Slavia – Kladno 1:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:4 (0:1, 1:2, 0:1)
Rytíři Kladno
Čtvrtek 12.01.2023, 18:00 • Zimní stadion Eden, Praha • Liga juniorů • 27. kolo
Partner:
     
    50:05
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno těsně za polovinou poslední třetiny zvyšuje náskok! Šeba si našel a vjel s ním do pásma. Kotouč posléze poslal ADAMU HVĚZDOVI, který zleva prostřelil Voleveckého. Asistence: David Šeba.
     
    39:20
    Slavia právě vstřelila branku! Slavia využívá přesilovku a poprvé skóruje. Slavia pokračovala v kombinaci v útočném pásmu. Václavík pak krásně našel LUKÁŠE STRNADA, který se trefil do odkryté brány. Brankář Hykel se nestihl přesunout. Asistence: Tomáš Václavík a Jan Matuška.
     
    34:29
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno přidává další gól a zvyšuje náskok! Vološín rychle vjel do útočného pásma a všiml si na pravé straně osamoceného ADAMA HVĚZDU, který svižnou střelou skóroval přesně nad beton Voleveckého. Asistence: Tadeáš Vološín a Vojtěch Hurta.
     
    22:11
    Kladno právě vstřelilo branku! Krátce po skončení kladenské přesilovky se Rytíři radují podruhé! Do útočného pásma si najel Hanousek, který následně posunul puk na druhou stranu pásma MATĚJI ŠÁTKOVI, jenž s přispěním tyčky překonal Voleveckého. Asistence: Miloš Hanousek.
     
    15:16
    Kladno právě vstřelilo branku! Kladno využívá přesilovku a ujímá se vedení. Kladno začalo přesilovku kombinací v útočném pásmu. Sýkora předal puk ONDŘEJI KOUBOVI, který si udělal pár kroků dopředu a vystřelil. Jeho střela se odrazila od zad brankáře Voleveckého a skončila v síti. Trochu smolný gól pro domácí. Asistence: Lukáš Sýkora a Lukáš Kulich.

    Mateo

    Branky a nahrávky: 40. Strnad (Václavík, Matuška) – 16. Kouba (Sýkora, Kulich), 23. Šátek (Hanousek), 35. Hvězda (Vološín, Hurta), 51. Hvězda (Šeba)


    HC Slavia Praha: Volevecký (Hodic) – Hrdlička, Stejskal, Kříženecký, Kluch (C), Hron, Dráb – Holaník, Strnad, Bareš, Fibigr, Matuška, Tichý, Václavík, Jokl, Kvasnička, Štípek, Vosmík
    Trenér: Vladimír Machulda

    Rytíři Kladno: Hykel (Gabriška) – Čarda, Jakubec, Sýkora, Šeba, Šátek, Marcinek – Kulich, Hurta, Kofroň, Hanousek, Vološín, Kouba, Typolt, Hvězda, Nedvěd, Kut, Halfar
    Trenér: Petr Procházka

    Rozhodčí: Jan Červenka — Zbyněk Karda, Jakub Stacho
    bahis siteleri