Philadelphia – Boston 3:5 (kon.) | Anaheim – Colorado 4:5 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Boston Bruins
Pondělí 10.04.2023, 00:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:56 Pavel ZACHA - 3:5
     
    56:56
    Boston právě vstřelil branku!
    Nejen Pastrňák, bodovat v Bostonu umí i jiní Češi! Třeba PAVEL ZACHA, jenž obdržel k levému kruhu pas právě od produktivnějšího krajana, forhendovou dělovku z první nechytatelně napálil pod břevno. Asistence: David Pastrňák a Tyler Bertuzzi.
    49:06 Owen TIPPETT - 3:4
     
    49:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ještě to bude drama! Letci sehráli přečíslení tří proti dvěma ukázkově. Cates nahrál doleva Farabeemu, jenž křižnou přihrávkou oslovil OWENA TIPPETTA, za rychlou střelou k levé tyčce se Swayman přesouval marně. Asistence: Joel Farabee a Noah Cates.
    40:39 David PASTRŇÁK - 2:4
     
    40:39
    Boston právě vstřelil branku!
    Ano, šedesátka padla, a to ve velkém stylu, dovršením hattricku! Dámy a pánové, DAVID PASTRŇÁK je po Jaromíru Jágrovi druhým českým útočníkem, který dosáhl na hranici šedesáti vstřelených gólů v jedné sezóně NHL, zároveň zaznamenal 300. kariérní trefu v NHL!

    Přečíslení dvou na jednoho vyřešil DAVID PASTRŇÁK s Tylerem Bertuzzim dokonale. Český útočník si s tím kanadským narazil a z pravého kruhu skóroval střelou pod levý beton bezmocného Sandströma. Asistence: Tyler Bertuzzi a Hampus Lindholm.
    33:58 Joel FARABEE - 2:3
     
    33:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Individuální chyba Jakuba Zbořila vede ke kontaktnímu gólu Flyers. Českému zadákovi přeskočil kotouč přes čepel hole, JOEL FARABEE zacílil tváří v tvář Swaymanovi k pravé tyči mimo dosah Američana. Asistence: Owen Tippett.
    27:31 David PASTRŇÁK - 1:3
     
    27:31
    Boston právě vstřelil branku!
    Poslední trefa schází k dosažení šedesáti zásahů! Zacha u pravého mantinelu vybojoval puk pro Bertuzziho. Kanaďan posunul kus černé gumy do levého kruhu na DAVIDA PASTRŇÁKA, další z pověstných dělovek zazvonila na pravou i levou tyčku, načež zamířila za brankovou čáru. Asistence: Tyler Bertuzzi a Pavel Zacha.
    22:04 David PASTRŇÁK - 1:2
     
    22:04
    Boston právě vstřelil branku!
    Gólostroj DAVIDA PASTRŇÁKA se nezastavuje! Šestadvacetiletý rodák z Havířova najel mezi kruhy, kde jej našel Clifton, Sandström proti svižnému projektilu ze zápěstí nezvládl včas srazit betony k sobě. Asistence: Connor Clifton a Jakub Zbořil.
    01:04 Wade ALLISON - 1:1
     
    01:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bleskové srovnání Letců! Po úspěšném zákroku Swayman zariskoval a pokusil se rozehrát, což ale neměl dělat, protože se hracího předmětu chopil WADE ALISSON a z ostrého úhlu dokázal trefit prázdnou bránu. Bez asistence.
    00:47 Charlie COYLE - 0:1
     
    00:47
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Favorizovaní Medvědi se ujímají vedení hned v úvodní minutě! Mezi kruhy dostal od Carricka pobídku CHARLIE COYLE, jenž se nenechal dvakrát přemlouvat a forhendovou ránou z první rozvlnil sít za Sandströmovými zády. Asistence: Connor Carrick.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 2. Allison, 34. Farabee (Tippett), 50. Tippett (Farabee, N. Cates) – 1. Coyle (C. Carrick), 23. Pastrňák (Clifton, Zbořil), 28. Pastrňák (Bertuzzi, Zacha), 41. Pastrňák (Bertuzzi, H. Lindholm), 57. Zacha (Pastrňák, Bertuzzi)


    Philadelphia Flyers: Sandström (Hart) – Ristolainen, Provorov, York, Sanheim, Braun – Tippett, N. Cates, Hayes – Konecny, Frost, Farabee – Allison, Laughton (A), J. van Riemsdyk – Lemieux, Laczynski, Deslauriers – Bellows.
    Trenér: John Tortorella

    Boston Bruins: Swayman (Bussi) – Carlo, H. Lindholm (A), C. Carrick, Grzelcyk, Clifton, Zbořil – DeBrusk, Coyle, Marchand – Pastrňák (C), Zacha (A), Bertuzzi – Lettieri, Frederic, Lauko – Hathaway, Nosek, Greer.
    Trenér: Jim Montgomery

    Rozhodčí: Syvret, South – Gawryletz, Hughes

    Diváci: 18 776
    bahis siteleri