Přerov – HK MD Šumperk 8:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
8:4 (2:1, 3:2, 3:1)
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 25.01.2023, 16:00 • MEO Aréna, Přerov • Liga juniorů • 23. kolo
Partner:
     
    59:11
    Přerov právě vstřelil branku!
    Osmá trefa Zubrů v tomto zápase. Halík přesně našel zpoza branky MICHALA ŠILHAVÉHO, jenž v klíčové chvíli našel recept na Ježka a prostřelil jej. Asistence: Matěj Halík a Radim Hradil.
     
    57:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    TOBIÁŠI KUCHTOVI se teď vyplatil důraz do brány. Útočník Přerova se probil z pravé strany až před Ježka a puk jeho přičiněním doskákal až za brankovou čáru. Domácí tým tak v závěru vede o tři branky. Asistence: Ondřej Kolařík.
     
    55:43
    Skvělý Ježek nyní zastavil přerovský kontr dvou proti jednomu a stále drží hosty ve hře o body!
     
    54:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácím vyšlo přečíslení. RADIM HRADIL vzal odpovědnost na sebe, nabruslil si z levé strany do prostoru mezi kruhy a poté našel přesnou střelou švihem volné místo mezi levou rukou a tělem Ježka. Hradil se nicméně poté nepříjemně srazil s Haasem, oba hráči zůstali ležet na ledě. Oba ale dokázali vstát, Haas po delší době. Snad budou oba v pořádku. Hradil každopádně zaznamenal druhý gól v zápase. Asistence: Adam Holík a Matěj Halík.
     
    53:06
    Slibná šance v podání hostů. Vojtek už ležel na ledě, jeden z Mladých Draků ale kotouč poslal místo do volné části branky pouze do rohu útočného pásma.
     
    50:33
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Szabó – 2 min., podrážení.
     
    48:04
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Pekr – 2 min., podrážení.
     
    42:30
    Jeřábek byl blízko hattricku a Šumperk vyrovnání. Útočník Mladých Draků už domácího brankáře překonal, obránci Hanáků ale pak dokázali kotouč jedoucí pomalu do odkryté brány odklidit.
     
    40:13
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté hned zkraje třetí třetiny snižují na rozdíl jediného gólu. Střelu Slováčka Vojtek vyrazil do boku a dojíždějící DOMINIK JEŘÁBEK usměrnil puk za záda padajícího brankáře Zubrů. Pro Jeřábka jde o druhou branku v utkání. Asistence: Miroslav Slováček a Ondřej Šotkovský.
     
    39:55
    Šumperk opět mohl skórovat těsně před přestávkou. Vojtek rozehrál jen na Jeřábka, který ale velkou šanci využít nedokázal, do odkryté brány totiž nezakončil. To byla skutečně vyložená příležitost hostujícího útočníka.
     
    39:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    RADIM HRADIL potáhl kotouč na hokejce okolo šumperské brány. Pekr mu poté připravil palebnou pozici mezi kruhy a Hradil se střelou do horní části Ježkovy branky nemýlil. Puk ještě zazvonil o horní tyč a skončil v síti. Asistence: Jaroslav Pekr a David Buršík.
     
    34:40
    Hradil se rozjel do samostatné akce. Z pravé strany se protáhl až před branku, Ježek mu ale při bekhendovém blafáku kotouč zvládl vypíchnout.
     
    34:01
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Haas – 2 min., sekání.
     
    31:25
    Mohl tu být druhý hattrick v zápase. Šotkovského rána se od zadního mantinelu odrazila k Slováčkovi, na něhož zívala prázdná brána. Slováček ale ke své i k šumperské smůle trefil pouze boční konstrukci brány.
     
    30:40
    Přerov právě vstřelil branku!
    Další, již čtvrtý gól v oslabení v tomto utkání. Veselý vyslal na zteč po pravém křídle PETRA ŠVEJDU, který se protáhl před bránu a pokusem nad rameno Ježka rozvlnil síť. Domácí útočník tak zkompletoval hattrick! Asistence: Marek Veselý.
     
    30:25
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Šilhavý – 2 min., krosček.
     
    29:28
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Je tu třetí trefa v oslabení v tomto zápase a Šumperk srovnává skóre. Domácí Buršík nahrál pouze hostujícímu útočníkovi MIROSLAVU SLOVÁČKOVI, jenž z levé strany útočného pásma zamířil do bližšího horního rohu přerovské branky. Slováček přidává svůj druhý gól v duelu. Asistence: Ondřej Šotkovský a Dominik Jeřábek.
     
    28:22
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Netolický – 2 min., krosček.
     
    26:32
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Billa – 2 min., podrážení.
     
