Philadelphia – Washington 5:3 (kon.) | Toronto – Nashville 2:1 (kon.) | Anaheim – Edmonton 2:6 (kon.)
Los Angeles – San Jose 4:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
4:3 (1:0, 1:1, 2:2)
San Jose Sharks
Čtvrtek 12.01.2023, 04:00 • Crypto.com Arena, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:54 Tomáš HERTL - 4:3
     
    57:54
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je sníženo na rozdíl jediné branky, Timo Meier dostal puk do útočného pásma, Drew Doughty situaci podcenil, a pak zakončoval z druhé strany volný TOMÁŠ HERTL. Asistence: Alexandr Barabanov Timo Meier.
    53:33 Drew DOUGHTY - 4:2
     
    53:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V pohodě hrající domácí celek přidává další branku a dostává se do dvoubrankového vedení. Tvrdou ránou z mezikruží se prosazuje po rychlé akci DREW DOUGHTY. Asistence: Phillip Danault a Alex Iafallo.
    52:40 Gabriel VILARDI - 3:2
     
    52:40
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si bere vedení zpět. Po střele od modré čáry dokázal šikovně tečovat kotouč mimo dosah brankáře Sharks GABRIEL VILARDI. Asistence: Sean Durzi a Matt Roy.
    50:11 Timo MEIER - 2:2
     
    50:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté proměnili přesilovku a dokázali vyrovnat, po rychlé akci se tvrdou ránou do horní části prosazuje neobsazený TIMO MEIER. Asistence: Logan Couture a Erik Karlsson.
    27:02 Quinton BYFIELD - 2:1
     
    27:02
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek si bere vedení zpět. Mikey Anderson pálil od modré čáry a jeho projektil tečoval šikovně mezi betony brankáře QUINTON BYFIELD. Asistence: Mikey Anderson.
    21:20 Nick BONINO - 1:1
     
    21:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po chybě domácího brankáře dokázali hosté vyrovnat. Pheonix Copley špatně rozehrál puk, ten se dostal do míst, kde byl NICK BONINO. Jeho rychlé zakončení už bylo přesné.
    05:59 Adrian KEMPE - 1:0
     
    05:59
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do vedení, po rychlé akci a přihrávce před branku se prosazuje aktivně hrající a obranou neobsazený ADRIAN KEMPE. Asistence: Quinton Byfield a Anže Kopitar.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 6. Kempe (Byfield, Kopitar), 28. Byfield (M. Anderson), 53. Vilardi (Durzi, M. Roy), 54. Doughty (Danault, Iafallo) – 22. Bonino, 51. Meier (Couture, E. Karlsson), 58. Hertl (Barabanov, Meier)


    Los Angeles Kings: Copley (Quick) – M. Anderson, Doughty (A), Durzi, M. Roy, Edler, Se. Walker – Byfield, Kopitar (C), Kempe – Iafallo, Danault (A), Anderson-Dolan – Fiala, Lizotte, Vilardi – Lemieux, Kupari, Grundström.
    Trenér: Todd McLellan

    San Jose Sharks: Reimer (Kähkönen) – Jayc. Megna, E. Karlsson, Ferraro (A), Benning, Harrington, Vlasic – Meier, Hertl, Labanc – Nieto, Couture (C), Barabanov – Bonino (A), Sturm, Eyssimont – Gadjovich, Lorentz, Lindblom.
    Trenér: David Quinn

    Rozhodčí: Charron, McCauley – Gawryletz, Apperson

    Diváci: 16 717
    bahis siteleri