levém horním rohu z pohledu Hellebuycka – 3:0. Asistence: Moritz Seider a Lucas Raymond.
     
    13:23
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets:
    Karson Kuhlman – 2 min., hákování.
    07:21 Jonatan BERGGREN - 2:0
     
    07:21
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Prosadil se JONATAN BERGGREN, kterého našel bekhendovou přihrávkou od zadního mantinelu Andrew Copp a Berggren zamířil nad levé rameno Hellebuycka – 2:0. Asistence: Andrew Copp a Moritz Seider.
    01:16 Jake WALMAN - 1:0
     
    01:16
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings jdou do rychlého vedení! JAKE WALMAN přebral v útočném pásmu puk od kolegy z obrany Moritze Seidera. U levého mantinelu oklamal protihráče DeMela a vybruslil si na osu, odkud střelou švihem překonal Hellebuycka. Asistence: Moritz Seider a Andrew Copp.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 2. Walman (Seider, Copp), 8. Berggren (Copp, Seider), 16. Sundqvist (Seider, Raymond), 23. Kubalík (Sundqvist), 38. Larkin (Seider, Raymond), 42. Fabbri (Lindström, Veleno), 59. Raymond (Larkin) – 18. Pionk (Scheifele, Perfetti), 30. Gagner (D. Gustafsson, Jonsson Fjällby), 33. Schmidt (Perfetti, Wheeler), 41. Ehlers (Connor, Pionk), 55. Scheifele (Dubois, Ehlers)


    Detroit Red Wings: Husso (Hellberg) – Seider, Walman, Hronek, Chiarot (A), Määttä, Lindström – Raymond, Larkin (C), Bertuzzi – Rasmussen, Copp (A), Berggren – Perron, Veleno, Fabbri – Kubalík, P. Suter, Sundqvist.
    Trenér: Derek Lalonde

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Rittich) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, Samberg, Schmidt, Dillon – Ehlers, Dubois, Connor – Wheeler, Scheifele (A), Perfetti – Kuhlman, Lowry (A), M. Barron – Gagner, D. Gustafsson, Jonsson Fjällby.
    Trenér: Rick Bowness

    Rozhodčí: Luxmore, St. Pierre – Fournier, Kelly

    Diváci: 19 075
    bahis siteleri