    22:18
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Neuplynulo mnoho času a už je to znovu jen o gól. Hosté teď předvedli krásnou akci. Puk se přes Šotkovského a šumperského kapitána Minaříka dostal k DOMINIKU JEŘÁBKOVI, který kličkou oklamal Vojtka a skóroval. Asistence: Tomáš Minařík a Ondřej Šotkovský.
     
    21:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři zkraje druhé třetiny přidávají svou třetí trefu v utkání. Kuchta se Švejdou se dostali do situace dvou na jednoho a PETR ŠVEJDA ji rychlou střelou po ledě za přesouvajícího se Ježka dokázal proměnit. Asistence: Tobiáš Kuchta a David Buršík.
     
    19:52
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté si ke konci první třetiny vytvořili tlak v útočném pásmu a vysloužili si za něj kontaktní gól. K brance se z pravé strany natlačil Jeřábek. Jeho pokus Vojtek vytěsnil vedle brány a Přerovští poté neuhlídali MIROSLAVA SLOVÁČKA, který zamířil do odkryté části branky. Vojtek se k levé tyči přesunoval marně. Asistence: Dominik Jeřábek a Ondřej Šotkovský.
     
    18:50
    Až před branku Přerova se několika obratnými manévry protáhl Bařica, s roztáhnutým Vojtkem, přesněji jeho betonem, si ale neporadil.
     
    15:36
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Lysoněk – 2 min., sekání.
     
    15:09
    Chyba Holíka na útočné modré čáře teď mohla Přerov přijít hodně draho! Do úniku se ve dvojnásobném oslabení dostal Jeřábek, mezeru mezi betony Vojtka nicméně nenašel. Domácí brankář se nenechal rozhýbat natolik, aby inkasoval, a Zubry teď hodně podržel.
     
    13:48
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Netolický – 2 min., vysoká hůl.
     
    13:41
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Slabý – 2 min., držení.
     
    11:25
    Teď měli domácí štěstí. Střela jednoho z dvojice Slováček – Tomeš z pravé strany prošla Vojtkovi výstrojí. Naštěstí pro Přerov se kotouč po ledě odklouzal mimo branku. Zanedlouho zakončil z kruhu Cekr, Vojtek tentokrát v pokleku přerušil hru.
     
    06:24
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hanáci znovu udeřili navzdory tomu, že hrají v početní nevýhodě. Billa lehkým obloučkem přes bránícího soupeře oslovil LUDVÍKA LYSOŇKA, který si z pravé strany najel k bráně a prudkým zakončením překonal klečícího Ježka. Asistence: Jan Billa a David Buršík.
     
    05:20
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují ve vlastním oslabení. Ježek špatně rozehrál, čehož využil PETR ŠVEJDA a pohotově poslal kotouč za záda šumperského brankáře. Bez asistence.
     
    04:40
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov:
    Pekr – 2 min., podrážení.
     
    02:58
    Sám na branku ujel domácí Švejda, Ježka nicméně pokusem mezi betony nepřekonal. To byl další skvělý zákrok šumperského brankáře.
     
    02:18
    Hradil si najel z levé strany mezi kruhy, Ježek ale jeho střelu výborným zákrokem vyrážečkou dokázal zneškodnit.
     
    00:34
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk:
    Tomeš – 2 min., vysoká hůl.
     
    Utkání bylo kvůli marodce v týmu Šumperka odloženo. Náhradní termín byl stanoven na středu 25. ledna (16:00).

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 6. Švejda, 7. Lysoněk (Billa, Buršík), 22. Švejda (Kuchta, Buršík), 31. Švejda (Veselý), 40. Hradil (Pekr, Buršík), 55. Hradil (Holík, Halík), 58. Kuchta (Kolařík), 60. Šilhavý (Halík, Hradil) – 20. Slováček (Jeřábek, Šotkovský), 23. Jeřábek (Minařík, Šotkovský), 30. Slováček (Šotkovský, Jeřábek), 41. Jeřábek (Slováček, Šotkovský)


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (Žurek) – Billa (A), Koblížek, Pekr, Veselý, Holík (C), Nesvadba, Harásek – Lysoněk, Hyža, Švejda, Svoboda, Štíbr (A), Halík, Hradil, Buršík, Šilhavý, Kolařík, Kuchta
    Trenér: Pavel Neuman

    HK Mladí Draci Šumperk: Ježek (Ryšavý) – Netolický (A), Šlahora, Cekr, Slabý, Minařík (C) – Ševčík, Bařica, Haas, Miškovský, Tomeš, Najman, Jeřábek, Szabó, Slováček (A), Šotkovský
    Trenér: Petr Rutar

    Rozhodčí: Vaněk – Šobáň, F. Hendrych

    Diváci: 156
    bahis siteleri