Nové Zámky – Spišská N. Ves 5:4 (po pr.) | Nitra – HC Slovan 3:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 3:4 (kon.)
Trenčín – Košice 3:5 (kon.) | Prešov – Michalovce 2:3 (po pr.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:6 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
3:4 (1:1, 2:2, 0:1)
HK Poprad
sk Neděle 19.02.2023, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:07
    Poprad dal gól!
    Po akcii skúsenej dvojice sa Popradčania dostávajú do vedenia. Rastislav Špirko potiahol puk po ľavej strane, následne ho naservíroval na os klziska PATRIKOVI SVITANOVI, ktorý v dobrej palebnej pozícii ukázal svoju silu a prekonáva Valenta – 3:4.
    Asistencie: Rastislav Špirko, Oleksandr Peresunko
     
    35:32
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Na Liptove aktuálne padá gól za gólom. Novajovského strela od modrej čiary síce nebola úspešná, no tesne pred Petersom sa k puku dostal MAREK VANKÚŠ a zblízka ho prestrčil do popradskej bránky – 3:3.
    Asistencie: Peter Novajovský, Hannu Kuru
     
    33:49
    Poprad dal gól!
    Popradčania otáčajú stav zápasu. Vainio od modrej čiary síce mieril nepresne, no puk sa odrazil ku OLDRICHOVI KOTVANOVI, ktorý od ľavého mantinelu prekvapil Michala Valenta – 2:3.
    Asistencia: Olli Vainio
     
    28:50
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" vo vlastnom oslabení vyrovnávajú skóre. TOMÁŠ ZÁBORSKÝ sa z pravej strany rútil sám na Michala Valenta. Touto vyloženou príležitosťou nepohŕdol a domácemu brankárovi nedal šancu uspieť – 2:2.
     
    27:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Z ničoho nič sa do vedenia dostáva domáci celok. Popradčania teraz prepadli v defenzíve, Walega prenikol s pukom do útočného pásma, prenechal ho Lukášovi Handlovskému, ktorý v nájazde na Petersa síce neuspel, no následná dorážka KAMILA WALEGU už skončila v popradskej bránke – 2:1.
    Asistencia: Lukáš Handlovský
     
    18:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Martin Kriška spoza bránky posunul puk medzi kruhy, tam bol pripravený SAMELI VENTELÄ a v dobrej streleckej pozícii sa proti Petersovi nepomýlil – 1:1.
    Asistencia: Martin Kriška.
     
    11:38
    Poprad dal gól!
    Aj po návrate Vankúša z trestnej lavice pokračovalo popradské obliehanie domácej bránky. Tomáš Záborský posunul puk do ľavej strany, kde sa nachádzal obranca OLLI VAINIO, ktorý z prvej prestrelil Michala Valenta – 0:1.
    Asistencie: Tomáš Záborský, Oldrich Kotvan

    Samuel Brecko

    Branky a nahrávky: 19. Ventelä (Kriška), 28. Walega (Handlovský), 36. Vankúš (Novajovský, Kuru) – 12. Vainio (Záborský, Kotvan), 29. Záborský, 34. Kotvan (Vainio), 49. Svitana (Špirko, Peresunko)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Valent (Kozel) – Ventelä, Mezovský, Diakov, Bokroš, Hudec, Novajovský, Braun, Kapičák – Handlovský, Walega, Kriška (C) – Kuru, Saari, Karsums – Uhrík, Vähätalo, Michalík – Štrauch, Šmída, Vankúš
    Trenér: Ernest Bokroš

    HK Poprad: Peters (Rychlík) – Vainio, Kotvan, Drgoň, Meliško, Betker, Brincko, Jasečko, Sokoli – Záborský, Bubela, Razgals – Peresunko, Špirko, Svitana (C) – Kukuča, Petráš, Jermain – Kundrik, Mlynarovič, Paločko
    Trenér: Peter Mikula

    Rozhodčí: Žák, Korba – Frimmel, Valo

    Diváci: 1300
    bahis siteleri